Integreret Køleskab Fra AEG Test 2023 – De bedste 5 kåret af eksperterne

Vi vil hos testoverblikket.dk forsøge at komme med vores liste over de 5 bedste integreret køleskab fra AEG på markedet, når man skal ud og købe et nyt integreret køleskab. Er det vigtigt at man finder den som passer bedst til netop det behov du har brug for, som også passer til de forventninger man har før man køber den, derfor har vi lavet en top-5-liste med de bedste bedømte integreret køleskab fra AEG. Disse 5 er udvalgt efter anmeldelser fra forbrugerne, energiklasse, lydniveau, pris, kølekapacitet og ekstraudstyr. Disse test er ikke fysisk foretaget af os, men vurderet fra eksterne testere.


AEG SKB61811DS

Det er vigtigt at du køber, et køleskab med nogle stærke funktioner, for at få det bedste ud af dit køb. På den måde køber, du et produkt du med sikkerhed, kommer til at blive glad for. Denne model har fået, gode anmeldelser af forbrugerne, der har givet en anmeldelse efter de har købt produktet. Dette integreret køleskab fra AEG, har en af de højeste energiklasser, et køleskab kan have, hvilket gør den billig i drift. Den har ikke noget højt lydniveau, det gør at den er meget lydløs, så du ikke hører den når den står tændt. Prisen er også en af de højeste, men det er der dog også, en rigtig god grund til nemlig størrelsen. Der er en meget høj kølekapacitet, på dette integreret køleskab, så du har rigtig meget plads inde i det. Det er designet til, at passe lige ind i et Ikea køkken, så du ikke skal lave om på det.

Energiklasse

Det skal være meget vigtigt, at før du køber et nyt køleskab, at du kigger på energiklassen den har. Det er nemlig meget afgørende for, hvor dyr den er i drift, samt hvor god den er mod miljøet. Det her integreret køleskab, har en meget god energiklasse, faktisk en af de bedste den kan have, den har en energiklasse på A++. Årligt bruger den omkring, 251 kWh i strøm, hvilket ikke er særlig meget.

Lydniveau

En anden høj prioritet, det er lydniveauet på dit integreret køleskab, fordi der er nemlig nogle modeller, der larmer ret meget under brug. AEG SKB61811DS har et lavt lydniveau, hvor den under konstant drift, larmer meget lidt da lydniveauet, er på kun 42 dB.

Pris

Denne model er et stor køleskab, hvilket også hiver prisen op, når den skal købes. Du skal dog stadig, ikke betale noget alt for højt beløb, for at købe et integreret køleskab som det her. En model som denne, koster omkring 6.899 kr. at købe, det er en skarp pris, for et produkt i meget høj kvalitet.

Kølekapacitet

Der er plads til meget mad, eller andet du normalt opbevarer, i dit integreret køleskab. Det her er den største model, med den højeste kølekapacitet, hvor du har rigtig meget plads i den. Derudover har den ventileret køl, som holder den samme temperatur, hele vejen rundt, den er udstyret med en kølekapacitet på 258 liter.

Ekstraudstyr

Med elektronisk temperaturstyring overvåger, den temperaturen konstant i dit nye integreret køleskab.


AEG SFB58221AF

Den næste på den her liste, er dette integreret køleskab, der er den første mindre model. Det er ikke et integreret køleskab, der er beregnet til en større familie, nok mere til den enkelte bruger, eller et par som maksimum. Det er dog perfekt, som et ekstra køleskab, hvor det kan stå i en garage eller lignede. Den har en fin energiklasse, der ikke er helt i top, men stadig i den gode ende, fordi den også har et lavt strømforbrug. Med et meget lavt lydniveau, behøver du ikke bekymre dig, om du køber et produkt som larmer når den står og kører. Kvaliteten er helt i top, hvilket også betyder at prisen, måske er lidt højt, men det er et rigtig godt købe at foretage. Kølekapaciteten er ikke alt for høj, men det er også fordi, selve køleskabet ikke er særlig stort, men den har stadig en rimelig god kølekapacitet.

Energiklasse

Dette køleskab har en energiklasse, der er i den gode ende, men ikke helt i toppen. Det er dog en energiklasse, der godt kunne være bedre, men den er stadig ikke særlig dyr i strømforbrug. Denne model har en energiklasse, der er på A+, mens den bruger omkring 311 kWh om året i strøm.

Lydniveau

Når det gælder lydniveauet, så vil du ikke have lyst til, at købe et integreret køleskab med et meget højt lydniveau. Fordi så vil du let, kunne blive forstyrret af en konstant summen, når den står og er i drift. Det vil du ikke opleve, med et integreret køleskab som det her, det lydniveau som den har, er på 39 dB.

Pris

Hvis man kender til producenten, der har produceret det her køleskab, så ved man at kvaliteten er helt i top. Det er nogle produkter, der kan holde i mange år, samt er billig i drift i den tid. AEG SFB58221AF koster 6.199 kr. det er en skarp pris, for et integreret køleskab der er meget god i brug.

Kølekapacitet

Der er en god kapacitet, i dette køleskab selv om, det ikke er den største model. Det betyder nemlig at, den har en kølekapacitet der, er på 109 liter. Selve køleskabet vejer omkring 35 kg, når du skal sætte den på plads, samt installere den så den åbner med lågen i dit skab.

Ekstraudstyr

Med LED-lys får du let, et overblik over hvad indholdet, det er i køleskabet. Derudover er den selvafrimende, så du ikke selv skal gøre dette.


AEG SFB68821AF

Den næste rigtig fine integreret køleskab, der vil blive nævnt, på denne liste over disse, 5 forskellige integreret køleskab fra AEG. Det er en rigtig god model, som har fået gode anmeldelser, af forbrugerne der gerne ville købe, et holdbart men også effektivt køleskab. Altid kig dig om efter, et integreret køleskab der en energiklasse, som er rigtig høj fordi, det betyder meget ofte at den ikke er dyr i drift. Den har et meget lavt lydniveau, du ikke vil kunne blive, forstyrret af når den er står i dit køkken, dette bliver også mindsket ved at den er integreret. Der er en skarp pris, når den skal købes, så du ikke føler dig snydt, når du har købt den og vil være meget tilfreds med dit køb. Der er en lille fryser i det her køleskab, mens den selvfølgelig også fungerer, som et almindeligt køleskab, hvor kølekapaciteten er rigtig fin.

Energiklasse

Med en meget høj energiklasse, så er det ikke noget dyrt køleskab, når det gælder hvor meget strøm den bruger. Under meget specifikke krav, fra producenten har det her køleskab, en energiklasse som er på A++ hvilket, betyder at den kun bruger 148 kWh i strøm hvert år.

Lydniveau

Du vil på ingen måde, ligge mærke til at dit køleskab, det står tændt hele tiden som det skal. Grunden til dette er fordi, den har et lydniveau, der er i den lave ende. Hvis du måler lydniveauet, på AEG SFB68821AF så har det et lydniveau, som er på 36 dB det er et lydniveau der er meget lavt.

Pris

Det er ikke alle, der har råd til et meget dyrt integreret køleskab, fordi de ofte koster rigtig mange penge. Det behøver du ikke, for et køleskab som det her, det er nemlig billigt, men stadig enormt god i drift. En fordel ved prisen, det er at det er meget holdbart, men stadig kun koster 5.399 kr.

Kølekapacitet

Det er tydeligt at se, at det her køleskab er en mindre model, hvilket også betyder at kølekapaciteten er mindre. Den er dog stadig rigtig god, da selvom det er et mindre køleskab, har det alligevel en kølekapacitet på 103 i køleren, mens der i fryseren er en kapacitet på 14 liter.

Ekstraudstyr

Døren er vendbar, mens der også er led-belysning og elektronisk temperaturstyring.


AEG SKB58221AF

Hvis du ikke har meget plads, men stadig har brug for, at købe et mindre køleskab. Så tag et ekstra kig, på det her integreret køleskab fra AEG. Det er et køleskab, der er meget vellidt blandt forbrugerne, for at være et stabilt integreret køleskab. Det er produceret i materialer, af meget høj kvalitet, så du kan bruge den i mange år, før du overhovedet skal overveje at udskifte det. Den er udstyret med en energiklasse, der er rigtig høj, så den også er god mod miljøet, men også meget god mod din pengepung. Køleskabet er meget lydsvagt, hvilket næsten er et krav, hvis den skal stå i et rum, hvor der opholder sig mennesker. Når du skal købe, et helt nyt integreret køleskab, har den her model en pris, der er meget skarp og egner sig til næsten alle kunder, som kigger efter kvalitet. Fordi det kun er et køleskab, så har den også en høj kølekapacitet, der giver dig meget plads i den.

Energiklasse

Der sidder en motor, i det her integreret køleskab, der hjælper den med, at holde strømniveauet langt nede. Det er en rigtig god ting, at købe et køleskab med så god en energiklasse, du kan købe til den rigtige pris selvfølgelig. Denne model fra AEG, har en energiklasse på A++, mens den kun bruger 91 kWh om året i strøm, hvilket gør den meget billig.

Lydniveau

Netop fordi motoren er i høj kvalitet, så betyder det også, at den er meget lydsvag. Det gør nemlig at, du aldrig vil blive forstyrret, når du køber den her maskine. Hvis du leder efter, et integreret køleskab der er effektivt, men på samme tid med lydløs, så er det her modellen for dig, den har et lydniveau på 37 dB.

Pris

På trods af de mange rigtig fine funktioner, så er AEG SKB58221AF, faktisk et meget billigt køleskab at købe. Selvom du er studerende, vil du godt kunne, finde råd til den. Også fordi den i det lange løb, vil spare dig en del penge i strøm, alt det her kan du købe for 5.399 kr.

Kølekapacitet

Der er kun en almindelig køler, i denne model hvilket også, betyder at den har en større kapacitet. Den har en kølekapacitet, som ligger på 133 liter i alt, det giver dig et køleskab med en rigtig god kapacitet. Derudover er den selvafrimende, så der ikke ophober sig is, inde i selve køleskabet.

Ekstraudstyr

Den er af et design, som har afrundede hjørner, hvilket gør den meget lettere at gøre rent, når den trænger til dette.


AEG SKB68821AF

Har du ikke ret mange penge, men stadig gerne vil, købe et produkt i meget høje materialer. Hvor funktionerne bare er helt i top, mens prisen er helt i bund, her er denne model et ideelt valg at købe. Den har nemlig de helt rigtige funktioner, samt fint ekstraudstyr til at hjælpe dig meget mere. Med en super god energiklasse, bruger den utrolig lidt strøm, selvom den kører alle 24 timer i døgnet året rundt. Lydniveauet er vigtigt, når du skal købe et nyt køleskab, da en stille model helt klart, er at foretrække. Det her er det billigste integreret køleskab, der er blandt disse 5 forskellige integreret køleskab, på denne liste. Det er et mindre køleskab, der stadig har en kølekapacitet, som er helt i toppen, hvor der er plads til mange liter.

Energiklasse

Den energiklasse som dette køleskab har, det er en meget kraftig energiklasse, der sørger for at dit strømforbrug forbliver nede. Strømregningen kan nemlig hurtigt, løbe afsted hvis man ikke, kigger efter produkter til hjemmet, hvor energiklassen er god. Dette køleskabs energiklasse, hedder A++ hvor den også, kun bruger 95 kWh om året.

Lydniveau

Det her er ikke en larmende produkt, hvor dens lave lydniveauet, på samme tid bliver skjult mere. Fordi du kan integrere, denne model ind i et skab, så skabets låger holder lyden inde. AEG SKB68821AF meget gode motor, yder kun et lydniveau som er på 33 dB.

Pris

Som det produkt med den laveste pris, så koster det her køleskab, ikke nogen høj pris. Så selvom du måske studere, hvor du skal flytte hjemmefra, for første gang i dit liv. Så kan det her falde, indenfor enhver studerendes budget, prisen er 4.899 kr.

Kølekapacitet

Der er en kølekapacitet, på 137 liter fordi, der ikke er fryser integreret i dette køleskab. Det giver dig nemlig mulighed, for at købe ind til et par dage, ad gangen før du er nødt til at handle igen. Temperaturen bliver styret elektronisk, så temperaturerne ikke svinger for meget.

Ekstraudstyr

Du kan let vende døren, fordi der er vendbar dør, der er også LED-belysning inde i den.


Vores liste

Dette er vores vurdering ud af eksterne testere, som vi mener hører til blandt de 5 bedste integreret køleskab fra AEG i test, de er vurderet ud fra forskellige kriterier såsom energiklasse, lydniveau, pris, kølekapacitet, ekstraudstyr og vurderinger fra kunder. Dette er ikke nogen officiel liste, men taget ud fra vores vurdering og anmeldelser taget online. Listen er lavet for at den almene befolkning kan skabe sig et overblik, over de forskellige integreret køleskab fra AEG når de skal ud og købe et nyt.

Disclaimer

Vi har ved Testoverblikket ikke lavet nogle former for fysiske test af disse integreret køleskab fra AEG, de er udelukkende vurderet ud fra eksterne vurderinger givet af forbrugerne, som har lavet anmeldelser på disse forskellige integreret køleskab fra AEG og diverse uafhængige tests foretaget af fx tænk.dk.