Hvilken massagestol er bedst i test?

Hvis du gerne vil finde en god, dejlig og smart massagestol, så kan du tjekke de forskellige anmeldelser af de bedste massagestole på markedet. Læs med her og få et overblik over, hvilke massagestole, der er de bedste.

Vil du gerne have den bedste og dejligste massage hjemme i stuen eller på arbejdet, så skal du måske kigge efter en massagestol. Der findes masser af massagestole, der kan give dig lufttryksmassage, varmeterapi og fodmassage – og som kan give dig en allround oplevelse, når det kommer til afspænding og velvære. Lad os se lidt på de forskellige modeller i denne test:

Bedst til prisen

Hvis du gerne vil finde en massagestol, der tilbyder dig stort set de samme funktioner, som de dyreste modeller, men hvor der er sparet på det luksuøse design og derfor gør prisen lidt mere overkommelig, så skulle du tage at kigge på den model, der hedder IWAO Baseline. Den er nemlig kåret som den bedste massagestol til prisen. Her får du en glimrende basiskvalitet med blandt andet lufttryksmassage og indbygget varmeterapi. Den har tre basisprogrammer, som giver dig en udmærket massage i nakken, lænden og i hofteområdet.

Baseline giver dig blandt andet:

 • Lufttryksmassage
 • Varmeterapi
 • Fodmassage

Massagestolens stilfulde Porsche

Hvis du virkelig gerne vil have en massagestol, som svarer til en stilfuld Porsche i både kvalitet og design, så skal du kigge på massagestolen IWAO Jasmin 2D. Det er virkelig massagestolens Porsche – og den ligger da også som nummer 1, når det kommer til bedst i test. Looket er futurisk og elegant – og har funktioner som zero gravity, der betyder, at den giver en følelse af vægtløshed. Massagestolen fordeler nemlig din kropsvægt i stolen, og giver dig en afslappet følelse af velvære. Denne futuriske massagestol kan give dig forskellige slags massage blandt andet manuel massage, lufttryksmassage og guasha massage af dine ømme fodsåler.

IWAO Jasmin 2D giver dig blandt andet:

 • Automatisk fodstøtte
 • Refleksterapi
 • Intelligent kropsscanning

Den bedste massagestol i verden

Hvis du går efter den ultimative oplevelse, så skal du gå efter Apollo Plus Massagestol. Den blev nemlig kåret, som verdens bedste massagestol i 2016. Her får velsagtens den ypperste model indenfor massagestole. Den kan nærmest alt, men det koster selvfølgelig. Den har sensorer indbygget flere steder, har indbygget fjernbetjening i armlænet og så har den fire intensive massagekugler, der giver den mest optimale massage. Denne maskine en pro-model. Det betyder, at man typisk vil investere i denne model på en arbejdsplads, så som f.eks. frisør eller lignende.

Apollo Plus Massagestol giver dig blandt andet:

 • 4D massage
 • L-shape massage-teknik
 • Varme i stolen samt fodvarme
 • 12 autoprogrammer
 • Manuelstyring af alle funktioner
 • Trådløs fjernbetjening
 • Zoneterapi
 • Højtalere
 • Lufttryk – fordelt på hele kroppen

Hvis du er blevet nysgerrig på, hvad en massagestol kan gøre for dig, så dyk mere ned i de forskellige anmeldelser og find den helt rigtige model til dig eller din arbejdsplads.

Dette kan en massagestol kan give dig

En massagestol kan give dig mere velvære og ro efter f.eks. en lang arbejdsdag eller hvis du har været ude at løbe eller træne, så kan det være rart at få en ordentlig omgang afslappende massage. Massage løsner op for spændinger i din krop og kan lindre ømme muskler. På den måde plejer og passer du rigtig godt på din krop. Massage skaber altså en dejlig følelse af velvære, afslapning og ro i en travl hverdag. Men det er ikke altid så nemt at finde tid til at få omgang god massage i en stresset dagligdag med pligter og arbejde. Det kan en massagestol i hjemmet eller på arbejdspladsen løsne op for.

Det er meget nemmere at finde tid til at få et kvarters massage i løbet af en arbejdsdag end hvis du skulle ud ad døren og ned til den lokale massør. En massagestol er tilgængelig, når du har behov for det. Der skal hverken bestilles tid eller køres nogle steder. Næ, du kan bare læne dig afslappet tilbage, når det passer dig – og nyde roen og velværen. Og så kan du til og med gøre det lige så tit du lyster. En anden fordel er, at du kan dele massagestolen med hele din husstand eller med dine søde kolleger på din arbejdsplads. Det er da dejligt!