Hvordan vælger man den rette e-cigaret til rygestop?

Har du et ønske om at stoppe med at ryge? I så fald er det en god idé, at du vælger at gøre brug af et rygestopmiddel.

Gør du det, vil du nemlig opleve, at du får markant lettere ved at stoppe med at ryge. Derfor er det selvfølgelig også en klar anbefaling, at du køber en form for rygestopmiddel.

Har du besluttet dig for, at det skal være en e cigaret fra Din-Ecigaret, skal du selvfølgelig have fokus på at finde en model, der egner sig godt til et rygestop.

Vælg model med mund til lunge-sug

Hvis du skal bruge din e-cigaret i forbindelse med et rygestop, er et at købe en såkaldt mund til lunge-model. Det giver dig nemlig et sug, der minder meget om, hvad du oplever fra en almindelig cigaret.

Hvis du er ryger, der har et ønske om at holde op, så er dette derfor den bedste løsning. Du kan nemlig bevare den fysiske oplevelse af at ryge, uden egentlig at ryge cigaretter.

Da det er noget, der foretrækkes af mange, er der heldigvis rig mange af disse e-cigaretter at finde på det danske marked.

Gå efter en model med stor batterikapacitet

For at sikre, at du ikke hele tiden skal lade din e-cigaret op, bør du vælge en model med en god batterikapacitet. Det sikrer, at den kan bruges i lang tid, før den skal lades op.

Samtidig er det også med til at mindske risikoen for, at du pludselig står i en situation, hvor du ikke har mere strøm på din e-cigaret.

Ønsker du at undgå disse ting, så skal du naturligvis ikke gå på kompromis med batterikapaciteten, når du skal vælge mellem de mange e-cigaretter på det danske marked.

Overvej dine krav til størrelsen

Det er de færreste, der ikke har planer om at have sin e-cigaret med sig til dagligt. Derfor anbefales det, at du sørger for at have dens fysiske størrelse med i dine overvejelser.

Du kan nemlig sagtens finde en kompakt e-cigaret, der er nem at finde plads til i lommen. Det er en fordel at vælge en sådan model, i stedet for en stor og besværlig model.

Hvis du vil have en kompakt model, hvor du ikke skal gå på kompromis med suget, dens batterikapacitet m.m., skal du dog være indstillet på, at den kommer til at være dyrere, end mange af de andre modeller.