Ismaskine test 2021 – De bedste 5 kåret af eksperterne

Vi vil hos testoverblikket.dk forsøge at komme med vores liste over de 5 bedste ismaskiner på markedet, når man skal ud og købe en ny ismaskine. Er det vigtigt at man finder den som passer bedst til netop det behov du har brug for, som også passer til de forventninger man har før man køber den, derfor har vi lavet en top-5-liste med de bedste bedømte ismaskiner. Disse 5 er udvalgt efter anmeldelser fra forbrugerne, effekt, skålkapacitet, pris, tilberedningstid og ekstraudstyr. Disse test er ikke fysisk foretaget af os, men vurderet fra eksterne testere.


DeLonghi ICK 6000

Ønsker du dig en ismaskine, som du ikke skal være bange for falder på gulvet, imens den er ved at lave din is for dig. Så skal du helt sikkert tage et ekstra kig med her, den her maskine vejer hele 14,5 kilo, så det er ikke en ismaskine som man bare lige flytter rundt med. Den er udstyret med en motor og en kompressor, så du hurtigt kan få en portion velsmagende is, dog er effekten stadig i den lave ende, hvilket er meget positivt. Den har en rigtig fin skålkapacitet, hvor den også har en rigtig attraktiv pris, så man ikke føler sig skuffet hvis man køber denne ismaskine. Alt efter hvilken slags is du vil lave, hvor stor portionen er, så er der forskellige tilberedningstider.

[afp id=”450″]

Effekt

Det er vigtigt at have en lav effekt, fordi så holdes strømforbruget nede, hvilket betyder at du ikke skal bruge mange penge på driften. Den her ismaskine har desuden også en selvstændig kompressor, hvilket hjælper på en hurtig tilberedningstid, den er udstyret med en effekt på 230 Watt. Der gør den billig i drift, men også god imod miljøet, hvilket altid er at fortrække.

Skålkapacitet

Den er udstyret med en fin størrelses skål, den har en skålkapacitet som kan rumme 1,2 liter, det svarer til cirka 700 ml færdiglavet is. Derfor kan den her ismaskine, klar anbefales til en familie på 3-4 medlemmer, som godt kan lide at lave hjemmelavet is.

Pris

Den her rigtige fine ismaskine, som har fået meget gode anmeldelser af eksperttesterne, samt forbrugerne som har købt den. DeLonghi ICK 6000 koster faktisk kun 1.810 kr. hvilket er billigt, for en ismaskine af meget høj kvalitet, som holder i mange år.

Tilberedningstid

Alt efter hvor stor en portion du skal lave, samt hvilken slags is du gerne vil have, så er tilberedningstiden forskellige. En sorbet is som ikke skal fryses ligeså hårdt, kan tage op til kun 20 minutter, imens en almindelig is lavet på fløde kun tager 40 minutter før den er klar til spisning.

Ekstraudstyr

Der medfølger en opskriftsbog og en ske til isen.


DeLonghi ICK 5000

Den her ismaskine er blevet kåret som bedst i test, af forbrugerrådet tænk.dk, som har vurderet den blandt mange forskellige ismaskiner. Her scorede den topkarakter, samt har Råd & Rön også givet den topkarakter, så du ved du får høj kvalitet. Den har en lav effekt, som sørger for at holde strømforbruget nede, så du ikke får en stor strømregning ind ad døren. Den har desuden en fin skålkapacitet, så du let kan lave en god portion is til familien, derudover er det faktisk en af de billigste på den her liste over ismaskiner. En kort tilberedningstid alt efter hvilken slags is, du gerne vil lave samt hvor stor den er, kan den have en varierende tilberedningstid.  

[afp id=”451″]

Effekt

Det er en fordel når du skal ud og købe en ny ismaskine, at du finder en maskine som har en lav effekt, fordi du kan hurtigt blive overrasket over hvor dyr den er i strøm. Den her har dog en meget lav effekt på 230 Watt, hvilket betyder den er billig i strøm, selvom du ofte laver is.

Skålkapacitet

Med en aftagelig skål som tåler opvaskemaskinen, samt de andre aftagelige dele der også tåler det, kan du købe en ismaskine. Der har en kapacitet på 1,2 liter, imens det giver en portion på 700 ml is, når den er færdig med at fryse det og røre det rundt. Den indvendige skål er let at tage ud, så du ikke behøver slæbe rundt på hele maskinen, den er nemlig ret tung at flytte rundt med.

Pris

Selvom DeLonghi ICK 5000 er i meget høj kvalitet, så er den faktisk ret billig, det er en af de billigste på hele vores liste. Den koster kun 1,717 kr. hvis du gerne vil ud og købe den, så får du en ismaskine til få penge, som stadig har meget gode funktioner.

Tilberedningstid

Det er ikke sjovt at vente i lang tid, på at man kan få sin nylavet is, fordi maskinen er meget langsom til at lave den. Derfor har DeLonghi sørger for at den maksimalt, har en tilberedningstid på 40 minutter, imens sorbet isen kun tager 20 minutter før den er færdig.

Ekstraudstyr

Der medfølger en bog med opskrifter, så du kan smage forskellige slags is, som indeholder forskellige frugter eller lignede.


Wilfa ICM-C15

Denne meget lette fuldautomatiske ismaskine fra Wilfa, er blevet rost til skyerne af alle, eksperttesterne giver den topscorer på alle kriterier. Forbrugerne skamroser den på alle punkter, den er desuden også kåret som testvinder hos Klikk.no. Den er udstyret med en kompressor, imens motoren har en ultralav effekt, hvilket gør den god imod din pung men også imod naturen. Selvom den har en lav effekt, så har den en stor skålkapacitet, som egner sig til en større familie. Det er den absolutte billigste ismaskine, som du kan finde på denne liste, imens den kan lave en stor portion is med en kort tilberedningstid.

[afp id=”452″]

Effekt

Wilfa har tænkt på at holde strømforbruget nede, da den her ismaskine blev designet, de har givet den en stærk men strømbesparende motor. Den har en effekt på kun 150 Watt, hvilket sikrer dig imod at få en stor strømregning, imens den stadig holder tilberedningstiden så kort som muligt.

Skålkapacitet

Wilfa ICM-C15 er designet til at en større familie, kan købe den og lave is hvis de har behov for det, den har en stor skålkapacitet. Den gør sig velegnet til en familie, på omkring 5-6 medlemmer, da den har en skålkapacitet på 1,5 liter. Skålkapaciteten størrelse, gør at du kan lave en stor portion is hver gang, som let kan fryses ned hvis det hele ikke bliver spist.

Pris

Selvom du kan lave store portioner, sparer penge på det lave strømforbrug, så koster den her ismaskine ikke ret mange penge. Hvis du gerne vil ud købe denne ismaskine, skal du betale cirka 1.329 kr. som er den billigste ismaskine på hele vores liste, for et produkt af høj kvalitet, samt stærke funktioner.

Tilberedningstid

Selv hvis du skal lave en stor portion is, så tager det ikke ret lang tid, før den er færdig med at fryse fløden til en velsmagende is. Det tager kun op til 1 time, fra du har startet maskinen, til at du har en frisklavet is færdig til at spise. Uanset om det er en almindelig flødeis, eller om det kan være en blød sorbet is, så er tilberedningstiden kort.

Ekstraudstyr

Hold kold funktion, så du kan holde isen kold 1 time efter færdig produktion.


Nemox Gelatissimo Exclusive

Denne unikke ismaskine fra Nemox, kommer ind på vores liste med nogle, meget stærke funktioner. Det er en kompakt ismaskine, som har en vægt på 12 kg, så den står sikkert på bordet og ikke vælter på gulvet ved et uheld. Den har en meget lav effekt, som gør den dejligt at have, den har desuden en høj skålkapacitet, som sørger for at du kan lave en stor mængde is. Prisen kan måske godt lyde som mange penge, men du får en meget holdbar ismaskine, alt efter hvilken slags is du vil lave, så er tilberedningstiden forskellig. Du kan dog lave nogle former for is, på meget kort tid.

[afp id=”453″]

Effekt

Det kræver en stærk motor, for at du kan få så lav en tilberedningstid som muligt, disse bruger ofte meget strøm. Denne model har dog en motor, samt en kompressor som har en meget lav effekt, på kun 165 Watt. Kompressoren betyder at ismaskinen, selv fryser fløden ned til en is, fremfor du skal putte den i fryseren efter det er blevet rørt rundt.

Skålkapacitet

Med en skål i aluminium som er aftagelig, så du let kan flytte rundt med din is, i stedet for at du skal tage hele ismaskinen med. Får du en kapacitet på hele 1,7 liter, hvilket faktisk er den højeste af disse 5 ismaskiner, det er muligt at putte 1,1 kg ingredienser i maskinen til at lave is med.

Pris

Selvom Nemox Gelatissimo Exclusive koster 2.468 kr., så skal du ikke blive skræmt, fordi det kan godt virke som mange penge. Dog får du en meget holdbar ismaskine, som kan holde til at blive brugt, du skal ikke passe på med at bruge den for meget. Fordi det er en maskine, som er beregnet til at blive brugt, så du kan lave mange tusind portioner is.

Tilberedningstid

Alt efter hvilken type is du gerne vil lave, så kan du faktisk lave 1 liter is på kun 30 minutter, som er meget hurtigt for en is, som er klar til at blive spist kun 30 minutter efter start. Nogle typer is kan dog godt tage lidt længere tid, men det står selvfølgelig, i den bog med opskrifter som følger med.

Ekstraudstyr

Bog med opskrifter samt en ske til isen.


Sage BCI600 The Smart Scoop

Det her er en innovativ ismaskine, som har rigtig mange funktioner, den kan lave isen i 12 forskellige hårdheder. Den har desuden også en funktion, som sørger for at maskinen er -30 grader, før du begynder at putte ingredienserne i så du får den bedste is. Den er udstyret med en motor, som har en effekt der er lidt højere end gennemsnittet, men stadig ikke en effekt som du vil kunne mærke på din strømregning. På trods af den mindre skålkapacitet, så får du en perfekt og velsmagende is, hver eneste gang du tager maskinen i brug. Det er den ismaskine som koster mest, men en af grundene til dette, er fordi den er designet af en meget kendt kok, derudover tager det kort tid før du har en færdiglavet is.

[afp id=”454″]

Effekt

Den her ismaskine fra Sage, er udstyret med en motor som har en effekt på kun 200 Watt, så du får en motor der har en god tilberedningstid. Du køber et produkt, som har en lav effekt, som selvfølgelig betyder du sparer penge i strøm, fremfor nogle andre ismaskiner som man kan købe på markedet.

Skålkapacitet

Sage BCI600 The Smart Scoop har ikke den største skålkapacitet, men kan stadig producere en stor portion is, som en familie på 4 medlemmer har behov for. Den er udstyret med en skål, der har en skålkapacitet på 1 liter, som med en automatisk funktion sørger for at blive frosset ned og er klar til at spise når den er færdig.

Pris

 På trods af at det er den ismaskine, som koster flest penge på denne liste, så betyder det ikke at du springer dit budget. Sage BCI600 The Smart Scoop koster 2.699 kr. som betyder, at en studerende muligvis, vil finde svært ved at købe den.

Tilberedningstid

På 1 time kan du få en liter is, når den er færdig kan du sætte en funktion til, som holder isen kold 3 timer efter den er færdig med at blive lavet. Du kan lave alt fra sorbet, almindelig flødeis og frossen yoghurt.

Ekstraudstyr

Der medfølger ikke noget ekstraudstyr, fordi det er der nemlig ikke behov for, når du køber denne innovative ismaskine.


Vores liste

Dette er vores vurdering ud af eksterne testere, som vi mener hører til blandt de 5 bedste ismaskiner i test, de er vurderet ud fra forskellige kriterier såsom effekt, skålkapacitet, pris, tilberedningstid, ekstraudstyr og vurderinger fra kunder. Dette er ikke nogen officiel liste, men taget ud fra vores vurdering og anmeldelser taget online. Listen er lavet for at den almene befolkning kan skabe sig et overblik, over de forskellige ismaskiner når de skal ud og købe en ny.

Disclaimer

Vi har ved Testoverblikket ikke lavet nogle former for fysiske test af disse ismaskiner, de er udelukkende vurderet ud fra eksterne vurderinger givet af forbrugerne, som har lavet anmeldelser på disse forskellige ismaskiner og diverse uafhængige tests foretaget af fx tænk.dk.