Hårtørrer Fra OBH Test 2021 – De bedste 5 kåret af eksperterne

Vi vil hos testoverblikket.dk forsøge at komme med vores liste over de 5 bedste hårtørrer fra OBH på markedet, når man skal ud og købe en ny hårtørrer fra OBH fra Philips. Er det vigtigt at man finder den som passer bedst til netop det behov du har brug for, som også passer til de forventninger man har før man køber den, derfor har vi lavet en top-5-liste med de bedste bedømte hårtørrer fra OBH. Disse 5 er udvalgt efter anmeldelser fra forbrugerne, effekt, hastighedsindstillinger, pris, design og ekstraudstyr. Disse test er ikke fysisk foretaget af os, men vurderet fra eksterne testere.


OBH Artist PRO Instant NV6041N

Hvis du kigger efter kvalitet, når det gælder dit hår, så falder valget let på et produkt fra OBH. Det er en gammel producent, som har produceret produkter til hjemmet, i rigtig mange år så de har, en meget god ide om hvad høj kvalitet skal være. Hvor den her model, som har førstepladsen, er en rigtig god hårtørrer fra OBH. Den har en høj effekt, men det er også nødvendigt, for at du får den bedste effektivitet ud af maskinen. Der er ikke mange hastighedsindstillinger, men det er mere end rigeligt, fordi du kan let ændre på varmen. Det er selvfølgelig heller ikke dyrt, at købe en hårtørrer som den her, det er endda på trods af den høje kvalitet. Det er en flot hårtørrer, der er rigtig flot mens, den også er meget brugervenlig for alle at bruge.

[afp id=” 1038″]

Effekt

Dette er en lille maskine, men en hårtørrer der har en høj effekt, denne høje effekt sikrer dig når du skal tørre dit hår. Det betyder nemlig at, du ikke skal vente i lang tid, før dit hår er helt tørt efter du har været i bad. Denne hårtørrer har en effekt, som er på 1.500 Watt, hvilket også koster en smule strøm.

Hastighedsindstillinger

Der er ikke mange forskellige hastighedsindstillinger, på en hårtørrer som den her, der er nemlig kun 2 forskellige hastighedsindstillinger. Dog er der 3 forskellige varmeindstillinger, så du ikke behøver anvende, den højeste varme når du tørrer dit hår. Du kan også tørre det, med en meget lav varme, hvilket tager lidt længere tid.

Pris

Det skal ikke koste, spidsen af en jetjager, for at købe et produkt som det her. Derfor har OBH også sørget, for at OBH Artist PRO Instant NV6041N, er billig at købe. Den koster kun 460 kr. så næsten uanset, hvilken indkomst du har, vil du kunne spare sammen til at købe den.

Design

Der er ikke noget lettere, end at bruge denne hårtørrer, fordi knapperne sidder på håndtaget. Hvor du kan ændre på hastigheden, samt ændrer på varmen du vil bruge, alt dette er samlet på 2 knapper du skal trykke på. Der sidder desuden også, en ledning på den, som er 2,8 meter.

Ekstraudstyr

Med ioniserings funktion undgår du statisk elektricitet, hvilket sikrer dig at, du ikke får stød næste gang du rører ved noget af metal.


OBH Artist Pro Signature AC

Hvis du ikke kan lide, at få vådt sengetøj, hvis du går i bad om aftenen. Så er en hårtørrer uundværlig, fordi så bliver dit hår meget hurtigere tørt, eller hvis du går i bad om morgenen. Så slipper du for at, gå rundt med vådt hår, eller så kan du gå i gang med at style dit hår, som du gerne vil have det. Der sidder en rigtig god motor, i denne hårtørrer der, som sender rigtig meget luft ud i minuttet. Der er et par hastighedsindstillinger, samt forskellige varmeindstillinger så, du får den helt rigtige temperatur og styrke. Selvom det er en effektiv hårtørrer, så koster den ikke ret mange penge, mens den også har en høj holdbarhed og kan holde i mange år. Designet er rigtig flot, men heller ikke avanceret, mens brugervenligheden er helt i top.

[afp id=” 1039″]

Effekt

Fordi den her hårtørrer har en høj effekt, så er det en klar anbefaling, at du bruger hårprodukter når du skal tørre dit hår. Der sidder en kraftig motor, der har en effekt på, op hele 2.100 Watt. Det gør dog også, at strømforbruget er lidt højere, så den koster mere om året når det kommer til strøm.

Hastighedsindstillinger

Der er 3 forskellige varmeindstillinger, hvor det går fra lav varme, op til høj varme. Derudover er der cool funktion, som udelukkende sender kold luft, hvis du ikke skal bruge varme. Du kan desuden også, vælge mellem 2 hastigheder, der er høj hastighed og lav hastighed.

Pris

OBH Artist Pro Signature AC er ikke en dyr hårtørrer, hvilket gør kundepotentialet meget større, du går dog heller ikke ned på kvalitet. Det er endda på trods af, den lave pris så er kvaliteten, rigtig høj og gør den til en effektiv maskine. For at købe denne hårtørrer, skal du betale en meget lille sum, på omkring 399 kr.

Design

Hvis du ønsker andet, end en hårtørrer der er effektiv, men også gerne vil købe en hårtørrer der er flot. Så tag et ekstra kig, på OBH Artist Pro Signature AC, Fordi den er både effektiv men også flot. Den kommer i et helt sort design, der gør den meget stilren, samt meget let at rengøre hvis den bliver snavset.

Ekstraudstyr

Der følger 2 mundstykker med, hvor den ene er meget smal, så du kan style dit hår. Mens det andet giver, dit hår mere fylde, hvis du ønsker luftigt hår.


OBH Alize Artist 5139

Før du køber en hårtørrer, er det vigtigt at du kigger, på hvilket funktioner du ønsker den skal have. Hvis du ikke køber et produkt, der har de funktioner, som du ønsker det skal have, kan du hurtigt blive skuffet. Denne hårtørrer har fået rigtig gode anmeldelser, både når det gælder forbrugerne, men også eksperterne der har testet den. Det er ikke en hårtørrer, som har en alt for høj effekt, men den har dog stadig en rigtig høj styrke. Det er en simpel hårtørrer, når det gælder hastighedsindstillinger, fordi den har et gennemsnitligt muligheder at vælge mellem. Fordelen ved at købe, den her hårtørrer er prisen, hvilket er en af de laveste på den her liste. Derudover er den også flot, det er ikke en hårtørrer der fylder med, selvom den har en meget lang ledning.

[afp id=” 1040″]

Effekt

Når du handler en ny hårtørrer, så skal du kigge på den effekt, som produktet har. Det kan nemlig have stor betydning, for hvor dyr den er i drift, men også hvor kraftig den er. Den her hårtørrer er udstyret, med en motor der er kraftig, mens effekten holder dit strømforbrug nede, fordi den har en effekt på kun 1.600 Watt.

Hastighedsindstillinger

Der er kun 2 forskellige hastighedsindstillinger, hvor du kan vælge, mellem 2 forskellige hastigheder. Derudover er der også, 2 forskellige varmeindstillinger fra, høj varme til lav varme. Det er en fordel, hvis du vil behandle dit hår, så det ikke tager skade over længere tid.

Pris

OBH Alize Artist 5139 er den billigste hårtørrer, på denne liste over, disse 5 forskellige hårtørrer fra OBH. Hvis du gerne vil købe den, så har den en pris, der er på 293 kr. Det er en meget lav pris, som de fleste kan få råd til, selvom de måske er studerende.

Design

Der er ikke noget vildt, når det gælder design, den er dog stadig rigtig flot. Det er også en meget funktionel hårtørrer, alle kan finde ud af at bruge, selv første gang de bruger den. Den er produceret i hård plastik, der er malet rød og har en sort front, ledningen som sidder på den er 2,8 meter lang.

Ekstraudstyr

Det gitter som sidder på bagenden af den, er aftageligt så du kan rengøre, den efter der har ophobet sig støv. Derudover kan du også, holde en knap inde, så den blæser kold luft.


OBH Artist Keratin Care

Denne eksklusive hårtørrer er, en af de absolut flotteste hårtørrer, som du overhovedet kan købe. Det er nok også, en af de bedste du kan købe, når det gælder den her liste. Denne hårtørrer er rigtig god, selv hvis du har en travl hver dag, eller du rejser meget og har brug, for en hårtørrer der er effektiv. Går du efter styrke, er denne hårtørrer en klar vinder, fordi den har en effekt der er rigtig høj, dette gør dog også at dit forbrug af strøm er højere. Den har et par hastighedsindstillinger, der gør det meget lettere, samt giver dit hår den bedste pleje, selv om det ikke er sundt at byde det så meget varme. Denne hårtørrer er i rigtig høj kvalitet, dog er prisen ikke særlig høj, hvilket er en rigtig god funktion at kigge på. Designet af den her hårtørrer, er prikken over i’et, fordi det her er en enormt flot hårtørrer fra OBH

[afp id=” 1041″]

Effekt

Når det gælder effekt, er det godt at finde en mellemvej, når det kommer til styrke, men også når det gælder hvor meget strøm der bliver brugt. Ved test af den her model, har den en rigtig høj effekt, hvilket bruger mere strøm. Du får dog en utrolig kraftig hårtørrer, der dog har en effekt, som er på 2.300 Watt.

Hastighedsindstillinger

Der er mulighed for at, vælge enten en høj hastighed, men også vælge en mindre hastighed. Derudover kan du vælge, op til hele 3 forskellige varmeindstillinger, ved trykke på en enkelt knap. Som en ekstra funktion, kan du også vælge, om den skal blæse kold luft i stedet for varm luft.

Pris

Når der bliver kigget på prisen, oplever folk ofte at, den ikke kan passe på OBH Artist Keratin Care. Den har nemlig en lav pris, i forhold til hvad du får, for dine penge efter købet. Der er en meget lav pris, der kun er på 460 kr. her går pris og kvalitet, slet ikke hånd i hånd, fordi prisen er lav men kvaliteten meget høj.

Design

Designmæssigt finder du ikke, en hårtørrer som er flottere, end hvad du kan købe her. Der er tænkt på hver detalje, så den er meget ergonomisk, samt så brugervenlig som overhovedet muligt. Den kommer i hård plastik, der har en grå farve, mens der også er en gul streg op ad siden, samt er gitteret i guld farve.

Ekstraudstyr

Der følger en diffuser og en koncentrator dyse med, når du køber dette produkt.


OBH BA Excellent Pro 5193

Den sidste på listen, er den her professionelle hårtørrer, som mange stylister og frisører bruger verden over. Du vil på ingen måde, fortryder at du vælger, at købe en hårtørrer som den her fra OBH. Der følger meget ekstraudstyr med, samt har den flere forskellige, små ting som gør at den er rigtig god. Effekten er høj men ikke alt for høj, hvilket gør den særdeles effektiv, men stadig ikke har et højt strømforbrug. Der et gennemsnitligt antal hastighedsindstillinger, samt et gennemsnitligt antal varmeindstillinger, så du let kan vælge den rette indstilling. Det er dog også, en af de hårtørrer som koster mest, på hele denne liste af forskellige hårtørrer fra OBH. Der er ikke noget vildt ved designet, fordi det er meget stilrent, som gør den enormt flot at kigge på og have liggende.

[afp id=” 1042″]

Effekt

Motoren som sidder i den her hårtørrer, har en effekt der er på 2.100 Watt, hvilket er i den høje ende. Men det betyder også, at den er enormt kraftig, så den hurtigere tørrer dit hår. Men du skal også, huske på at strømforbruget, er lidt højere end ved en billigere udgave af en hårtørrer.

Hastighedsindstillinger

Der sidder en børsteløs motor, i denne maskine som giver, den et meget længere levetid. Den tørrer håret hurtigere, vejer mindre og er mere effektiv. Med 3 forskellige varmeindstillinger, der går fra lav til høj varme, kan du også vælge 2 antal hastighedsindstillinger.

Pris

Med et prisskilt på 660 kr. er det en lidt dyr hårtørrer at købe, men den vil være hver eneste krone værd, fordi du vil være meget tilfreds med dit køb. Beløbet er lidt højt, men du køber et rigtig godt produkt, der er meget effektivt og i enormt høj kvalitet til dit hjem.

Design

Der er ikke en finger, at sætte på designet ved den her hårtørrer, det er et meget flot design. Frisører landet over har rost, den for at være nem at bruge, den ikke er tung og gør at, den er let at holde ved. Af ekstrafunktioner er der en hænge ring, så du kan hænge den på en knagerække.

Ekstraudstyr

Der følger en diffuser, fokusering mundstykke på 9 millimeter og en koncentratordyse på 6 millimeter med.


Vores liste

Dette er vores vurdering ud af eksterne testere, som vi mener hører til blandt de 5 bedste hårtørrer fra OBH i test, de er vurderet ud fra forskellige kriterier såsom effekt, hastighedsindstillinger, pris, design, ekstraudstyr og vurderinger fra kunder. Dette er ikke nogen officiel liste, men taget ud fra vores vurdering og anmeldelser taget online. Listen er lavet for at den almene befolkning kan skabe sig et overblik, over de forskellige hårtørrer fra OBH når de skal ud og købe et nyt.

Disclaimer

Vi har ved Testoverblikket ikke lavet nogle former for fysiske test af disse hårtørrer fra OBH, de er udelukkende vurderet ud fra eksterne vurderinger givet af forbrugerne, som har lavet anmeldelser på disse forskellige hårtørrer fra OBH og diverse uafhængige tests foretaget af fx tænk.dk.