Indbygningskaffemaskine test 2021 – De bedste 7 kåret af eksperterne

Vi vil hos testoverblikket.dk forsøge at komme med vores liste over de 7 bedste indbygningskaffemaskiner på markedet, når man skal ud og købe en ny indbygningskaffemaskine. Er det vigtigt at man finder den som passer bedst til netop det behov du har brug for, som også passer til de forventninger man har før man køber den, derfor har vi lavet en top-7-liste med de bedste bedømte indbygningskaffemaskiner. Disse 7 er udvalgt efter anmeldelser fra forbrugerne, vandkapacitet, bønnekapacitet, motoreffekt, pris, og ekstraudstyr. Disse test er ikke fysisk foretaget af os, men vurderet fra eksterne testere.


Bosch CTL636ES1

[afp id=”323″]

Er du ejer af et topmoderne køkken, som følger nutidens stil men du har ikke lyst til at have en kaffemaskine stående, så er det heldigt at man kan købe en indbygningskaffemaskine. En indbygningskaffemaskine er en indbygget kaffemaskine, som er bygget ind i en låge eller lignede, hvilket betyder den ikke står fremme og fylder på bordet. Denne indbygningskaffemaskine har en rigtig fin vandkapacitet, som gør du ikke har behov at fylde den hele tiden, imens den også har en rummelig bønnekapacitet. Den er udstyret med en gennemsnitlig motoreffekt, der hurtigt får vandet til at koge, det er den billigste på vores liste.

Vandkapacitet

For at det ikke er nødvendigt at fylde vandbeholderen op, flere gange om dagen fordi den er løbet tør, så er det vigtigt at have en stor vandkapacitet. En stor vandkapacitet er vigtig, da du sparer tid men efter noget brug vil du, have en ide om hvor ofte du skal fylde den. Så er en stor vandkapacitet bare vigtig, da du kan brygge man kopper kaffe før du skal påfylde igen, denne indbygningskaffemaskine har en vandkapacitet på hele 2,4 liter vand.

Bønnekapacitet

Som med vandkapaciteten er bønnekapaciteten også meget vigtig, da det ikke nytter noget at have en stor vandkapacitet, imens bønnekapaciteten er meget lille. Det skal du dog ikke være bange for med den her model, den har nemlig en bønnekapacitet på hele 500 gram, hvilket går godt i hånd med vandkapaciteten.

Motoreffekt

Selvom motoreffekten ikke nødvendigvis har meget at gøre med, hvor hurtigt du kan få en kop kaffe færdig, så hænger det faktisk stadig lidt sammen. En høj motoreffekt betyder et højere strømforbrug, som ofte også betyder at den har en kraftigere motor, hvilket gør at du hurtigt kan få en friskbrygget kop kaffe. Denne indbygningskaffemaskine har en motoreffekt på 1.600 Watt, som er billig i drift men stadig meget effektiv.

Pris

På trods af disse lækre funktioner, så er Bosch CTL636ES1 faktisk den billigste indbygningskaffemaskine på vores liste, som gør at selv hjem med en lavere indkomst kan have råd til den. Den lidt høje pris kan dog godt stadig skræmme, fordi denne model har et prisskilt på 8.771 kr. du skal dog huske på at du får højeste kvalitet samt en langtidsholdbar indbygningskaffemaskine.

Ekstraudstyr

Denne maskine bliver leveret med mange ekstrafunktioner, som der kan læses meget mere om på forhandlerens hjemmeside.


Siemens CT636LE

Den her indbygningskaffemaskine minder utrolig meget, om den tidligere nævnte model på vores liste, da de har præcis de samme funktioner. Den eneste forskel er dog i udseende og en lille smule i pris, det betyder at du får selvsamme høje kvalitet, som ved den tidligere model. Den har en stor og rummelig vandkapacitet, som gør du alt efter hvor meget kaffe du drikker, ikke skal fylde den op ret ofte. Bønnekapaciteten er helt i top, hvad angår plads til kaffebønner så du får frisk kaffe hver gang, med en høj motoreffekt får du en kraftig motor til at varme dit vand op. Den har en pris som ligger meget op ad nummer 1 på vores liste, da det kun er udseende som er forskellen, de har nemlig de samme funktioner samt ekstraudstyr.

[afp id=”324″]

Vandkapacitet

For at spare dig selv så meget tid som muligt, er det vigtigt at du har en vandbeholder i denne indbygningskaffemaskine som er stor, fordi ellers skal du åbne maskinen og tage beholderen ud hele tiden. Denne model fra Siemens har en vandkapacitet på 2,4 liter, som den selv afgiver en alarm når det er på tid at påfylde maskinen igen, hvilket er en rigtig god funktion så du ikke skal holde øje med det hele tiden.

Bønnekapacitet

Det er det samme med denne maskine, at den afgiver en alarm når beholderen til bønner, er ved at være tom så du kan påfylde den igen. Dog skal du ikke gøre dette ofte, fordi denne indbygningskaffemaskine har en bønnekapacitet på 500 gram, som ofte er mere end rigeligt til en uges forbrug som minimum.

Motoreffekt

Siemens CT636LE er udstyret med en motoreffekt, som har mange kræfter til at du hurtigt kan få kogende varm, det betyder at du på få minutter vil have en kop kaffe. Udover at have en stærk og effektiv motoreffekt, så er den ikke dyr i drift da den ikke bruger særligt meget strøm, hvilket en motoreffekt på 1.600 Watt er en af de helt store grunde.

Pris

På trods af de eksklusive funktioner, så har den en lav pris i forhold til nogle af de andre på listen, så denne indbygningskaffemaskine kan være et godt valg hvis budgettet ikke er det højeste. Siemens CT636LE har en lav indkøbspris på kun 8.898 kr. hvis du skal ud og købe den, som er en overskuelig pris fordi det er en pris som ikke nødvendigvis vælter budgettet.

Ekstraudstyr

Der er meget ekstraudstyr, der kan blandt andet nævnes autosluk-funktion, mælkebeholder, mælkeskummer, afkalkningsprogram og rense program.


Smeg CMS8451

Er du ikke til et topmoderne udseende, men godt kan lide at det ser lidt vintage ud, imens det stadig er topmoderne. Så kan den her model fra Smeg være lige det rette valg for dig, den har et vintage udseende imens den er moderne på højeste plan, den vil uden tvivl få meget opmærksomhed hvis du køber den. Den har en meget høj vandkapacitet, som ikke skal fyldes op ret ofte, dog kan du godt opleve problemer med bønnekapaciteten da den ikke er særlig stor. Den har en motoreffekt som er stærk, men som stadig er meget miljøvenlig og billig i drift, den har en pris som ligger i den lidt høje ende.

[afp id=”325″]

Vandkapacitet

Den her eksklusive model fra Smeg, har en stor vandkapacitet som ikke skal fyldes ret ofte, du kan derfor lave mange kopper kaffe før den skal genopfyldes. Den er udstyret med en vandbeholder der har en vandkapacitet på hele 1,8 liter vand, det er 0,3 liter mere end de 2 tidligere modeller der er blevet nævnt, den afgiver en alarm når beholderen er ved at være tom så du let kan genopfylde den.

Bønnekapacitet

Et af de helt store minusser for at man kunne overveje en anden maskine, det er bønnekapacitet på denne model, fordi den er ikke særlig stor i forhold til de andre på vores liste. Det er dog ikke den laveste på vores liste, men vi vil klart anbefale en maskine med en stor bønnekapacitet, denne model har en bønnekapacitet på 220 gram.

Motoreffekt

Smeg CMS8451 har en motoreffekt på 1.350 Watt, som er kræfter nok til at lave en kop kaffe hurtigt, men som stadig er blid imod din pengepung og miljøet. Fordi med en motoreffekt på 1.350 Watt, koster den ikke mange penge om året i strøm, mens den stadig har power til at varme vandet hurtigt hver eneste gang.

Pris

Gør sig velegnet til en almindelig indkomst, da den ikke har en meget høj pris men heller ikke en lav for lav pris, du får en utrolig høj kvalitet samt en god holdbarhed.

Ekstraudstyr

Udover det sædvanlige udstyr, så indeholder denne indbygningskaffemaskine også autosluk-funktion, så den selv slukker efter X antal tid den ikke er i brug.


Smeg CMS6451X

Er du på udkig efter en super brugervenlig indbygningskaffemaskine, som er meget let at anvende samt at rengøre hvis der er behov for det, den bliver leveret i et stilrent design af rustfrit stål så den passer ind i de fleste hjem. Den er udstyret med et afkalkningsprogram, samt et rengøringsprogram så du selv slipper for at rengøre den indvendigt, dog skal du selv rengøre den udvendigt hvis det trænger. Den har en stor vandbeholder med en høj vandkapacitet, den er meget let at genopfylde hvis den går tom, imens den har en meget gennemsnitlig bønnekapacitet som skal fyldes engang imellem. Den er udstyret med en motor som er billig i drift, men som også er kraftfuld på samme tid, så du ikke skal bruge lang tid på at få brygget en kop kaffe. Den er ikke den dyreste i indkøb, dog har den stadig en rimelig høj pris, men det gør bare hverdagen meget lettere.

[afp id=”327″]

Vandkapacitet

Alt efter hvor meget kaffe du drikker om dagen, så vil denne maskine med en vandkapacitet på 1,8 liter, kunne holde hele dagen igennem så du kan drikke frisk kaffe hver eneste gang. Det er en aftagelig vandbeholder, så du kan genopfylde den uden at skulle stå med en kande og muligvis spilde på gulvet, men påfylde den ved håndvasken så du undgår vand på gulvet.

Bønnekapacitet

Smeg CMS6451X er udstyret med en bønnekapacitet som er meget gennemsnitlig af vores liste, det er ikke den laveste men heller ikke den højeste, dog burde den her bønnekapacitet være rigeligt til minimum et par dages forbrug. Den er udstyret med en beholder som har en bønnekapacitet på 220 gram, så du kan få en kop friskbrygget kaffe når lysten er til det.  

Motoreffekt

Smeg CMS6451X har en motoreffekt på 1.350 Watt, som betyder at den ikke bruger særlig meget strøm om året, der er nogle modeller som bruger mere strøm end denne model gør. Den er blandt de billigste på vores liste, hvad angår strømforbrug i pris om året, den koster dog stadig lidt penge i drift.

Pris

Har en pris som er meget gennemsnitlig, den er ikke for dyr men heller ikke den billigste, du får en indbygningskaffemaskine som er i meget høj kvalitet samt og holdbar i mange år ud i fremtiden. Hvis du skal købe den her indbygningskaffemaskine, skal du kun betale 11.995 kr. som godt kan lyde som mange penge, men det skal ses som en investering i besparelse af tidsforbrug.

Ekstraudstyr

Kan brygge 2 kopper kaffe på samme tid, program til afkalkning og rengøring efter brug.


Miele CVA 6805 clst

Er en af de helt tunge drenge på vores liste, den ligger nemlig nummer 1 på vores liste hvad angår pris. Den ligger i den høje ende af alle kriterier som den er blevet målt på, den har fået meget gode anmeldelser af både forbrugerne og eksperterne, som enten har købt den eller testet den inden for specifikke kriterier. Fordi den er en af de store drenge på markedet, så har den en rigtig stor vandkapacitet, imens den også har en stor kapacitet bønnekapacitet. Derudover har den en rigtig stor motoreffekt, hvilket gør at den bedste er egnet til et hjem som har et stort forbrug, prisen er dog også meget høj og faktisk den højeste på hele vores liste.

[afp id=”328″]

Vandkapacitet

Denne model har en stor vandkapacitet, som gør sig velegnet til et par forældre som drikker rigeligt med kaffe hver dag, eller bare ikke har tid eller lyst til at fylde den op hele tiden. Den her indbygningskaffemaskine har en stor vandbeholder, som har en vandkapacitet på hele 2,3 liter, hvilket betyder du ikke ret ofte skal påfylde den.

Bønnekapacitet

Imens vandkapaciteten er meget stor, så har den også en rigtig god bønnekapacitet, som også betyder at den ikke skal fyldes ret ofte. Miele CVA 6805 clst har en stor bønnekapacitet på 500 gram, hvilket gør den særdeles velegnet til et kontor eller lignede arbejdsplads, netop fordi den ikke skal genopfyldes flere gange om dagen på grund af de store kapaciteter.

Motoreffekt

Fordi den har en meget høj motoreffekt, betyder det også at den har et højt strømforbrug om året, dette gør også den koster noget mere i strøm end de fleste på vores liste. Miele CVA 6805 clst har en motoreffekt på 3.000 Watt, som også giver en kraftfuld indbygningskaffemaskine, der på meget kort tid vil kunne brygge 2 kopper kaffe.

Pris

På grund af de store kapaciteter og høje kvalitet, så er prisen også i den høje ende af skalaen, den er faktisk den dyreste på hele vores liste. Miele CVA 6805 clst har en pris på 24.608 kr. som godt kan skræmme de fleste, men du skal se det som en investering på besparelse af din tid.

Ekstraudstyr

Easyclick-funktion så du let og hurtigt kan afmontere mælkeskummeren, en frisk kop kaffe med et enkelt tryk på maskinen.


Miele CVA 6401 clst

Minder rigtigt meget om den anden model fra Miele på vores liste, denne model er dog bare en billigere udgave, ikke at det er en ringere model fordi det er det slet ikke. Den har en meget lille forskel af funktioner, i forhold til hvad den anden model har af funktioner, den eneste betydelige forskel er motoreffekten. Den her indbygningskaffemaskine har også en meget stor vandkapacitet, imens bønnekapaciteten også er helt i top, den har en god motoreffekt som gør den billig i drift. Prisen er i den høje ende, men stadig ikke den dyreste på vores liste, dette gør også den meget attraktiv.

[afp id=”329″]

Vandkapacitet

Med en stor vandkapacitet som denne model har, skal du ikke tænke over hvor meget vand der er i beholderen hele tiden, dette er en kæmpe fordel fordi du slipper for at koncentrere dig som det. Den her model har en vandkapacitet på 2,3 liter, hvilket burde være rigeligt til et flere dages forbrug, for et par som har et normalt forbrug af kaffe.

Bønnekapacitet

Udover sine høje vandkapacitet har denne indbygningskaffemaskine, også en stor kapacitet til bønner, som ikke bliver tømt på en helt almindelig dag. Den har plads til cirka 500 gram kaffebønner, det gør at du måske kun skal påfylde den en gang i ugen måske kun 1 gang hvert 14 dag.

Motoreffekt

Fordelen ved at købe denne model fremfor den anden Miele, det er at denne model er billigere i strøm, fordi den har nemlig en motoreffekt på 2.300 Watt. Det betyder den har et lavere strømforbrug om året, som i sidste ende giver en lavere strømregning, som selvfølgelig kun er en fordel.

Pris

Den her model er billigere i drift, imens den har næsten de samme funktioner, som den anden model er udstyret med. Den har samme kapaciteter imens den også er billigere i indkøb, hvilket også er en god fordel, fordi den koster faktisk kun 20.999 kr. hvis du skal ud og købe den hos en forhandler.

Ekstraudstyr

EasyClick funktion, onetouch-funktion, rengøring og afkalkningsprogram.


Electrolux EBC54524OX

Er en stilren og effektiv indbygningskaffemaskine, den er designet i et flot og rustfrit stål design, som desuden også har fået en overfladebehandling så du ikke får fedtfingre på den. Dette sparer dig for tid når du skal gøre den rent, den har også et afkalkningsprogram som automatisk afkalker din indbygningskaffemaskine. Den er udstyret med en stor vandbeholder, som har en utrolig rummelig vandkapacitet, et stort minus er bønnekapaciteten. Den har en kraftig motoreffekt, som gør at du får en effektiv maskine, prisen er i den lidt høje ende men stadig en helt fair pris for de fleste som vil erhverve en. Den kan brygge en hel kande kaffe ad gangen, altså op til 6 kopper på en gang, så du ikke behøver at gå op til din indbygningskaffemaskine hver gang.

[afp id=”326″]

Vandkapacitet

Når du skal ud og købe en indbygningskaffemaskine, så er en af de store faktorer at du har en stor vandkapacitet, fordi dette afgør hvor ofte du skal påfylde maskinen igen efter brug. Denne indbygningskaffemaskine har en vandkapacitet på 1,8 liter, som er en aftagelig vandbeholder så du hurtigt og let kan fylde den op igen. Det betyder at du får en indbygningskaffemaskine, som har en stor vandkapacitet til et højt forbrug af kaffe.

Bønnekapacitet

Det er et af de helt store minusser ved denne indbygningskaffemaskine, at den desværre er udstyret med den mindste bønnekapacitet, som betyder at du får en indbygningskaffemaskine som skal fyldes op ret ofte. Electrolux EBC54524OX har en bønnekapacitet på 200 gram, det er cirka 20 gram mindre end den indbygningskaffemaskine tættest på den, det anbefales af man har både en stor vandkapacitet og bønnekapacitet når man køber en indbygningskaffemaskine.

Motoreffekt

Selvom den ikke har en meget høj motoreffekt som nogle af de andre på vores liste, så er den stadig meget effektiv til at brygge en kop kaffe, som ikke tager ret lang tid for denne maskine. Den mindre motoreffekt på 1.350 Watt betyder at den er billig i drift, så den er god imod din pengepung og miljøet, fordi den bruger mindre i strøm end nogle af de andre på vores liste.

Pris

Den har en cirka gennemsnitlig pris på vores liste, hvilket også betyder at den kan erhverves til hjemmet, hvis man er et par eller lignede med en helt normal indkomst. Denne model koster 12.999 kr. hvis du skal ud og købe den, prisen kan dog godt variere en smule blandt de forskellige forhandlere, hvor den nævnte pris er den billigste hos vores samarbejdspartnere.

Ekstraudstyr

Kan brygge 6 kopper kaffe på en gang, overfladebehandling.


Vores liste

Dette er vores vurdering ud af eksterne testere, som vi mener hører til blandt de 7 bedste indbygningskaffemaskiner i test, de er vurderet ud fra forskellige kriterier såsom vandkapacitet, bønnekapacitet, motoreffekt, pris, ekstraudstyr og vurderinger fra kunder. Dette er ikke nogen officiel liste, men taget ud fra vores vurdering og anmeldelser taget online. Listen er lavet for at den almene befolkning kan skabe sig et overblik, over de forskellige indbygningskaffemaskiner når de skal ud og købe en ny.

Disclaimer

Vi har ved Testoverblikket ikke lavet nogle former for fysiske test af disse indbygningskaffemaskiner, de er udelukkende vurderet ud fra eksterne vurderinger givet af forbrugerne, som har lavet anmeldelser på disse forskellige indbygningskaffemaskiner og diverse uafhængige tests foretaget af fx tænk.dk.