Indbygningsovn Fra SMEG Test 2021 – De bedste 5 kåret af eksperterne

Vi vil hos testoverblikket.dk forsøge at komme med vores liste over de 5 bedste indbygningsovne fra SMEG på markedet, når man skal ud og købe en ny indbygningsovne. Er det vigtigt at man finder den som passer bedst til netop det behov du har brug for, som også passer til de forventninger man har før man køber den, derfor har vi lavet en top-5-liste med de bedste bedømte indbygningsovne fra SMEG. Disse 5 er udvalgt efter anmeldelser fra forbrugerne, energiklasse, ovnkapacitet, størrelse, pris og ekstraudstyr. Disse test er ikke fysisk foretaget af os, men vurderet fra eksterne testere.


SMEG SF7390X

At købe en indbygningsovn, gør designet af dit køkken, meget flottere og mere stilrent. Denne model har et design, af rustfrit stål der gør den, rigtig flot at have i dit køkken. Der er desuden et rengøringsprogram, så du ikke behøver stå og skrubbe, i mange timer for at den bliver flot som ny. Den her model har en energiklasse, der er rigtig god, så du ikke behøver tænke på strømforbruget, da den er billig i drift. Den er udstyret med, en god ovnkapacitet så du kan, lave en stor steg eller tilberede, flere ting på samme tid. Størrelsen på den her indbygningsovn, betyder at den fylder minimalt, men stadig giver dit køkken et flot look. Der er ikke en høj pris, for en indbygningsovn som denne, selvom den er meget effektiv under drift. Der følger selvfølgelig udstyr med, så du ikke skal købe, det ved siden af.

[afp id=” 1123″]

Energiklasse

Det skal være meget vigtigt, at før du overhovedet køber, en indbygningsovn at den har en god energiklasse. Det betyder nemlig rigtig meget, for hvor mange penge, du kommer til at bruge på strøm om året. En model som denne, har en energiklasse på A, hvilket giver et strømforbrug, der er på 0,92 kWh med varmluft og 1,39 kWh med konventionel brug.

Ovnkapacitet

SMEG SF7390X har en ovnkapacitet, der er den højeste, blandt hele denne liste. Hvilket gør den rigtig godt, egnet til en større familie, der er på 5-6 medlemmer. Den er udstyret med, en ovnkapacitet der ligger, på omkring 77 liter. Du kan uden problemer, tilberede mange ting på samme tid, før du ikke kommer til at have ovnkapacitet nok.

Størrelse

Fordi den har en god ovnkapacitet, så er den også lidt større, hvilket du sørge for at du har plads til. Det kan ellers blive nødvendigt, at skulle købe en anden indbygningsovn, hvis du ikke har plads til den. Den har en høj, der er på 580 millimeter, dybde på 548 millimeter og en bredde som er på 597 millimeter.

Pris

Det er en ikke nogen dyr indbygningsovn, hvor det er tilfældet, at selvom du ikke har noget stort budget kan finde råd til den. SMEG SF7390X er en billig indbygningsovn, der kun koster 9.180 kr. Hvilket ikke er noget stort beløb, når det gælder en indbygningsovn, der let burde holde i mange år.

Ekstraudstyr

Der er 2 emaljerede bageplader på 20 millimeter i højden med, samt 1 grillrist til plade og 1 almindelig grillrist med i handlen.


SMEG SFP6925XPZE1

Når det gælder om, at købe en indbygningsovn, så er SMEG en velkendt og stærk producent. Hvis man køber et produkt, fra den her producent, går man ikke fejl af dette. Vil man gerne købe, en indbygningsovn i meget høj kvalitet, samt så effektiv som muligt er det her et godt valg. Det er en indbygningsovn, der har en af de bedste energiklasse, en indbygningsovn kan have. Hvilket sørger for at, du ikke skal bruge, nogen stor sum når strømregningen kommer. Når det kommer til ovnkapaciteten, så er det her en god indbygningsovn, som har en rigtig fin størrelse når det gælder ovnkapaciteten. Den har en meget gennemsnitlig størrelse, når det kommer til målene på selve indbygningsovnen, hvilket betyder at den passer ind i de fleste nye køkkener. Det er ikke en dyr indbygningsovn, når man kigger på kvaliteten, af det her produkt samt hvilke gode funktioner den har.

[afp id=” 1124″]

Energiklasse

Denne meget flotte indbygningsovn, har et enormt flot design, der gør den super flot at kigge på. Udover at være flot, så er den også effektiv, især når det gælder energiklassen og strømforbruget. Denne indbygningsovn har en energiklasse, der er på A+, ved varmluft bruger den 0,66 kWh i strøm, samt kun 1,05 kWh i strøm ved konventionel varme.

Ovnkapacitet

Det er ikke den største indbygningsovn, der er blandt disse 5 forskellige indbygningsovne fra SMEG, den har dog stadig en rigtig god ovnkapacitet. Den er udstyret med, en ovnkapacitet der er på 65 liter, hvilket stadig er rigeligt, til en større familie som har brug for en kraftig indbygningsovn.

Størrelse

Når du enten skal bygge, et helt nyt køkken, eller bare vil renovere det gamle køkken i dit hjem. Så skal du kigge, på de mål din nyindkøbte indbygningsovn, for at sørge for at pladsen er er stor nok til at, du kan installere den med det samme. Dybde på 548 millimeter, bredde på 597 millimeter og så har den en højde på 580 millimeter.

Pris

Med en rigtig skarp pris, behøver du ikke betale, en meget høj sum for en indbygningsovn som SMEG SFP6925XPZE1. Den har en pris, der er attraktiv for de fleste potentielle kunder, for en pris der er på 9.191 kr. Det er en pris, som ikke er høj, når hele køkkenet skal laves om.

Ekstraudstyr

Der er en pyrolyse funktion, så du ikke behøver vaske den af, men bare tørre den af med en klud efter endt rense program.


SMEG SFP6390XE

Hvis du går efter design, men på samme tid også, gerne vil købe en indbygningsovn i skarp kvalitet. Så skal du tage, et ekstra kig på en indbygningsovn, som den her fra SMEG. Den har et design, der gør at dine gæster, hurtigt vil lægge mærke til den i dit køkken. Denne model er måske, en af de bedste blandt, hele den her liste over, disse 5 forskellige indbygningsovne fra SMEG. Energiklassen er meget god, fordi den har en energiklasse, der er helt i toppen. Den kan næsten ikke blive højere, når det kommer til de, forskellige energiklasser som en indbygningsovn, kan have og det sørger for at den er billig i strøm. Ovnen er kategoriseret som stor, hvilket betyder at den har, en ovnkapacitet der er stor, samt gør den meget rummelig. Du skal kigge meget på størrelsen, før du overhovedet køber den, hvis du vil sikre dig at du har plads til at installere den med det samme. Prisen er ikke særlig høj, selvfølgelig koster den en smule penge, men den er med sikkerhed alle pengene værd at købe.

[afp id=” 1125″]

Energiklasse

Prioriteten for en energiklasse, der er god skal være høj, fordi du kan hurtigt få brugt mange penge på strøm. Den her indbygningsovn har en energiklasse, der hedder A+ hvilket, er en af de bedste den kan have. Når du anvender varmluft, bruger den omkring 0,68 kWh i strøm, samt 1,09 kWh i strøm ved konventionel varme.

Ovnkapacitet

SMEG SFP6390XE har en fin kapacitet, der er i den høje ende, så du har plads til meget mad. Den har softclose funktion, så lågen ikke smækker, når du skal lukke den efter brug. Derudover er ovnkapaciteten på 70 liter, meget høj og sørger for at pladsen, til at lave mad er stor.

Størrelse

Vægten på denne indbygningsovn, den er på 39,6 kg, det gør den let at flytte på plads. Størrelsen på det hul i dit køkken, skal være på 588 millimeter i højden, mens bredden skal være 597 millimeter, derudover skal dybden være på 548 millimeter. Det er den størrelse, du skal have for, at kunne sætte denne på plads.

Pris

Denne indbygningsovn har en pris, der måske godt kan, lyde som mange penge. Men en indbygningsovn af denne kvalitet, koster selvfølgelig en smule, men det er pengene værd i sidste ende. Fordi du køber en indbygningsovn, til en pris på 11.895 kr. der let tilbereder din mad, til perfektion hver gang.

Ekstraudstyr

Der er pyrolyse funktion, teleskopudtræk og optøningsfunktion til frossen mad.


SMEG DOSF6390X

Det her er den første, samt den eneste indbygningsovn, der er på den her liste, hvor det er 2 ovne i en. Den har både en stor ovn, samt en mindre ovn, så du kan anvende begge to på samme tid. Derfor kan du faktisk, lave flere måltider på samme tid, hvor de skal have forskellige temperaturer. Det kan godt være, at energiklassen ikke er den bedste, men den er stadig meget god. Derudover bruger den også, utrolig lidt i strøm, så den ikke koster særlig mange penge når det gælder strømmen. Fordi der er 2 forskellige indbygningsovne, så har de også forskellige ovnkapaciteter, hvor den ene er stor og den anden vil man kalde lille. Det er 2 indbygningsovne, der er stablet oven på hinanden, derfor er de også meget høje. Det er en meget vigtig del, du skal være 100% klar over, før du køber den hjem. Når det gælder prisen, på det her produkt, så er den måske høj. Men du får rigtig meget ovn, for dine penge hvilket, alle personer vil være glad for.

[afp id=” 1126″]

Energiklasse

Det her er ikke, et produkt der bruger meget strøm, endda på trods af at energiklassen. Måske ikke er den højeste, så har den stadig en karakter, der hedder A hvilket er en god energiklasse. På trods af dette, så bruger den meget lidt strøm, faktisk kun 0,99 kWh ved konventionel varme. Samt 0,81 kWh i strøm, ved brug af varmluft.

Ovnkapacitet

Der er som sagt, 2 forskellige indbygningsovne placeret, oven på hinanden hvilket også, giver 2 forskellige ovnkapaciteter. Den store indbygningsovn har, en ovnkapacitet der er på 70 liter, mens den lille ovn har, en ovnkapacitet der er på 33 liter. Det er 2 rigtig gode ovnkapaciteter, hvor du kan lave pomfritter eller kartofler, i den ene mens stegen bliver tilberedt i den store ovn.

Størrelse

SMEG DOSF6390X har en utrolig stor højde, fordi de 2 indbygningsovne, er placeret oven på hinanden. Det betyder også at du skal sørge, for at i dit køkken med sikkerhed, har plads til at placere denne model. Det her produkt har en, højde der er på 880 millimeter, dybde på 545 millimeter og så er den 597 millimeter bred.

Pris

Du kommer ikke til at bruge, ret mange penge for at, købe en model som SMEG DOSF6390X. Du får enormt meget ovn, for et beløb der er på 13.516 kr. Du køber et produkt, der er enormt godt, fordi du får ikke kun en enkelt, men hele 2 indbygningsovne hjem ved at købe den her model.

Ekstraudstyr

Til den store ovn, følger der 1 plade og 1 grillrist med, mens der ved den lille ovn, følger 1 plade og 1 grillrist med.


SMEG SFP6102TVB

Rosinen i pølseenden på, den her liste over disse, 5 forskellige indbygningsovne fra SMEG. Det er den her indbygningsovn, der har et meget flot design, der passer ind i stort set alle hjem. Næsten uanset hvilken stil, dit køkken har fordi, det er nemlig et tidløst design. Den er desuden utrolig, brugervenlig og det tager kort tid, at lære at anvende alle funktionerne på den. Den har en energiklasse, der er næsten helt i toppen, hvor den ved begge funktioner, bruger meget lidt strøm. Der er en stor ovnkapacitet, hvor den er rigtig godt egnet, til en familie på 5+ medlemmer store som små. Størrelsen er ret stor, hvor størrelsen er en vigtig funktion, du skal kigge meget præcist på størrelsen, så du med det samme kan sætte den ind. Det er en billig indbygningsovn, fordi du skal ikke betale en bondegård, for at købe en indbygningsovn i rigtig høj kvalitet.

[afp id=” 1127″]

Energiklasse

Denne indbygningsovn er billig i drift, fordi den har en energiklasse, der er på A+. Det er få karakterer fra den bedste, hvor du køber et produkt, der koster meget lidt i strøm. Denne energiklasse betyder at, den kun bruger 1,09 kWh ved konventionel varme, mens den med varmluft bruger 0,68 kWh.

Ovnkapacitet

Der er en god plads, i denne indbygningsovn så du ikke, behøver bekymre dig om du har kapacitet nok. SMEG SFP6102TVB har en ovnkapacitet, der er på 72 liter, hvilket er den størrelse, som selve ovnrummet er udstyret med. Det er ikke nogen lille ovnkapacitet, fordi du kan lave rigtig meget mad, på samme tid ved denne indbygningsovn.

Størrelse

Med en højde på 670 millimeter, en dybde på 648 millimeter, en bredde på 645 millimeter. Så er det en stor indbygningsovn, du skal være helt sikker på, at du har pladsen til at installere den, før du vælger at købe denne indbygningsovn.

Pris

Når du vil købe, en indbygningsovn der ikke koster, alt for mange penge. Men stadig gerne vil, købe noget ordentligt hjem til dit køkken, fordi du vil købe en god og stærk indbygningsovn. Du gerne vil købe, en indbygningsovn der kan holde i lang tid, fordi kvaliteten er høj, det kan du med den her, den har en pris på 10.995 kr.

Ekstraudstyr

Softclose funktion, børnesikring, pyrolyse rengøring, samt en LCD-skærm er nogle af de ekstrafunktioner denne indbygningsovn har.


Vores liste

Dette er vores vurdering ud af eksterne testere, som vi mener hører til blandt de 5 bedste indbygningsovne fra SMEG i test, de er vurderet ud fra forskellige kriterier såsom energiklasse, ovnkapacitet, størrelse, pris, ekstraudstyr og vurderinger fra kunder. Dette er ikke nogen officiel liste, men taget ud fra vores vurdering og anmeldelser taget online. Listen er lavet for at den almene befolkning kan skabe sig et overblik, over de forskellige indbygningsovne fra SMEG når de skal ud og købe en ny.

Disclaimer

Vi har ved Testoverblikket ikke lavet nogle former for fysiske test af disse indbygningsovne fra SMEG, de er udelukkende vurderet ud fra eksterne vurderinger givet af forbrugerne, som har lavet anmeldelser på disse forskellige indbygningsovne fra SMEG og diverse uafhængige tests foretaget af fx tænk.dk.