Hi-fi Højttaler Test 2022 – De bedste 5 kåret af eksperterne

Vi vil hos testoverblikket.dk forsøge at komme med vores liste over de 5 bedste hi-fi højttalere på markedet, når man skal ud og købe en nye hi-fi højttalere. Er det vigtigt at man finder den som passer bedst til netop det behov du har brug for, som også passer til de forventninger man har før man køber den, derfor har vi lavet en top-5-liste med de bedste bedømte hi-fi højttalere. Disse 5 er udvalgt efter anmeldelser fra forbrugerne, frekvensrespons, størrelse, pris, design og ekstraudstyr. Disse test er ikke fysisk foretaget af os, men vurderet fra eksterne testere.


Edifier R1280T Active Speaker 2.0

Hvis du godt kan lide at, høre musik men kvaliteten skal være i top, så er det vigtigt at du køber nogle højtalere derefter. En god lyd er vejen, til de fleste musikelskeres hjerter, det betyder enormt meget for dem. En god lyd gør bare at, musikken lyder meget bedre, hvis du hører det gennem en pladespiller. Disse højttalere har en frekvensrespons, som er rigtig god, hvilket giver en knivskarp lyd. Det er ikke nogen højttalere, som fylder alt for meget, hvilket er meget godt hvis dit hjem, ikke er det største men du går meget op i lyd. De er derudover heller ikke, alt for dyre at købe, hvilket er enormt godt hvis du er studerende. De har et design, som er yderst flotte, hvor du kan tage gitteret af, så du får adgang til selve højttalerne.

Frekvensrespons

For at du kan få, en lyd som er mest klar, om det er lav toner eller høje toner. Så kræver det at, du køber nogle højtaler, som har en stærk frekvensrespons. Det har disse højtalere, de giver dig en lyd, som er sindssygt klar. De har nemlig nogle frekvensrespons, som ligger på mellem, 75- 18.000 Hz hvilket sørger for at lyden, kommer ud i den perfekte tone.

Størrelse

Hvis du bor i et hjem, som ikke har alt for meget plads, til at have 2 højtalere stående. Så er det vigtigt at, du kigger på et sæt, som har nogle gode mål. Lyden er nemlig vigtig, men størrelsen er også vigtig, når det kommer til dit hjem. Disse højttalere har nogle mål, der lyder på følgende, en bredde på 14,6 centimeter, 19,6 centimeter, en højde på 23,4 centimeter og vejer kun 4,9 kg.

Pris

På trods af at, du gerne vil have en skarp lyd, så behøver det ikke koste mange penge. Derfor er nogle højtalere, som Edifier R1280T Active Speaker 2.0, også billige at købe. De koster nemlig kun, en lav pris af, 599 kr. som er et lavt beløb, for nogle højtalere som er i høj kvalitet.

Design

Det er nogle højtalere, som er rigtig flotte, hvilket de også har fået ros for. Selve kassen består af træ, samt et elegant gitter på fronten, som selvfølgelig kan pilles af. På den måde får du nogle højtalere, som står mere råt, hvilket nogle mennesker foretrækker, da de mener at lyden bliver forstyrret af gitteret.

Ekstraudstyr

Der er integreret bas, samt der medfølger en fjernbetjening, så du kan skrue op og ned på afstand.


Podspeakers BIGPOD MK3 – Black Matte

Det her er en højtaler, som skiller sig ud fra mængden, fordi den har et meget flot design. Udover at være enormt flotte, så har de også en lyd, som er over toppen. Det er højtaler som, afspiller en sindssygt klar lyd, hvilket også er en af grundene, til at det er en meget populær højtaler blandt forbrugerne. Den har en frekvensrespons, som går fra meget til, op til meget høj så lyden næsten er perfekt. Det er en af de højttalere, som er i den store ende, når det kommer til størrelsen. Den har desuden også en pris, som er ret høj, men du får en meget høj kvalitets højtaler, til en pris som er rigtig god. Det er en højtaler som, har vundet prisen, for designet som den har.

Frekvensrespons

For at du kan, høre lyde som er lave, mens de stadig kommer skarpt ud. Så er det vigtigt at, den frekvensrespons som din nyindkøbte højtaler har, er rigtig lav, så du kan høre alle lyde. Derudover har den her højtaler, også en frekvensrespons som er rigtig høj, så lyden står virkelig flot. Dette betyder at, frekvensresponsen variere, fra 40- 22.000 Hz.

Størrelse

Det er en af de lidt større, højttalere som der er på, den her liste over 5 forskellige højtalere. En af grundene til dette, er at den er designet til at, være en gulvhøjttaler. Så du kan stille, den præcis hvor den passer, bedst ind og giver den bedste lyd. Målene lyder på en højde på 44 centimeter, bredde på 29,5 centimeter, en dybde på 29 centimeter og har en vægt der er på cirka 5 kg.

Pris

Den eneste ulempe der er at finde, kan muligvis være prisen, som Podspeakers BIGPOD MK3 har. Det er nemlig en pris, som er i den høje ende, hvilket godt kan begrænse antallet af kunder. Men går man op i lyd, så er det en klar vinder, dog koster den stadig 3.499 kr.

Design

Det her er en højtaler, som har vundet priser, for sit flotte udseende. Det er dog en højtaler, som har et design hvor, det ikke er alle som bryder sig om det. Formen på den her model, minder lidt om en snemand, som man bygger om vinteren. Hvor det er nogle cirkler, som er stablet oven på hinanden, hvor der er indbygget højtalere.

Ekstraudstyr

Der er er ikke ben med, men gummifødder så lyder, får den bedste udgang. Fordi lyden ikke bliver påvirket af at, sende vibrationer ned gennem benene og i gulvet.


Edifier Studio R2000DB

Dette er nok en af de bedste, højttalere som er blandt disse 5, det er tilfældigt hvilken placering de har. Det er nogle højttalere, som passer ind til, stort set alle hjem i Danmark. Det er nok de højttalere, som er flotteste da de er stilrene, når det kommer til designet. Frekvensresponsen går fra meget lav, til rigtig høj så lyden er perfekt, samt er det nogle højtalere, som har høj Watt. Det er nogle store højtalere, som fylder ret meget, derfor skal du sikre dig at du har plads nok, til at have dem stående fremme. Det er nogle højtalere, som ikke koster ret mange penge, hvilket gør den til en særdeles attraktiv højttaler. Derudover er det 2 højttalere, som passer ind hvor som helst, hvilket er en kæmpe fordel når du, skal ud og købe nye højtalere.

Frekvensrespons

Med en lav frekvens respons, er det muligt at høre, selv de mindste toner i musikken. Mens det også er muligt at, høre de meget høje toner, fordi den også har en frekvensrespons som når meget højt op. Den laveste frekvens respons er på 50 Hz, mens den højeste frekvens respons er, på omkring 20.000 Hz.

Størrelse

Det er som sagt et par højtaler, som er ret store når, det kommer til dimensionerne. Den aktive højttaler måler, 25,2 centimeter i højden, 28,9 centimeter i dybden og 17,4 centimeter i bredden. Mens den passive højtaler måler, 23,8 centimeter i højde, 28,9 centimeter i dybden og 17,4 centimeter i bredden og vejer i alt 10 kg.

Pris

I det her tilfælde, får du meget højttaler, for dine penge. Hvilket mange foretrækker, du går dog heller ikke, ned på lydkvaliteten når du køber et par højtaler som disse. Hvis du gerne vil, ud og købe et par højtaler, som disse koster de kun, en lille sum på 1.182 kr. som ikke er nogen pris, som er alt for høj, da du får virkelig meget højttaler for dine penge.

Design

Der er ikke noget at, tage fejl af når, man snakker designet på Edifier Studio R2000DB. Det er nemlig et par højtaler, som er enormt flotte, der er ikke en finger at, sætte på udseendet ved de her to. Det er 2 højtaler som, bliver leveret i et sort design, så de kan stilles så man ikke lægger mærke til dem.

Ekstraudstyr

Der medfølger en fjernbetjening, som gør at du hurtigt, kan slukke for lyden hvis det skulle være nødvendigt. Dog er det også muligt at, ændre på diskanten og bassen, bag på højttaleren.


Edifier Studio R1700BT

Det her er et par højtalere, som er meget flotte, så hvis du vil købe et par højtalere, som ikke bare kun spiller godt musik. Men som også er helt vildt flotte, så er det disse højtalere, som du skal tage et ekstra kig på. For at du kan købe et par højtalere, som afspiller den bedste lyd, så skal du kigge på frekvensresponsen. Det er et par højtalere, som har en størrelse, der er meget gennemsnitlig i målene. Du skal ikke betale et beløb, som ødelægger dit budget, så selvom du studere skal du spare sammen, i et kort stykke tid for at købe de her rigtig gode højtalere. Udover at have en meget god lyd, så står disse 2 højtalere enormt flot i designet.

Frekvensrespons

Disse højttalere fra Edifier, har en meget god lyd, uanset om du hører højt eller lavt musik. Hvor ved lavt musik, fået du de dybe toner, frem i en utrolig klar tone. Eller hvis du gerne, vil have sangen frem, kan de også let gøre det for dig. Disse højttalere har en frekvensrespons, som er rigtig stærk, hvor den laveste frekvens respons, som den kan have er 30 Hz. Mens den højeste frekvensrespons, er på hele 20.000 Hz, eller kort sagt er den på 20 kHz.

Størrelse

Med en meget gennemsnitlig størrelse, fylder disse 2 højttalere, ikke ret meget i dit hjem. Den størrelse betyder at, de har en udgangseffekt, der ligger på 66 Watt. De er 25,4 centimeter høje, har en dybde på 21,4 centimeter, en bredde på 15,4 centimeter og så vejer de faktisk kun 6,6 kg.  

Pris

Det skal ikke koste en bondegård at, købe et par højtalere, som dem her. Edifier Studio R1700BT har en pris, som faktisk er meget lav, de kan købes for kun 1.206 kr. Hvor du kan købe, et par højtalere som afspiller, din musik i super høj kvalitet. Det her er en pris, som en studerende kan, spare sammen til på kort tid.

Design

Det er ikke er par højttalere, som passer ind i alle hjem, fordi de har en kasse som er i en mørk træ. Derfor skal du kun købe dem, hvis de passer perfekt, ind i din indretning af hjemmet. Fronten er i sort, med et gitter foran, så lyder kommer ud i en blød tone, samt en lyd som ikke skratter.

Ekstraudstyr

Du kan ændre på indstillingerne, på siden af den ene højttaler, hvis du ønsker en højere bas. Derudover kan du ændre, på lydstyrken på den fjernbetjening, som følger med når du køber den her model.


Edifier S2000Pro

De sidste hi-fi højttalere, som bliver nævnt er disse, som nok er toppen af poppen. Når det kommer hi-fi højttalere, det er nogle meget eksklusive højtalere, som har den bedste lyd, samt har det flotteste udseende. Det her er nok kongen, når det kommer til, hi-fi højttalere med bluetooth. Det er nok også et par, af de hi-fi højttalere som, har den bedste lyd overhovedet. Det er et par højtaler, som er rigtig store, så de fylder ret meget i hjemmet. Den største ulempe ved at, købe par højtalere som disse, det er med garanti prisen som er ret høj. Designmæssigt er det et par højtalere, som står perfekt frem, som også vil få meget opmærksomhed, af dine gæster som træder ind i stuen. Eksperterne har rost de her højtalere, både på udseende men, også på deres lydkvalitet.

Edifier S2000Pro

Frekvensrespons

De forbruger som har købt, de her højtalere har rost, dem enormt meget for deres gode lydkvalitet. Det er meget vigtigt at, kigge på hvilken frekvensrespons, de højttalere du vil købe har. Det ændrer nemlig på, hvor god lydkvalitet sangene, har når du afspiller dem. Frekvensresponsen på disse højtalere, ligger på den laveste med 48 Hz, mens den højeste ligger på 20.000 Hz.

Størrelse

Disse højttalere er de største, hi-fi højttalere som der er at finde, blandt disse 5 forskellige. De har en højde, som er på 41,2 centimeter, en dybde på 50,5 centimeter og en bredde på 35 centimeter. Det er derfor vigtigt at, du sørger for at have plads, i det rum som de skal stå i.

Pris

Næsten alle ting ved Edifier S2000Pro er gode, dog har den stadig en stor ulempe, det er nemlig prisen. Disse højttalere har en pris, som er rigtig høj, hvilket godt kan skræmme kunderne væk. Dog hænger pris og kvalitet, ofte sammen i mange tilfælde, du vil i hvert fald, ikke kunne købe de her højtalere og blive skuffet, det er endda på trods af at de koster 4,157 kr.

Design

Når det kommer til udseendet, så er de her på toppen, det er de flotteste højtalere. Som dine gæster som det første, vil få øje på når de, går ind i rummet. Der sidder ikke noget gitter, foran på højtaleren fordi at, lyden kan godt blive ændret på grund af et gitter. Derfor er der udsigt, til de helt rå højttalere, mens de spiller din valgte musik.

Ekstraudstyr

Du kan ændre på bassen, diskanten og lydniveauet, med den medfølgende fjernbetjening. Dette gør at du, ikke behøver rejse dig fra sofaen.


Vores liste

Dette er vores vurdering ud af eksterne testere, som vi mener hører til blandt de 5 bedste hi-fi højttalere i test, de er vurderet ud fra forskellige kriterier såsom frekvensrespons, størrelse, pris, design, ekstraudstyr og vurderinger fra kunder. Dette er ikke nogen officiel liste, men taget ud fra vores vurdering og anmeldelser taget online. Listen er lavet for at den almene befolkning kan skabe sig et overblik, over de forskellige hi-fi højttalere når de skal ud og købe en ny.

Disclaimer

Vi har ved Testoverblikket ikke lavet nogle former for fysiske test af disse hi-fi højttalere, de er udelukkende vurderet ud fra eksterne vurderinger givet af forbrugerne, som har lavet anmeldelser på disse forskellige hi-fi højttalere og diverse uafhængige tests foretaget af fx tænk.dk.