IPL Hårfjerner Fra Silkn Test 2021 – De bedste 5 kåret af eksperterne

Vi vil hos testoverblikket.dk forsøge at komme med vores liste over de 5 bedste IPL hårfjernere fra Silkn på markedet, når man skal ud og købe en ny IPL hårfjerner. Er det vigtigt at man finder den som passer bedst til netop det behov du har brug for, som også passer til de forventninger man har før man køber den, derfor har vi lavet en top-5-liste med de bedste bedømte IPL hårfjernere fra Silkn. Disse 5 er udvalgt efter anmeldelser fra forbrugerne, antal lyspulseringer, lysflade, effekttrin, pris og ekstraudstyr. Disse test er ikke fysisk foretaget af os, men vurderet fra eksterne testere.


SILKN Jewel Luxx

Er du træt af, at skulle bruge en skraber, flere gange i ugen fordi du skal fjerne dine hår. Det sørger nemlig for at dine hår, vokser meget langsommere ud, hvilket betyder du skal bruge en skraber meget mindre. Derfor vil det være en god ide, at kigge en ekstra gang, på en IPL hårfjerner som den her fra Silkn. Denne model har et fint, antal lyspulseringer hvert minut så den, er så effektiv som overhovedet muligt. Med en god lysflade, går det meget hurtigere at behandle, hele din krop på mindst muligt tid. Du kan vælge mellem, flere forskellige effekttrin når du anvender den, derfor kan du vælge det program, der passer bedst til din krop. Du behøver dog heller ikke, betale noget højt beløb for, et produkt der er i høj kvalitet, der også er meget holdbar.

[afp id=” 1088″]

Antal Lyspulseringer

Med mange lyspulseringer kan, du påvirke dine hårsække med kraftige lys, så de kommer til at vokse meget langsommere. Jo flere pulseringer jo mere effektiv, er den IPL hårfjerner du køber, hvor denne model har op til 200.000 lyspulseringer i minuttet.

Lysflade

Denne IPL hårfjerner har en god lysflade, så behandlingen af din krop, tager meget mindre tid at ordne. Den har en lysflade, der er på 3 kvadratcentimeter, hvilket er det område den kan påvirke på samme tid. Det er en fordel, hvis du finder en model, med en stor lysflade fordi så, tager dine behandlinger mindst muligt tid.

Effekttrin

Alt efter hvilken hudfarve du har, så skal du vælge et effekttrin, som passer lige netop til den hudfarve. Dette skal du gøre, for at få mest ud af din maskine, da effekten nemlig vil være ringere. SILKN Jewel Luxx har op, til 5 forskellige effekttrin du let, kan vælge mellem på maskinen.

Pris

Du skal ikke betale, nogen høj sum for denne IPL hårfjerner, hvilket gør antallet af potentielle kunder meget større. Du har endda mulighed, for at selvom du er på, en offentlig indkomst at finde råd til dette produkt, fordi den koster nemlig kun 1.299 kr. Det er ikke en høj pris, når du skal have et produkt, der hjælper dig i hverdagen.

Ekstraudstyr

Der sidder en hudsensor i maskinen, der automatisk identificere din hudfarve, så du får den bedste oplevelse.


SILKN Motion

Det er er ikke lettere, end at bruge en IPL hårfjerner, hvis du køber den her model fra Silkn. Du skal klart tage et ekstra kig, på den her model, hvis du ikke orker at bruge en skraber hver dag, eller hver anden dag. Alt det bøvl kommer, du til at slippe for, hvis du køber en IPL hårfjerner. Denne maskine har et antal lyspulseringer, der giver dig en meget effektiv IPL hårfjerner, fordi du kan købe en maskine med et meget stort antal lyspulseringer. Med en god lysflade, går det hurtigt for dig, når du skal give din krop en, behandling med en IPL hårfjerner på dine hår. Du kan selvfølgelig også, vælge mellem flere forskellige effekttrin, så du vælger den styrke der passer bedst til din hudfarve. Det kan godt virke som et højt beløb, når du skal købe, et produkt som det her, men det er med sikkerhed dine penge værd.

[afp id=” 1089″]

Antal Lyspulseringer

Hvis du vil købe, en IPL hårfjerner i rigtig høj kvalitet, der med et højt antal lyspulseringer. Det betyder at denne maskine, kan holde i rigtig mange år, fordi pæren som sidder i maskine. Kan klare et meget højt antal lyspulseringer, før den skal skiftes ud til en ny, den kan faktisk holde til hele 350.000 antal lyspulseringer før den skal skiftes.

Lysflade

Det område SILKN Motion behandler, betyder rigtig meget for, hvor lang tid din maskine bruger på hele din krop. Når du anvender dette produkt, har du mulighed for at, behandle din krop med en lysflade, der er på 3 kvadratcentimeter på samme tid. Dette giver dig en hurtig behandlingstid, når du er træt af irriterende, hårvækst i hverdagen.

Effekttrin

Du kan bruge den her maskine, til hele kroppen men også, til at mindske hårvæksten i dit ansigt. Det kan du faktisk gøre, med op til 5 forskellige effekttrin, der også bliver kaldt styrke indstillinger. Når du skal vælge effekttrin, skal du vælge et niveau, der er tilpasset din hudfarve, når du skal bruge den mod dine hår.

Pris

Når du kigger på prisen, kan den måske godt virke lidt høj, men det er et produkt som, er alle pengene værd at købe. SILKN Motion er en særdeles effektiv, men også en ret billig IPL hårfjerner, prisen på denne model er på 2.038 kr. det er en investering i fremtiden, samt en investering i din krops hårvækst.

Ekstraudstyr

Der sidder en sensor, som automatisk aflæser din hudtype, hvor den derefter retter, hvilket niveau der passer bedst.


SILKN Infinity Premium Smooth

Selvom den kun er på tredjepladsen, så er den her IPL hårfjerner, måske den bedste model på hele den her liste. Den er rigtig effektiv, faktisk er det måske den IPL hårfjerner, der kan holde i længst tid før den skal skiftes ud. Dette er måske en af de modeller, de fleste foretrækker når, der skal købes en helt ny IPL hårfjerner til hjemmet. Den har det største antal lyspulseringer, hvilket betyder at den, kan holde i mange år før pæren skal skiftes ud. Den har en gennemsnitlig lysflade, når der skal sammenlignes, blandt disse 5 forskellige IPL hårfjernere fra Silkn. Den har selvfølgelig også, flere forskellige effekttrin når du skal, finde den effekt der passer bedst til dig. Prisen er i den høje ende, men det skal du ikke, lade dig skræmme af fordi, det er virkelig et produkt i højeste kvalitet, der kan holde i enormt mange år.

[afp id=” 1090″]

Antal Lyspulseringer

Med et antal lyspulseringer på op til 500.000, før produktet skal skiftes ud, eller at du skal skifte pæren. Det svarer til mange anvendelser, før den skal udskiftes, hvilket er det største antal lyspulseringer på hele denne liste. Der er ikke en IPL hårfjerner, blandt disse 5 forskellige modeller, der har et højere antal lyspulseringer.

Lysflade

Uanset hvor på kroppen, du gerne vil bruge den, så er det muligt. Den kan nemlig bruges, på hele kroppen samt i ansigtet, så du ikke er begrænset af mulighederne. Derudover har den en lysflade, der er på 3 kvadratcentimeter, der er det område den kan bruges på, når du skal mindske din brug af skrabere.

Effekttrin

Designet gør den både, til en holdbar men, også til en meget flot IPL hårfjerner. Du kommer til at opleve, en hurtig og smertefri mindskelse af hårvækst, hvilket desuden ikke kan blive lettere. Du kan vælge mellem, op til 5 forskellige effekttrin, der let kan vælges mellem på selve maskinen.

Pris

Det er en IPL hårfjerner, der koster en ret høj sum penge, der måske godt kan virke skræmmende. Det kan nemlig godt, være et for højt beløb at skulle betale, når det er et engangsbeløb. SILKN Infinity Premium Smooth, har en pris der lægger på, 3.199 kr. for dig at betale for den her maskine.

Ekstraudstyr

Følger du de præcise instruktioner, har du mulighed for at opleve, en reduktion i hårvæksten på op til 92%.


SILKN Infinity Velvet

Har du 20 minutter til en behandling, denne tid er cirka, den tid en hel kropsbehandling tager. Det er typisk det, hvis ikke længere tid, det tager at bruge en skraber alle steder på kroppen. For at du bedre, kan kontrollere din nyindkøbte IPL hårfjerner, kan du tilkoble den til din mobil via en applikation. Det er en maskine, der har rigtig mange lyspulseringer, det betyder at du ikke, skal bekymre dig i rigtig lang tid, på om den snart skal skiftes ud. Lysfladen er den helt gennemsnitlige, når det gælder disse 5 IPL hårfjerne fra Silkn, det er en rigtig god lysflade den er udstyret med. Der er de sædvanlige antal effekttrin, når det gælder en IPL hårfjerner, især når det gælder hele den her liste. Prisen er ret høj, men det er ikke et produkt, du nogensinde vil fortryde, at du har købt fordi den er særdeles effektiv at anvende.

[afp id=” 1091″]

Antal Lys Pulseringer

Det er muligt for at bruge, den her IPL hårfjerner i lang tid, før du skal købe en ny. Der er nemlig mulighed, for at den her maskine, kan bruge op til 400.000 antal lyspulseringer. Det er i den højeste ende, når det gælder om at købe, en IPL hårfjerner i høj kvalitet der også er er meget effektiv.

Lysflade

Med en lysflade på 3 kvadratcentimeter, er det den størrelses lysflade, som din hud kan blive behandlet på. Dette kaldes også behandlings overflade, det er en helt gennemsnitlig behandlings overflade, det giver dig en hurtig behandling af hele din krop.

Effekttrin

Jo højere effekttrin du vælger, jo hurtigere kan den, hjælpe dig med at fjerne dine hår. Dette gør dog også, levetiden lavere fordi den bruger, et højere antal lyspulseringer ad gangen. Du kan dog meget hurtigere, blive færdig med din behandling, fordi du kan vælge mellem hele 5 forskellige effekttrin.

Pris

Når den skal købes, så er det en lidt dyr maskine, men du skal se SILKN Infinity Velvet som en investering. En investering i at du ikke, skal bruge så lang tid, på at få fjernet dine hår. En investering i en lettere hverdag, fordi du ikke skal tænke, på om du skal huske at barbere dig, alt dette kan du købe for 2.999 kr.

Ekstraudstyr

Der medfølger en bodylotion, der gør det meget lettere, samt giver et bedre resultat.


SILKN Infinity Fresh

Den sidste IPL hårfjerner, er denne enormt gode maskine, der gør din hver dag meget lettere om sommeren. Især hvis du godt, kan lide at gå i kjole, så skal du ikke tænke på, at få fjernet dine hår under armene eller på dine ben. Den har et meget højt antal lyspulseringer, der er det antal lyspulseringer, den kan sende før den skal fornyes. Der er ikke noget specielt, når man kigger på lysfladen, den ligner nemlig præcis de andre modeller. Derudover har den heller ikke, noget højt antal effekttrin, den har præcis samme antal effekttrin der er set hos de fleste IPL hårfjernere. Prisen er ret høj, hvilket begrænser det antal kunder der, ønsker at købe en ny IPL hårfjerner.

[afp id=” 1092″]

Antal Lyspulseringer

Maskinen her kan bruge, 400.000 antal lyspulseringer i alt, før den enten skal udskiftes helt, eller have sat en anden pære i den. Det er et rigtig høj antal lyspulseringer, hvor det selvfølgelig afhænger, af hvilken effekttrin du bruger, fordi jo højere niveau jo flere antal lyspulseringer sender den ud.

Lysflade

Du skader ikke din krop, når du anvender en maskine som SILKN Infinity Fresh, tværtimod gør du det meget lettere for dig selv. Fordi du skal bruge, meget mindre tid på, at fjerne dine hår over alt på kroppen. Dette kan du gøre, fordi den her IPL hårfjerner, har en lysflade på 3 kvadratcentimeter.

Effekttrin

Med 5 forskellige effekttrin, som er placeret i en maskine, der fylder meget lidt. Den er let at have i hånden, fordi den ikke er særlig stor, det gør den rigtig ergonomisk at anvende. På den måde undgår, du også at få røde kløende knopper, fordi du ikke skal bruge en skraber.

Pris

SILKN Infinity Fresh har en rigtig høj pris, dog er det med sikkerhed, det helt rigtige køb at foretage. Det er den pris, der er den højeste bland denne liste, du får dog et effektivt produkt, samt et utrolig holdbart produkt for et beløb, der er på 3.299 kr. Det kan virke skræmmende, at skulle betale så højt et beløb, for den her IPL hårfjerner.

Ekstraudstyr

Der er en sensor i maskinen, der automatisk stopper når, den rammer en hudtype der er alt for mørk til maskinen.


Vores liste

Dette er vores vurdering ud af eksterne testere, som vi mener hører til blandt de 5 bedste IPL hårfjernere fra Silkn i test, de er vurderet ud fra forskellige kriterier såsom antal lyspulseringer, lysflade, effekttrin, pris, ekstraudstyr og vurderinger fra kunder. Dette er ikke nogen officiel liste, men taget ud fra vores vurdering og anmeldelser taget online. Listen er lavet for at den almene befolkning kan skabe sig et overblik, over de forskellige IPL hårfjernere fra Silkn når de skal ud og købe en ny.

Disclaimer

Vi har ved Testoverblikket ikke lavet nogle former for fysiske test af disse IPL hårfjernere, de er udelukkende vurderet ud fra eksterne vurderinger givet af forbrugerne, som har lavet anmeldelser på disse forskellige IPL hårfjernere og diverse uafhængige tests foretaget af fx tænk.dk.