Græstrimmer Test 2021 – De bedste 5 kåret af eksperterne

Vi vil hos testoverblikket.dk forsøge at komme med vores liste over de 5 bedste græs trimmere på markedet, når man skal ud og købe en ny græstrimmer. Er det vigtigt at man finder den som passer bedst til netop det behov du har brug for, som også passer til de forventninger man har før man køber den, derfor har vi lavet en top-5-liste med de bedste bedømte græstrimmere. Disse 5 er udvalgt efter anmeldelser fra forbrugerne, motorydelse, klippe diameter, lydniveau, omdrejninger og ekstraudstyr. Disse test er ikke fysisk foretaget af os, men vurderet fra eksterne testere.


Black & Decker GLC3630L20 Græs trimmer

Producenten af denne græs trimmer, er en meget anerkendt producent, der har været eftertragtet i mange år. Den første græs trimmer, som der vil blive nævnt, er en model som har fået topkarakter hos stort set, alle ekspert testere som har haft den ind og afprøve den. Den er desuden kåret som testvinder, hos Gør det selv i november 2016, blandt flere forskellige græs trimmere. Motoren bliver drevet af et batteri, som har en kort opladningstid, så du ikke skal vente i lang tid på at den er fuldt opladet. Klippe Diameteren er meget gennemsnitlig, på den måde kan du, hurtigt få klippet det græs som trænger. En græstrimmer har selvfølgelig, et lydniveau som kan høres, dog er det ikke et lydniveau som er alt for højt. Den kan arbejde med, mange omdrejninger i minuttet, hvilket gør arbejdet lettere for dig.

[afp id=”645″]

Motorydelse

Du kommer ikke til at, bøvle med en ledning, som du risikere at klippe over. Netop fordi den her græs trimmer, er udstyret med et batteri, fremfor en almindelig ledning. Det er muligt at klippe, op til 2.500 meter græs, før batteriet går tør for strøm. Derudover tager den kun, omkring 120 minutter at oplade, fra helt afladt til fuldt opladet igen.

Klippe Diameter

Det går hurtigt hvis, du skal klippe meget græs, med en græs trimmer som denne. Den har nemlig en, klippe diameter som er på hele 30 centimeter, på den måde sparer du meget tid. Fordi den har en stor klippe diameter, kan du tage et større areal, på en hel opladning.

Lydniveau

Det er ikke til at undgå at, en græstrimmer ikke larmer, fordi den er trods alt udstyret med en motor. Dog er lydniveauet ikke alt for højt, Black & Decker GLC3630L20 har et lydniveau, som faktisk kun ligger på 80 dB. Så dine ører ikke tager skade, selvom du anvender den, i en længere periode uden høreværn.

Omdrejninger

Hvis du bruger den her græstrimmer, mens omdrejningerne kører, så kan den køre rundt med 8.500 omdrejninger i minuttet. Med så mange omdrejninger, vil du meget let kunne, trimme selv højt græs som står meget tæt. Derudover kan den også bruges, til at klippe kanter med græs, i nærheden af en væg.

Ekstraudstyr

Tråden har en diameter på 1,5 millimeter, mens der også er teleskopskaft, så du får den bedste arbejdsposition.


Makita DUR181Z Græs trimmer

Den her producent er nok, en af de mest vellidte producenter, af el værktøj til alle problemer. Det er el værktøj som, ofte er utrolige kraftige, samt holdbare i mange år. På trods af den meget høje kvalitet, så er denne græs trimmer, faktisk ret billig at købe. Den har kun en pris, som lyder på 502 kr. så de fleste kan være med, når de trænger til en ny græstrimmer. Motorydelsen er rigtig god, dog kører denne græstrimmer, på batteri som desværre ikke medfølger i handlen. Den har en god klippe diameter, dog ikke den højeste, når man kigger blandt disse 5 græs trimmere. Lydniveauet er ikke for højt, men selvfølgelig har den stadig, et lydniveau som godt kan høres. Den kan klippe dit græs, med mange omdrejninger i minutter, så du hurtigt kan få ordnet din have.

[afp id=”646″]

Motorydelse

Fordi den er udstyret med et batteri, skal du kun bekymre dig om, den har nok strøm på. Dog har dette batteri, en meget kort opladningstid, som kun ligger på 55 minutter til den er fuldt opladet. Den eneste ulempe er at, du skal købe et batteri, ved siden af når du har købt denne græstrimmer. Dette kan godt være en ulempe, da det ikke medfølger i handlen, du kan dog roligt stole på at kvaliteten er helt i top.

Klippe Diameter

Makita DUR181Z har ikke den største klippe diameter, dog er klippe diameteren ikke alt for lav, så du skal bruge lang tid på at klippe græsset. Denne græstrimmer har en, klippe diameter som er på 23 centimeter, derfor er den bedste egnet til en mindre have.

Lydniveau

Lydniveauet på 89 dB, er lidt høj men ikke alt for høj, hvilket gør at du får en græstrimmer. Som ikke larmer for meget, men stadig gør at du kan høre at, den er i gang med at blive brugt. Lydniveauet er faktisk meget gennemsnitligt, det er dog heller ikke til at, undgå en græstrimmer ikke larmer under brug.

Omdrejninger

Med op til 7.800 omdrejninger, kan du købe en græstrimmer, som har mange omdrejninger i minuttet. Dette gør at du, hurtigt og let kan, få klippet det mest besværlige græs. Som står op ad din væg, eller rundt om planterne, som står i din have.

Ekstraudstyr

Der medfølger ikke noget ekstraudstyr, når du køber den her græstrimmer, hvilket heller ikke er nødvendigt. Fordi den har ikke brug, for at have noget ekstraudstyr, fordi Makita producerer super høj kvalitet.


Bosch ART 23 SL Græstrimmer

Har du ikke mange penge at, skulle ud og købe en ny, græstrimmer for men stadig har brug for en. Så kan denne model fra Bosch, muligvis være en meget god, mulighed at tage et ekstra kig på. Som den første på listen, så er den ikke batteridrevet, men fungerer via ledning, hvilket også giver en god og kraftig motorydelse. Derudover har den en gennemsnitlig, klippe diameter blandt disse 5 forskellige græs trimmere, som giver dig kort arbejdstid. Det er ikke en græstrimmer, som larmer ret meget under brug, Fordi den kører på strøm, som kommer gennem en ledning, så har den også mange omdrejninger i minuttet. Forbrugerne har rost denne græs trimmer, fordi den er effektiv, samt meget let at anvende.

[afp id=”647″]

Motorydelse

Den første græs trimmer, som fungerer via ledning, hvilket også giver den en motorydelse. Den har en god motorydelse, som stadig gør at den, ikke koster mange penge i strøm. Dog er den med en motorydelse, der ligger på 280 Watt, stadig en kraftig græs trimmer. Fordi det er en letvægtsmotor, betyder det at denne model, kun vejer omkring 1,7 kg.

Klippe Diameter

Bosch ART 23 SL har en rigtig fin klippe diameter, som gør at du let, kan tage et stort areal af græs. Klippe Diameteren er på 23 centimeter, hvilket burde være mere end rigeligt, når det kommer til et almindeligt hjem. Der selvfølgelig også har en have, som er i en normal størrelse, der også har brug for en græstrimmer.

Lydniveau

På trods af at, Bosch ART 23 SL har en kraftig motor, så larmer den ikke særlig meget. Dette kommer dog også fra at, motoren er designet således at, den ikke larmer selv når den kører fuld styrke.

Omdrejninger

Det er vigtigt at, du kigger på omdrejningerne, når du køber en ny græstrimmer. Det er nemlig afgørende, for hvor effektivt den slår dit græs, også selv hvis græsset er langt. Denne græstrimmer er udstyret, med en motor som kan, tage mange omdrejninger i minuttet, faktisk kan den tage op til 12.500 omdrejninger i minuttet.

Ekstraudstyr

Tråden har en diameter på 1,6 millimeter, mens den er udstyret med en spole som automatisk løsner tråden når græstrimmeren bliver tændt.


AL-KO GTE 550 Premium Græs trimmer

Dette er ikke noget meget kendt mærke, når det kommer til el udstyr, men den har faktisk nogle funktioner. Som er nogle af de bedste, blandt disse 5 forskellige græs trimmere, hvilket er at foretrække blandt forbrugerne. Der er dog mange som, foretrækker et mere kendt mærke, når de skal købe en græstrimmer. Motorydelsen er rigtig høj, så du får en meget kraftig græstrimmer, som stadig ikke bruger for meget strøm. Den har en meget høj klippe diameter, der gør at du kan klippe, store mængder græs ad gangen uden problemer. Lydniveauet er ret højt, men det er udelukkende, på grund af den meget kraftige motor. Den er udstyret med et fleksibelt klippehoved, så du kan komme ind alle steder, samt klippe dine græskanter knivskarpt.

[afp id=”648″]

Motorydelse

Med den største motorydelse, får du en stærk motor, som giver dig rigtig mange kræfter. Denne græstrimmer har en kraftig motor, der har en motorydelse, på hele 550 Watt under drift. Denne kraftige motor bliver, styret med en ledning, som får strøm fra en stikkontakt i huset.

Klippe Diameter

Det kan også være en fordel at, kigge efter en græstrimmer, som har en stor klippebredde. Dette gør nemlig arbejdet hurtigere, når du skal trimme dit græs, selv hvis det er et stort areal du skal trimme. Denne græstrimmer har, en klippe diameter som er på hele 30 centimeter, det gør at du lynhurtigt kan få taget dine græskanter.

Lydniveau

AL-KO GTE 550 Premium er ikke en stille græstrimmer, en af grundene til dette, er fordi den har en kraftig motor på 550 Watt. Hvis en græstrimmer har, en stor motor gør det også, ofte at den kan larme lidt mere. Derfor er det her også, en græs trimmer som larmer, lidt mere end nogle af de andre på listen.

Omdrejninger

Den store motor betyder, selvfølgelig at du får mange omdrejninger, når du skal trimme dit græs. Sammen med den store klippe diameter, kommer det ikke til at, tage lang tid at trimme hele din have med AL-KO GTE 550 Premium.

Ekstraudstyr

Det fleksible trimmerhoved, gør at du kan komme ind under bænke, gøre dine kanter meget lige. Det er muligt at, ændre på længden så du får, den bedste arbejdsstilling. Derudover er der også, en holder til en ekstra spole, hvis den der sidder i skulle løbe tør for tråd.


Black & Decker GL310 Græs trimmer

Dette er en meget gennemsnitlig græstrimmer, når det kommer til en, græstrimmer som er forbundet med ledning. Det er en ergonomisk græstrimmer, der desuden er meget let at, anvende i længere tid. Det er desuden også en, brugervenlig græstrimmer at bruge, hvor det ikke tager lang tid at lære at bruge den. Den er udstyret med en motor, der giver rigeligt med kræfter, til at få mange omdrejninger hurtigt. Derudover har den en klippe diameter, som er en af de største, der hurtigt og elegant kan klare meget græs. Den har dog et lydniveau, som er i den høje ende, derfor anbefales også høreværn. Den kan tage mange omdrejninger, hvert eneste minut på fuld styrke, som er meget eftertragtet af forbrugerne.

[afp id=”649″]

Motorydelse

Det kan godt være at, 300 Watt som en motorydelse, lyder som ret meget. Men det er faktisk mere end rigeligt, når det kommer til at, trimme din græsplæne i haven. Denne motorydelse gør at, du ikke bruger meget strøm, selvom du bruger den her græstrimmer hver eneste uge. Det betyder også at, du får kræfter nok til at trimme, meget tæt græs eller lignende.

Klippe Diameter

Med den største klippe diameter på listen, dette kan dog justeres, hvor du kan komme helt ned på 25 centimeter i klippe diameter. Hvor du også kan, justere klippe diameteren helt op, til en klippe diameter på 38 centimeter. Dette gør at du kan, tage store områder på meget kort tid, endda uden nogle problemer.

Lydniveau

Den eneste ulempe ved Black & Decker GL310, kan kun være lydniveauet, som er lidt høj under drift. Under test af lydniveauet, når denne græstrimmer, har været i brug. Der er den blevet målt, til at have et lydniveau, på 96 dB som er lidt højt under brug.

Omdrejninger

Selvom den ikke har, den største motorydelse så, har den faktisk mange omdrejninger. Hvert minut kan motoren, få spolen til at køre, rundt med hele 11.500 omdrejninger i minuttet. Dette er blevet målt, på at den ikke har været, i brug med græs men ud i den rene luft. 

Ekstraudstyr

Det er en simpel græs trimmer, som også betyder at, den ikke har noget ekstraudstyr med.


Vores liste

Dette er vores vurdering ud af eksterne testere, som vi mener hører til blandt de 5 bedste græstrimmere i test, de er vurderet ud fra forskellige kriterier såsom motorydelse, klippe diameter, lydniveau, omdrejninger, ekstraudstyr og vurderinger fra kunder. Dette er ikke nogen officiel liste, men taget ud fra vores vurdering og anmeldelser taget online. Listen er lavet for at den almene befolkning kan skabe sig et overblik, over de forskellige græstrimmere når de skal ud og købe en ny.

Disclaimer

Vi har ved Testoverblikket ikke lavet nogle former for fysiske test af disse græstrimmere, de er udelukkende vurderet ud fra eksterne vurderinger givet af forbrugerne, som har lavet anmeldelser på disse forskellige græstrimmere og diverse uafhængige tests foretaget af fx tænk.dk.