Kaffekværn Fra Wilfa Test 2023 – De bedste 5 kåret af eksperterne

Vi vil hos testoverblikket.dk forsøge at komme med vores liste over de 5 bedste kaffekværne fra Wilfa markedet, når man skal ud at købe en ny kaffekværn. Er det vigtigt at man finder den som passer bedst til netop det behov du har brug for, som også passer til de forventninger man har før man køber den, derfor har vi lavet en top-5-liste med de bedste bedømte kaffekværne fra Wilfa. Disse 5 er udvalgt efter anmeldelser fra forbrugerne, kapacitet, effekt, pris og ekstraudstyr. Disse test er ikke fysisk foretaget af os, men vurderet fra eksterne testere.


WILFA CG-110B

Hvis du godt kan lide, en rigtig god kop kaffe, som er velsmagende hver eneste gang. Så er en kaffekværn, et essentielt stykke værktøj, når du har brug for dette. En kaffekværn kværner de friske kaffebønner, hvor du ikke mister noget smag, men får den velsmagende kop kaffe. Den her model er muligvis, en af de bedste modeller, som du kan købe på markedet. Den her model har en god kapacitet, så du ikke behøver fylde den, hver eneste gang du har drukket en kop kaffe. Den bruger strøm til at kværne bønner, hvilket den gør rigtig billigt, fordi den ikke bruger særlig meget strøm når det gælder effekten. Kvalitet behøver ikke være dyrt, hvilken den her model den beviser, da det er en billig kaffekværn med en rigtig lav pris.

Kapacitet

Hvis du vil gerne, vil have mere end 1 kop kaffe, ud af dine kaffebønner så er den her model noget for dig. Den har en rigtig fin kapacitet, så du kan brygge flere, kopper ad gangen hver morgen du skal have friskkværnet kaffe. Kapaciteten som den her kaffekværn, den er udstyret med, det er en kapacitet på 180 gram.

Effekt

Der er ikke brug for en høj effekt, hvilket den her kaffekværn, beviser rigtig godt under brug. Det betyder at denne model, af en kaffekværn er billig, når det gælder strømforbruget. Effekten på den her model, det er en effekt, der er på kun 110 Watt under brug.

Pris

WILFA CG-110B koster ikke ret mange penge, når den skal købes, hvilket er en kæmpe fordel. Det giver mulighed for de fleste at, når den skal købes, så kan de finde råd til at købe den. Når du skal købe, den så er en pris på 385 kr. en meget lav pris, men hvor du stadig får et kvalitets produkt.

Ekstraudstyr

Med automatisk stop funktion så stopper, den selv når den registrerer at, der ikke er flere bønner tilbage i beholderen.


WILFA WSFBS-100B

En af favoritterne blandt, disse forskellige kaffekværne, det er den her model fra Wilfa. Som er en klar favorit, når man kigger på antallet af salg, hvor det her er en rigtig populær en af slagsen. Det er ikke bare en effektiv kaffekværn, men også en flot en af slagsen, som har et super flot design, hvor den står utrolig stilrent i dit køkken. Det er en af de kaffekværne, som har den største kapacitet, når det gælder kapaciteten af kaffebønner som den kan opbevare på en gang. Selv om den har en høj kapacitet, så bruger den ikke ret meget strøm, selv på trods af at den er rigtig stærk og hurtig, til at kværne dine bønner. Det er en af de kaffekværne, som koster en smule at købe, men det skal ikke ændre grunden, til at den er super god at have.

Kapacitet

Den her model af en kaffekværn, det er en af de bedste, på hele den her liste. Især når det gælder kapaciteten, hvor den er kæmpe stor, så der er plads til rigtig mange kaffebønner. Når den måler indholdet, så er der mulighed for at, have plads til op til 2 kg kaffebønner på samme tid.

Effekt

Selv om den har en kapacitet, der er kæmpe stor, så er effekten ikke særlig høj. Det betyder dog ikke at, det er nogen dårlig kaffekværn, fordi den er utrolig effektiv. Den har en lav effekt, der sørger for at strømforbruget, det bliver holdt så langt nede som muligt, WILFA WSFBS-100B har en effekt på 80 Watt.

Pris

Prisen kan godt virke lidt høj, hvilket er forståeligt når, den her model har en pris på 2.021 kr. Men du vil blive super tilfreds, med dit køb når du har valgt, den her kaffekværn. Det er et engangsbeløb, du ikke vil fortryde at, have brugt på en kaffekværn i høj kvalitet.

Ekstraudstyr

Det er muligt at tilkoble en applikation, så du kan se hvor langt, din kaffekværn er i processen for at have kværnet dine kaffebønner.


WILFA CG-110S

Kan du godt lide et design, hvor du kan se magien ske, så er det her måske den model, som du skal tage et ekstra kig på. Du kan se de hele bønner, blive forvandlet til kværnet kaffebønner, hvor de er helt klar til at blive omdannet til en kop frisk kaffe. Du har mulighed for at, indstille den til 17 forskellige mølle indstillinger, alt efter hvad du foretrækker. Den har en fin kapacitet, til at male kaffe op til mange antal kopper, på en gang hvis i er flere der skal drikke friskkværnet kaffe. Den har ikke den største kapacitet, men stadig rigeligt til at, du kan have gæster som har lyst til at drikke en kop kaffe. For at du hurtigt kan, få en kop frisk kaffe, så har den en høj effekt, der hurtigt får kværnet dine bønner, hvor du ikke skal vente i ret lang tid. For at købe en kaffekværn, som den her skal du ikke, betale noget højt beløb for at købe den. Det gør det lettere for, selv en studerende eller lignede, til at finde råd til at købe den.

Kapacitet

Om du vil have espresso kaffe, eller grovmalet kaffebønner til en stempelkande, så kan den her kaffekværn gøre det. Du har mulighed for at, kværne bønner nok til at, have kapacitet til at lave 2-12 kopper kaffe ad gangen. Det giver din kaffekværn, en kapacitet der er på 180 gram, i den beholder du hælder dem i.

Effekt

Det er en kraftig og stærk kaffekværn, hvor du på kort tid, let vil kunne kværne dine bønner uanset hvilken mølle indstilling du vil have. Denne kaffekværn har en høj effekt, men ikke en effekt der gør at, den er alt for dyr i strømforbrug. Når det kommer til effekten, på den her model, så har Wilfa CG-110S en effekt på 110 Watt.

Pris

Kvalitet og pris er vigtigt, især hvis du gerne vil, have en kaffekværn i lang tid. Hvis du behandler din kaffekværn ordentligt, vil du uden problemer, kunne have den i rigtig mange år. For alt dette skal, du kun betale en lille sum, der er på 385 kr. som de fleste kan finde råd til.

Ekstraudstyr

Der er op til 17 forskellige mølle indstillinger, der kan kværne hele kaffebønner, fra espresso til grovmalet kaffe bønner.


WILFA CGWS-130B

Du får ikke en bedre kop kaffe, end hvis du selv kværner, dine kaffebønner med en kaffekværn fra Wilfa. Hvor denne model har et design, der gør den til en af de flotteste, kaffekværne at have stående i dit hjem. Den er desuden også, brugervenlig under brug så det ikke, tager ret lang tid at lære og bruge den. Den har en uv-beskyttet kaffebeholder, så du ikke behøver at, tømme den hver eneste gang, du har kværnet nogle bønner. Med en rigtig god kapacitet, behøver du ikke kværne, over flere gange for at, have nok kaffe til rigtig mange kopper til en middag eller lignede. Når det gælder effekten, så er den rigtig god, men sørger stadig for at, strømforbruget er holdt nede så den er billig i drift. Prisen er ikke ret høj, hvor du ikke skal bruge ret mange penge, når du skal ud at købe en kaffekværn der er i rigtig god kvalitet.

Kapacitet

Hvis du gerne vil have et produkt, der står super flot i dit køkken, hvor du får en designmæssigt kaffekværn, der er sindssyg flot. Så kommer en kaffekværn, som den her ind som den kaffekværn, hvor den desuden også har en rigtig stor kapacitet. Når det gælder kapaciteten, så har den her model, en kapacitet der er på 250 gram.

Effekt

Med en sikkerhedsbeskyttelse undgår, du at din motor bliver overbelastet, så den kan holde i rigtig mange år. På meget kort tid, kan du få helt friskkværnet kaffebønner, fordi den er kraftig mens den også har en effekt på 130 Watt. Så betyder det også at, den er billig i driftsomkostninger.

Pris

Når du køber den her kaffekværn, så får du rigtig meget produkt, for dine penge efter købet. WILFA CGWS-130B er desuden også rigtig flot, hvis du vil købe den her kaffekværn, så koster den kun 675 kr. Det er en lav pris, for en kaffekværn der både er flot, men også er super god under brug.

Ekstraudstyr

Med timerfunktion kan du sætte den til at, starte lige så snart du står op, så er den færdig når du har fået tøj på.


WILFA WSFB-100S

Hvis du både vil have kvalitet, men også et flot design, så skal du tage et ekstra kig på denne kaffekværn. Det er en rigtig god kaffekværn, der fungerer dag ud og dag ind, når der kværnes nogle kaffebønner til kaffe klare bønner. Den er bygget i stærke materialer, hvor den er produceret i, både aluminium og stål. Den stopper automatisk når, den registrerer at der ikke er, nogle bønner tilbage i beholderen. Med en stor kapacitet, kan du brygge rigtig mange kopper kaffe, med den store portion bønner som du lige har kværnet med den her kaffekværn, Det skal ikke koste mange penge, når det kommer til omkostninger, hvor strømmen er regnet sammen på den her model. Den koster en smule penge at købe, men du vil blive rigtig tilfreds, med det her produkt hvis du køber det.

Kapacitet

Med en kæmpe stor kapacitet, samt mulighed for at, kværne dine kaffebønner med, rigtig mange forskellige maling indstillinger. Der er op til 41 forskellige indstillinger, så du kan få kværnet dine kaffebønner, præcis som du gerne vil have dem. Derudover er der en kapacitet, der er på op til 2 kg, i den beholder du påfylder dine kaffebønner.

Effekt

Selv med en høj effekt, samt flere forskellige muligheder, når dine kaffebønner skal kværnes. Så har WILFA WSFB-100S en god effekt, hvor den bruger minimalt med strøm, så den er effektiv men billig i drift. Den her kaffekværn har en effekt, der er på 80 Watt, hvilket gør den miljøvenlig men stadig effektiv.

Pris

Prisen kan måske godt, virke en smule høj, især når det ”bare” er en kaffekværn. Men du køber en kaffekværn, som er super effektiv, til en rigtig skarp pris. Når du vælger en kaffekværn, skal du kigge på funktionerne, som din kaffekværn den har. Hvor denne model har, nogle af de bedste funktioner, til en pris der kun er på 1.952 kr.

Ekstraudstyr

Selve produktet er produceret i metal, for at mindske statisk elektricitet, mens den også har automatisk stop når beholderen med hele bønner er tom.


Vores liste

Dette er vores vurdering ud af eksterne testere, som vi mener hører til blandt de 5 bedste kaffekværne fra Wilfa i test, de er vurderet ud fra forskellige kriterier såsom kapacitet, effekt, størrelse, pris, ekstraudstyr og vurderinger fra kunder. Dette er ikke nogen officiel liste, men taget ud fra vores vurdering og anmeldelser taget online. Listen er lavet for at den almene befolkning kan skabe sig et overblik, over de forskellige kaffekværne fra Wilfa når de skal ud at købe en ny.

Disclaimer

Vi har ved Testoverblikket ikke lavet nogle former for fysiske test af kaffekværne fra Wilfa, de er udelukkende vurderet ud fra eksterne vurderinger givet af forbrugerne, som har lavet anmeldelser på disse forskellige kaffekværne fra Wilfa og diverse uafhængige tests foretaget af fx tænk.dk.