Hvad kommer Amazon til at betyde for dansk E-handel?

Giganten Amazon har længe haft planer om at rykke til Skandinavien, men hvad vil det komme til at betyde, hvis de endelig gør? Det skal vi se lidt nærmere på her.

Hvad vil der ske med lokalforhandlere?

Det er ingen hemmelighed, at det mest sandsynligt bliver meget hårdt for små lokale virksomheder, hvis en gigant som Amazon lige pludseligt, kommer inden rækkevidde. Det kan for eksempel have stor effekt på bogbranchen, da Amazon har en aftale med e række store bogforhandlere. Det er dog mange virksomheder, der vil prøve at komme med i Amazons butiksnetværk, og det kan bidrage til at få varer ud til en helt ny forbrugergruppe.

For dig som forbruger, er Amazon godt nyt. Det er i første omgang tale om at Amazon vil starte i Sverige, og det er alligevel tættere på, end det er nu.

Forbrugeren får et enormt udvalg

Det vil først og fremmest til at ske det, at forbrugeren lige pludseligt får et helt enormt udvalg at vælge mellem. Da kan det godt betale sig at finde en test af de bedste produkter, så man nemt kan finde ud af, hvilke varer man skal vælge.

Det er også vigtigt at følge med i nyhedsbilledet, hvis man vil vide, hvad amazon vil komme til at betyde for dansk e-handel. For eksempel, så har der været meget problemer omkring Amazons stifter og ejer Jeff Bezos, og hvordan arbejdsforholderne bagved Amazon er.