Hårtrimmer Test 2023 – De bedste 8 kåret af eksperterne

Vi vil hos testoverblikket.dk forsøge at komme med vores liste over de 8 bedste hårtrimmere på markedet, når man skal ud og købe en ny hårtrimmer. Er det vigtigt at man finder den som passer bedst til netop det behov du har brug for, som også passer til de forventninger man har før man køber den, derfor har vi lavet en top-8-liste med de bedste bedømte hårtrimmere. Disse 8 er udvalgt efter anmeldelser fra forbrugerne, driftstid, opladningstid, længde indstilling, pris og ekstraudstyr. Disse test er ikke fysisk foretaget af os, men vurderet fra eksterne testere.


Remington HC5035

Er du træt af at gå til frisøren hele tiden, fordi det bliver dyrt i længden at gå til frisør hver 14 dag, så kan denne hårtrimmer hjælpe dig med det problem. Den er nummer 1 på vores liste, da den har fået meget gode anmeldelser af eksperterne, samt positive anmeldelser af forbrugerne. Det er desuden en af de få hårtrimmere, som ikke er på batteri men fungere via ledning, hvilket godt kan minimere arbejdsarealet fordi det kræver du er i nærheden af en stikkontakt. Den har ikke nogen batteritid eller opladningstid, dog har den en fin forskel på mindste længde og største længde, prisen er helt i bund.

Driftstid

Fordi denne maskine ikke fungere via et batteri, så har den desværre ikke nogen opladningstid, dog kan dette også være en fordel. Fordi du ikke er afhængig af noget tidsmæssigt, så du kan bruge så meget tid du har brug for, når du skal trimme dit hår eller lignede. Det kan dog også være en ulempe, fordi du er afhængig af en stikkontakt, så kan du ikke tage den med hvor du gerne vil trimme dit hår.

Opladningstid

Der er ikke nogen opladningstid, hvilket gør at du har fuld styrke hele tiden, uden at tænke over hvornår den skal til opladning igen. Derfor skal du ikke bekymre dig om der er nok strøm, men bare trimme dit hår med denne hårtrimmer, indtil du har fået det resultat som du gerne vil have.

Længde indstilling

Remington HC5035 kan trimme dit hår meget kort, faktisk helt ned til 0,5 mm som er næsten helt skaldet, hvilket nogle mennesker fortrækker hvis de er begyndt at miste håret. Den har desuden også en makslængde som ligger på 25 mm, hvilket måske ikke er den længste længde, men stadig en god længde hvis man ikke forventer en lang trimning.

Pris

Som den absolutte billigste på vores liste, der er ikke en hårtrimmer som har en pris, der kommer i nærheden af prisen på denne hårtrimmer. Du skal ikke til frisør mange gange, før du har sparet hvad denne hårtrimmer koster, du skal kun betale et sølle beløb på 248 kr.

Ekstraudstyr

Hvis du vælger at købe denne hårtrimmer, inkluderes der i købet en kam til styling af håret, samt en nakkebørste.


Remington HC5810

Med denne hårtrimmer kan du klippe håret som du gerne vil, forbrugerne har rost den til skyerne og anbefaler den, til folk der ønsker en god og effektiv hårtrimmer. Eksperterne har desuden også vurderet den, som en rigtig god hårtrimmer til en lav pris, imens den er designet meget brugervenlig. Den har en rigtig fin driftstid, som gør at du let kan trimme håret, uden at du skal være bange for om der er strøm nok. På trods af den gode driftstid, så har den en lav opladningstid, imens den kan trimme dit hår meget kort op til en fin længde. Den har desuden en overkommelig pris, som de fleste vil kunne have råd til at kunne købe.

Driftstid

Det er vigtigt at have en god driftstid, fordi det er aldrig sjovt at skulle vente på at trimme resten, fordi din hårtrimmer er løbet tør for strøm midt i det hele. Du vil ikke have noget problem med at den går i stå, fordi den har en driftstid på 40 minutter, hvilket burde være rigeligt med tid når du skal trimme håret.

Opladningstid

Hvis uheldet skulle være ude, at du pludselig oplever at din hårtrimmer går ud, så kan de fleste godt komme til at se mærkelig ud. Fordi de muligvis kun har nået at trimme halvdelen af håret, så kan det godt være irriterende at vente i lang tid, før du har en hårtrimmer som er fuldt opladet. Remington HC5810 har en kort opladningstid på kun 90 minutter, som er 90 minutter fra batteriet er helt tomt, til at det er fuldt opladet igen.

Længde indstilling

Om du vil have trimmet en lille smule af dit hår af, eller du gerne vil have en god længde på det, så er denne hårtrimmer det rette valg for dig. Den kan trimme dit hår helt ned til 0,8 mm, imens den har en maksimallængde på hele 40 mm, hvilket kan regnes om til 4 centimeter i mål.

Pris

På trods af de gode funktioner, samt den ligger på andenpladsen af vores liste, så er det stadig en billig hårtrimmer at købe. Den kan købes hos en af vores samarbejdspartnere, for en pris på kun 450 kr. som er en overkommelig pris, for dig som ønsker at trimme dit hår til perfektion.

Ekstraudstyr

Som en af de få på vores liste, har denne hårtrimmer en batteriindikator, hvor du kan følge med batteriniveauet. Der følger desuden også 6 forskellige afstandskamme med, når du køber den her hårtrimmer.


Philips QC5570

Er en af de få hårtrimmere som er vaskbare efter brug, hvilket gør at den er let at rengøre efter brug, du skal bare skylle hårene af den. Udover at være vaskbar, kan den også indstilles så du kan nå håret over det hele, dette kan den med et skær som kan roteres 180 grader. Den har en lang driftstid, som gør at du uden problemer kan trimme alt håret, uden at opleve den går ud for strøm. Den har en opladningstid som er den samme som driftstiden, hvilket gør at den hurtigt kan få strøm på, hvis den skulle gå ud. Den er kun egnet til folk som ønsker kort hår, da den ikke har en stor forskel i længdeindstillinger, prisen er ikke den højeste men heller ikke den laveste på listen.

Driftstid

Det er vigtigt med en lang driftstid, så du kan nå at trimme alt håret, om det er oven på hovedet, skægget, eller andre steder på kroppen. Det har denne hårtrimmer fra Philips selvfølgelig også, fordi den har nemlig en driftstid på hele 60 minutter, hvilket burde være nok til at trimme hele kroppen hvis det er nødvendigt.

Opladningstid

En af de gode fordele ved Philips QC5570, det er at den har en meget kort opladningstid, som er en kæmpe fordel for alle. Den har faktisk samme opladningstid, som den har en driftstid hvilket er 60 minutter, fra den er helt afladet til den er fuldt opladet igen. Dette gør at du let kan sætte den til opladning, når du vågner om morgenen så tage en kop kaffe og lige vågne, så er der nok strøm til at du kan bruge den.

Længde indstilling

Denne hårtrimmer er kun egnet til personer, som foretrækker en kort længde af hår, fordi den maksimale længdeindstilling er på kun 13 mm. Det gør at du ikke kan trimme det og have en god længde efter brug, den har en minimumslængde på kun 0,5 mm.

Pris

Den her hårtrimmer ligger i den lidt dyre ende, men slet ikke i den helt dyre ende, den har nemlig kun en pris som lyder på 640 kr. som gør at de fleste har råd til at købe denne hårtrimmer, hvis de går og mangler en ny.

Ekstraudstyr

Er skyldbar efter brug, der følger også rensebørste og oplader med, hvilket er inkluderet i købet.


Philips QC5580

Er en videre udviklet model som er nævnt før denne, det er dog ikke alverdens der er blevet ændret, fordi Philips i forvejen producerer meget høj kvalitet. Den er designet så den er så brugervenlig som muligt, så man uden problemer vil kunne finde ud af at håndtere den, efter få minutters brug. Den har samme driftstid som tidligere model, samt en kort opladningstid så du hurtigt kan tage den i brug, efter den er løbet tør for strøm. Den har en præcis længdeindstilling, som går fra helt skaldet, op til en god længde hvis det er ønsket. Prisen er ikke en pris, som vil ødelægge budgettet i hjemmet, den bliver desuden også leveret med en god portion ekstraudstyr.

Driftstid

Den her hårtrimmer fra Philips er udstyret med et NiHM batteri, som gør at den har en lang driftstid, imens den ikke mister kræfter når den er tæt på 0% i strøm. Hvis du er i tvivl om hvor meget strøm der er på den, så skal du regne med at driftstiden er cirka en time. Den har en driftstid på 60 minutter, som er en tid der er målt fra den bliver tænd, til at den går tør for strøm.

Opladningstid

Hvis du pludselig ikke har noget strøm, men du næsten er færdig med at trimme håret, så er det godt at denne model har en kort opladningstid. Hvis du oplader den i 10 minutter, vil det give dig en driftstid på 10 minutter, den har en opladningstid som er ligeså lang som driftstiden. Den har en opladningstid på 60 minutter, fra den er helt tom til at batteriet er helt fuldt igen.

Længde indstilling

Fordi denne model bliver leveret med et ekstra hoved, som gør at du kan barbere hovedet helt i bund, kan den trimme dit hår ned til en længde på kun 1 mm. Ydermere har den en maksimal længde på 15 mm, som omregnet i centimeter er 1,5 cm, så du skal købe den hvis du ønsker hår som er kortere end dette.

Pris

På trods af at det er en videreudviklet model, så er den faktisk billigere end den første der er blevet nævnt, fordi hvis du gerne vil købe denne model skal du kun betale 503 kr.

Ekstraudstyr

Der medfølger ekstra trimmehoveder med, hvor det ene er til helt kort barbering.


Philips Series 7000 HC7460

Philips er kendt for deres høje kvalitet, de har produceret hårtrimmere i mange år, hvilket har gjort at de levere holdbare produkter. Denne hårtrimmer er udstyret med et LED-display, som viser længden den skærer på, så du aldrig er i tvivl om hvilken længde det skal være. Den har en utrolig lang driftstid, som gør at den kan bruges i meget lang tid, før den vil gå ud for strøm. Den har desuden også en kort opladningstid, så du ikke skal vente lang tid på den er ladet op, den kan trimme alt fra helt kort til en høj længdeindstilling. Prisen er lav i forhold til, hvad du får for pengene, som også gør den SU venlig.

Driftstid

Om du vil have den her hårtrimmer med på ferie, kan du uden problemer tage den med, fordi den kan fungere med og uden ledning. Hvis du tager den med på ferie, skal du ikke tænker over driftstiden, fordi den har en utrolig lang driftstid på 120 minutter. Denne driftstid er mere end rigeligt, til mere end 1 gangs trimning fordi det er ikke ofte, man bruger 2 timer på at trimme hårene på kroppen.

Opladningstid

På trods af den meget lange driftstid, så skulle man tro at den skulle bruge lang tid på at lade op, det er dog ikke tilfældet med denne model. Den har en opladningstid som kun er den halve af driftstiden, som gør den til en favorit blandt forbrugerne, fordi den har nemlig kun en opladningstid på 60 minutter. Det er ikke ofte man ser en driftstid, som er meget længere end opladningstiden.

Længde indstilling

Du får en præcis hårtrimmer som er præcis helt ned til 0,5 mm, den korteste længde som denne maskine kan trimme er 0,5 mm, imens den længste er helt op til 42 mm. Det gør at du ikke har behov for at købe den, hvis du kun vil være helt karseklippet, men også hvis du vil have en normal længde hår.

Pris

Selvom den har en lang driftstid og en kort opladningstid, imens du får en stor forskel i korteste og længste trimningslængde, så er den meget billig i indkøb. Hvis du køber den igennem en af vores samarbejdspartnere, skal du kun betale 446 kr. for en hårtrimmer, som er af højeste kvalitet.

Ekstraudstyr

Der medfølger 3 forskellige hårtrimmer kamme.


Philips HC7450

Er en hårtrimmer som er udstyret med selvslibende titaniums-blade, så du ikke selv skal slibe dem nogensinde, den er desuden også vaskbar så du ikke behøver gøre den rent med en børste. Den er designet så den er ergonomisk som muligt, hvilket betyder at du kan bruge den i lang tid, uden at du får ondt i håndleddet eller lignede. Den er en meget lang driftstid, imens opladningstiden kun er den halve af driftstiden, som sjældent bliver set når man kigger på en ny hårtrimmer. Den kan trimme dit hår i 24 forskellige længder, som du let kan vælge imellem længden, ved at dreje på en knap på midten af hårtrimmeren. Det er desuden en af de billigste hårtrimmere på vores liste, der medfølger en del ekstraudstyr.

Driftstid

Som modellen før denne så har den en meget driftstid, hvilket også er påkrævet hvis du vil bruge den meget ofte, uden at du skal genoplade den hver gang efter brug. Den her model fra Philips har en driftstid, som går fra fuldt batteri til at den er tom, kan den køre i 120 minutter før den løber tør for strøm.  

Opladningstid

Opladningstiden er meget kort så du ikke skal vente, hvis du den pludselig løber tør for strøm, skal du ikke vente i lang tid før der fuld strøm på igen. Hvilket gør den til en ideel hårtrimmer, når du skal ud og købe en ny, eller du har brug at købe en hårtrimmer fordi du er træt af at gå til frisør. Philips HC7450 har en kort opladningstid, på kun 60 minutter fra batteriet er tomt til det er fuldt igen.

Længde indstilling

Fordi du kan indstille den i 24 forskellige længder, kan denne model fra Philips trimme dit hår ned til en længde på 0,5 mm, imens maksimum længden er på hele 23 mm. Den er desuden designet så det er let at indstille længden, ved at dreje på en knap på midten af trimmeren, derudover er den også vaskbar efter du har brugt den.

Pris

Selvom den har meget attraktive funktioner, så er prisen presset så langt ned som muligt, denne model koster kun 379 kr.

Ekstraudstyr

Der er 2 trimmehoveder, 1 kam, 1 saks og 1 holder til denne hårtrimmer inkluderet i købet.


Braun HC5010

Ønsker du en simpel med stadig meget effektiv hårtrimmer, så er denne model fra Braun en rigtig god mulighed, netop fordi den ikke har nogle smart funktioner. Den er meget brugervenlig at anvende, det er på grund af producenten har gået meget op i brugervenlighed, det tager få sekunder at lære at bruge denne hårtrimmer. Driftstiden er cirka gennemsnitlig af vores liste, der er dog modeller som har trækker gennemsnittet højt op, den har en meget lang opladningstid som godt kan være en stor ulempe. Den kan trimme dit hår i flere forskellige længder, både meget kort men også en fin længde, prisen er rigtig god da man kan have den i mange år.

Driftstid

Fordi denne hårtrimmer er meget gennemsnitlig, får du en driftstid som ikke er meget lang, men som stadig giver tid til at trimme dine hår hvor det end kræves. Den her model fra Braun, har en driftstid som er på 40 minutter, som uden problemer skulle være nok tid før du skal oplade den igen.

Opladningstid

Braun HC5010 har en meget lang opladningstid, som er meget længere end gennemsnittet af hele vores liste, den ligger faktisk som den model med den længste opladningstid. Den har en opladningstid på 480 minutter, som også hedder 8 timer fra tomt batteri til fuldt batteri, hvilket er en ulempe når du skal købe en ny hårtrimmer fordi det er meget lang tid.

Længde indstilling

Med en præcision helt ned til 2 mm, kan den trimme dit hår ned til 0,5 mm, imens den kan trimme en maksimumlængde på 23 mm. Så hvis du vil købe en let og effektiv hårtrimmer, som du kan tage med på ferie hvis det er nødvendigt, så er det denne model du skal købe.

Pris

Braun HC5010 er en meget billig hårtrimmer, som de fleste vil have råd til at købe, næsten uanset hvilken indkomst du har. Den har nemlig et prisskilt på kun 299 kr., som er en lille pris for en meget høj kvalitet.

Ekstraudstyr

Den er meget simpel, hvilket gør at det ikke inkluderer nogen form for ekstraudstyr.


Philips HC5440/80

Er ikke kun en billig hårtrimmer den er også en meget effektiv og kraftfuld hårtrimmer, derudover er den også meget flot at kigge på, så du ikke har behov for at gemme den væk efter brug. Den har et elegant design som er gjort brugervenlig, du kan ændre trimningslængden via en stor drejeknap på midten. Den har en meget attraktiv driftstid, imens opladningstiden er i den meget lange ende, kan den trimme meget kort. Prisen er overkommelig for de fleste, der medfølger en del ekstraudstyr.

Driftstid

Denne model har en lang driftstid, som er længere end nogle af de andre på vores liste, dette betyder dog også at opladningstiden er lang. Dog har denne model en driftstid på 75 minutter, som vejer op for den lange opladningstid, der gør den attraktiv for mange mandlige eller kvindelige forbrugere.

Opladningstid

En af ulemperne ved at købe denne hårtrimmer, det er at opladningstiden er lang og faktisk helt op til 480 minutter, som kan virke som meget lang tid før den er ladet helt op.

Længde indstilling

Hvis du gerne vil have en meget kort trimning, så er denne model en god mulighed da den kan trimme dit hår ned til 0,5 mm, hvorimod det også er muligt kun at trimme dit hår til en længde på 23 mm. Den har en præcision helt ned til 1 mm, så du får den samme længde over det hele.

Pris

Som den anden billigste på vores liste, kan du købe denne hårtrimmer fra Philips, til en totalpris på kun 295 kr. Den kan købes for selv en studerende, eller en der er på anden form for offentlig indkomst, fordi den ikke er dyr i indkøb.

Ekstraudstyr

Der medfølger 1 ekstra trimmehoved som er egnet til skæg, hvilket gør at du ikke behøver at købe en skægtrimmer, da du kan anvende denne til at trimme alt hår på kroppen.


Vores liste

Dette er vores vurdering ud af eksterne testere, som vi mener hører til blandt de 8 bedste hårtrimmere i test, de er vurderet ud fra forskellige kriterier såsom driftstid, opladningstid, længde indstilling, pris, ekstraudstyr og vurderinger fra kunder. Dette er ikke nogen officiel liste, men taget ud fra vores vurdering og anmeldelser taget online. Listen er lavet for at den almene befolkning kan skabe sig et overblik, over de forskellige hårtrimmere når de skal ud og købe en ny.

Disclaimer

Vi har ved Testoverblikket ikke lavet nogle former for fysiske test af disse hårtrimmere, de er udelukkende vurderet ud fra eksterne vurderinger givet af forbrugerne, som har lavet anmeldelser på disse forskellige hårtrimmere og diverse uafhængige tests foretaget af fx tænk.dk.