Industri Vaskemaskine Test 2024 – De bedste 5 kåret af eksperterne

Vi vil hos testoverblikket.dk forsøge at komme med vores liste over de 5 bedste industri vaskemaskiner markedet, når man skal ud at købe en ny industri vaskemaskine. Er det vigtigt at man finder den som passer bedst til netop det behov du har brug for, som også passer til de forventninger man har før man køber den, derfor har vi lavet en top-5-liste med de bedste bedømte industri vaskemaskiner. Disse 5 er udvalgt efter anmeldelser fra forbrugerne, effekt, kapacitet, størrelse, pris og ekstraudstyr. Disse test er ikke fysisk foretaget af os, men vurderet fra eksterne testere.


ASKO WMC844V MOP

Hvis du vil købe, en vaskemaskine som er meget holdbar, så er en industri vaskemaskine det helt rigtige valg. Den bruger ikke ret meget vand, selv om den er utrolig effektiv, mod dit vasketøj uanset farve. Det årlige vandforbrug er på omkring 15.800 liter, hvert år efter et bestemt, antal vaske som den er testet under. Den har desuden en høj centrifugeringsevne, så de tøj ikke har en høj restfugtighed, efter endt centrifugering. Med en af de bedste energiklasser, så giver det en ide, om hvor lavt et strømforbrug den har. Det giver selvfølgelig en lav effekt, så du får en vaskemaskine, der er billig i strøm. Kapaciteten er rigtig høj, så du kan vaske store portioner ad gangen, hvilket egner sig til en større familie med et højt forbrug. Det er en meget tung vaskemaskine, som en enkelt person slet ikke, burde overveje at løfte på, men den står meget stabilt. Fordi det er en industri vaskemaskine, så holder den i rigtig mange år, samt er produceret i kraftige materialer, hvilket også betyder en høj pris.

Effekt

Når der kigges på energiklassen, så har den her industri vaskemaskine, en af de bedste mulige energiklasser den kan have. Det er nemlig en energiklasse, der er på A++, hvilket også sørger for et lavt strømforbrug. Efter et bestemt antal vask, så bruger den kun omkring 220 kWh hvert år i strøm.

Kapacitet

Den har selvfølgelig også, en kapacitet der er i den høje ende, så du får rigeligt med plads. Når du skal vaske dit tøj, så er der mulighed for at, putte op til 8 kg tøj i maskinen ad gangen. Den egner sig til mange områder, en restaurant eller lignede, kan uden problemer købe den, hvor der ikke kommer til at mangle plads.

Størrelse

Det er ikke til at sige, om det er nogen dårlig ting at, en industri vaskemaskine det er et meget tungt produkt. Det betyder nemlig at, du ikke kommer til at flytte rundt, med den ved et uheld. Fordi ASKO WMC844V MOP har en vægt, der er på 92 kg, mens højden er 85 centimeter, en dybde på 70 centimeter og en bredde på 59,5 centimeter.

Pris

Den eneste ulempe der er at, finde hos de forskellige industri vaskemaskiner, det er prisen på dem. Det er ofte en maskine, der er ret dyr at købe, men det er dog en maskine som er pengene værd. Den her industri vaskemaskine, den har en pris, som betyder at den koster omkring 29.895 kr. at købe.

Ekstraudstyr

Der er blød lukning i døren, så den ikke smækker og larmer, hver eneste gang du lukker maskinen


ASKO PROFESSIONAL WMC743VS

Denne industri vaskemaskine er en mindre model, men det er stadig en vaskemaskine, der har fået rigtig gode anmeldelser og er meget populær. Vandforbruget på en model som den her, det er rigtig lavt under brug, det årlige vandforbrug er kun 9.900 liter vand om året. Ved almindelig vask er lydniveauet, på omkring 61 dB, mens det under centrifugering, kun er på 76 dB. Med den bedste mulige energiklasse, køber du en industri vaskemaskine, der koster så lidt som muligt i strøm om året. Når det gælder kapaciteten, så er den måske ikke den største, men stadig rigtig høj, hvilket let kan servicere en familie på 5-6 medlemmer. Før du køber denne model, skal du sikre dig at, du har pladsen til at have den stående i det rum, hvor du køber den til. Prisen er en af de laveste, men stadig ret høj når, det gælder en vaskemaskine, men den holder også i langt længere tid.

Effekt

Industri vaskemaskiner skal ofte køre, i mange timer hver eneste dag, derfor skal de helst have en god energiklasse. Fordi ellers bliver det alt, for dyr at bruge dem i længden, fordi de bruger for meget strøm. Det vil du ikke opleve, med den her industri vaskemaskine, fordi den er billig i drift fordi, den har et rigtig lavt energiforbrug.

Kapacitet

Det er måske ikke den model, med den største kapacitet, når det gælder den her liste. Over disse 5 forskellige industri vaskemaskiner, så har denne maskine en kapacitet, der er på 7 kg. Hvilket jo stadig er rigeligt, men en højere kapacitet, skal også kun bruges til et stort forbrug.

Størrelse

Selv om det er den letteste industri vaskemaskine, så har den stadig en vægt, der gør det svært at løfte som enkelt person. En industri vaskemaskine kan holde, til en del mere end, hvad en helt almindelig vaskemaskine kan. ASKO PROFESSIONAL WMC743VS vejer 78 kg, hvor den også har en højde på 85 centimeter, samt en dybde på 58,5 centimeter og en bredde der er 59,5 centimeter.

Pris

Som den industri vaskemaskine, der er på denne liste, så har den en lav pris. Det er dog stadig et dyrt produkt, når den skal købes, men det er helt klart dine penge værd. Når du skal betale, ved betalingen koster denne model, et beløb der er på 19.995 kr.

Ekstraudstyr

Det er muligt at tilslutte et betalingsanlæg, mens du også kan designe, dine helt egne vaskeprogrammer, så de passer bedst til dine behov.


MIELE PROFESSIONAL PW 5065/el LP

Arbejder du på en bord platform, eller på en båd, hvor der sker meget bevægelse på grund af bølgerne. Det kræver en speciel maskine, der kan holde til det meste, ellers går den rigtig hurtigt i stykker på grund af alle disse bevægelser. Den egner sig dog også rigtig godt, til en restaurant hvor der ofte skal vaskes tøj. Du skal ikke vedligeholde motoren, da den er vedligeholdelsesfri, så sparer du penge i længden. Effekten er ikke alt for høj, hvilket ofte bliver set, hos nyere vaskemaskiner på markedet. Det betyder at strømforbruget, det er nede i bunden, så den koster mindst muligt i strøm. Desværre har den ikke, nogen ret høj kapacitet, i forhold til andre industri vaskemaskiner, der er at finde blandt disse 5 forskellige modeller. Den vejer enormt meget, hvilket sørger for en høj stabilitet, mens den har nogle rigtig gode mål, hvilket gør at den ikke fylder for meget. Den koster selvfølgelig et ret højt beløb, men som fisker er det en kæmpe fordel, da du ikke skal udskifte den hele tiden, fordi en helt almindelig vaskemaskine går i stykker.  

Effekt

Når du skal købe en industri vaskemaskine, så er det vigtigt at, du kigger på hvilken effekt og energiklasse maskinen har. Denne industri vaskemaskine har, en energiklasse der er på A++, mens den bruger minimalt med strøm. Faktisk koster den under, hvad der svarer til kun 50 øre per vask, så den er rigtig billig at anvende.

Kapacitet

Med et af de laveste kapaciteter, når man skal sammenligne disse, 5 forskellige industri vaskemaskiner. Så er det stadig ikke, en kapacitet som er alt for lav, da du stadig kan vaske meget tøj. MIELE PROFESSIONAL PW 5065/el LP, den er udstyret med en kapacitet, som kun er på 6,5 kg.

Størrelse

Alt efter hvilken plads, din helt nye industri vaskemaskine, skal stå på. Så skal du kigge efter størrelsen på, hvordan din gamle vaskemaskine har, hvilket betyder at hvis. De har de samme mål, så vil du kunne udskifte, din gamle vaskemaskine, med den her topmoderne industri vaskemaskine med det samme.

Pris

Det bedste du kan gøre, det er at købe, en helt ny industri vaskemaskine. Fordi så følger der en garanti med, så du ikke står med håret i postkassen, hvis der skulle ske noget med din nye maskine. Det kan dog godt virke lidt dyrt, når du skal betale, hele 28.813 kr. for en ny industri vaskemaskine.

Ekstraudstyr

Den registrer automatisk hvor meget tøj, du fylder i maskinen, hvor den så retter ind efter, hvor meget vand den skal bruge.


MIELE PROFESSIONAL PW200

Det er en industri vaskemaskine, der har et lavt lydniveau, selv når den centrifugere. Det maksimale lydniveau den kan opnå, det er et lydniveau, der er på 70 dB. Når den er færdig med at, centrifugere har dit tøj, en restfugtighed på 49 procent. Det gør det meget hurtigere, når dit tøj skal tørres, i en tørretumbler. Den kan desuden centrifugere, dit tøj med op til 1.400 omdrejninger, hvert minut den centrifugere. Effekten kan ikke blive bedre, fordi den har et lavt strømforbrug, mens energiklassen er det højeste. Der sidder en rigtig god kapacitet, i en industri vaskemaskine, som den her her Miele. Det betyder at du får, rigeligt med plads, til når du skal vaske dit tøj. Selve vaskemaskinen er rigtig stor, så det er ikke bare en maskine, som du selv løfte på plads når den skal flyttes. Prisen er også i den høje ende, men hvis du vil købe en vaskemaskine, der kan holde til mange tusind vaske. Så er det her en industri vaskemaskine, du skal købe da den kan, holde i mange år.

Effekt

Miele er en velkendt producent, af produkter som er rigtig effektive, mens de også er energivenlige. Denne industri vaskemaskine har, en energiklasse som er den bedste, mulige en industri vaskemaskine kan have. Derudover har den en centrifugeringsevne, der også er den bedste mulige, så dit tøj har så lav en restfugtighed som muligt.

Kapacitet

Den har heldigvis også, en kapacitet der i den høje ende, så du kan vaske meget hver gang. Det kan nemlig let blive irriterende, hvis du skal vaske tøj, over flere omgange fordi du ikke har kapaciteten til det. MIELE PROFESSIONAL PW200 har en kapacitet, som er på omkring 7 kg, for hver vask du vil foretage.

Størrelse

Der er ikke meget forskel på, hvilken størrelse en vaskemaskine, som den her den har. Især ikke hvis man sammenligner. Hvor den har en dybde på 72,5 centimeter, hvor bredden er 59,5 centimeter, sidst men ikke mindst så er højden 85 centimeter og så vejer den hele 109 kg. Det er en rigtig tung maskine, hvor du med sikkerhed får brug, for hjælp hvis den skal flyttes på.

Pris

Hvis du skal købe, en industri vaskemaskine kan godt, virke som ret mange penge når den skal betales. Du skal dog ikke blive skræmt, fordi den er produceret i, meget kraftige materialer som gør at den uden problemer. Vil kunne holde i rigtig mange år, uden at der kommer noget bøvl, alt det kan du købe for et beløb på 20.125 kr.

Ekstraudstyr

Indvendigt i tromlen er der montere lys, så man ikke misser noget af tøjet, når det skal i tørretumbleren efter endt vask.


MIELE PROFESSIONAL MOPSTAR 130 /el

Nu kommer toppen af poppen, når det gælder en industri vaskemaskine, det er ikke et produkt egnet til den almindelige bruger. Det er kun et produkt, som er beregnet til en virksomhed, eller en boligforening der har lejere, hvor de har brug for en vaskemaskine. Det er bestemt ikke, en vaskemaskine som den helt almindelige borger, køber ind når der skal vaskes tøj. For at spare mest muligt på dit elforbrug, så er effekten så lav som muligt, hvilket betyder at du bruger mindre penge om året i strøm. Kapaciteten er kæmpe stor, der findes ikke en model, blandt disse 5 som overhovedet kommer i, nærheden af kapaciteten på den her vaskemaskine. Det her er en af de største industri vaskemaskine, der overhovedet er tilgængelig på, markedet for disse modeller. Fordi den har nogle funktioner, der gør den enormt stærk, men også utrolig effektiv gennem rigtig rigtig mange år, så er prisen også meget høj.

Effekt

Det er en af de største maskiner, du overhovedet vil kunne finde, på den her liste over industri vaskemaskiner. Den har derfor også, en noget højere effekt, fordi den er kæmpe stor. Det er dog ikke, en industri vaskemaskine der er, alt for dyr når du skal vaske dit tøj.

Kapacitet

Der er ikke en eneste model, blandt disse 5 som kommer, i nærheden af kapaciteten på denne industri vaskemaskine. Den har en kæmpe stor kapacitet, der egner sig til en stor virksomhed, der flere gange om dagen. Vil opleve at skulle vaske, forskellige former for tøj, denne maskine har en kapacitet på op til 14 kg.

Størrelse

Netop fordi kapaciteten er meget stor, så betyder det også at, selve maskinen også er rigtig stor. Når det kommer til vægten, så vejer den hele 276 kg, så det er en rigtig tung maskine at have stående. Den er 135 centimeter høj, 79 centimeter bred og så har den en dybde på 101 centimeter.

Pris

På grund af de mange stærke funktioner, samt den meget store størrelse, betyder det også at prisen er rigtig høj. MIELE PROFESSIONAL MOPSTAR 130 /el egner sig, kun til virksomheder der har, et stor behov fordi prisen, den er rigtig høj. Denne model koster 98.813 kr.

Ekstraudstyr

Den er ekstrem støjsvag, på grund af en særlig fjeder funktion, så den larmer rigtig lidt under drift.


Vores liste

Dette er vores vurdering ud af eksterne testere, som vi mener hører til blandt de 5 bedste industri vaskemaskiner i test, de er vurderet ud fra forskellige kriterier såsom effekt, kapacitet, størrelse, pris, ekstraudstyr og vurderinger fra kunder. Dette er ikke nogen officiel liste, men taget ud fra vores vurdering og anmeldelser taget online. Listen er lavet for at den almene befolkning kan skabe sig et overblik, over de forskellige industri vaskemaskiner når de skal ud at købe en ny.

Disclaimer

Vi har ved Testoverblikket ikke lavet nogle former for fysiske test af disse industri vaskemaskiner, de er udelukkende vurderet ud fra eksterne vurderinger givet af forbrugerne, som har lavet anmeldelser på disse forskellige industri vaskemaskiner og diverse uafhængige tests foretaget af fx tænk.dk.