Grafikkort Fra Asus Test 2021 – De bedste 5 kåret af eksperterne

Vi vil hos testoverblikket.dk forsøge at komme med vores liste over de 5 bedste grafikkort fra Asus på markedet, når man skal ud og købe et nyt grafikkort fra Asus. Er det vigtigt at man finder den som passer bedst til netop det behov du har brug for, som også passer til de forventninger man har før man køber den, derfor har vi lavet en top-5-liste med de bedste bedømte grafikkort fra Asus. Disse 5 er udvalgt efter anmeldelser fra forbrugerne, pris, ram størrelse, påkrævet strømforsyning, størrelse og ekstraudstyr. Disse test er ikke fysisk foretaget af os, men vurderet fra eksterne testere.


ASUS GeForce RTX 2070 DUAL OC

Det første grafikkort som, er på den her liste, er en klar favorit blandt disse 5 grafikkort. Det er et enormt godt kort, som byder sig til de fleste, forbrugere som enten køber eller er ved at bygge en ny computer. Da det kan købes, til en overkommelig pris, mens du stadig får enormt meget power af dit nye grafikkort. Dette grafikkort er et billigt kort, hvis man kigger på kortets funktioner, samt hvad du får for dine penge. Det har et stort antal ram, så det kan håndtere selv, de store titler af spil på computeren. Det kræver desuden heller ikke at, du har nogen stor strømforsyning, hvis du køber det her grafikkort. Derudover er der kun 2 blæsere, så det ikke fylder ret meget, når du skal sætte det i din computer.

[afp id=”784″]

Pris

Der er et engelsk udtryk, som hedder ”Bang for the buck” som er et udtryk, for at du får meget for pengene. Hvilket det her grafikkort, er det meget godt bevis for, det har en rimelig pris. Men du får enormt meget kraft, ud af kortet når du bruger det, det har en pris, på kun sølle 4.499 kr.

Ram størrelse

Når du skal ud og købe, et helt nyt grafikkort, er det en god ide at kigge på, hvor mange ram det har. De ram har nemlig, en betydning for hvor godt, det kort du køber fungerer. Det har fx 2.304 CUDA kerner, som betyder at kortet er virkelig godt, mens det også har 8 GB GDDR6 ram.

Påkrævet strømforsyning

Det er også en god ide at, kigge på hvilken strømforsyning, du har siddende i din pc før du køber. Det kan nemlig være, en god ting at sikre dig at, du har en stærk nok strømforsyning i din pc. Den påkrævet strømforsyning som, du minimum skal have, siddende i din pc er 550 Watt.

Størrelse

Vil du gerne have et lille kompakt build, når du skal bygge din egen pc, så er det her kort det rette. ASUS GeForce RTX 2070 DUAL OC, har nemlig kun en længde på 26,7 centimeter, en højde på 5,8 centimeter og så er det kun 11,8 centimeter dybt.

Ekstraudstyr

Du kan tilslutte en skærm med en indgang, som hedder 2x HDMI, 2x Displayport og 1 DVI-D. Det kan derudover også, afspille spil som er i 4k opløsning.


ASUS GeForce RTX 2060 SUPER ROG STRIX

Har du ikke et stort budget, men vil gerne have rigeligt med kræfter, så er det her det rigtige grafikkort for dig. Det er ikke særlig dyrt, men det sikrer dig at, du kan spille selv nye titler inde for spilverden. Den maksimale opløsning som, det her grafikkort kan køre, er op til 7680 x 4320. Det her grafikkort koster, ikke ret mange penge at købe, hvilket gør din computer billigere i sidste ende. Derudover har det et, godt antal ram i selve grafikkortet, så du ikke går ned på styrke. Det kræver ikke at, du har en meget dyr strømforsyning, da den påkrævet strømforsyning ikke er ret stor. Det er et grafikkort som, er lidt stor så du, skal være sikker på du har plads til at have det siddende i.

[afp id=”785″]

Pris

Med et prisskilt på kun 3.962 kr. kan du her købe, et kraftigt grafikkort som, kan klare alt du byder det. Den lave pris sikrer dig at, du ikke skal bruge mange penge, på at skifte dit gamle grafikkort ud. Især ikke hvis det kun, er den del som kræver at, blive udskiftet for at din pc er good to go igen.

Ram størrelse

De ram som sidder i et grafikkort, er vigtige da det er dem, som behandler alt den data. Jo flere og hurtigere ram, jo bedre præstere dit grafikkort, uanset hvilket spil du spiller. Derfor er det her grafikkort, også udstyret med 8 GB GDDR6 ram, mens det har 2176 CUDA kerner.

Påkrævet strømforsyning

Selvom det er et kraftigt grafikkort, så er den påkrævet strømforsyning, som ASUS GeForce RTX 2060 SUPER ROG STRIX kræver ikke særlig stor. Det kræver nemlig kun at, du har en strømforsyning på minimum 550 Watt. Det er også den strømforsyning, som sidder i en normal computer, som du køber i dag.

Størrelse

Netop fordi dette grafikkort, er udstyret med 3 blæsere, så fylder den også lidt mere. De har en længde, der er på 30 centimeter, en højde på 4,9 centimeter, samt en bredde på 13,1 centimeter. Derfor er det vigtigt at, du sikrer dig at du, har den plads til at udskifte dit gamle grafikkort.

Ekstraudstyr

En meget smart ting, som dette grafikkort er udstyret med, det er RGB belysning, så du kan vælge lige hvilken som helst farve det lyser med.


ASUS GeForce GTX 1660 Phoenix OC

Vil du gerne have, en computer som fylder minimalt, men stadig er rigtig godt. Så er det her, grafikkort det helt rigtige valg, det er nemlig ikke særlig stort. Det er nemlig let at, tage en meget lille computer med, hvis du tager til mange lan parties. Hvor det kræver at, du putter nogle dele i, som har en meget lille størrelse, men stadig er kraftigt. En meget god ting er at, på samme tid så koster det, faktisk ikke ret mange penge at købe. Det har endda også, et fint antal ram som, skal behandle dine data hele tiden. Den strøm som grafikkortet her kræver, er ikke særlig stor, hvilket er en rigtig god ting. Størrelsen på kortet her, er som sagt ikke ret stor, så den fylder minimalt i dit lille kabinet.

[afp id=”786″]

Pris

En computer som du fragter meget, behøver ikke være et bæst, af en computer det kan sagtens være en billig computer. Men som stadig har, et grafikkort der er stærkt, men ikke koster ret mange penge. Hvilket det her grafikkort, er et meget godt eksempel på, det koster nemlig kun 1.899 kr. hvilket, er en utrolig lav pris, for et rigtig fint grafikkort.

Ram størrelse

Selvom det er et billigt grafikkort, så har det stadig, et rigtig godt antal ram. Der sidder faktisk hele 6 GB GDDR5 ram, i det her grafikkort, som giver dig mange muligheder når du skal game. Det kan klare stort set, alle slags spil i dag, med næsten alle former for opløsninger.

Påkrævet strømforsyning

ASUS GeForce GTX 1660 Phoenix OC, kræver ikke ret meget strøm, for at det skal virke helt optimalt. Den påkrævet strømforsyning, er som minimum på 450 Watt, hvilket også er en billig strømforsyning, som ikke koster ret mange penge at købe. Dette gør at i sidste ende, betyder at din computer er billig at, købe dele ind til.

Størrelse

Det er et meget lille kort, når det kommer til størrelsen, så det passer ind i alle kabinetter. Det har en længde på kun 17,4 centimeter, højden ligger på 3,9 centimeter, mens dybden kun er på 12,1 centimeter. Det siger sig selv at, det her kort fylder minimalt, når du skal putte det i dit kabinet.

Ekstraudstyr

Det er muligt at, sætte 3 skærme til dette grafikkort, på samme tid uden problemer.


ASUS GeForce RTX 2080 Ti ROG STRIX

Det her grafikkort er, det grafikkort på den her liste, som er det mest kraftige grafikkort af alle. Du skal lede længe efter, et grafikkort som er bedre, end det her grafikkort fra Asus. Det kan spille alle, store titler på markedet når, endda på højeste grafik uanset hvilket spil du vælger, så kan det her grafikkort let klare det. Det har dog også en pris, som er i den høje ende, så du skal tænke dig godt om før du køber det. Det har rigtig mange ram, endda nogle af de bedste og hurtigste ram, som et grafikkort kan have. Netop fordi det er så stort og kraftigt grafikkort, så kræver det også noget mere strøm at, have kørende hele tiden. Det fylder også rigtig meget, når du skal installere det, i din computer.

[afp id=”787″]

Pris

Det her er ikke bare det bedste, men det er også det grafikkort, som koster mest blandt disse 5 grafikkort fra Asus. Det har en ret høj pris, som godt kan skræmme, ret mange potentielle kunder væk. Men du vil på ingen måde, fortryde at du køber et grafikkort, som det her hvis du mangler lige netop et grafikkort, dog har det en pris på 10.299 kr.

Ram størrelse

ASUS GeForce RTX 2080 Ti ROG STRIX, har de bedste og hurtigste ram, som du kan putte i et grafikkort. Det har den endda 11 GB af, disse ram hedder GDDR6 ram, mens grafikkortet er udstyret med hele 4.352 CUDA kerner. Disse antal ram gør at, du uden problemer kan, spille hvilken som helst titel på markedet på bedste grafik.

Påkrævet strømforsyning

Som der allerede er beskrevet, så er det her grafikkort, det kraftigste på denne liste. Hvilket også gør at, det kræver mere strøm, for at det kører helt optimalt. Den påkrævet strømforsyning, ASUS GeForce RTX 2080 Ti ROG STRIX kræver, er på 650 Watt.

Størrelse

Et stort og kraftigt grafikkort, som har hele 3 blæsere, er også et stort grafikkort. Længden på det her kort, er på hele 30,47 centimeter, mens højden er på 5,41 centimeter og så er det 13,04 centimeter bredt. Det er vigtigt at, du sikrer dig at, du har plads til dette grafikkort, før du køber det eller vil det være spild.

Ekstraudstyr

Der er RGB belysning, mens det også kan spille, spil i op til 4k opløsning. De 3 blæsere gør at, temperaturen bliver holdt nede, ved normalt brug.


ASUS GeForce RTX 2080 DUAL OC

Er du på udkig efter, et kraftig grafikkort som, kan spille alle titler på højeste grafik. Men stadig købes til, en overkommelig pris så, er dette kortet for dig. Det er et kort som, der bliver solgt rigtig mange af, da det er foretrukket blandt de normale forbrugere. Det har en lidt høj pris, men ikke en pris, som er i nærheden af den styrke du får af kortet. Derudover har et stort, antal ram inde i grafikkortet, det er også de bedste ram man kan få til et grafikkort. Det er et stærkt grafikkort, som også kræver at, du har en god og effektiv strømforsyning når du installere det. En stor fordel er at, selvom det er kraftigt, så fylder det faktisk ikke ret meget, inde i dit kabinet.

[afp id=”788″]

Pris

Du skal ikke betale, hvad der svarer til spidsen, af en jetjager for det her grafikkort. Det er faktisk relativt billigt, selvom det er et meget kraftigt grafikkort, kan du her købe et enormt godt grafikkort, som kun har en lav pris på 5.499 kr. Dette er næsten halv pris, for et grafikkort som næsten, er lige så godt som det dyreste på vores liste.

Ram størrelse

Med en kapacitet på 8 GB, kan du uden problemer, håndtere selv de tungeste spil. Dette er selvfølgelig også, de ram som er hurtigst, men også de bedste ram. Disse ram hedder GDDR6 ram, som har en meget hurtigt hastighed, så alt føles meget flydende i spillet.

Påkrævet strømforsyning

Af god grund kræver, ASUS GeForce RTX 2080 DUAL OC at, du har en stærk strømforsyning. Det kræver nemlig en strømforsyning, som kan levere nok strøm, til dette grafikkort, den påkrævet strømforsyning er på 650 Watt. Du skal derfor kigge, på din nuværende strømforsyning før du køber det her grafikkort.

Størrelse

Når man kigger på det her grafikkort, så skulle man ikke tro at, det var kraftigt. Fordi kortet er nemlig ikke særlig stort, længden er på kun 26,7 centimeter, højden på 5,8 centimeter samt en bredde på 11,8 centimeter. Så du kan her købe, et grafikkort som fylder minimalt, men levere maksimalt af power.

Ekstraudstyr

Udover at kunne levere en opløsning på 7680 x 4320, så er der ikke andet ekstraudstyr med, det er der nemlig ikke brug for.


Vores liste

Dette er vores vurdering ud af eksterne testere, som vi mener hører til blandt de 5 grafikkort fra Asus i test, de er vurderet ud fra forskellige kriterier såsom, pris, ram størrelse, påkrævet strømforsyning, størrelse, ekstraudstyr og vurderinger fra kunder. Dette er ikke nogen officiel liste, men taget ud fra vores vurdering og anmeldelser taget online. Listen er lavet for at den almene befolkning kan skabe sig et overblik, over de forskellige grafikkort fra Asus når de skal ud og købe et nyt.

Disclaimer

Vi har ved Testoverblikket ikke lavet nogle former for fysiske test af disse grafikkort fra Asus, de er udelukkende vurderet ud fra eksterne vurderinger givet af forbrugerne, som har lavet anmeldelser på disse forskellige grafikkort fra Asus og diverse uafhængige tests foretaget af fx tænk.dk.