Integreret Mikroovn Test 2021 – De bedste 5 kåret af eksperterne

Vi vil hos testoverblikket.dk forsøge at komme med vores liste over de 5 bedste integreret mikroovne på markedet, når man skal ud og købe en ny integreret mikroovn. Er det vigtigt at man finder den som passer bedst til netop det behov du har brug for, som også passer til de forventninger man har før man køber den, derfor har vi lavet en top-5-liste med de bedste bedømte integreret mikroovne. Disse 5 er udvalgt efter anmeldelser fra forbrugerne, kapacitet, mikrobølgeeffekt, størrelse, pris og ekstraudstyr. Disse test er ikke fysisk foretaget af os, men vurderet fra eksterne testere.


SIEMENS BF634LGS1 iQ700

Mange når de bygger, et helt nyt køkken, vælger at købe en integreret mikroovn. Det gør det hele meget lettere at, tilgå en mikroovn i dit køkken, samt så ser det meget flottere ud. Denne mikroovn er en, meget effektiv og stadig flot mikroovn, som passer ind i de fleste designs af et køkken. Denne model har en kapacitet, som er rigtig god, hvilket giver dig meget plads. Derudover har den en, mikrobølgeeffekt som er høj, så din mad hurtigt bliver tilberedt. Den har en størrelse, som du skal sikre dig at, du har plads til at få sat i dit køkken. Det er dog også, en mikroovn som koster, lidt penge at købe, i forhold til en almindelig mikroovn i hjemmet.

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
3.594,00 3.594,00 Til Butikken
3.734,00 3.734,00 Til Butikken
3.734,00 3.734,00 Til Butikken
3.949,00 3.949,00 Til Butikken
4.574,00 4.574,00 Til Butikken
5.760,00 5.760,00 Til Butikken

Kapacitet

Hvis i er en stor familie, som har brug for, en mikroovn med høj kapacitet. Så er den her model, måske et meget godt valg, da den har en høj kapacitet, så du har plads til meget mad i den. Den her model fra Siemens, har en kapacitet som, ligger på op til 21 liter, hvilket er en rigtig høj kapacitet.

Mikrobølgeeffekt

Hvis du skal købe, en mikroovn som hurtigt, kan få din mad opvarmet. Så skal du kigge, efter en model som, har en høj mikrobølgeeffekt. SIEMENS BF634LGS1 iQ700, har en mikrobølgeeffekt der, er på 900 Watt hvilket er rigtig godt, på den måde bliver din mad hurtigt opvarmet.

Størrelse

Når du køber en integreret mikroovn, så kræver det at, du har en specifik plads til den. Den her model, har en højde på 382 millimeter, en bredde på 594 millimeter, en dybde på 318 millimeter og så vejer den 16,73 kg. Du skal sikre dig at, du har plads til en integreret mikroovn, som har en størrelse på dette.

Pris

En mikrobølgeovn der er integreret, koster lidt mere at købe, det skal du være opmærksom på. SIEMENS BF634LGS1 iQ700 er lidt dyr, den har nemlig en pris, som er på 3.549 kr. som er noget højere, end hvad en helt almindelig mikroovn koster.

Ekstraudstyr

Der er op til 70 automatiske programmer, mens der også er LED-belysning, inde i mikroovnen så du let kan se inde i den.


ELECTROLUX EMM17007OW

Hvis du skal købe, en integreret mikroovn som, den her skal du, sikre dig at den passer i dit design. Den bliver nemlig leveret, i en hvide farve, som selvfølgelig ikke, passer ind i et sort køkken. Det er dog stadig, en integreret mikroovn som, er enormt god og effektiv. Den har en god kapacitet, men ikke den største kapacitet, som er på den her liste. Derudover har den også, en mikrobølgeeffekt som er god, men også gør den billig i drift. Når du skal sætte, en integreret mikroovn til, så skal du sikre dig at der er plads til at, du kan sætte den her model ind i dit køkken. Modellen her er ret billigt at, købe ind til dit helt nye køkken, hvilket er en stor fordel.

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
1.769,00 1.769,00 Til Butikken
1.769,00 1.769,00 Til Butikken
2.169,00 2.169,00 Til Butikken

Kapacitet

Det her er som sagt, en lidt mindre model, hvilket gør at kapaciteten er lavere. Dog har den stadig, en god kapacitet som, giver dig nok plads i sidste ende. Denne integreret mikroovn har, en god kapacitet som, ligger på omkring 17 liter. Hvilket ikke er den højeste, men stadig rigtig fin, til en normal størrelses familie.

Mikrobølgeeffekt

ELECTROLUX EMM17007OW, har en mikrobølgeeffekt, som ligger på omkring 700 Watt. Hvilket ikke er den største, men stadig rigeligt, til at du på kort tid, kan få opvarmet din mad. Det er en meget god ting, da en normal ovn hurtigt, kan tage en del tid for at din mad er blevet varm.

Størrelse

Det er ikke bare lige sådan at, installere en integreret mikroovn, de har nemlig forskellige størrelser. En model som denne, har fx en højde på 389 millimeter, en bredde på 596 millimeter, en dybde på 320 millimeter og så vejer den kun 14 kg, hvilket er den størrelse som mikroovnen har, før du installere den. Derfor er det ikke, en tung integreret mikroovn at, sætte ind på den plads den skal sidde.

Pris

Har du ikke et stort budget, når du skal købe, en integreret mikroovn. Så er den her model, et meget godt valg da, den er billig at købe. Det er der mange som foretrækker, da renoveringen af et køkken, meget hurtigt kan løbe op i mange penge, men denne model koster kun 2.199 kr.

Ekstraudstyr

Der er automatisk optøningsprogram, som vejer produktet og selv sætter tiden efter vægten. Derudover er der, også LED-belysning i maskinen, så du ikke misser noget inde i den.


GORENJE BM201A4XG

Den her integreret mikroovn, er nok en af de, integreret mikroovne som er den bedste, blandt disse 5 forskellige. Den har fået meget gode, anmeldelser af både forbrugerne, men også af eksperterne, som har haft den inde og teste under, meget specifikke krav. Denne integreret mikroovn har, en kapacitet som er i, den høje ende af listen. Mens den også har, en meget høj mikrobølgeeffekt, som en familie nyder meget godt af. Den fylder ikke alt for meget, hvilket du bliver meget glad for, når den skal installeres i dit nye køkken. En anden ting som, er meget god er, prisen på produktet der er rigtig lavt. Dette gør at du, ikke skal bruge mange penge, for at købe en kraftig og meget god model, som den her til dit hjem.

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
2.549,00 2.549,00 Til Butikken
2.749,00 2.749,00 Til Butikken
2.756,00 2.756,00 Til Butikken
2.760,00 2.760,00 Til Butikken
2.795,00 2.795,00 Til Butikken

Kapacitet

Hvis du har en stor familie, som også benytter, en mikroovn ofte. Så kræver det at, du køber en model som, har en stor kapacitet til meget mad. Her passer en model, som den her fra Gorenje, rigtig godt ind i dit nye køkken. Den har nemlig en god kapacitet, som gør at du kan, varme store portioner på samme tid, kapaciteten ligger nemlig på 20 liter.

Mikrobølgeeffekt

Når du skal bruge et, program som optør din mad, så gør denne model det automatisk. Det gør den desuden, også meget hurtigt, da den har en mikrobølgeeffekt på 800 Watt. Det er en integreret mikrobølgeovn, som har grill funktion, så maden bliver meget hurtigt færdig.

Størrelse

Med en højde på 388 millimeter, en bredde på 595 millimeter, en dybde på 300 millimeter og en vægt på 14,5 kg. Er det en god ide at, sikre dig at du har plads, til at sætte denne integreret mikroovn, ind på plads med det samme, når den ankommer til dit hjem.

Pris

GORENJE BM201A4XG er en meget billig, men stadig en integreret mikroovn, som er rigtig god. Den har nemlig kun en pris, som er på 2.609 kr. som er en lav pris, hvis man kigger på funktionerne, samt hvor meget mikroovn du får for dine penge. Det er let at anbefale, den her model da, den klarer sig meget godt i alle test, samt ikke er særlig dyr.

Ekstraudstyr

Der er børnesikring så, dine børn ikke starter den, mens de har puttet noget af metal ind i den. Derudover er der også, en roterende glasplade, inde i produktet så din mad får den præcis samme varme.


BLOMBERG MKE3140Z

Er du på udkig, efter en integreret mikroovn, som er meget kraftig. Men stadig gerne vil, købe en model som, ikke er alt for dyr at købe. Så kan en model, som denne fra Blomberg, være en meget god mulighed at købe. Forbrugerne har rost den, til at være effektiv, men på samme tid meget brugervenlig. Den har en kapacitet, som er meget høj og egner, sig til en stor familie. Det er desuden også, en kraftig mikrobølgeovn som, har en rigtig høj mikrobølgeeffekt. På trods af at, den har en kraftig motor, så fylder den ikke særlig meget i dit hjem. Prisen på den her, meget gode integreret mikroovn, er ikke særlig høj hvilket, har gjort at den er særdeles populær.

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
3.399,00 3.399,00 Til Butikken
3.399,00 3.399,00 Til Butikken

Kapacitet

Kapaciteten på den her mikroovn, er den største på denne liste, der er ingen der er tæt på den. Hvilket gør at den, passer perfekt ind i et hjem, som har en stor familie. Dette betyder nemlig at, du kan opvarme selv store portioner, hver gang du har behov for det, denne model har en kapacitet på hele 25 liter.

Mikrobølgeeffekt

Med en mikrobølgeeffekt som, når det er på det højeste, er på 1.000 Watt. Tager det ikke mange minutter at, optø selv en dybfrossen steg, som du lige har taget op af fryseren. Selvom den har en høj mikrobølgeeffekt, så er den faktisk, ikke alt for dyr i strøm.

Størrelse

De indvendige mål på denne mikroovn, der er højden på 206 millimeter, mens bredden er 328 millimeter, samt en dybde på 368 millimeter. De udvendige mål er på 388 millimeter i højden, 595 millimeter i bredden og en dybde på 400 millimeter, derudover vejer den 18,5 kg i nettovægt.

Pris

BLOMBERG MKE3140Z er billig at købe, når man kigger på, hvor meget du får for dine penge. En model som den her, koster kun 2.899 kr. som er et lavt beløb, for en meget god og brugervenlig integreret mikroovn.

Ekstraudstyr

Der er 9 automatisk programmer, som følger maskinen fra den, bliver leveret fra fabrikken af.


ELECTROLUX EMM17007OX

Går du efter et stilrent design, men som på samme tid, stadig er meget effektiv. Så skal du gå, efter den her model fra Electrolux, som står meget skarpt i design. Mens den på samme tid, ikke kræver lang tid at, lære at bruge når du har fået den hjem. Den har ikke nogen høj kapacitet, men stadig nok til en almindelig familie, der har behov for en flot og effektiv mikroovn. Den er billig i strøm, da den ikke har nogen, alt for høj mikrobølgeeffekt. Den fylder cirka det, gennemsnitlige når der snakkes, en integreret mikroovn til dit køkken. Derudover har den en pris, som er rigtig god, som ikke burde ødelægge budgettet, når du skal designe dit nye køkken.

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
1.769,00 1.769,00 Til Butikken
1.769,00 1.769,00 Til Butikken
2.169,00 2.169,00 Til Butikken

Kapacitet

Det her er ikke, en integreret mikroovn som, har en meget høj kapacitet. Dog vil du stadig, have en god kapacitet, til at sørge for du ikke, kommer til at gå ned på kvalitet. Denne mikroovn fra Electrolux, har en kapacitet på 17 liter, som er en af de mindste kapacitet blandt, disse 5 forskellige mikroovne.

Mikrobølgeeffekt

Denne mikroovn har en mindre, effekt når det kommer, til hvilken mikrobølgeeffekt den har. Dette gør dog også at, den ikke er ret dyr i drift, når det kommer til hvilket strømforbrug den har, dette er på grund af at, den har en mikrobølgeeffekt, som kun er på 700 Watt.

Størrelse

Netop fordi den er gennemsnitlig, så fylder den ikke, mere end hvad en normal integreret mikroovn fylder. Bredden ligger på 596 millimeter, dybde på 320 millimeter, højden på 389 millimeter mens den kun vejer 14,5 kg at flytte rundt med.

Pris

Netop fordi den ikke, er udstyret med en høj kapacitet, så er prisen også lav. Hvilket gør at du, ikke skal spare sammen, i lang tid for at købe den her model. ELECTROLUX EMM17007OX, har en lav pris, der faktisk kun er på 1.839 kr. Dette er en pris, som de fleste kan, være med på når den skal købes.

Ekstraudstyr

Det er let at vælge, hvilken effekt du gerne, vil bruge når du starter den, der er nemlig en knap til dette. Mens der også er, er belysning inde i mikroovnen, så det gør den let at, rengøre hvis det har sprøjtet.


Vores liste

Dette er vores vurdering ud af eksterne testere, som vi mener hører til blandt de 5 integreret mikroovne i test, de er vurderet ud fra forskellige kriterier såsom kapacitet, mikrobølgeeffekt, størrelse, pris, ekstraudstyr og vurderinger fra kunder. Dette er ikke nogen officiel liste, men taget ud fra vores vurdering og anmeldelser taget online. Listen er lavet for at den almene befolkning kan skabe sig et overblik, over de forskellige integreret mikroovne når de skal ud og købe en ny.

Disclaimer

Vi har ved Testoverblikket ikke lavet nogle former for fysiske test af disse integreret mikroovne, de er udelukkende vurderet ud fra eksterne vurderinger givet af forbrugerne, som har lavet anmeldelser på disse forskellige integreret mikroovne og diverse uafhængige tests foretaget af fx tænk.dk.