Hårtrimmer fra Philips test 2023 – De bedste 5 kåret af eksperterne

Vi vil hos testoverblikket.dk forsøge at komme med vores liste over de 5 bedste hårtrimmere fra Philips på markedet, når man skal ud og købe en ny hårtrimmer. Er det vigtigt at man finder den som passer bedst til netop det behov du har brug for, som også passer til de forventninger man har før man køber den, derfor har vi lavet en top-5-liste med de bedste bedømte hårtrimmere fra Philips. Disse 5 er udvalgt efter anmeldelser fra forbrugerne, driftstid, opladningstid, længde indstilling, pris og ekstraudstyr. Disse test er ikke fysisk foretaget af os, men vurderet fra eksterne testere.


Philips QC5570

Hvis du ikke altid orker at gå til frisør en enkelt eller to gange i måneden, selvom du i bund og grund bare bliver trimmet helt i bund hver gang, så er det en god mulighed at købe en hårtrimmer selv. Fordi du i sidste ende vil spare penge på frisørbesøg, men også fordi du selv kan ordne dit hår uden at skulle ud fra huset. Den har en driftstid som er lang til et hverdags forbrug, imens den har en opladningstid som er ligeså lang som driftstiden, har mange længdeindstillinger så du kan ændre længden som du gerne vil have det. Selvom det er den dyreste på vores liste, ligger den jo også på førstepladsen over hårtrimmere fra Philips.

Driftstid

Denne meget effektive hårtrimmer fra Philips, har en rigtig fin driftstid som let burde kunne, klare det du forventer af en hårtrimmer. Den har en driftstid på 60 minutter, som betyder at du let kan trimme dit hår minimum et par gange, før du skal sætte den til opladeren igen. Derudover har den et NiHM batteri, som er velkendte for deres meget lange holdbarhed.

Opladningstid

Det er vigtigt med en kort opladningstid da det er afgørende, for hvor hurtigt den er klar til at blive taget i brug igen, så du ikke skal vente flere timer på at den er fuldt opladt. Denne model har en kort opladningstid på kun 60 minutter, hvilket er meget eftertragtet blandt forbrugerne, som ønsker sig en effektiv hårtrimmer.

Længde indstilling

Philips QC5570 kan trimme dit hår helt ned til en længde på kun 0.5 mm, imens den maksimale længde er 13 mm, den har desuden en præcision på hele 2 mm. Den her hårtrimmer fra Philips, har hele 13 forskellige længde indstillinger, som du let kan ændre på selve maskinen.

Pris

Det er en af de lidt dyrere modeller på vores liste, men en af grundene til dette er de meget gode funktioner, du får dog en hårtrimmer af enormt høj kvalitet som kan holde til mange års brug. Philips QC5570 koster kun 640 kr. hvis du gerne vil købe den på nettet, så er det beløb den billigste pris.

Ekstraudstyr

Den her hårtrimmer kan let rengøres under vand, så du ikke skal spilde tid på at stå med en børste og rense den efter brug.


Philips HC7450

Er du på udkig efter en hårtrimmer, har fået virkelig gode anmeldelser af eksperttesterne, men som også er blevet rost af forbrugerne. Philips er kendt for deres meget brugbare produkter, som typisk holder i rigtig mange år, fordi de er konstrueret i materialer af meget høj kvalitet. Den har en meget lang driftstid, som betyder at du kan tage den med på ferie, også fordi den har en kort opladningstid skal du ikke vente i lang tid på den er ladet helt op. Med mange forskellige længdeindstillinger kan du næsten trimme dit hår som du vil have det, den er desuden en af de billigste modeller på vores liste over hårtrimmere fra Philips.  

Driftstid

Når du skal ud og handle en ny hårtrimmer, så kan det være en stor fordel for dig at kigge på driftstiden, da det har betydning for hvor lang tid den kan køre før den løber tør for strøm. Den her model har fx en driftstid på hele 120 minutter, som gør at du uden problemer vil kunne tage den med på ferie, uden at være bange for at den pludselig går ud midt i det hele.

Opladningstid

Det er desuden også meget vigtigt at kigge efter en hårtrimmer, som har så lav opladningstid som overhovedet muligt, men typisk er den laveste opladningstid 60 minutter. Den her model skiller sig ikke ud fra mængden, ved at have den lave opladningstid på 60 minutter, som er en af de meget korte tider.

Længde indstilling

Kan trimme dit hår meget kort ned til 0.5 mm, imens den maksimale længde er hele 23 mm, desuden har den en præcision ned til 1 mm. Alt dette gør at du får en præcis klipning, men også en mulighed for at købe en trimmer, som har 24 forskellige længde indstillinger.

Pris

Som en af de billigste på hele vores liste, betyder ikke at det er en dårlig hårtrimmer, fordi den er enormt god på grund af de meget kraftige funktioner. Hvis du gerne vil købe Philips HC7450 skal du kun betale 299 kr. som gør at selv en studerende, eller en person på offentlig indkomst, stadig vil have råd til at kunne købe den.

Ekstraudstyr

Der medfølger både en trimmekam og en stylingsaks, hvis du skulle have brug for dette, den er desuden også vaskbar under vand.


Philips HC7460

Er din gamle hårtrimmer gået i stykker, efter mange års brug har du brug for en ny, så skal du have en kraftfuld men stadig billig hårtrimmer. Den kan fungere selvom den sidder til opladning, men den er desuden også trådløs med en lang driftstid, hvor opladningstiden er meget kort. Denne model har ekstremt mange forskellige længde indstillinger, det er desuden utrolig let at se hvilken længde du trimmer håret i, via et flot display på fronten af trimmeren. Denne model er helt klart en model, som er værd at holde øje med hvis du mangler en ny og stærk hårtrimmer fra Philips, den er desuden vedligeholdelsesfri så du ikke skal putte olie i den.

Driftstid

Philips er et rigtig godt mærke hvad angår hårtrimmere, derfor bliver det ofte et krav om at deres produkter skal have en lang driftstid, fordi forbrugerne vil helst undgå at deres hårtrimmer skal sidde til opladning hele tiden. Denne hårtrimmer har en lang driftstid på 2 timer, hvis man regner det om i minutter er det hele 120 minutters driftstid før den er løbet tør for strøm.

Opladningstid

Selvom forbrugerne vil have en længere driftstid, så vil de også gerne have så kort opladningstid som overhovedet muligt, hvilket har krævet at der bliver designet bedre opladere og stærkere batterier. Det har gjort at Philips HC7460 har en kort opladningstid på 60 minutter, fra et helt tomt batteri til at den er ladet helt op.

Længde indstilling

Philips HC7460 er en af de modeller på vores liste, som har flest længde indstillinger, den er kun overgået af en enkelt model. Den her hårtrimmer har 60 forskellige længde indstillinger, hvor den korteste længde er 0.5 mm og den længste er 42 mm, den har desuden en præcision på kun 0.5 mm.

Pris

Den er udstyret med mange gode funktioner, på trods af dette er prisskiltet ikke ret højt, den koster faktisk kun 444 kr. hvis du har valgt at købe denne model.

Ekstraudstyr

Fordi den har disse gode funktioner, så er ekstraudstyr ikke nødvendigt.


Philips HC9450

Nummer 4 på vores liste over hårtrimmere fra Philips, er denne meget holdbare hårtrimmer som har vellidte funktioner, den er er desuden også vaskbar så den er let at rengøre efter brug. Den er desuden udstyret med auto-turbo funktion, så den automatisk sætter hastigheden op hvis den kan mærke det er nødvendigt, så den kan klippe alt slags hår. Det er en hårdtrimmer som har en lang driftstid, imens opladningstiden kun er det halve af driftstiden, som er en kæmpe fordel når du skal ud og købe en ny hårtrimmer. Denne hårtrimmer er meget speciel fordi den har enormt mange længdeindstillinger, som ingen på vores liste overhovedet kommer i nærheden af, derudover er den faktisk ikke særlig dyr at købe.

Driftstid

Maskinen her har en driftstid på hele 120 minutter, hvilket burde være mere end rigeligt, til hvad en normal person har af behov for en hårtrimmer. Derfor skal du kigge godt efter denne model, hvis du ønsker en hårtrimmer som har en rigtig god driftstid, så du ikke skal oplade den midt i det hele da du er i gang med at trimme håret.

Opladningstid

Man skulle tro at selvom den har en lang driftstid, så skulle opladningstiden også være lang, det er dog ikke tilfældet her overhovedet. Den har en opladningstid som kun er halvdelen, af hvad driftstiden er på i minutter, som betyder at opladningstiden kun ligger på sølle 60 minutter. På den måde skal du ikke bruge lang tid, på at oplade din hårtrimmer hvis uheldet skulle være ude, at den pludselig løber tør for strøm.

Længde indstilling

Det her er en speciel hårtrimmer, fordi den har enormt mange længde indstillinger, så du kan få lige præcis den længde hår som du gerne vil have. Så længe at den længde er inden for de forskellige rammer, så kan du vælge imellem 400 forskellige længder, ja du hørte rigtigt 400 forskellige længder. Det mindste den kan trimme er 0.5 mm, imens det længste er 42 mm, med en præcision helt ned til 0.1 mm.

Pris

Philips HC9450 er trods de fine funktioner, samt de enormt mange længde indstillinger, faktisk ikke særlig dyr i indkøb. Den koster faktisk kun 518 kr. for en hårtrimmer af høj kvalitet, samt stærke og holdbare materialer.

Ekstraudstyr

Hukommelsesfunktion og vaskbar.


Philips HC5440/80

Det er en meget gennemsnitlig hårtrimmer, som kan det en hårtrimmer skal kunne, den er faktisk den eneste som har batteriindikator. Den har en rigtig fin driftstid, som sagtens vil kunne klippe hele dit hår, samt er der en skægkam så du kan trimme skægget også. Den har desværre en rigtig lang opladningstid, som flere godt kan blive skræmt af, fordi de skal vente i lang tid på at den er opladet hvis den løber tør. Den har et fint antal forskellige længder den kan trimme dit hår i, det er en af de billigste på hele vores liste, så alle vil have råd til den uanset indkomst.

Driftstid

Modellen her har en driftstid på 75 minutter, som er en smule højere end nogle af de andre på listen, imens den også er en del mindre end andre hårtrimmere på listen. Det er dog stadig højere end gennemsnittet, hvilket gør den attraktiv for personer som ønsker en lang driftstid.

Opladningstid

En af årsagerne til at den ikke ligger højere på vores liste, er at den har en enormt lang opladningstid, i hvert fald i forhold til de andre på denne liste. Philips HC5440/80 har en meget lang opladningstid på hele 480 minutter, som virkelig kan skræmme folk væk fra en hårtrimmer som denne fra Philips, det er dog ikke ofte man ser en opladningstid der er så lang fra Philips.

Længde indstilling

Fordi den er meget gennemsnitlig har den også kun 24 forskellige længde indstillinger, hvor den med en præcision på kun 1 mm, kan trimme dit hår helt ned til 0.5 mm imens den maksimale længde er på 23 mm.

Pris

Som en delt førsteplads over de billigste hårtrimmere, koster den her model 299 kr. hvilket gør at alle uanset indkomst, vil kunne finde råd til at købe en hårtrimmer som denne. Det gør også at hvis økonomien er stram, så vil du spare penge ved at købe en hårtrimmer, da den hurtigt vil have tjent sig selv ind ved at trimme dit hår selv.

Ekstraudstyr

Der medfølger 2 forskellige hoveder til den her hårtrimmer, en til toppen af hovedet og en anden til dit skæg, der er desuden også en holder som følger med.


Vores liste

Dette er vores vurdering ud af eksterne testere, som vi mener hører til blandt de 5 bedste hårtrimmere fra Philips i test, de er vurderet ud fra forskellige kriterier såsom driftstid, opladningstid, længde indstilling, pris, ekstraudstyr og vurderinger fra kunder. Dette er ikke nogen officiel liste, men taget ud fra vores vurdering og anmeldelser taget online. Listen er lavet for at den almene befolkning kan skabe sig et overblik, over de forskellige hårtrimmere når de skal ud og købe en ny.

Disclaimer

Vi har ved Testoverblikket ikke lavet nogle former for fysiske test af disse hårtrimmere, de er udelukkende vurderet ud fra eksterne vurderinger givet af forbrugerne, som har lavet anmeldelser på disse forskellige hårtrimmere og diverse uafhængige tests foretaget af fx tænk.dk.