Indbygningsovn Fra Siemens 2023 – De bedste 5 kåret af eksperterne

Vi vil hos testoverblikket.dk forsøge at komme med vores liste over de 5 bedste indbygningsovne fra Siemens på markedet, når man skal ud og købe en ny indbygningsovn fra Siemens. Er det vigtigt at man finder den som passer bedst til netop det behov du har brug for, som også passer til de forventninger man har før man køber den, derfor har vi lavet en top-5-liste med de bedste bedømte indbygningsovne fra Siemens. Disse 5 er udvalgt efter anmeldelser fra forbrugerne, energiklasse, ovnkapacitet, størrelse, pris og ekstraudstyr. Disse test er ikke fysisk foretaget af os, men vurderet fra eksterne testere.


SIEMENS HB676G5S6 iQ700

Det her er en af topmodellerne, fra denne velkendte producent Siemens, du finder nærmest ikke en bedre model end den her. Du kan endda indstille den, med din mobiltelefon via en app, hvor du let kan vælge hvilket problem du vil bruge, eller se hvor lang tid der er tilbage hvis du har timer på. Den har en energiklasse, der er helt i toppen, samt et energiforbrug der er helt i bunden. Du vil have meget plads, når du skal tilberede mad, til familie nærmest uanset antallet af mennesker, som skal spise. Det er ikke svært at installere, en indbygningsovn som den her, det eneste du skal sørge for, det er at der er plads til den. Dog er prisen måske lidt højere, men det er en meget avanceret indbygningsovn, hvor du får rigtig meget ekstraudstyr med. Mange mennesker har rost denne indbygningsovn, til at være af høj kvalitet, samt at fungerer næsten til perfektion.

Energiklasse

Når det gælder energiklassen, så er det vigtigt at, du køber en med en rigtig god energiklasse. En god energiklasse betyder ofte, at du har et mindre strømforbrug, der i sidste ende giver en billig ovn i drift. Denne indbygningsovn har en energiklasse, der er på A hvilket er i den høje ende, mens den ved konventionel varme bruger 0,9 kWh og ved varmluft bruger 0,74 kWh.

Ovnkapacitet

Med en god ovnkapacitet kan du tilberede større portioner, så du ikke behøver, vente på at den ene portion er færdig. Før du kan begynde, at sætte den nye ret ind i ovnen, det hele kan du gøre på en gang. SIEMENS HB676G5S6 iQ700 har en god ovnkapacitet, som er på 71 liter, hvilket er rigtig godt for en indbygningsovn.

Størrelse

Når du køber den her indbygningsovn, skal du sikre dig, at der er plads til at have den til at stille på plads. Den vejer omkring 40,7 kg, mens den har en højde på 595 millimeter, en dybde på 577 millimeter og en bredde på 594 millimeter. Derudover har ledningen en længde, som er på 120 centimeter, hvor din stikkontakt skal være inden for den rækkevidde.

Pris

Det er måske en lidt dyr indbygningsovn, men den er med garanti dine penge værd, fordi den er i rigtig høj kvalitet. Derudover er den enormt effektiv, hvor den tilbereder din mad, med den helt rigtige varme over alt. Den har desuden en pris, som er på 10.899 kr.

Ekstraudstyr

Der er pyrolyse rensefunktion, så du ikke behøver, stå at skrubbe hvis den bliver beskidt. Når den er færdig med at rense sig selv, skal du kun tørre efter i bunden, med en fugtig klud og den er helt ren igen.


SIEMENS HB273ABS0S iQ300

Hvis du gerne vil have høj kvalitet, men ikke gider betale, et alt for højt beløb for det. Så skal du tage, et ekstra kig på, en indbygningsovn som den her fra Siemens. Det er en indbygningsovn, i meget høj kvalitet, der er blevet rost af eksperterne og forbrugerne. Den er udstyret med en rigtig god, energiklasse så den ikke er, alt for dyr i drift når det gælder strømforbruget. Derudover har den en stor ovnkapacitet, så du kan lave mere, end en enkelt steg ad gangen i den her indbygningsovn. Før du køber den, skal du sørge for at der, er plads til at installere den ellers, vil du meget hurtigt fortryde dit køb. Det er ikke en dyr indbygningsovn, derfor kan de fleste, finde råd til at købe en indbygningsovn som den her fra Siemens. Derudover er der LED-display, hvor du kan vælge hvilket program, som du gerne vil anvende.

Energiklasse

Siemens producere ofte hårde hvidevarer, der har en god energiklasse, så de er gode mod miljøet, men også mod din pengepung. Denne model er udstyret, med en energiklasse der er på A, hvor den med varmluft bruger 0,81 kWh pr gang, samt med konventionel varme bruger den 0,99 kWh per gang du bruger den.

Ovnkapacitet

SIEMENS HB273ABS0S iQ300 har en god kapacitet, det er en vigtig prioritet, at kigge på før du køber en ny indbygningsovn. Det er nemlig alt afgørende, for hvor meget der kan, være i den på samme tid. Den her indbygningsovn har dog, en ovnkapacitet som er på 71 liter, hvilket er meget gennemsnitligt på den her liste.

Størrelse

Når du gør klar til at installere, den her indbygningsovn skal målene, på det hul være således. Indbygningshøjde på 585 millimeter, indbygningsbredde på 568 millimeter og en indbygningsdybde på 550 millimeter. Derudover vejer den også, en smule så det ville være bedst, hvis der er to personer til at løfte den, den har en vægt på 39 kg.

Pris

Selvom det er en indbygningsovn i høj kvalitet, samt er den meget effektiv, så koster den faktisk ikke ret mange penge. Det er en billig indbygningsovn, der er enormt god, du kan købe den for, en lille sum på kun 3.799 kr. hvilket gør den, til en af de billigste modeller, på den her liste over 5 forskellige indbygningsovne.

Ekstraudstyr

Med 3D varmluft opnår, du den samme temperatur, hele vejen rundt så dit måltid, bliver tilberedt perfekt hver gang.


SIEMENS HB237G5R2S iQ500

Det har aldrig været lettere, at tilberede en lækker steg, end i en indbygningsovn som den her. Der er nemlig et stegetermometer, med som er integreret i denne indbygningsovn, så du kan se præcis hvor høj den indvendige temperatur er. Du opnår det bedste resultat, ved at langtidsstege dit kød, så det bliver mørt mens det stadig er saftigt. Det er er ikke en indbygningsovn, som bruger meget strøm under brug, fordi den har en rigtig god energiklasse. Den har selvfølgelig også, en rigtig god ovnkapacitet, hvilket er en kæmpe fordel for en familie. Der er ikke forskel på størrelsen, når man køber en indbygningsovn, der er nemlig nogle standardmål som den følger. Prisen er måske lidt høj, men du vil blive rigtig glad, for dit køb hvis du vælger den her indbygningsovn. Der er teleskopudtræk så du kan trække, bagepladerne eller risten ud, uden at du behøver tænke over, hvor den skal stå på bordet eller lignede.

Energiklasse

Selvom den har mange funktioner, hvor man skulle tro, at det kostede rigtig meget strøm i sidste ende. Det er dog slet ikke tilfældet, fordi den her indbygningsovn, har en energiklasse der er enormt god. Energiklassen er på A, det gør at den bruger minimalt med strøm, hvilket alle ønsker deres produkter i hjemmet gør.

Ovnkapacitet

Det er en rummelig indbygningsovn, der giver dig plads, til at anvende mange bageplader ad gangen. Det giver dig mere tid, til at slappe af, hvis det er omkring jul, så du ikke skal stresse med at du bruger lang tid, på at bage småkager. Der er en ovnkapacitet, på den her model, som er på 71 liter.

Størrelse

SIEMENS HB237G5R2S iQ500 følger med gennemsnitlige mål, når det kommer til størrelsen. Den har nemlig nogle mål, der lyder som følgende i både bredde, højde og dybde. Højde på 59.5 centimeter, dybde på 54,8 centimeter, bredde på cirka 59,4 centimeter og så vejer den 34 kg.

Pris

Det er en indbygningsovn, som koster en smule mere end, flere af de indbygningsovne på den her liste. Hvilket godt kan virke, som spild af penge, men kvalitet og pris går ofte hånd i hånd. For at kunne købe, den her indbygningsovn skal, du betale et beløb på 6.199 kr.

Ekstraudstyr

Der er 7 integreret programmer, som du frit kan vælge mellem, mens der også er soft close funktion, der gør at den ikke smækker.


SIEMENS HB510ABR0S

Har du ikke noget stort beløb, at købe en helt ny indbygningsovn for, så tag et ekstra kig på den her model. Det er nemlig en indbygningsovn, som de fleste kan få råd til, selvom de faktisk kun studere på en skole. Det er ikke bare en almindelig indbygningsovn, fordi der er mange ekstra funktioner, på den så den hjælper dig i hverdagen. Det er en fordel, hvis du køber en indbygningsovn, der har en god energiklasse. Det giver dig nemlig, et mindre strømforbrug hvert år, fordi en indbygningsovn er jo nødvendig at have. Der er en god ovnkapacitet, hvilket giver dig plads til at sikre dig at alt maden bliver tilberedt på samme tidspunkt. Den følger de andre modeller, når det kommer til størrelsen, så du let kan skifte den gamle model ud. Det er den billigste indbygningsovn, der er blandt disse 5 forskellige fra Siemens, så alle kan købe høj kvalitet.

Energiklasse

Der er selvfølgelig en god energiklasse, så du ikke behøver, være bange for at den bruger meget strøm. Det lave forbrug er fordi, den har en energiklasse, der hedder A. Det er en af de bedste, energiklasser en indbygningsovn kan have, mens forbruget også er meget lavt. Med varmluft bruger den kun, 0,81 kWh og almindelig konventionel luft bruger den 0,97 kWh.

Ovnkapacitet

Ovnkapaciteten følger alle de andre, indbygningsovne som er placeret, blandt disse 5 forskellige indbygningsovne fra Siemens. Det her er en meget god indbygningsovn, der har en kapacitet på 71 liter, som er nok til en familie på 4-5 medlemmer.

Størrelse

For at du kan indsætte den her indbygningsovn, når du har købt den, samt gjort dit køkken klar til at sætte den ind. Det er ikke nogen tung indbygningsovn, hvilket gør at du let selv, kan sætte den til og installere den. Bredden er desuden 59,4 centimeter, højde på 59,5 centimeter og en dybde på 54,8 centimeter.

Pris

Hvis du ikke har et stor beløb, at købe en helt ny indbygningsovn for, så er det her modellen for dig. Eller hvis den gamle pludselig, er gået i stykker og der, ikke er mange penge at investere, så koster denne model 2.617 kr. Det gør at du uden problemer, kan købe en indbygningsovn i rigtig høj kvalitet.

Ekstraudstyr

Der kommer en stegerist, 1 universalpande og 2 emaljeret bageplader med, når du køber det her enormt gode produkt.


SIEMENS HB632GBS1S

Rosinen i pølseenden er måske, den bedste model blandt disse 5, den er i hvert fald en stor konkurrent til førstepladsen. Listen er ikke taget fra bedste til dårligste, disse produkter er placeret tilfældigt, hvor den her indbygningsovn er meget eftertragtet. Det er den indbygningsovn, som har den bedste energiklasse, som gør den rigtig billig i drift, fordi den ikke bruger ret meget strøm. Den har den gennemsnitlige ovnkapacitet, så du har plads til at lave mad, til en større familie der skal bruge den hver dag. Den bliver kategoriseret som en stor ovn, hvor den har nogle specifikke mål, som skal følges før den kan sættes ind i dit køkken. Når du ser prisen, skal du ikke blive skræmt, fordi de ekstrafunktioner hiver nemlig prisen lidt op. Med 4D varmluft kommer du aldrig, til at opleve din mad bliver opvarmet, med forskellige temperaturer fordi, den opvarmer maden med samme temperatur over alt.

Energiklasse

Med den bedste energiklassen på listen, så er denne indbygningsovn meget billig i drift, det er en fordel for alle der ikke, gider bruge for mange penge i strøm. Den er billig i drift, fordi den har en energiklasse, der ligger på A+. Når du anvender den med varmluft, bruger den 0,69 kWh strøm, samt ved konventionel varme bruger 0,87 kWh.

Ovnkapacitet

Selvom den har en god stor ovnkapacitet, så har den faktisk en funktion, som hedder lyn opvarmning. Det gør at du skal vente minimalt, på at hele ovnen er opvarmet og klar til brug, endda på trods af den har en ovnkapacitet på 71 liter. Derudover har lågen som sidder på den, en funktion der gør at du ikke risikere, at den smækker i og går i stykker.

Størrelse

SIEMENS HB632GBS1S er kategoriseret som stor, men den har næsten de samme mål, som de andre blandt disse 5. Eksklusiv knapper og slanger, har den her indbygningsovn en højde på 595 millimeter, dybde på 548 millimeter og en bredde på 595 millimeter.

Pris

Den pris som denne indbygningsovn har, er måske lidt høj, du vil dog blive meget glad for dit køb. Den er nemlig blevet rost, rigtig meget af størstedelen af forbrugerne, som har købt den og kun betalt en pris på 6.149 kr. for.

Ekstraudstyr

Du behøver ikke købe, rist eller bageplader ved siden af. Der er nemlig 1 stegerist, 1 universalpande og 1 emaljeret bageplade med i handlen.


Vores liste

Dette er vores vurdering ud af eksterne testere, som vi mener hører til blandt de 5 bedste indbygningsovne fra Siemens i test, de er vurderet ud fra forskellige kriterier såsom energiklasse, ovnkapacitet, størrelse, pris, ekstraudstyr og vurderinger fra kunder. Dette er ikke nogen officiel liste, men taget ud fra vores vurdering og anmeldelser taget online. Listen er lavet for at den almene befolkning kan skabe sig et overblik, over de forskellige indbygningsovne fra Siemens når de skal ud og købe et nyt.

Disclaimer

Vi har ved Testoverblikket ikke lavet nogle former for fysiske test af disse indbygningsovne fra Siemens, de er udelukkende vurderet ud fra eksterne vurderinger givet af forbrugerne, som har lavet anmeldelser på disse forskellige indbygningsovne fra Siemens og diverse uafhængige tests foretaget af fx tænk.dk.