Industriopvaskemaskine Test 2021 – De bedste 5 kåret af eksperterne

Vi vil hos testoverblikket.dk forsøge at komme med vores liste over de 5 bedste industriopvaskemaskiner på markedet, når man skal ud og købe en ny industriopvaskemaskine. Er det vigtigt at man finder den som passer bedst til netop det behov du har brug for, som også passer til de forventninger man har før man køber den, derfor har vi lavet en top-5-liste med de bedste bedømte industriopvaskemaskiner. Disse 5 er udvalgt efter anmeldelser fra forbrugerne, energiklasse, vandforbrug, antal kuverter, tørreevne og ekstraudstyr. Disse test er ikke fysisk foretaget af os, men vurderet fra eksterne testere.


Asko DWCBI2317.W Professional

Anvender i jeres opvaskemaskine, hver eneste dag eller flere gange om dagen, så er en industriopvaskemaskine et enormt godt valg. Det er typisk også en, opvaskemaskine som kan holde til mange tusind anvendelser, før sliddelene skal skiftes ud. Denne industriopvaskemaskine har en god energiklasse, der gør at den, ikke bruger alt for meget strøm. Dog er vandforbruget ikke særlig stort, hvilket også hjælper med, til at den er billig i drift. Der er en rigtig god kapacitet, hvilket gør at du kan vaske, rigtig meget service før du er nødt til at starte den igen. Ved en industriopvaskemaskine er det bare, en nødvendighed at have en god tørreevne, fordi jo hurtigere det er tørt, jo hurtigere kan du sætte det på plads. Det kan godt virke, som mange penge når du skal købe, en industriopvaskemaskine som den her, men du vil på ingen måde blive skuffet efter dit køb.

[afp id=”990″]

Energiklasse

Man bruger ofte en industriopvaskemaskine, mange gange om dagen, derfor skal energiklassen også være rigtig god. Det er nemlig vigtigt, at du bruger mindst muligt strøm, også selvom du bruger den rigtig mange gange om dagen. Denne model har en energiklasse, der er på A++ mens, den kun bruger 262 kWh om året i strøm.

Vandforbrug

Det her er en effektiv industriopvaskemaskine, der fungerer rigtig godt i brug, den er desuden også rimelig billig i vandforbrug. Der er mulighed for at tilslutte varmt vand, dog er det ikke en nødvendighed, men en god mulighed. Asko DWCBI2317.W har et årligt vandforbrug, der er på 3724 liter vand om året.

Antal kuverter

Denne industriopvaskemaskine har en god kapacitet, hvilket er vigtigt at kigge på, fordi du kommer til at bruge den mange gange. Derfor er det bedste, at have mulighed for at vaske store portioner ad gangen, her har denne industriopvaskemaskine plads til 13 antal kuverter.

Tørreevne

Den her model har en god tørreevne, så du hurtigst muligt kan, sætte din service på plads. Denne industriopvaskemaskine har en tørreevne, der er helt i top, når det gælder tørreevne. Når det kommer til hvilken, karakter den her industriopvaskemaske, har når det gælder tørreevnen så er det A.

Ekstraudstyr

Lydniveauet på denne opvaskemaskine, er rigtig lavt så den larmer, ikke særlig meget når den er i brug.


Miele PROFESSIONAL PG8130I

En industriopvaskemaskine er en opvaskemaskine, der koster en ret høj sum, når den skal købes ind. Derfor er det en god ide, at være sikker på dit valg, før du vælger at bruge så mange penge på en opvaskemaskine. Denne model fra Miele, har en pris der er på 22.000 kr. Derudover er denne industriopvaskemaskine, også en meget flot opvaskemaskine, den vil let få meget opmærksomhed, mens den også er meget brugervenlig. Energiklassen er næsten helt i top, hvilket gør at den ikke, er særlig dyr når det gælder strømforbruget. En af grundene til at den, har et lidt højere vandforbrug, det er på grund af et lynprogram som er meget effektivt. Der er plads til selv store gryder, hvis du har meget travlt, kan du fylde denne industriopvaskemaskine med rigtig mange tallerkner eller mange gryder. Det er et must at din nyindkøbte industrivaskemaskine, har en meget god tørreevne, derudover har denne model også en funktion der åbner maskinen efter endt vask.

[afp id=”991″]

Energiklasse

Det er en energivenlig industriopvaskemaskine, der har en energiklasse, som er enormt god. Den har en energiklassen, som ligger på A++ hvilket næsten, er det bedste den kan have, derudover bruger den kun 262 kWh om året i strøm. Det her er en industriopvaskemaskine, der er billig i drift, så du ikke bruger mange penge hvert år.

Vandforbrug

Fordi der er et lynprogram, så bruger den også en smule, mere vand når der beregnes det årlige vandforbrug. Dette program tager kun 17 minutter, hvor det er fra start til slut, det er et meget hurtigt program der gør dit arbejde meget hurtigere. Derfor er det årlige vandforbrug, også på 3864 liter vand, hvert år i gennemsnit.

Antal kuverter

Selv når Miele PROFESSIONAL PG8130I er stopfyldt, så kan den rengøre det hele, på det omtalte lynprogram på 17 minutter. Dette er en industriopvaskemaskine som har en kapacitet, på hele 13 kuverter på en gang, hvilket giver dig en stor og rummelig industriopvaskemaskine.

Tørreevne

Selv når maskinen er færdig, med at rengøre din service, går der meget kort tid før du kan sætte det på plads igen. Det bedste du kan gøre, når din opvaskemaskine er færdig, det er at åbne for den. Det kommer du ikke til, at opleve med den her model, da den automatisk åbner efter vask, dette giver den en tørreevne på A.

Ekstraudstyr

Med Wifi forbindelse kan, du følge med i hvor meget vaskemiddel, der er tilbage i maskinen, på den måde ved du også hvornår den skal fyldes op igen.


Asko DWCBI231.S

Vil du både have et flot design, mens du også gerne vil have, en industriopvaskemaskine der er meget effektiv i drift. Så er den her model, helt klart et ekstra kig værd, da den er blevet rost af både forbrugerne, samt eksperterne efter specifikke kriterier. Med en meget høj energiklasse, bruger den ikke særlig meget strøm, hvilket gør den god mod miljøet, mens den også er god mod din pengepung. Vandforbruget er et af de højeste, blandt disse 5 forskellige industriopvaskemaskiner, som vi har på vores liste. Der er plads til meget bestik, samt glas og tallerkner, hvilket gør det hele meget lettere i hverdagen. Den er selvfølgelig udstyret, med den bedste mulige tørreevne, som en industriopvaskemaskine kan have, hvilket er en meget behjælpeligt når du skal tømme din opvaskemaskine. Det er dog ikke en opvaskemaskine, der er ret dyr at købe, selvfølgelig er en industriopvaskemaskine stadig en dyr fornøjelse.

[afp id=”992″]

Energiklasse

Når du skal ud og købe, en helt ny industriopvaskemaskine, så skal du regne med at den bruger strøm. Derfor skal du så vidt muligt, sørge for at den har en god energiklasse, dette giver nemlig et billigere strømforbrug. Her har denne industriopvaskemaskine, en god energiklasse der ligger på A++, mens den kun bruger 262 kWh om året i strøm.

Vandforbrug

Det er dog en industriopvaskemaskine, der har et lidt højere vandforbrug, hvilket godt kan mærkes i sidste ende. Det årlige vandforbrug er på 3724 liter vand, hvor den i gennemsnit bruger, omkring 13 liter vand per gang den er i brug. Der er 10 programmer, i den her industriopvaskemaskine, så du kan vælge et helt rigtige program til din opvask.

Antal kuverter

Du kommer ikke til at mangle plads, selvom i er mange der spiser, hvor det selvfølgelig skal gøres rent bagefter. Den maksimale kapacitet når, det gælder den her rummelige industriopvaskemaskine, ligger på 14 kuverter på samme tid. Der er både en kurv, øverst i maskinen mens, der også er en kurv i bunden af maskinen.

Tørreevne

Asko DWCBI231.S er en effektiv industriopvaskemaskine, der fungerer hver eneste gang, det desuden også en meget pålidelig opvaskemaskine. Der er meget sikkerhed i den, så du ikke risikere vandskade, hvis uheldet skulle være ude. Derudover har den en, tørreevne som er på A, det giver den bedste tørreevne som muligt.

Ekstraudstyr

Når Asko DWCBI231.S er færdig, med at rengøre indholdet, vises det både med lyd men også med lys.


ASKO PROFESSIONAL DWCFS5936.S

Vil du ikke stå og putte en opvasketabs, i din industriopvaskemaskine hver gang, du skal bruge den. Så tag et ekstra kig, på den her industriopvaskemaskine, der er nemlig sæbedosering så du slipper for det besvær. Denne maskine er et godt valg, hvis du vil have kvalitet til din restaurant, som kræver en meget effektiv industriopvaskemaskine. Energiklassen er meget kraftig, det giver dig et produkt, der har et lavt strømforbrug selvom, den bliver brugt rigtig meget hvert år. Derudover bruger den heller ikke, noget specielt højt forbrug, når det kommer til det vandforbrug som denne industriopvaskemaskine har. Der er selvfølgelig plads, til et højt antal kuverter, så du får en meget rummelig industriopvaskemaskine. Tørreevnen er også meget god, så den efterlader dit service så tørt som muligt, meget kort tid efter den er afsluttet. Det er en ret stor sum, som du skal betale for denne model, men det er en nødvendighed hvis du skal have kvalitet.

[afp id=”993″]

Energiklasse

Det skal være en førsteprioritet, når du skal ud og handle, en ny industriopvaskemaskine at energiklassen er rigtig god. Fordi du kan risikere, at du skal betale mange penge i strøm, når din strømregning kommer ind ad postkassen. Derfor har den her industriopvaskemaskine, også en enormt god energiklasse, der holder strømforbruget så langt nede som muligt.

Vandforbrug

Den næste prioritet før du køber, en industriopvaskemaskine det er at kigge, på hvor højt vandforbruget er før du køber den. Når du skal installere, denne industriopvaskemaskine så er det en fritstående, industriopvaskemaskine som ikke kan integreres.

Antal kuverter

Kapaciteten på ASKO PROFESSIONAL DWCFS5936.S, er rigtig høj hvilket også, gør at den er egnet til et større køkken. Hvor der kræves en høj kapacitet, så vil dette produkt uden problemer, kunne levere en høj tilfredshed når det kommer til antal kuverter, som der er plads til.

Tørreevne

Det er ikke en undtagelse, når det kommer til tørreevnen, at den her model har den bedste tørrevne. Karakterskalaen går fra A, hvilket er den bedste karakter, mens den dårligste karakter hedder G. Under test efter meget specifikke krav, har ASKO PROFESSIONAL DWCFS5936.S, får den bedste karakter der hedder A.

Ekstraudstyr

Der er mulighed for at bruge et program, der er meget hurtigt, hvor det hurtigste program faktisk kun tager 5 minutter.


MIELE PROFESSIONAL PG 8133 SCVI XXL CLST

Med et lydniveau på kun 45 dB, så er denne industriopvaskemaskine udstyret, med et lavere lydniveau end når to voksne mennesker snakker. Når du skal købe, en industriopvaskemaskine som den her, skal du se det som en investering i tid. Fordi denne maskine er meget hurtig, hvilket også giver dig meget tid, når du i sidste ende slipper for at vaske meget op i hånden. Der er en rigtig god energiklasse, så den ikke er ret dyr, når det kommer til hvor meget du skal betale i strøm hvert år. Det er en af de industriopvaskemaskiner, der har det højeste vandforbrug, det er dog stadig ikke meget højere end de andre på listen. Det er desuden også, den industriopvaskemaskine som har den største kapacitet, når det gælder antal kuverter. Tørreevnen er rigtig høj, det gør at din opvask er meget tørt, på meget kort tid.

[afp id=”994″]

Energiklasse

Som en af de bedste energiklasser, er det her ikke en industriopvaskemaskine, der er meget dyr i strøm. Selvfølgelig kommer det an på, hvor meget du bruger den, hvilket program du vasker på. Jo længere programmer, jo mere koster denne model i strøm, dog er den med en energiklasse på A++ stadig relativ billigt.

Vandforbrug

Vandforbruget er måske et af de største, men stadig kun en meget lille procentdel, højere end hvad gennemsnittet ligger på. Det betyder derfor, at vandforbruget ligger på 3864 liter vand om året, dog er det afgjort efter hvilket forbrug du har på den.

Antal kuverter

Det her er den industriopvaskemaskine, som har den største kapacitet, når det kommer til hele den her liste over 5 forskellige industriopvaskemaskiner. Den her maskine er specielt egnet, til institutioner, foreninger, sygehuse eller lignede, fordi den har en kapacitet på 14 antal kuverter.

Tørreevne

Det hele bliver så tørt som muligt, faktisk så tørt at du kan tage det, samt sætte det på plads med det samme. Du kommer ikke til at skulle tørre efter, med et viskestykke fordi, din opvask stadig er fugtig. Alt dette kan du, fordi MIELE PROFESSIONAL PG 8133 SCVI XXL, har en tørreevne på A.

Ekstraudstyr

Med comfortclose risikere du ikke, at lågen går i stykker, fordi den smækker for hårdt i.


Vores liste

Dette er vores vurdering ud af eksterne testere, som vi mener hører til blandt de 5 bedste industriopvaskemaskiner i test, de er vurderet ud fra forskellige kriterier såsom energiklasse, vandforbrug, antal kuverter, tørreevne, ekstraudstyr og vurderinger fra kunder. Dette er ikke nogen officiel liste, men taget ud fra vores vurdering og anmeldelser taget online. Listen er lavet for at den almene befolkning kan skabe sig et overblik, over de forskellige industriopvaskemaskiner når de skal ud og købe en ny.

Disclaimer

Vi har ved Testoverblikket ikke lavet nogle former for fysiske test af disse industriopvaskemaskiner, de er udelukkende vurderet ud fra eksterne vurderinger givet af forbrugerne, som har lavet anmeldelser på disse forskellige industriopvaskemaskiner og diverse uafhængige tests foretaget af fx tænk.dk.