GPS Test 2021 – De bedste 5 kåret af eksperterne

Vi vil hos testoverblikket.dk forsøge at komme med vores liste over de 5 bedste GPS’er på markedet, når man skal ud og købe en ny GPS. Er det vigtigt at man finder den som passer bedst til netop det behov du har brug for, som også passer til de forventninger man har før man køber den, derfor har vi lavet en top-5-liste med de bedste bedømte GPS’er. Disse 5 er udvalgt efter anmeldelser fra forbrugerne, anbefalet brug, størrelse, egenskaber, pris og ekstraudstyr. Disse test er ikke fysisk foretaget af os, men vurderet fra eksterne testere.


Garmin DriveSmart 61 LMT-S Europe

Vil du gerne købe en GPS, som ikke fylder særlig meget, når den sidder i vinduet på din bil. Det er en GPS som, har kort over hele Europa, så du ikke behøver opdatere den før i kører afsted. Derudover er det muligt at, gøre så dine venner eller familie, kan se hvor du er hele tiden. Derfor hvis de bliver usikre, på hvor du er eller, hvorfor du måske ikke tager din mobil, kan de bare tjekke din position. Du kan bruge den her GPS, med stort set alle kørende køretøjer, dog bliver den anbefalet til et enkelt. Det er ikke nogen stor GPS, som gør at den fylder, mindst muligt på din motorcykel eller i din bil. Der er mange gode egenskaber, med en enormt god GPS, som den her når du køber den. Det er heldigvis heller ikke, nogen særlig dyr GPS at købe, fordi prisen er i rigtig attraktiv.

[afp id=”857″]

Anbefalet brug

Denne GPS kan bruges til, næsten alt som har, en strømkilde så du ikke, skal oplade den hele tiden. Det er derfor anbefalet at, den bliver brugt i en bil, eller andet køretøj på 4 hjul. Den her GPS har, en køretid på op til 1 time, før den skal oplades igen. Dog fungerer de fleste GPS’er, ved at den konstant, er tilsluttet strøm via din bil.

Størrelse

Med en fin størrelses widescreen, som måler op til 6,95 tommer, er den udstyret med et fint berøringsdisplay. Displayet har en bredde, som er på 15,2 centimeter, mens displayhøjden er på 8,9 centimeter. Displayet har desuden også, en opløsning som er på, 1024 x 600 pixel.

Egenskaber

Det her er en GPS, som har mange forskellige egenskaber, hvor der kan nævnes alle disse. Handsfree opkald via Bluetooth, indbygget mikrofon, indbygget højttaler, fartgrænseadvarsel, Brugerdefineret POI, forudinstalleret POIs, motorvejsbane assistance, krydsudsigt, parkeringsassistance, livslange kortopdateringer, trafikopdateringer resten af livet, Garmin Real Directions, Garmin Smartphone Link, trådløs reservekamerasupport.

Pris

Garmin DriveSmart 61 LMT-S Europe, er ikke nogen dyr GPS at købe, det er et billigt alternativ til en dyr GPS. Det er en billig GPS, som faktisk kun koster, et lavt beløb på 1.512 kr. Derfor skal du ikke, bruge særlig mange penge, når du skal købe det her produkt.

Ekstraudstyr

Der medfølger et USB kabel, så du kan opdatere systemet, mens der også er en sugekop med til dit vindue, til sidst er der et strømkabel til bil med i handlen.


Garmin Drive™ 51 LMT-S Europe

Har du en lille bil, som ikke har en, særlig stor forrude at have en GPS siddende på. Der er en meget smart funktion, som hjælper dig med at undgå motorveje, hvis du ikke ønsker dette. Du kan desuden også, sætte en funktion til som, gør at du undgår veje med bom afgift på. Det anbefalede brug er, både en stor men også, en lille bil at bruge den her GPS i. Det er en af de mindste, men stadig effektive GPS’er, som der er på den her liste. Den har rigtig mange egenskaber, selv på trods af at, den ikke er særlig stor. Du kommer ikke til at, bruge ret mange penge, når du skal købe den her GPS, den er nemlig meget billig.  

[afp id=”858″]

Anbefalet brug

Det er anbefalet at, du bruger den her GPS, til enten din bil eller lastbil. Dette gør at du, kan købe en GPS som, dirigere dig den rigtige vej. Men som fylder meget lidt, mens højtaleren siger til, når du skal dreje til, enten højre eller venstre på farten. Det er lige meget, hvor i Europa du bruger den, da Garmin Drive™ 51 LMT-S Europe har kort til det hele.

Størrelse

Nogle foretrækker en stor GPS, mens andre gerne vil, have en som let kan skjules. Denne GPS har en 5 tommer skærm, som kun har en bredde, der er på 11,1 centimeter. Derudover har den også, kun en højde som, er på 6,3 centimeter. Displayet har en opløsning, der er på 480 x 272 pixel, som du kan indtaste adressen, som du skal hen til på.

Egenskaber

Selvom den ikke er særlig stor, så har den mange funktioner, som også bliver kaldt egenskaber. Indbygget højttaler, fartgrænseadvarsel, Brugerdefineret POI, forudinstalleret POIs, krydsudsigt, parkeringsassistance, livslange kortopdateringer, trafikopdateringer resten af livet, Garmin Real Directions, trådløs reservekamerasupport. Er de egenskaber som, den her lille men effektive GPS, er udstyret med.

Pris

Det her er en, meget billig GPS at købe, fordi den har en utrolig lav pris. Når du skal ud og købe, en GPS som den her, skal du faktisk kun betale 839 kr. Det er en pris, de fleste kan være med på, når der skal købes en GPS til en lang køretur, eller hvis du ikke kender adressen og ikke, gider sidde med din mobil når du kører rundt.

Ekstraudstyr

Der er det hele med, når du skal montere, den her GPS i din bil.


Garmin dezl 580LMT-D

Er du lastbilchauffør til daglig, som kører meget rundt i Europa, som derudover også har brug for en GPS. Den her GPS er designet, specielt til at blive brug af, både lastbilchauffører men også af, almindelige bilister som kører langt. Du behøver ikke bruge dine hænder, når du skal indtaste din adresse, det er nemlig muligt bare at, bruge din stemme til at styre den med. Det er som sagt, en GPS som kan bruges af alle, køretøjer på 4 hjul i hele Europa. Det er en GPS som, har en rigtig god størrelse, så den ikke fylder for lidt eller for meget. Med flere forskellige egenskaber, kan den bruges til, mange forskellige ting da den har mange egenskaber. Prisen er i den lidt høje ende, dog vil du ikke fortryde det, hvis du køber den her meget gode GPS.

[afp id=”859″]

Anbefalet brug

Selvom den er anbefalet, til at blive brugt, til både bil og lastbil. Så er den nok bedst, til at blive brugt i en lastbil, da den har en meget smart funktion. Som sørger for at, lede dig mod de rigtige veje, som en lastbil let kan køre på. Samt leder dig væk, fra veje hvor lastbiler ikke må køre på.

Størrelse

Skærmen har en rigtig god størrelse, den har en størrelse, som hedder 5 tommer. Det er en GPS, som har en yderkant hvilket, gør at den er 15,1 centimeter bred, 2,4 centimeter tyk, 9,3 centimeter høj og så vejer Garmin dezl 580LMT-D kun 234 gram. På den måde kan, du let få et overblik, når du skal kigge på din GPS.

Egenskaber

Handfri opkald via Bluetooth, Brugerdefineret POI, LIVE Service, livslange kortopdateringer, trafikopdateringer resten af livet, Point Of Interest. Det er disse egenskaber, som den her GPS har, hvilket gør at du kan anvende den resten af livet. Så længe den ikke, er gået i stykker, har du mulighed for kortopdatering hele livet.

Pris

Den her GPS har en pris, som måske er i den høje ende, men det er en GPS for livet. Derfor er et beløb på 2.411 kr. ikke noget højt beløb, når den kan holde, i rigtig mange år. Du skal betale 2.411 kr. for den her GPS, hvilket er en billig GPS, til når du kører lastbil i udlandet.

Ekstraudstyr

Der sidder et batteri i den her GPS, som er genopladelig når den er løbet tør, for strøm hvilket den kan fungere i op til 2 timer.


Garmin Camper 770LMT-D

Som navnet antyder så, er den her GPS, specielt designet til camping entusiaster. Du kan endda indstille den, til kun at vise, forskellige campingpladser som har præcis dine krav. Om det er internet, badefaciliteter, eller om du kan tilslutte din camping til strøm. Hvis de ikke har dette, bliver de ikke vist, på din GPS når du er ved at, køre sydpå med din campingvogn. Der er ikke behov, for at fortælle hvad, den er specifikt anbefalet til da det står i navnet. Det er let at se, hvilken vej du skal dreje, da den her GPS har en rigtig god størrelse. Der er rigtig mange egenskaber, som den her GPS er udstyret med, hvor disse egenskaber gør din oplevelse stor. Du skal betale et beløb, som er lidt højt, men du vil aldrig komme til at fortryde det. Hvis du godt kan lide at, køre rundt i Europa, med din campingvogn og opleve landene.

[afp id=”860″]

Anbefalet brug

Som navnet antyder så, er den her GPS, specielt designet til at bruge med en campingvogn. Hvor du kan indstille, den til at vise alle campingpladser, rundt omkring i Europa som går ind under dine specifikke krav. Det er desuden let at, opdatere softwaren fordi Garmin Camper 770LMT-D, har nemlig adgang til WIFI så den selv opdatere dette.

Størrelse

Med en stor skærm, får du hurtigt et overblik, over hvad de forskellige campingpladser indeholder. Skærmen er næsten 7 tommer, da den måler 6,95 tommer, som desuden er en touchskærm. Displaybredden er på 15,2 centimeter, mens displayhøjden er på 8,9 centimeter og har en opløsning på 1024 x 600 pixel.

Egenskaber

Ønsker du en GPS, som er designet til camping entusiaster, der også har mange egenskaber. Så kan den her GPS, håndfri opkald via Bluetooth, indbygget højttaler, fartgrænseadvarsel, Brugerdefineret POI, krydsudsigt, livslange kortopdateringer, trafikopdateringer resten af livet, Garmin Real Directions, Garmin Smartphone Link, vejrmeddelelser, Point Of Interest (POI), trådløs reservekamerasupport.

Pris

Fordi den har mange funktioner, som gør din tur lettere, når du skal køre gennem Europa. Så er prisen også lidt høj, men du vil finde denne GPS, som et meget attraktivt køb. Derfor er prisen også, på omkring 2.485 kr. hvilket ikke er højt, men stadig i den høje ende.

Ekstraudstyr

Uden at røre skærmen, kan du indtaste din destination, da du kan tale til din GPS. Du skal kun fortælle, hvilken adresse du skal køre mod, så kan du holde øje med vejen på samme tid.


Garmin zumo 595LM

Når du kører rundt på landevejene, på din motorcykel alene, eller sammen med en stor flok mennesker. Så er en GPS, det ideelle valg hvis, du ikke er særlig god til at finde vej. Eller hvis du skal, køre et sted hen som, du ikke har været før. Hvor denne GPS fra Garmin, er designet specielt til, et tohjulet køretøj. Den er anbefalet til at, blive brugt på andet men, fungerer bedst til en motorcykel. Den er ikke særlig stor, hvilket også gør at, du ikke behøver ret meget plads, for at have den på din motorcykel. Den er ikke særlig stor, men har alligevel mange, egenskaber som advarer dig om fartgrænser eller lignede. På grund af det, som den er anbefalet til, så har den også en høj pris.

[afp id=”861″]

Anbefalet brug

Det er som sagt, en GPS som er specielt designet, til at blive brugt på en motorcykel. Den kan godt bruges, i din bil hvis, det er nødvendigt. Men da den er designet, til at blive brugt, på din motorcykel betyder det. At du kan anvende skærmen, selvom du har handsker på, hvilket gør det lettere på farten, dog skal du helst holde stille når du indstiller den her GPS.

Størrelse

Garmin zumo 595LM er ikke nogen stor GPS, hvilket gør at du, ikke skal bruge meget plads til at have den stående. Det er kun en 5 tommer skærm, som har en displaybredde på 10,5 centimeter, mens den også kun har en displayhøjde på 6,5 centimeter.

Egenskaber

Selvom den ikke er stor, så har den her lille, men stadig effektive GPS. Enormt mange egenskaber, Garmin zumo 595LM kan mange ting, hvor Handsfree opkald via Bluetooth, indbygget højttaler, fartgrænseadvarsel, Brugerdefineret POI, krydsudsigt, livslange kortopdateringer, liggende/stående tilstand, Garmin Express, Garmin Real Directions, Garmin VIRB-kontrol, smarte notifikationer, Garmin Smartphone Link, Garmin Adventurous Routing, rytteralarm, Spotify-kompatibel, Point Of Interest (POI), ANT+ sensor, er alle de egenskaber som den har.

Pris

Når du er på indkøb, efter en helt ny GPS, så kan denne model godt, have en pris som er lidt høj. Det her er den GPS, som koster mest blandt disse 5 forskellige GPS’er, den har en pris på 3.593 kr. som er ret høj. Men det er pengene værd, hvis du kører meget rundt, på din motorcykel i Europa.

Ekstraudstyr

Hvis solen står højt, så kender alle det problem, med at en skærm er ulæselig. Det er heldigvis ikke, tilfældet med denne GPS, den er let at læse selvom solens lys står direkte ind på GPS’en.


Vores liste

Dette er vores vurdering ud af eksterne testere, som vi mener hører til blandt de 5 GPS’er i test, de er vurderet ud fra forskellige kriterier såsom, anbefalet brug, størrelse, egenskaber, pris, ekstraudstyr og vurderinger fra kunder. Dette er ikke nogen officiel liste, men taget ud fra vores vurdering og anmeldelser taget online. Listen er lavet for at den almene befolkning kan skabe sig et overblik, over de forskellige GPS’er når de skal ud og købe en ny.

Disclaimer

Vi har ved Testoverblikket ikke lavet nogle former for fysiske test af disse GPS’er, de er udelukkende vurderet ud fra eksterne vurderinger givet af forbrugerne, som har lavet anmeldelser på disse forskellige GPS’er og diverse uafhængige tests foretaget af fx tænk.dk.