Håndmixer Fra Bosch Test 2023 – De bedste 5 kåret af eksperterne

Vi vil hos testoverblikket.dk forsøge at komme med vores liste over de 5 bedste håndmixere fra Bosch på markedet, når man skal ud og købe en ny håndmixer. Er det vigtigt at man finder den som passer bedst til netop det behov du har brug for, som også passer til de forventninger man har før man køber den, derfor har vi lavet en top-5-liste med de bedste bedømte håndmixere fra Bosch. Disse 5 er udvalgt efter anmeldelser fra forbrugerne, pris, effekt, design, hastighedstrin og ekstraudstyr. Disse test er ikke fysisk foretaget af os, men vurderet fra eksterne testere.


BOSCH MFQ4020

Den første på denne liste, er en testvindende håndmixer fra Bosch, det er en håndmixer i rigtig høj kvalitet. Den blev kåret som testvinder, hos forbrugerrådet Tænk.dk i 2015, under meget specifikke kriterier. Hvis du søger efter, en håndmixer der er rigtig god, men som har et lav lydniveau så er den her lige noget for dig. Det er en utrolig billig håndmixer, der ikke har nogen høj pris, hvilket heller ikke er nødvendigt, selv når man kigger efter høj kvalitet. Den er heller ikke udstyret, med en høj effekt, det gør at den ikke koster, særlig mange penge i drift hvert år. Designet er tidløst så den passer, ind i hvert eneste hjem, fordi den både er flot men også rigtig god. Den har flere forskellige hastighedstrin, så du ikke behøver, starte ud med for høj hastighed, der risikere du nemlig at det sprøjter udover det hele.

Pris

Du behøver ikke betale, en høj sum selvom, du gerne vil købe rigtig høj kvalitet. Derfor er dette en ideel håndmixer, til dem som ikke, har en alt for høj indkomst, eller bare gerne vil have en kraftig men god håndmixer. Hvis du vil købe, den her håndmixer fra Bosch, så koster den et lille beløb på 269 kr.

Effekt

På trods af at, den er udstyret med en kraftig motor, så er effekten helt i bund. Fordi den har en lav effekt, der er på 450 Watt, så er den rigtig billig i drift. Dette er fordi strømforbruget, ikke er særlig høj, selvom du bruger den rigtig meget. Det er en kæmpe fordel, at købe en håndmixer med en lav effekt, fordi det kan hurtigt løbe op i mange penge.

Design

Bosch har sørget for at, BOSCH MFQ4020 er designet så simpel, som overhovedet muligt. Dette har de gjort, fordi så er den let at rengøre efter brug, mens den også er gjort så ergonomisk som muligt. Motoren larmer heller ikke, hvilket er fordi motoren, er gjort stille men stadig kraftfuld.

Hastighedstrin

Der er flere forskellige hastigheder, du hurtigt kan vælge mellem, når du er ved at bruge den. Dette kan du gøre på toppen, mens du er ved at piske, en fløde sammen til flødeskum. Du kan hurtigt vælge, mellem 5 forskellige hastighedstrin, samt en turbofunktion der giver et ekstra boost.

Ekstraudstyr

Der følger 2 piskeris med, samt 2 meget kraftige dejkroge, så du kan klare selv en tyk dej uden problemer.


BOSCH MFQ4080

Vil du gerne købe, en helt ny håndmixer, hvor du ikke kun får maskinen med. Så skal du helt sikkert, tage et ekstra kig, på en håndmixer som den her fra Bosch. Det er ikke kun en håndmixer, der er i høj kvalitet, men den er også rigtig effektiv, samt der følger meget ekstraudstyr med i handlen. Den har dog en pris, der er lidt højere, men det er med sikkerhed pengene værd. Fordi det er ikke kun, en håndmixer du køber, men der er flere former for ting med i handlen, når du køber det her produkt. Den har en rigtig god effekt, der kan assistere dig til, at få en meget lettere vej, til et rigtig godt måltid mad. Når det kommer til design, så har den her håndmixer det traditionelle design, man typisk ser ved håndmixere fra Bosch. Den har også forskellige hastighedstrin, du kan vælge mellem når, du er i gang med at bruge den til at mixe en kagedej sammen.

Pris

Der følger en god portion ting, med når du køber det her produkt, hvilket gør det meget lettere, så du ikke behøver købe det ved siden af. Derfor er prisen også, en smule højere end hvad, du normalt vil se ved en håndmixer. Men en håndmixer af den her kaliber, hvor du får gode ting med, skal du betale et lille beløb på 424 kr.

Effekt

Der sidder en kraftig og stærk motor, der har en høj styrke, mens den stadig er billig når det gælder strømforbruget. Det kan hurtigt løbe, op i rigtig mange penge, hvis du har flere produkter med en høj effekt. Dog har denne model, kun en effekt på 500 Watt, hvilket holder strømforbruget nede under brug.

Design

Du køber denne håndmixer, med et flot design i hvid, af meget hård plastik. Det gør den meget holdbar, samt utrolig let at rengøre efter brug, det skal man nemlig ofte, fordi man ikke kan undgå at det sprøjter når man anvender den. Det er også en meget ergonomisk håndmixer, der også er brugervenlig, når man skal bruge den.

Hastighedstrin

Det bliver ikke lettere, at vælge hvilket hastighedstrin, du gerne vil bruge på denne maskine. BOSCH MFQ4080 har hele 5 forskellige hastighedstrin, du kan vælge mellem under brug, hvor du også kan give den en ekstra hastighed, ved at trykke på turbofunktionen.

Ekstraudstyr

Der følger piskeris, dejkroge, food processor udstyr, blender udstyr og et bæger med en høj kapacitet.


BOSCH MFQ36480

Bosch er en meget velkendt producent, når det gælder køkkenudstyr, de har et enormt god rygte som stabile produkter. De producere køkkenudstyr der er holdbare, i op til mange år uden problemer, så længe de bliver rengjorte og holdt ved lige, kan du let have en håndmixer i mange år. Man skulle tro at et produkt, som det her fra Bosch, koster mange penge at købe. Det er dog slet ikke tilfældet, med den her maskine, den koster ikke noget højt beløb at købe da prisen er lav. Den har et lavt strømforbrug, dette er fordi motoren ikke har en høj effekt, endda på trods af at den er rigtig effektiv i drift. Med et meget stilrent design, der ikke opfanger snavs i små revner, eller lignede kan du tørre den af med en fugtig klud efter brug. Med et gennemsnitligt antal hastighedstrin, i hvert fald når det gælder, disse 5 forskellige håndmixere fra Bosch, så kan du finde den helt rigtige hastighed for dig.

Pris

Med en pris på kun 399 kr. kan du her købe, et billigt produkt der er rigtig effektiv, endda på trods af den lave pris. Man går bare aldrig fejl, ved at købe en maskine fra Bosch, de er nemlig ofte rigtige gode at bruge. Hvis du skal til at flytte hjemmefra, så kan det her være et godt køb, fordi der er de fleste ting med i handlen.

Effekt

Hvis man køber en meget billig model, når det kommer til en håndmixer, så koster de ofte rigtig mange penge i strøm. Fordi der ikke er brugt penge, på en miljøvenlig håndmixer, så styrken er høj men effekten lav. Det er det modsatte, med BOSCH MFQ36480, den har nemlig høj styrke, men kun en effekt på 450 Watt.

Design

Der er ikke en finger, at sætte på designet fordi, det er et simpelt design. Der er ikke noget at klage over, fordi alt er lige ved hånden, når du er ved at bruge den. Den kommer selvfølgelig i en flot hvid farve, der gør det let at se pletter på den, hvis den bliver beskidt. Det giver i sidste ende, en længere levetid når du holder, din håndmixer ved lige.

Hastighedstrin

Ved denne håndmixer fra Bosch, er der 5 forskellige hastighedstrin, du kan vælge med din finger. Det er endda selv, hvis du er ved at bruge den, hvor du vil skrue op for hastigheden. Derfor behøver du ikke, stoppe dit arbejde når du bruger den, for at ændre på hastigheden.

Ekstraudstyr

Der er 2 piskeris i rustfrit stål, 2 dejkroge af rustfrit stål, en minihakker og en skål med en tilhørende stavblender med.


BOSCH MFQ40302

Hvis du går efter, en håndmixer som ikke bare, er enormt effektiv men også rigtig flot. Så skal du tage, et ekstra kig på den her model fra Bosch, det er nemlig en unik håndmixer med dets design. Den er blevet rost til skyerne, både af forbrugerne men, også af eksperterne efter meget grundig test. Prisen er meget skarp, hvilket gør at de fleste, kan være med på vognen når den skal købes, endda selvom de er på overførselsindkomst. For at slippe for at, skulle piske en stor portion fløde, op i hånden med et almindeligt piskeris. Så er en håndmixer, helt sikkert det bedste valg, at tage for alle. Effekten er meget god, så den er stabil men, stadig rigtig effektiv at bruge og billig i strøm. Designet er meget unikt, hvilken giver den en speciel farve, der stadig gør at den er meget flot i dit hjem. Det er ikke en undtagelse, med den her håndmixer, at den har forskellige hastighedstrin, den har nemlig de velkendte antal hastighedstrin hos Bosch.

Pris

Det kan godt virke, som mange penge at betale, for en enkelt håndmixer. Men du vil bestemt, være meget tilfreds med dit køb, efter at have testet den et par gange. Men kvalitet koster selvfølgelig en lille smule, men en pris på 379 kr. burde de fleste kunne overkomme at, betale for høj og effektiv kvalitet.

Effekt

For at du kan, få mest muligt ud af, din håndmixer skal du sikre dig. At din håndmixer har en kraftig motor, men så lav en effekt som muligt, fordi så er den både billig i strøm, men stadig kraftig nok, til at kunne blande hårde ting sammen. Ved dette krav har, en håndmixer som den her, kun en effekt på 500 Watt.

Design

Hvis du ikke kan, lide at købe en håndmixer, hvor farven bare er hvid eller sort. Så kommer denne håndmixer, i en flot og attraktiv farve, samt et meget ergonomisk håndtag. Ledningen har en længde, der er på 140 centimeter, samt et clip til at rulle ledningen om.

Hastighedstrin

Du kan lynhurtigt få blandet, dine ingredienser sammen med, den her håndmixer på kort tid. BOSCH MFQ40302 har nemlig, 5 forskellige hastighedstrin som, du kan skrue op og ned på som det lyster dig.

Ekstraudstyr

Der følger to rigtig gode piskeris med, samt 2 stærke dejkroge med, når du køber det her produkt.


EMERIO HM-110921.5

Den sidste på denne liste, behøver ikke være en dårlig håndmixer, bare fordi den er placeret sidst. Det er stadig et produkt, der er fra Bosch hvor de har et rygte, for at produceret rigtig stærke produkter. Det her er en håndmixer, der er egnet til mindre opgaver, hvor den måske vil få lidt udfordringer, ved større opgaver du vil bruge den til. Den har en meget lav pris, der gør at kundekredsen er meget stor, derfor burde alle kunne finde pengene til at købe den. Fordi den ikke er egnet, til større opgaver er fordi, at effekten ikke er særlig høj, hvilket giver en mindre motorkraft. Der er ikke behov, for noget ekstraordinært når det kommer, til designet af den her håndmixer. Som den første blandt disse, 5 forskellige håndmixere fra Bosch, har denne model rigtig mange forskellige hastigheder.

Pris

Du kommer ikke til, at betale en bondegård for den her håndmixer, det er faktisk den billigste på hele listen. Du går dog på ingen måde, ned på kvaliteten af denne håndmixer, fordi den er stærk og kraftig, med en pris på kun 123 kr. det er en pris, alle burde kunne betale for en håndmixer.

Effekt

Effekten på denne maskine, er ikke alt for høj, men den kan stadig let piske en fløde på kort tid. Den er dog meget billig, når det gælder strømforbruget, det er rigtig lavt med en effekt på 250 Watt. Dette gør at den er god, mod miljøet men også, rigtig god mod din pengepung.

Design

Bare fordi den er billig, behøver det ikke være, en dårlig ting for en håndmixer. Den er stadig designet, i gode materialer der er holdbare, men også gør den let at flytte rundt på. EMERIO HM-110921.5, har en bredde på 10 centimeter, dybde på 19 centimeter og en højde på 18 centimeter.

Hastighedstrin

Som den første og eneste, så har den her håndmixer, flere hastighedstrin end de andre på den her liste. Dette gør at du kan vælge, mellem flere hastigheder end normalt, ved en normal håndmixer, kan du maksimalt vælge mellem 5 forskellige hastigheder. Ved den her håndmixer, kan du faktisk vælge mellem 6 forskellige hastigheder.

Ekstraudstyr

Der er kun 2 dejkroge og 2 piskeris, med i handlen hvilket, også kan ses på den lave pris.


Vores liste

Dette er vores vurdering ud af eksterne testere, som vi mener hører til blandt de 5 bedste håndmixere fra Bosch i test, de er vurderet ud fra forskellige kriterier såsom pris, effekt, design, hastighedstrin, ekstraudstyr og vurderinger fra kunder. Dette er ikke nogen officiel liste, men taget ud fra vores vurdering og anmeldelser taget online. Listen er lavet for at den almene befolkning kan skabe sig et overblik, over de forskellige håndmixere fra Bosch når de skal ud og købe en ny.

Disclaimer

Vi har ved Testoverblikket ikke lavet nogle former for fysiske test af disse håndmixere fra Bosch, de er udelukkende vurderet ud fra eksterne vurderinger givet af forbrugerne, som har lavet anmeldelser på disse forskellige håndmixere fra Bosch og diverse uafhængige tests foretaget af fx tænk.dk.