Hårtørrer Fra BABYLISS Test 2023 – De bedste 5 kåret af eksperterne

Vi vil hos testoverblikket.dk forsøge at komme med vores liste over de 5 bedste hårtørrer fra BABYLISS markedet, når man skal ud at købe en ny hårtørrer fra BABYLISS. Er det vigtigt at man finder den som passer bedst til netop det behov du har brug for, som også passer til de forventninger man har før man køber den, derfor har vi lavet en top-5-liste med de bedste bedømte hårtørrer fra BABYLISS. Disse 5 er udvalgt efter anmeldelser fra forbrugerne, effekt, hastighedsindstilling, design, pris og ekstraudstyr. Disse test er ikke fysisk foretaget af os, men vurderet fra eksterne testere.


BABYLISS D342E

Det er enormt vigtigt at, du køber en hårtørrer, som er rigtig effektiv. Hvor den første model her, den kommer ind som, en sikker vinder at købe på markedet. Producenten af disse 5, forskellige hårtørrer har et ry, for at være rigtig effektive til en lav pris. Som desuden også er miljøvenlige, hvor de er kraftige, men ikke bruger for meget strøm. Denne model har en høj effekt, men stadig ikke bruger, alt for meget strøm under drift. Den kan blæse luft, meget hurtigt ud gennem fronten, men den har ikke ret mange hastighedsindstillinger at vælge mellem. Designet er gjort stilrent, men også brugervenligt så den, ikke opfanger for meget snavs i revner eller lignede. Det er en rigtig billig hårtørrer, men hvor der på ingen måde er, gået ned på kvaliteten af produktet.

/p>

Effekt

Det er en kraftig og effektiv hårtørrer, men ikke en hårtørrer, som koster for mange penge under brug. Når det gælder strømforbruget, så er den heldigvis god, både mod miljøet men også din pengepung. Denne model har en motoreffekt, der er på 1.600 Watt under brug, som giver rigeligt med styrke, men også sparer på strømmen.

Hastighedsindstilling

Med en hårtørrer som BABYLISS D342E¸så er der ikke mange muligheder, for at vælge flere forskellige hastigheder. Du kan nemlig kun, vælge mellem 2 forskellige hastighedsindstillinger, hvilket er alt rigeligt. Der er dog også mulighed, for at vælge mellem 2 forskellige varmeindstillinger.

Design

Designet gør den til en flot, men også rigtig brugervenlig hårtørrer, som bare fungerer dag ud og dag ind. Det bliver ikke lettere, end at anvende en hårtørrer, der er produceret af BABYLISS. Hvor den også har et flot design, så det ikke bare er, et brugbart produkt at anvende.

Pris

Det skal selvfølgelig ikke være dyrt, når du skal købe en hårtørrer, der er rigtig god under brug. Derfor kan du også, købe en hårtørrer som den her, til en pris der er i den lave ende. Derfor er det her også, en hårtørrer der kun har, en pris på 349 kr. for en kraftig men god hårtørrer.

Ekstraudstyr

Der følger 2 udskiftelige hoveder med, hvor den ene er en diffuser, mens den anden er et 10 millimeter næb.


BABYLISS Smooth Pro 2100 W

Hvis du gerne vil style dit hår, så det får en stor luftighed, men gerne vil være skånsom mod håret på samme tid. Så er det her måske, den model som du søger, da den er designet lige netop til det formål. Det anbefales altid at, du bruger en varmebeskyttende olie eller lignede, for at skåne håret mest muligt. Den motor som den her hårtørrer, den er udstyret med, det er en kraftig motor som er rigtig effektiv under brug. Der er ikke ret mange hastigheder, som du kan vælge mellem, hvilket godt kan begrænse bruget af produktet. Det er ikke bare en effektiv hårtørrer, det er også en rigtig flot en af slagsen, så den vil pynte hvilket som helst hjem den, bliver købt til. På trods af de mange stærke funktioner, så er prisen ikke høj, det er en billig hårtørrer som bare fungere hver eneste gang.

Effekt

Det her er en rigtig kraftig hårtørrer, der på kort tid vil kunne, få dit hår helt tørt. Det er en fordel, hvis du er et travlt menneske, både som mand men også som kvinde. Det er en hårtørrer, som har en meget høj effekt, faktisk er effekten på, hele 2.100 Watt under brug. Det betyder også at, den bruger en lille smule, mere strøm når den bliver anvendt.

Hastighedsindstilling

Du kan vælge mellem, 2 forskellige hastigheder på enheden, som du desuden kan vælge mellem, selv når du bruger den. Derudover kan du vælge, 2 forskellige varmeindstillinger, hvor du kan vælge almindelig varme, men også vælge koldluft så det skader dit hår mindre.

Design

Det kan være en rolig fornemmelse at, købe en flot hårtørrer, så den både ser godt ud men også er god. Her kommer BABYLISS Smooth Pro 2100 W ind, som en rigtig flot hårtørrer, der selvfølgelig også er ergonomisk at bruge i længere tid. Ledningen har en længde, der er på 2,8 meter, så du ikke behøver stå helt ved din stikkontakt.

Pris

Selv om det er en kraftig hårtørrer, der er rigtig effektiv, så er den faktisk også billig at købe. Det er et produkt de fleste, vil kunne spare sammen til, uden at det tager en for stor bid af budgettet. BABYLISS Smooth Pro 2100 W koster i omegnen af 449 kr.

Ekstraudstyr

Med i handlen er der et ultratyndt næb med, så du er meget præcis, hvor luften bliver blæst hen. Mens der også er en, diffuser med i handlen.


BABYLISS Turbo Smooth 2200 W

Hvis du har meget travlt, når du skal afsted om morgenen, så kan man bare ikke undvære en hårtørrer. Det her er en af de, mest kraftfulde hårtørrer der er placeret, blandt disse 5 modeller. Det betyder at det er, en af de mest effektive også, så den passer til dem som har meget travlt. Den vil på utrolig kort tid, uden problemer have kunne tørre dit hår, så du kan komme ud ad døren. Det kan den fordi at, den ikke har den højeste effekt, men stadig kraftig nok til at gøre den til en stærk og solid hårtørrer. Du kan vælge hastighed, lige så snart du holder maskinen i hænderne, så du ikke behøver at slippe den. Med et brugervenligt design, der også er ergonomisk at bruge, så belaster du ikke noget i hånden, når du skal tørre dit hår. Det er selvfølgelig også, en hårtørrer som ikke koster, ret mange penge at købe hvilket er en kæmpe fordel, hvis du er studerende eller på anden overførselsindkomst.

Effekt

Det er en af de kraftigste, hårtørrer blandt den her liste, over disse 5 forskellige hårtørrer fra BABYLISS. Det er dog ikke kun fordele, fordi en hårtørrer som har en effekt, der er på 2.200 Watt. Det er også en hårtørrer, som bruger en smule mere strøm, så den koster mere i driftsomkostninger hvert år.

Hastighedsindstilling

Det er muligt at, vælge op til 2 forskellige hastigheder, når du er ved at tørre dit hår. Derudover er der ioniseringsfunktion, så den er så mild mod dit hår, som overhovedet muligt under brug. Hvor BABYLISS Turbo Smooth 2200 W, også giver mulighed for at, vælge om du vil have kold, eller om du vil have varm luft.

Design

For at skåne dine led, når du bruger den, så er der tænkt meget på ergonomi. Så det er en blid hårtørrer, du bruger hver morgen eller aften, når du har været i bad for at have tørt hår. Den ledning som er monteret, den har en længde, der er på næsten 2 meter i alt, faktisk er den 195 centimeter i længden.

Pris

Denne hårtørrer er en af de billigste, der overhovedet er på den her liste, det betyder dog intet for kvaliteten. Der skal ikke bruges noget høj beløb, for at købe den her hårtørrer, hvilket gør kundepotentialet kæmpe stort. Den har en pris, der faktisk kun er på 208 kr.

Ekstraudstyr

Som med de fleste andre modeller, så følger der også en diffuser med, samt et næb til mere præcis tørring eller styling.


BABYLISS Bronze Shimmer 2200 W

Den næste model som, vil blive omtalt på denne liste, det er en hårtørrer til den person, som gerne vil have en stilfuld hårtørrer til sit hjem. Hvis du vil have hurtige tørringsresultater, så er det den her hårtørrer, du burde vælge på markedet. Du kan næsten style håret, præcis som du gerne vil have det, hvis du anvender et af de medfølgende hoveder. Når det gælder effekten, så er den rigtig kraftig på den her hårtørrer, hvilket også betyder at den bruger en lille smule mere strøm. Den har flere forskellige varmeindstillinger, mens den ikke har mange, hastighedsindstillinger som du kan vælge mellem. Designet gør den til, muligvis den flotteste hårtørrer, på hele markedet du kan vælge mellem. Det her er en billig hårtørrer, der er produceret i stærke materialer, hvilket betyder at den kan holde i rigtig mange år, så længe den bliver vedligeholdt.

[afp id=” 1336″]

Effekt

Med en høj effekt, samt et flot design, så er det her den perfekte hårtørrer. Den høje effekt giver dig, masser af kræfter til at, få tørt hår på rigtig kort tid. Det betyder dog også at, den bruger mere strøm under brug, fordi den har en høj effekt. Den her model har, en effekt der er på 2.200 Watt, som gør BABYLISS Bronze Shimmer 2200 Wrigtig kraftig at bruge.

Hastighedsindstilling

Der er desværre ikke, mange forskellige hastigheder som, du kan vælge mellem på den her model. Hvilket på ingen måde, skal ses som en begrænsning, fordi det er stadig nok til et hverdags brug. Der er 2 forskellige hastighedsindstillinger, mens der også er 3 varmeindstillinger.

Design

Designet er som sagt, et af de flotteste som, der er blandt disse 5 hårtørrer. Du vil få en rigtig flot hårtørrer, som stadig er kraftig under brug, hvilket gør det til et super produkt at købe. Ledningen er desuden rigtig lang, så du kan stå op til, 2,5 meter væk fra den nærmeste strømkilde.

Pris

Alle disse enormt gode funktioner, betyder at prisen er en smule højere, men den her hårtørrer er dine penge værd. BABYLISS Bronze Shimmer 2200 W, koster stadig ikke for mange penge, da den har en pris på 549 kr. som er en pris, de fleste kan finde råd til at købe et produkt, i høj kvalitet for.

Ekstraudstyr

Filteret bagpå er aftageligt, så det er let at rense, når det er for beskidt. På den måde undgår du at, den risikere at brænde sammen, efter lang tids brug uden den er blevet rengjort.


BABYLISS BaByliss D362E

Den sidste hårtørrer blandt den her liste, det er en professionel hårtørrer, der bruges af frisører verden over. En hårtørrer skal være effektiv, især hvis den bruges flere, gange om dagen i en salon eller lignede. Det kan den her model, meget let bruges til, da den er særdeles effektiv under brug. Den har en rigtig høj ydelse, når det måles i effekt, men en lav effekt når der måles på forbrug, det gør den billig i drift, men effektiv under drift. Den har ikke mange hastighedsindstillinger, hvilket begrænser brugen en smule, men den kan stadig let og hurtigt tørre dit hår. Designet er en smule simpelt, men det ændrer ikke på at, materialerne er slidstærke og meget holdbare i lang tid. Det behøver ikke koste en bondegård, når der skal købes, en helt ny hårtørrer til dit hjem, hvilket den her model er et bevis på.

[afp id=” 1337″]

Effekt

Den har en rigtig høj effekt, når det kommer til ydelse, men en lav ydelse når det gælder forbrug. Under ydelse har den en effekt, der er på 2.300 Watt, hvilket betyder at den er super kraftig. Men fordi den kun, har en ydelse på 1.700 Watt under forbrug, så betyder det at den er billig i omkostninger.

Hastighedsindstilling

Med kun 2 forskellige hastigheder, som du kan vælge mellem, så er det ikke mange hastighedsindstillinger at vælge mellem. Men det burde være, mere end nok til både, et almindelige men også et professionelt forbrug. Derudover kan du vælge, om du vil anvende kold luft, eller om du vil bruge varm luft.

Design

Det er vigtigt at, du køber en hårtørrer som, der er let at betjene under brug. Der er 2 knapper på BABYLISS BaByliss D362E, hvor du kan vælge hastighed, samt om det skal være kold eller varm luft. Derudover er der en knap, som hedder turbo, hvor den yder en højere effekt så den blæser meget luft.

Pris

Går du efter en hårtørrer, der er i rigtig høj kvalitet, men som stadig ikke er for dyr at købe. Så er det her måske, en hårtørrer der er noget for dig, da den er billig men stadig rigtig god at anvende. Når det kommer til prisen, så er den skruet ned, fordi den har en pris på 329 kr.

Ekstraudstyr

Der følger de sædvanlige hoveder med, så du bedst muligt, kan style dit hår præcis som du gerne vil have det.


Vores liste

Dette er vores vurdering ud af eksterne testere, som vi mener hører til blandt de 5 bedste hårtørrer fra BABYLISS i test, de er vurderet ud fra forskellige kriterier såsom effekt, hastighedsindstilling, design, pris, ekstraudstyr og vurderinger fra kunder. Dette er ikke nogen officiel liste, men taget ud fra vores vurdering og anmeldelser taget online. Listen er lavet for at den almene befolkning kan skabe sig et overblik, over de forskellige hårtørrer fra BABYLISS når de skal ud at købe en ny.

Disclaimer

Vi har ved Testoverblikket ikke lavet nogle former for fysiske test af hårtørrer fra BABYLISS, de er udelukkende vurderet ud fra eksterne vurderinger givet af forbrugerne, som har lavet anmeldelser på disse forskellige hårtørrer fra BABYLISS og diverse uafhængige tests foretaget af fx tænk.dk.