Gode El Løbehjul Test 2021 – De bedste 5 kåret af eksperterne

Vi vil hos testoverblikket.dk forsøge at komme med vores liste over de 5 gode el løbehjul på markedet, når man skal ud at købe et nyt godt el løbehjul. Er det vigtigt at man finder den som passer bedst til netop det behov du har brug for, som også passer til de forventninger man har før man køber den, derfor har vi lavet en top-5-liste med de bedste bedømte el løbehjul. Disse 5 er udvalgt efter anmeldelser fra forbrugerne, rækkevidde, størrelse, maksimal belastning, pris og ekstraudstyr. Disse test er ikke fysisk foretaget af os, men vurderet fra eksterne testere.


Denver SCO-80125

Hvis du ønsker at købe, et godt el løbehjul til dine børn, som mangler et sjovt stykke legetøj. Så er det her produkt, en rigtig god mulighed, fordi det er bare lidt sjovere at suse rundt på et el løbehjul. Det sparer dig også, for dig meget energi fordi, du ikke skal bruge kræfter på at skubbe dig selv frem. Det er selvfølgelig en god ide at, du eller dine børn, bruger hjelm når de kører på det her gode el løbehjul. Det her el løbehjul har ikke, den største rækkevidde men, det er stadig nok til at, have en meget hyggelig stund på. Det er heller ikke noget stort el løbehjul, men den har en rigtig smart funktion, som gør det meget lettere at tage med rundt omkring. Den maksimale belastning er rigtig høj, så selvom du har en god vægt, kan du uden problemer anvende dette el løbehjul. Prisen er ikke særlig høj, hvilket betyder at du ikke, skal betale alt for mange penge for et kvalitets produkt som det her.

[afp id=” 1273″]

Rækkevidde

Dette gode el løbehjul, det er beregnet til mindre ture, fordi den ikke har den største rækkevidde. Dog kan du stadig bruge, den til at komme på arbejde, eller i skole med til dine børn. Hvis du har under 6 kilometer, til den destination du skal hen til, så er det her gode el løbehjul helt perfekt. Fordi så kan du både, komme frem og tilbage på en opladning, det her el løbehjul har nemlig en rækkevidde på 12 kilometer.

Størrelse

Det her er et letvægts el løbehjul, som gør det let at, tage den med op ad trapper eller lignede. Det er let at folde sammen, så du kan tage det over skulderen, hvis du ikke har det i brug. Det vejer kun 9,9 kg, mens højden er 105 centimeter, derudover har den en længde på 103 centimeter.

Maksimal Belastning

Selvom det er produceret i lette materialer, så er det nogle materialer, der er rigtig stærke. Fordi Denver SCO-80125 har en meget høj, maksimal belastning så den kan holde til tunge personer. Det her gode el løbehjul, har en maksimal belastning, der er på 100 kg.

Pris

Hvis du vil købe et billigt transportmiddel, eller et stykke billigt legetøj, så er det her måske noget for dig. Den koster ikke ret mange penge, hvor du får et produkt, der er i rigtig høj kvalitet. Som desuden også er meget effektivt, hvor den bare fungerer, til en pris på kun 1.974 kr.

Ekstraudstyr

Der følger selvfølgelig en oplader med, når du køber det her produkt, så du kan oplade den efter brug.


KickScooter MAX G30

Det her enormt gode el løbehjul, det er nok den bedste blandt, disse 5 forskellige gode el løbehjul. Den har nogle rigtig gode funktioner, der gør den til et meget effektivt el løbehjul, som kan holde i rigtig mange år uden problemer. Det har desuden fået, enormt mange positive anmeldelser, af både forbrugerne men også eksperterne. Den har en meget stor rækkevidde, hvor du kan køre på den, i rigtig mange kilometer ad gangen. Det er et af de større el løbehjul, hvor størrelsen gør den til et stabilt men god el løbehjul, der giver dig en rigtig god kontrol. Den har desuden også, en maksimal belastning som giver, størstedelen af forbrugerne mulighed, for at bruge den uden at dette el løbehjul tager skade. Det der er den største ulempe, det er måske prisen på produktet, som er en smule høj. Men det er dine penge værd, fordi kvaliteten bliver ikke højere, hvor du køber et kraftigt og effektivt el løbehjul.

[afp id=” 1274″]

Rækkevidde

Hvis du går efter et løbehjul, der både har lang rækkevidde, mens det også har en høj hastighed. Så tag et kig på den her model, det kan nemlig både køre hurtigt, men også meget langt på en opladning. Med en hastighed på, op til 25 kilometer i timen, kan den også køre med en rækkevidde på op til 65 kilometer.

Størrelse

Det er en af de, lidt tungere drenge når det gælder størrelsen, hvor den har en ret høj vægt. Med en vægt på næsten 20 kg, så er den ret tung at løfte på, hvis du ikke har ret mange kræfter. Den har en længde der er på 102 centimeter, mens højden er 113 centimeter, så det giver et meget stabilt men godt el løbehjul.

Maksimal Belastning

Derudover har det her gode el løbehjul, en maksimal belastning som er ret høj, så de fleste kan bruge den. Den kan bruges af personer, som maksimalt må have, en kropsvægt der er på 100 kg. Jo højere vægt giver dog også, en kortere rækkevidde, fordi motoren skal bruge flere kræfter.

Pris

KickScooter MAX G30 er et ret dyrt el løbehjul, men fordi det er et meget godt el løbehjul, så er det også pengene værd. Den er produceret i stærke materialer, der gør den meget holdbar i flere år, samt også kan holde til hvis der skulle ske et lille styrt. Der sidder et display, hvor du kan holde øje, med hvor hurtigt du kører på vejen.

Ekstraudstyr

Som en selvfølge følger, der et strømkabel med, så du kan oplade den efter brug. Hvilket gør den klar, til brug hver morgen du skal afsted, samt køre langt på denne opladning.


Unagi The Model One E500

Vil du købe et el løbehjul, som har et meget stilrent design, så tag et ekstra kig på den her model. Designet har rene linjer, så det er let at, gøre rent med en fugtig klud. Det er nemlig ikke til at undgå, når du kører rundt på det her el løbehjul at, der kommer snavs på den. Det vil gå meget hurtigt, da der ikke er dybe revner, som snavset kan ophobe sig i. Rækkevidden er meget gennemsnitlig, hvor den ikke er for lav, eller den ikke er for høj. Det er et rigtig godt el løbehjul, hvor rækkevidden kan få dig, langt omkring så længe det er fuldt opladt. Det er et letvægts el løbehjul, der betyder at den ikke er, tung at løfte rundt på hvis du bor i en etageejendom, fordi den kan også foldes sammen. Når det gælder den maksimale belastning, så er det her gode el løbehjul, udstyret med en af de største maksimale belastninger. Det kan måske godt virke, som mange penge at betale, for et rigtig godt el løbehjul. Men den her model, skal bruges som transportmiddel, hvis du skal i skole eller på arbejde, mens du bor i byen.

[afp id=” 1275″]

Rækkevidde

Med 3 forskellige gear, kan du vælge den hastighed, som du syntes passer bedst til dig. Hvor det første gear, kan køre op til 15 kilometer i timen, mens nummer 2 kan køre op til 20 kilometer i timen, det sidste gear kan køre op til 25 kilometer i timen. Derudover har den en rækkevidde, der er på 24 kilometer, på bare en enkelt opladning.

Størrelse

Det er et mindre el løbehjul, men stadig et helt fantastisk el løbehjul, der er rigtig god under brug. Den har en utrolig lav vægt, der gør at Unagi The Model One E500, kun vejer sølle 12 kg. Den har en højde som, der er på 110 centimeter, bredde på 42 centimeter, mens længden er 96 centimeter.

Maksimal Belastning

Det er et ekstra kraftigt el løbehjul, det betyder at dette gode el løbehjul, har en maksimal belastning som er rigtig høj. Det er et af de kraftigste modeller, som er blandt den her liste, fordi den har en maksimal belastning, der er på 120 kg. Det giver et større udvalg, når folk skal ud at købe, et helt nyt el løbehjul.

Pris

Fordi det er en eksklusiv model, så er prisen også ret høj, hvilket måske kan være den eneste ulempe. Der er dog fokuseret meget, på at sikkerheden skal være høj, så der er meget kort bremselængde. Hvis du skal købe, et el løbehjul som det her, så har det kun en pris på 5.949 kr.

Ekstraudstyr

Der er allerede installerede for og baglygter, så du kører sikkert i, de tidlige morgentimer på vejen.


Denver SCO-85350

Det her el løbehjul er en model, som er blevet taget rigtig godt imod, på det store marked for el løbehjul. Det giver en rigtig god køreoplevelse, så du får en komfortabel kørsel, hvor du slet ikke bemærker at du har været ude at køre. Måden du starter den på, det er at løbe lidt så den får fart, så hopper du bare op og suser afsted med motoren som bruger strøm. Den har en okay rækkevidde, hvilket du skal kigge nøje på, før du vælger at købe den, fordi du er afhængig af længden til din destination. Størrelsen betyder meget hvis du, skal købe den til dine børn, fordi det kræver lidt kræfter at løfte rundt på den. Det er et meget godt el løbehjul, hvor du køber et produkt, hvor kvaliteten er helt i toppen af skalaen. Med en rigtig høj maksimal belastning, så er mulighederne store, for at de fleste brugere kan køre rundt på det her el løbehjul. Det er ikke noget dyrt el løbehjul, hvor den har et pris som, er i den lave ende, men hvor du køber et rigtig godt el løbehjul.

[afp id=” 1276″]

Rækkevidde

Skal du købe et praktisk men stadig, et meget flot el løbehjul, så er denne model måske noget for dig. Den har en rigtig fin rækkevidde, der gør at du kan køre langt, før den skal oplades igen. Selv hvis du har kørt korte ture, så er det sundt for batteriet, du oplader den. Det giver i sidste ende, en rækkevidde der er op til 18 kilometer, på bare en enkelt opladning.

Størrelse

På grund af størrelsen, er den anbefalede alder at, du som minimum er 14 år gammel. Når du skal bruge dette gode el løbehjul, derudover skal du også bruge hjelm, hvis du skulle være uheldig og vælte. Vægten på den her model, det er en vægt på 18,8 kg, mens den er 114 centimeter høj. Den er desuden også kun, 106 centimeter lang og 43,5 centimeter bred.

Maksimal Belastning

Denver SCO-85350 er et stabilt el løbehjul, der har en stærk maksimal belastning, så stort set alle kan anvende den. Uden at være bekymret for, om den går i stykker, når du stiller dig op på den. Denne model har en maksimal belastning, der er på 120 kg, men gerne være lidt mindre.

Pris

Hvis du vil købe et løbehjul, som har de tidligere nævnt funktioner, så koster det ikke ret mange penge. Det er et rigtig billig el løbehjul, som fungerer enormt godt, i en travl hverdag hvis du bor i byen. Denver SCO-85350 har et prisskilt, der er på 2.099 kr.

Ekstraudstyr

Der er monteret LED lys, ringeklokke og reflekser så du let, bliver set når det er blevet mørkt.


Rawlink XZ1200

Det her el løbehjul, det er beregnet til at, blive brugt som legetøj. Det kan selvfølgelig også, blive brugt som transportmiddel, når du skal fra A til B. Det er et rigtig godt el løbehjul, hvor du køber et produkt som, kan skabe rigtig meget sjov på en kedelig dag. Det er godkendt til at, blive brugt i trafikken fordi, det har en topfart der er på 20 kilometer i timen. Den har ikke en meget stor rækkevidde, hvilket begrænser længden du kan køre, dog er det stadig en rigtig fin rækkevidde den kan køre. Størrelsen på dette el løbehjul, det betyder at den er let at transportere, hvis du skal løfte den, op ad en trappe eller ind i en bygning. Det er ikke et el løbehjul, som er udstyret med den største, maksimale belastning men den kan stadig bære, et par børn på samme tid. Du skal ikke bruge mange penge, på at købe et el løbehjul som det her, da den her model er rigtig billig.

[afp id=” 1277″]

Rækkevidde

Det er ikke det el løbehjul, som har den største rækkevidde, når det kommer til den her liste. Du kan derfor godt, være begrænset af den afstand, som du skal køre når du skal bruge den. Dette rigtig gode el løbehjul, har en rækkevidde der kun, lægger på 12 kilometer.

Størrelse

Fordi batteriet er mindre, så gør det også at, det her el løbehjul er mindre i størrelsen. Derfor vil et godt el løbehjul, som det her være perfekt, som gave til dit barn. Som ønsker sig et el løbehjul, hvor der er mange timers leg i den, så længe den bliver holdt opladt. Det har en rigtig lav vægt, hvor den kun vejer 9 kg, så der ikke skal bruges mange muskler på at løfte den.

Maksimal Belastning

Netop den mindre størrelse, betyder det også at, den maksimale belastning er ret lav. Det er ikke alle voksne mennesker, som kan bruge den, fordi Rawlink XZ1200 kun har en maksimal belastning som er på 80 kg. Derfor egner den sig bedst til børn, eller teenagere der skal bruge den.

Pris

En meget fin ting ved, et el løbehjul som det her, det er faktisk den lave pris. På den måde slipper du, for at føle dit budget, det er blevet revet i stykker fordi du skal købe det her el løbehjul. Denne gode model af et el løbehjul, har en pris som, der er på 1.995 kr.

Ekstraudstyr

Der er støddæmper på forhjulet, så du får en meget komfortabel køreoplevelse, derudover er den godkendt til at køre i trafikken.


Vores liste

Dette er vores vurdering ud af eksterne testere, som vi mener hører til blandt 5 gode el løbehjul i test, de er vurderet ud fra forskellige kriterier såsom rækkevidde, størrelse, maksimal belastning, pris, ekstraudstyr og vurderinger fra kunder. Dette er ikke nogen officiel liste, men taget ud fra vores vurdering og anmeldelser taget online. Listen er lavet for at den almene befolkning kan skabe sig et overblik, over disse 5 rigtig gode el løbehjul når de skal ud at købe et nyt.

Disclaimer

Vi har ved Testoverblikket ikke lavet nogle former for fysiske test af disse gode el løbehjul, de er udelukkende vurderet ud fra eksterne vurderinger givet af forbrugerne, som har lavet anmeldelser på disse gode el løbehjul og diverse uafhængige tests foretaget af fx tænk.dk.