IPL hårfjerner test 2022 – De 5 bedste kåret af eksperterne

Vi vil hos testoverblikket.dk forsøge at komme med vores liste over de 5 bedste IPL hårfjernere på markedet, når man skal ud og købe en ny IPL hårfjerner. Er det vigtigt at man finder den som passer bedst til netop det behov du har brug for, som også passer til de forventninger man har før man køber den, derfor har vi lavet en top-5-liste med de bedste bedømte IPL hårfjernere. Disse 5 er udvalgt efter anmeldelser fra forbrugerne, antal lyspulseringer, lysflade, effekttrin, sensorer, ekstraudstyr. Disse test er ikke fysisk foretaget af os, men vurderet fra eksterne testere. Siden her er en annonce.


IPL hårfjerner – SkySkin

Den første på vores liste er denne IPL Hårfjerner fra SkySkin. Den har fået rigtig mange gode anmeldelser på andre sider, hvilket gør at den ligger øverst på vores liste.

Med en normalpris på 1299, er den i et absolut fornuftigt prisniveau, sammenlignet med mange andre IPL Hårfjernere.

Specifikationer:

  • 5 styrkeniveauer
  • FDA, RoHS samt CE godkendt
  • 3 forskellige hårfjerningsprogrammer(bikini, Krop og Ansigt)
  • Automatisk eller manuel betjening
  • Digitalt Led display

Her er et overblik over dens funktioner:


Philips BRI953

Nummer 2 på vores liste over de forskellige IPL hårfjernere, er den her model fra Philips, som har fået enormt gode anmeldelser. Den har en indkøbspris på 3.399 kr. en fuld kropsbehandling, tager cirka 15 minutter, imens den har en behandlingstid på begge ben på kun 8,5 minut. Den har et meget stort antal lyspulseringer, imens den har en mindre lysflade, den har et godt antal effekttrin og både sensor til hudkontakt og hvilken hudfarve du har.

Antal lyspulseringer

For at du hurtigt kan få behandlet dine hårsække, så du ikke skal barbere dine ben i tide og utide, derfor er det vigtigt med mange lyspulseringer i minuttet. Den her model har 25.0000 lys pulseringer, som gør at dine hårsække bliver deaktiveret.

Lysflade

For at du kan bruge mindst muligt tid, på at behandle hele din krop, så skal din IPL hårfjerner have så stor behandlings overflade som muligt. Den her model har en lysflade på 4 cm, hvilket gør at du hurtigt kan behandle hele din krop, på meget kort tid hvis du har en travl hverdag.

Effekttrin

Med 5 forskellige effekttrin som automatisk aflæser din hudtype, så du kan få den mest optimale effekt ud af en maskine som Philips BRI953, den kan indstilles i 5 forskellige effekttrin så den passer til netop dit behov.

Sensorer

Philips BRI953 har en sensor som aflæser din hudfarve, imens den også har en sensor som aflæser om der er kontakt til huden. Når den har aflæst din hudtype, så giver den dig besked på om du skal skrue op eller ned, for hvilken styrke du skal anvende.

Ekstraudstyr

Den her maskine har ekstraudstyr, som gør at den kan bruges i ansigtet, er ledningsfri og har UV-filter.


Philips BRI956

Mange vil måske mene at den her model, er bedre end modellen som blev nævnt før denne, hvilket den også er på nogle områder. Det tager cirka 22 minutter at behandle dine underben, begge underarme, bikinilinjen og ansigts området. Derudover har den rigtig mange lyspulseringer, så du får mest muligt ud af produktet, den har desuden også en fin størrelses lysflade, så du hurtigst muligt kan få fjernet dine hår. Imens den også har flere forskellige effekttrin, så du kan indstille den efter din hudtype, som den selv fortæller dig hvilken indstilling du skal vælge på grund af de sensorer den er udstyret med.

Antal lyspulseringer

For at dine hår på kroppen, skal fjernes mest effektivt, så er det vigtigt at have en maskine, som har mange antal lyspulseringer. Det har den her model selvfølgelig også, den kan udsende 250.000 lyspulseringer, som får hårvæksten til at gå i stå, så det kommer til at tage meget længere tid, før dine hår vokser ud igen.

Lysflade

For at du hurtigst muligt kan nå hele overfladen på din krop, så er det vigtigt at have en stor lysflade, denne maskine har en lysflade på hele 4,1 cm2. Den kan desuden også bruges i ansigtet, hvilket gavner dig på flere områder, så du ikke skal bekymre dig om at benytte flere produkter.

Effekttrin

Det varierer fra person til person, hvilken effekttrin du skal anvende, det kommer meget an på hvilken hudtype og hudfarve du har. Philips BRI956 har 5 forskellige effekttrin, så alle kan købe denne maskine, uden at være bekymret om den kan anvendes til deres hud.

Sensorer

Den er udstyret med sensorer som aflæser din hudtype, så du ved hvilket effekttrin du skal bruge, så din hud ikke tager skade, eller at dine hårsække bliver stoppet hurtigst muligt. Den har desuden også kontaktsensor, så du ved hvor tæt du skal holde maskinen på huden.

Ekstraudstyr

For at du ikke skal være tæt på en stikkontakt, så er den ledningsfri.


Braun BD5009

Er du træt af smertefulde hårfjerninger, eller træt af at bruge en skraber et par gange i ugen, så skal du helt klart overveje en IPL hårfjerner. Ved at bruge den her IPL hårfjerner, skal du ikke bekymre dig om du skal bruge forskellige creme eller lignede, den kan nemlig bruges på tør hud. Den kan sende rigtig mange lyspulseringer afsted, den har desuden en rigtig god pris, men du skal se det som en investering. Den har ikke ligeså mange effekttrin, som de to tidligere nævnte, den har dog sensorer der aflæser din hud mange gange i minuttet.

Antal lyspulseringer

Fordi den her IPL hårfjerner, kan sende 300.000 lyspulseringer afsted, når du anvender den på kroppen. Det en IPL hårfjerner gør, det er at den standser dine hårsække med at vokse, samt sætter dem på pause så dine hår forsvinder. Du skal desuden ikke tænke over, om der er nok strøm på maskinen, fordi den skal kun sættes i en stikkontakt og så er du klar til at bruge den.

Pris

Den her IPL hårfjerner ikke er udstyret med meget ekstraudstyr, så betyder det også at den har en rigtig god pris, som ikke koster spidsen af en jetjager. Hvis du gerne vil købe denne IPL hårfjerner, skal du kun betale en sum af 2.077 kr.

Effekttrin

Med kun 3 forskellige effekttrin, har den ikke ligeså mange som de tidligere nævnte modeller, men dette betyder ikke at den er mindre effektiv. Fordi den er stadig utrolig effektiv, da den har flere antal lyspulseringer, så hvad den ikke har den ene vej, det har den, den anden vej.

Sensorer

Braun BD5009 er udstyret med sensorer til at aflæse, hvilken hudtype du har så du kan vælge effekttrin ud fra dette, imens den også viser hvornår den er i kontakt med huden.

Ekstraudstyr

Denne IPL hårfjerner, er desværre ikke udstyret med noget ekstraudstyr, som ikke er blevet nævnt endnu.


Philips SC1997

Det her er en af de billigste IPL hårfjernere, som er placeret på den her liste, derudover har den også rigtig stærke funktioner. Den kan afsende mange antal lyspulseringer afsted, den har en meget gennemsnitlig lysflade, derudover har den mange effekttrin. Sidst men ikke mindst, så har den 2 forskellige sensorer, som gør din oplevelse så god som muligt. Hvis du gerne vil ud og købe den, så koster den faktisk kun 1.997 kr. En fuld kropsbehandling kan tage op til 40 minutter, imens en behandling af dine ben kun tager 28 minutter.

Antal lyspulseringer

Fordi dette produkt har 250.000 antal lyspulseringer, så får du en hurtig behandlingstid, som også kan ses på ovennævnte, så tager det ikke lang tid at behandle hele din krop. Hvis du vælger at købe en IPL hårfjerner, skal du aldrig bekymre dig om at købe skrabere, eller lignede igen da denne maskine kan gøre arbejdet for dig.

Lysflade

For at du kan ordne størst mulig hudoverflade, så skal den maskine som du vælger at købe, helst have en stor lysflade. Philips SC1997 er udstyret med en lysflade, som lyder på cirka 4 cm2, så du hurtigt kan behandle dine ben, eller andre steder som du gerne vil anvende den på.

Effekttrin

Denne IPL hårfjerner har det gennemsnitlige effekttrin, som er blandt de andre på vores liste, hvilket gør at du kan bruge den på forskellige hudtyper. Det er dog ikke alle som kan bruge den, men dette kan du vurdere ud fra de 5 forskellige effekttrin som den har.

Sensorer

Det er forskelligt fra person til person, om de kan anvende en IPL hårfjerner, hvis du har en meget mørk hudfarve fra naturens side. Så kan du ikke bruge den, eller hvis du har meget lyse hår, så vil du heller ikke kunne bruge den. Derfor er Philips SC1997 udstyret med en sensor, som aflæser din hudtype, imens den også aflæser om den har kontakt til din hud under brug.

Ekstraudstyr

Af ekstraudstyr kan der nævnes UV-filter, imens den også kan bruges i ansigtet.


Beurer IPL9000+

Det her er den IPL hårfjerner, som har den største lysflade på hele vores liste, som er hjælpsom til at behandle hele din krop meget hurtigt. Det er en utrolig effektiv IPL hårfjerner, som helt sikkert kan anbefales, hvis du ikke har prøvet at bruge et produkt som dette før. Den har mange antal lyspulseringer, imens den har som nævnt et meget stor lysflade, derudover har den mange effekttrin. Sidst men ikke mindst, så har den sensorer der aflæser din hudtype og kontakt til huden.

Antal lyspulseringer

Den har rigtig mange lys pulseringer, hvilket gør at den har en meget lang levetid, så du ikke skal tænke på at udskifte produktet før efter mange års brug. Den kan udsende 100.000 antal lyspulseringer, før maskinen ikke kan mere, hvilket er i den høje ende over antal lyspulseringer.

Lysflade

Som den IPL hårfjerner med den største lysflade, så kan du hurtigt tage hele din krop, en fuld kropsbehandling tager kun 26 minutter. Maskinen her har en lysflade, som lyder på hele 7 cm2, som er den højeste på den her liste.

Effekttrin

Beurer IPL9000+ har 6 forskellige effekttrin, så den kan tilpasses flere forskellige hudtyper, samt forskellige hårfarver. Dog er der nogle hudtyper, samt hårfarver som den ikke kan gøre noget ved, dette skal du dog helst undersøge før du køber produktet.

Sensorer

For at finde ud af om du kan anvende, en IPL hårfjerner som denne, så har maskinen her en hudsensor. Denne hudsensor aflæser din hudtype, så du kan se om du kan bruge den, dette vil den også give dig besked om.

Ekstraudstyr

Den er udstyret med uv-filter, så den ikke laver skade på huden, imens den også kan bruges i ansigtet.


Vores liste

Dette er vores vurdering ud af eksterne testere, som vi mener hører til blandt de 5 bedste IPL hårfjernere i test, de er vurderet ud fra forskellige kriterier såsom antal lyspulseringer, lysflade, effekttrin, sensorer, ekstraudstyr og vurderinger fra kunder. Dette er ikke nogen officiel liste, men taget ud fra vores vurdering og anmeldelser taget online. Listen er lavet for at den almene befolkning kan skabe sig et overblik, over de forskellige IPL hårfjernere når de skal ud og købe en ny.

Disclaimer

Vi har ved Testoverblikket ikke lavet nogle former for fysiske test af disse IPL hårfjernere, de er udelukkende vurderet ud fra eksterne vurderinger givet af forbrugerne, som har lavet anmeldelser på disse forskellige IPL hårfjernere og diverse uafhængige tests foretaget af fx tænk.dk.