Kaffekværn Test 2021 – De bedste 8 kåret af eksperterne, få den bedste malet kaffe.

Vi vil hos testoverblikket.dk forsøge at komme med vores liste over de 8 bedste kaffekværne på markedet, når man skal ud og købe en ny kaffekværn. Er det vigtigt at man finder den som passer bedst til netop det behov du har brug for, som også passer til de forventninger man har før man køber den, derfor har vi lavet en top-8-liste med de bedste bedømte kaffekværne. Disse 8 er udvalgt efter anmeldelser fra forbrugerne, kapacitet, effekt, pris, indstillinger, anvendelse og ekstraudstyr. Disse test er ikke fysisk foretaget af os, men vurderet fra eksterne testere.


Wilfa WSCG-2

På vores førsteplads kommer en stærk og utrolig effektiv kaffekværn, som ikke burde have nogle problemer med at klare hverdagens krav til at kværne nogle kaffebønner, den er desuden meget flot i design at have stående så du ikke behøver gemme den. Den har ikke den største kapacitet, men den har en kraftig effekt og prisen er den laveste på hele vores liste, samt mange forskellige indstillinger.

[afp id=”236″]

Kapacitet

Selvom den ikke har den største kapacitet på vores liste, så har den stadig en god kapacitet som gør sig passende i dit hjem, den er meget let at påfylde med friske kaffebønner. Det eneste du skal gøre er at skrue toppen af og hælde bønnerne på, der er er plads til hele 250 gram kaffebønner i beholderen, hvilket let burde være nok til et døgns forbrug i et normalt hjem.

Effekt

Det er vigtigt at have en god effekt, fordi på den måde kan du få kværnet dine bønner hurtigt, samt effektivt så du ikke skal vente i lang tid på at den er færdig. Det er nemlig aldrig sjovt at skulle vente på at dine bønner er klar, til at blive taget i brug så du får den mest friske kaffe. Derfor er denne model med en effekt på 160 Watt, det helt rigtige valg når du skal købe en ny kaffekværn.

Pris

På trods af at den ligger på førstepladsen, er det faktisk en billig kaffekværn, Wilfa WSCG-2 er
billigste på hele vores liste. Den har en lav pris som kun lyder på 437 kr. som gør at næsten alle har råd til at kunne købe den, næsten uanset deres indkomst i husstanden.

Indstillinger og anvendelse

Det er muligt at indstille denne kaffekværn, til at kværne dine bønner i flere forskellige typer grovhed, den er desuden også i stand til at kværne bønner så du kan lave espresso ud af dem, hvis det er det som du ønsker. Du kan vælge om det skal være helt fint kværnet, eller om du gerne vil have grove korn.

Ekstraudstyr

Den har elektronisk mængdestyring så den automatisk, vælger hvor mange gram bønner den skal køre igennem kværnen, den har en vægt på 2,3 kg som gør at den er let at flytte rundt med. Den har desuden også vundet bedste budgetvalg af smartson.se i 2011.


Graef CM800

Dette er en utrolig smuk kaffekværn at have stående fremme, som gør at du ikke har brug for at gemme den af vejen, hver gang du får gæster. Dette gør at den faktisk vil få meget opmærksomhed, når folk får øje på den når de træder ind ad døren, den har en stor og rummelig effekt. På trods af at effekten ikke er den højeste, er den stadig utrolig effektiv samt den fine pris, som ligger i den lidt høje ende. Den kan kværne dine bønner præcist som du gerne vil have dem, samt en smule ekstraudstyr.

[afp id=”237″]

Kapacitet

Med en stor og flot gennemsigtig beholder, som gør det let at se når den er ved at løbe tør, så undgår du nogensinde at løbe tør for kaffebønner. Graef CM800 har en beholder på toppen af maskinen, som har plads til cirka 350 gram, hvilket er nok for selv 2 personers brug på et par dage på trods af et højt indtag af kaffe.

Effekt

Effekten er en af de laveste på vores liste, dog skal du ikke være bange for at det ikke er nok, da den har en effekt som er mere end rigeligt til at kværne dine bønner til perfektion. Producenten er en meget anerkendt producent af køkkenudstyr, de har altid sat en høj standard for deres produkter, hvor denne model har en effekt på 128 Watt som kan kværne dine bønner hurtigt og præcist som du gerne vil have dem.

Pris

Dette er en testvinder som har et flot design, den er produceret i nogle lidt dyre materialer som gør at den også er lidt i den dyre ende, dog ikke en så høj en pris at ingen har råd til at købe den. Graef CM800 har et prisskilt som er på 1.087 kr. hvilket godt kan lyde som mange penge, dog kan du være sikker på meget høj kvalitet som holder i mange år.

Indstillinger og anvendelse

Er udstyret med op til 40 forskellige malingsniveauer, som gør at du næsten kan vælge hvor grov eller hvor fint du vil have dine kaffebønner, det kan dog tage nogle forsøg før du finder det som passer lige dig. Den kan desuden anvendes til espresso, hvis dette er ønsket.

Ekstraudstyr

Har elektronisk mængdestyring, så den ikke kværner for mange bønner af gangen, den er desuden produceret i materialer af aluminium.


Sage BCG820BSS The Smart Grinder

Som den eneste kaffekværn fra denne producent, som kommer ind på en meget stærk tredjeplads, får du en utrolig eksklusiv kaffekværn som er i toppen af design. Den har et stort LCD display, som gør den meget brugervenlig, selv for en nybegynder at lære at bruge den. Den har en kæmpe stor kapacitet, mens den på samme tid har en meget høj effekt, dog er prisen også rigtig høj hvis man sammenligner vores liste. Den har mange indstillinger, til hvilken grad du vil have kværnet dine bønner, den har desuden også en god portion ekstraudstyr.

[afp id=”238″]

Kapacitet

Med en meget stor beholder på toppen, som har den største kapacitet på hele vores liste, får du en innovativ kaffekværn. Som har det nyeste udstyr inklusiv denne store beholder, der kan holde hele 450 gram kaffebønner, mens den har en doserings assistent der gør at du kun får det præcis antal gram som du har brug for. Dette gør at du ikke opnår noget spild af kaffebønner, så du får en kaffekværn som er billig i drift.

Effekt

Når man køber så innovativ en kaffekværn, så er det vigtigt at den har en effekt som kan følge med til et højt tempo, så du hurtigst muligt kan have friskkværnet kaffe. Denne model har en effekt på 165 Watt, som er en af de højeste på hele vores liste, hvilket også betyder at den bruger en smule mere i strøm men ikke noget som du vil bemærke.

Pris

Når en kaffekværn er produceret i så høj kvalitet, så er prisen også rimelig høj i forhold til mange andre på vores liste, en kaffekværn som denne koster ret mange penge. Sage BCG820BSS The Smart Grinder har en pris på 1.999 kr. som godt kan gøre at mange ikke har råd til den, da det trods alt er mange penge for en kaffekværn, så hvis du har et mindre budget kan det godt være at det ikke er denne model du skal købe.

Indstillinger og anvendelse

Har mange 60 forskellige indstillinger som kan betyde at du kan bruge lang tid, på at skulle vælge hvilken malingsgrad du gerne vil have dine bønner, dette kan dog godt tage noget tid da der er mange forskellige indstillinger som kan vælges.

Ekstraudstyr

Anvendelig til espresso og har elektronisk mængdestyring, den er produceret i stål som også gør at den er tung at flytte rundt med, men den er jo flot at kigge på så det burde heller ikke være noget problem at have den stående fremme.


Cloer 7520

Er en utrolig simpel kaffekværn, som alle vil kunne finde ud af at benytte, uanset hvem det er som vil bruge den. Den er simpel i design da den bliver leveret i plastik, samt har den 2 beholdere til bønner og kaffepulveret, som begge er aftagelige når der er brug for det. Den har en flot kapacitet til kaffebønner, samt en god og stærk effekt, dog er der et betydeligt mindre antal indstillinger og en meget lav pris som altid er dejligt.

[afp id=”239″]

Kapacitet

Har en fin stor kapacitet som kan fungere i de fleste hjem, uden at man skal fylde den op hele tiden, bare man har brugt den til et par kander kaffe. Dette kan være behjælpeligt for alle, da ikke ret mange gider fylde den op hele tiden for at få friskkværnet kaffepulver, derfor er denne model med en kapacitet på 300 gram kaffebønner ideel til de fleste hjem. Til de fleste hjem som ikke drikker ekstremt meget kaffe, men har et normalt forhold til sit kaffeforbrug.

Effekt

Cloer 7520 har en effekt som er en smule under gennemsnittet, dog er det ikke nogen effekt som du vil kunne mærke, fordi motoren stadig let og hurtigt kan kværne det antal bønner som du har brug for. Denne model har en motor som yder en effekt på cirka 150 Watt, hvilket er 30 Watt under gennemsnittet som ligger på 180 Watt.

Pris

Denne kaffekværn er bygget i plastik, hvilket er et meget billigt materiale at producere, som også gør at denne maskine er meget billig i indkøb. Derfor er det en model som alle burde have råd til, det er en kaffekværn som er let at flytte rundt på, dog skal du passe på da materialet ikke er så holdbart som metal. Derfor er prisen også kun på 684 kr. som gør at de fleste kan købe den, næsten uanset deres budget for en ny kaffekværn.

Indstillinger og anvendelse

Da det kun er muligt at indstille den i 15 forskellige malingsgrader, så kan det godt vanskeliggøre valget i forhold til hvor fint eller grov du ønsker kaffen, det er desuden heller ikke muligt at anvende den til espresso.

Ekstraudstyr

På grund af den billige pris, så er denne model fra Cloer desværre ikke udstyret med noget ekstraudstyr.


DeLonghi KG521

Er en italiensk designet og bygget kaffekværn, som går højt op i at sætte en standard af deres køkkenudstyr, som ligger helt i toppen af køkkenkværne. Det har været vigtigt for dem at de kun producere køkkenudstyr, som har en lang holdbarhed så du får en kaffekværn, der holder i mange år ud i fremtiden uanset hvor meget den bliver brugt. Denne model har en meget god kapacitet, samt en rigtig flot effekt til at kværne bønnerne, prisen er dog i den meget høje ende af skalaen.

[afp id=”240″]

Kapacitet

For at få mest ud af en kaffekværn, kræver det at du køber en med en stor kapacitet, det får du især ved køb af denne model. Den har en kapacitet som ligger på hele 350 gram, som den kan kværne på en gang, den ankommer med en beholder som sidder oven på maskinen. Som er en beholder du kan fylde op, som du føler den mangler da beholderen er gennemsigtig, så du let kan få et overblik hvornår du skal genopfylde kaffekværnen med nye bønner.

Effekt

Fordi du hurtigt skal have kværnet nogle bønner, så kræver det at effekten på din nyindkøbte kaffekværn, har en rimelig høj effekt for at du ikke skal støde ind i problemer. Målt efter disse kriterier, har denne model fået en motor som kan yde 150 Watt, hvilket er rigeligt til når du skal kværne op til 350 gram kaffebønner.

Pris

Dette er en af de dyreste på vores liste, hvilket kan gøre at det er en kaffekværn, som de fleste har råd til at købe. Netop på grund af den høje pris, sikrer det dig at du får en kaffekværn som er i højeste kvalitet, så du får en kraftfuld og utrolig effektiv kaffekværn. Hvis du skal ud og købe en kaffekværn som denne, så koster DeLonghi KG521 i omegnen af 1.363 kr.

Indstillinger og anvendelse

For at få den helt perfekte smag ud af dine kaffebønner, så er det bedst at kværne dem selv, med denne kaffekværn kan du vælge imellem 18 forskellige indstillinger. De 18 forskellige indstillinger, kan du selv vælge imellem, hvor grov eller hvor fin du gerne vil have dine bønner malet i.

Ekstraudstyr

Elektronisk mængdestyring, samt kan den bruges til espresso, ellers er den ikke udstyret med ekstraudstyr.


Graef CM702

Er du på udkig efter en kaffekværn, som er let at flytte rundt på men også super flot at kigge på, så er dette en stærk konkurrent til dig. Den vandt bedst til pris hos ETM TestMagazin i 2015, som betyder at til prisen er den helt perfekt, da den er billig med utrolig effektiv. Den har en fin kapacitet til kaffebønner, en mindre effekt som stadig er rigeligt, prisen er utrolig lav i forhold til nogle af modellerne på listen.

[afp id=”241″]

Kapacitet

Selvom den har en kapacitet som er lavere end gennemsnittet af vores liste, så har den stadig en utrolig flot kapacitet, som kan holde en god portion kaffebønner. Det er let at se hvor mange bønner der er tilbage, som du kan se via beholderen der sidder på toppen af kaffekværnen som er gennemsigtig. Den sidste model fra Graef har en kapacitet på 250 gram, hvilket gør sig gældende hos en middel familie.

Effekt

Graef CM702 ligger ikke i den højeste ende af karakterskalaen, når man kommer til effekten af kaffekværne, dette betyder at den er billig i drift men også en smule langsommere. Derfor kan du gøre din morgenmad klar, imens den er i gang med at kværne bønner til din morgenkaffe, det vil den gøre med en effekt på 128 Watt.

Pris

Ved at denne kaffekværn er produceret i plastik, samt den lave effekt på motoren, så er prisen skruet så lang ned som muligt. Dette har gjort den her kaffekværn meget billig, den kan købes hos de fleste forhandlere, som er vores samarbejdspartnere, for en sum af kun 881 kr. Dette gør at du kan købe den selv hvis du er studerende, eller på anden indkomst som ikke er særlig høj.

Indstillinger og anvendelse

Selvom det er en billig model af kaffekværne, så kan den male dine kaffebønner i 24 forskellige niveauer, samt kan du bruge den til espresso hvis det lyster.

Ekstraudstyr

På grund af prisen, så bliver denne model ikke leveret med noget ekstraudstyr desværre.


Severin KM 3873

Er en lille kaffekværn som kan det den er designet til, men den kan heller ikke mere end dette, så hvis du ønsker noget som er meget eksklusivt så er det ikke denne model du skal kigge efter. Det er nemlig en meget simpel kaffekværn, som kan det mest basale som en kaffekværn skal kunne, den har dog en lille kapacitet. Den har en cirka gennemsnitlig effekt, mens prisen er meget lav som gør sig egnet til en enkelt person, eller to personer som ikke drikker meget kaffe.

[afp id=”242″]

Kapacitet

Da det her er en mindre model, faktisk den mindste model på vores liste, får du ikke en kaffekværn som har meget plads til de forskellige ting. Der er ikke meget plads til kaffebønner, dog er der nok til at en enkelt person vil kunne have god gavn af den, da den med en kapacitet på 150 gram kaffebønner. Dette gør at den ikke gør sig bemærkelsesværdigt på vores liste, men det er en helt fin kapacitet som ikke er alt for lille.

Effekt

På trods af den lave kapacitet, så har den en effekt som er mere end rigeligt til den kapacitet, dette betyder også at den hurtigt kan blive færdig med at kværne 150 gram kaffebønner. Den har en effekt på 150 Watt, så derfor går effekt og kapacitet hånd i hånd, uden at den ene bliver forstyrret af den anden.

Pris

Fordi den her model er produceret i plastik, dog med en større motoreffekt så er prisen ikke den laveste men slet ikke i nærheden af den højeste heller, det er den anden billigste på vores liste. Den koster kun 597 kr. hvis du gerne vil ud og købe den, som er meget billigt for en effektiv og holdbar kaffekværn, som ikke fylder særligt meget og er let at flytte rundt på hvis det er nødvendigt.

Indstillinger og anvendelse

Severin KM 3873 er en billigere udgave af en kaffekværn, som også kun giver dig valget imellem 10 forskellige indstillinger, i forhold til hvordan du gerne vil have din kaffe kværnet. Dog kan den godt bruges til espresso, det er dog sjældent den bliver brugt til dette.

Ekstraudstyr

Bliver desværre ikke leveret med nogle former for ekstraudstyr, udover sin gode brugervenlighed som gør at der kun er 1 knap der skal trykkes på for at den tænder.


Baratza Encore

Som den sidstnævnte på vores liste, kommer der en stilren kaffekværn som er overraskende nem at bruge, uanset hvem du er som skal bruge den. Så tager det under 5 minutter at lære at bruge den, det har Baratza nemlig brugt meget tid på at sørge for, derfor er det også et godt sælgende brand. Den har en okay størrelses kapacitet, dog er effekten ikke så vanvittig højt, prisen er cirka gennemsnitlig af vores liste mens den har mange indstillinger til kaffebønnerne.

[afp id=”243″]

Kapacitet

Har en udsædvanelig størrelse når det gælder kapacitet, ofte har de et lige tal når man måler mængden i gram, det har denne model fra Baratza dog ikke. Når man har målt mængden på modellen her, så har den en kapacitet på cirka 227 gram, hvilket godt kan lyde lidt mærkeligt men det er nu som det er.

Effekt

Den er udstyret med en mindre motor, som stadig er meget effektiv, den mindre effekt gør at den er billig i drift og ikke bruger særlig meget strøm om året. Denne kaffekværn har en effekt på 110 Watt, under drift hvilket gør at den er skånsom mod din pengepung men også imod miljøet.

Pris

Selvom den ikke er den billigste, så er den heller ikke den dyreste på vores liste, den koster faktisk kun halvdelen af hvad den dyreste koster på vores liste. Baratza Encore koster cirka 999 kr. hvis du skal ud og købe den via en af vores samarbejdspartnere, som er listet på kassen under billedet af denne kaffekværn.

Indstillinger og anvendelse

Du kan vælge imellem 40 forskellige indstillinger, som gør sig gældende når du skal vælge hvordan du vil have malet dine kaffebønner, det kan tage en del forsøg før du har fundet den størrelse på pulveret som du gerne vil have.

Ekstraudstyr

Kan benyttes til espresso, den har desuden også et kalibreringssystem der gør at den kan male bønnerne direkte ned i beholderen eller stempeljernet.


Vores liste

Dette er vores vurdering ud af eksterne testere, som vi mener hører til blandt de 8 bedste kaffekværne i test, de er vurderet ud fra forskellige kriterier såsom kapacitet, effekt, pris, indstillinger, anvendelse, ekstraudstyr og vurderinger fra kunder. Dette er ikke nogen officiel liste, men taget ud fra vores vurdering og anmeldelser taget online. Listen er lavet for at den almene befolkning kan skabe sig et overblik, over de forskellige kaffekværne når de skal ud og købe en ny.

Disclaimer

Vi har ved Testoverblikket ikke lavet nogle former for fysiske test af disse kaffekværne, de er udelukkende vurderet ud fra eksterne vurderinger givet af forbrugerne, som har lavet anmeldelser på disse forskellige kaffekværne. og diverse uafhængige tests foretaget af fx tænk.dk.