Glattejern Test 2023 – De bedste 5 kåret af eksperterne

Vi vil hos testoverblikket.dk forsøge at komme med vores liste over de 5 bedste glattejern på markedet, når man skal ud og købe et nyt glattejern. Er det vigtigt at man finder den som passer bedst til netop det behov du har brug for, som også passer til de forventninger man har før man køber den, derfor har vi lavet en top-5-liste med de bedste bedømte glattejern. Disse 5 er udvalgt efter anmeldelser fra forbrugerne, max temperatur, opvarmningstid, ledningslængde, pris og ekstraudstyr. Disse test er ikke fysisk foretaget af os, men vurderet fra eksterne testere.


GHD IV Original Styler

Hvis man kender lidt, til et glattejern så ved, man at GHD er et professionelt glattejern. Så hvis man vil købe, et glattejern som kan holde i mange år, men stadig opretholde den effektive, måde den glatter dit hår på. Der er ikke behov, for en meget høj max temperatur, når du skal glatte dit hår, hvilket det her produkt beviser. Der går ikke lang tid, før dit glattejern er klar til brug, fordi det har nemlig en kort opvarmningstid. Du har ikke behov, for at stå tæt på en stikkontakt, da dette glattejern har en, rigtig god ledningslængde. GHD er også et mærke, som koster lidt penge at købe, dog vil du aldrig nogensinde fortryde dit køb.

Max temperatur

GHD har brugt mange ressourcer, på at undersøge hvilken, max temperatur dit hår kan holde til. Det har kostet rigtig, mange arbejdstimer for at opnå, den helt ideelle temperatur. Derfor har dette kvalitets glattejern, også en max temperatur på 185 grader, som er den helt perfekte temperatur.

Opvarmningstid

Når du tænder dette glattejern, så kort er meget kort tid, før det er klar til at blive brugt. Så du kan få, noget hår som er meget glat, men stadig ikke tager skade. GHD IV Original Styler, har en kort opvarmningstid, som faktisk kun er på 30 sekunder.

Ledningslængde

Det er en fordel at, du ikke skal være tæt på en stikkontakt, når du skal glatte dit hår. Dette kræver dog at, du har en lang ledning på dit glattejern, så du kan sætte den til mens du står foran dit spejl. Det her glattejern har, en ledningslængde som, er på hele 2,7 meter.

Pris

GHD er ikke kun kendte, for at producere høj kvalitet, men også for at de koster lidt penge. Det er dog en pris, som du vil føle, er lagt enormt godt ud. Selvom det her glattejern, har en pris på 1.299 kr. så får du et glattejern, som du vil blive meget glad for at have købt.

Ekstraudstyr

Den slukker automatisk efter 30 minutter, hvis det ikke er blevet brugt, så risikere du ikke noget som helst, hvis du ved et uheld har glemt at slukke for det her glattejern.


REMINGTON S8590 Keratin Therapy

Dette højkvalitets glattejern er et, enormt godt glattejern som, bare fungerer i hverdagen. Selvom det er billigt, så er det et enormt godt, glattejern som er skånsom mod dit hår. Remington er en kendt producent, af mange forskellige personlige redskaber, hvor de har en lav pris, men stadig er i god kvalitet. Det er let at vælge, hvilken temperatur du gerne, vil have når du skal glatte dit hår, dette glattejern har en høj max temperatur. Med en lynhurtig opvarmningstid, kan du efter meget kort tid, begynde at glatte dit hår. Ledningen som sidder på, det her glattejern har, også en meget god længde, så du ikke skal bekymre dig om at være alt, for tæt på en stikkontakt. Det her er et billigt glattejern, som har en stærk pris, men stadig er i meget god kvalitet.

Max temperatur

Der er muligt for at, vælge mellem 5 forskellige temperaturer, ved at trykke på en enkelt knap. Hvis du gerne vil have, en meget lav temperatur, som er på 160 grader. Så er det faktisk muligt, da det er den laveste temperatur, som det her glattejern kan bruge. Den højeste temperatur, som dette glattejern fra Remington, kan klare er 230 grader.

Opvarmningstid

Det er aldrig sjovt at, skulle vente i lang tid, på at dit glattejern er varmt. Derfor er det her glattejern, fra Remington også udstyret, med en meget lav opvarmningstid. Det tager faktisk kun, 15 sekunder fra du tænder det, til at det har opnået den rigtige temperatur.

Ledningslængde

Med en god ledningslængde, kan du stå et godt stykke, fra den stikkontakt den sidder i. REMINGTON S8590 Keratin Therapy, har en fin ledningslængde på 1,8 meter, hvilket er den længde, som du kan stå væk fra stikkontakten.

Pris

En af de faktorer, som spiller ind på, hvorfor der bliver solgt mange. Det er nemlig at, prisen på det her glattejern, er i den lave ende. Det er et billigt glattejern, men stadig et glattejern, som er utrolig godt og effektivt, det koster en sølle sum på kun 281 kr.

Ekstraudstyr

Indviklingsfri drejbar ledning, samt 60 minutters autosluk funktion, så du ikke risikere at noget går i brand.


BRAUN Sensocare ST780

Vil du have den nyeste teknologi, men ikke vil betale, spidsen af en jetjager for den. Så skal du tage, et ekstra kig på et, glattejern som det her fra Braun. Den har meget ny teknologi, som aflæser dit hårs fugtighed, mange gange i sekundet, så den indstiller temperaturen efter dette. Det er et glattejern, som har en høj max temperatur, som er varierende da teknologien, er utrolig avanceret. Det tager kort tid, for at den har opnået, den rette temperatur til dit hår. Det er heldigvis også, et glattejern som har en, lang ledningslængde så du kan, stå et godt stykke fra stikket. Selvom den har meget ny teknologi, så er det faktisk, et glattejern som ikke er særlig dyr at købe. Det er et glattejern, som har fået meget gode anmeldelser, af både forbrugerne men også ekspert testere.

Max temperatur

En meget avanceret funktion, som dette glattejern er udstyret med, det er de sensorer som sidder i de keramiske plader. De måler fugtigheden i dit hår, op til 20 gange i sekundet, hvor den indstiller varmen efter dette. Dog er den max temperatur, det her glattejern kan køre, op til 200 grader som er max temperatur.

Opvarmningstid

Det er vigtigt at, du køber et glattejern, som har en kort opvarmningstid. Dette kan nemlig spare, dig for meget tid hver eneste dage, hvis du bruger et glattejern hver dag. Det tager kun 30 sekunder at, blive opvarmet til den rette temperatur, hvilket er utrolig kort tid.

Ledningslængde

BRAUN Sensocare ST780 har en ledning, som ikke er for lang, eller for kort. Det her glattejern har, en ledning som har, en ledningslængde på hele 2 meter. Denne ledningslængde er meget passende, så du ikke skal, bekymre dig om hvilken stikkontakt som du anvender.

Pris

Selvom det er et glattejern, som har en avanceret teknologi, der aflæser fugtigheden i dit hår. Så er det et billigt glattejern, som har en lav pris, der gør at de fleste, kan være med på moden og købe, et glattejern som er utrolig god men stadig billig, det har en pris på 389 kr.

Ekstraudstyr

Er udstyret med Braun NanoGlide keramiske plader, mens det også har afrundet kanter, så du kan krølle dit hår med den.


BABYLISS ST430E

Vil du gerne købe et glattejern, som ikke bare er effektivt, men også er enormt flot. De keramiske plader som, bliver varme når den er tændt, er belagte med guld. Dette giver den et, design som er meget elegant, hvilket vil give dig, meget opmærksomhed når du tager den frem. Alt efter hvilket slags hår du har, så kræver det forskellige temperaturer, hvor dette glattejern kan opnå en meget høj temperatur. Det er et glattejern, som hurtigt bliver varm, så du hurtigt kan få taget det i brug. Det er et glattejern, som også har en fin ledning, som har en god ledningslængde. Du skal ikke betale, noget højt beløb for høj kvalitet, hvilket er meget foretrukket blandt forbrugerne.

Max temperatur

Alt efter hvilken længde, samt tykkelse dit hår har, så er det forskelligt hvilken varme, som du skal bruge på dit hår. Hvis du har tykt eller krøllet hår, skal du bruge 235 grader, mens ved tyndt og kort hår, skal bruge 180 grader. For at få det mest optimale, ud af det her glattejern, når du skal ordne dit hår.

Opvarmningstid

BABYLISS ST430E er udstyret, med bevægelige plader som, bliver varme når den bliver tændt. Dette giver en bedre effekt, når du skal glatte dit hår, samt det holder længere og skåner dit hår. Disse plader er 35 millimeter brede, mens de er 110 millimeter lange.

Ledningslængde

Med en meget gennemsnitlig, ledningslængde kan du tilslutte, det her glattejern. Samt stå foran spejlet, uden at skulle bekymre dig, om ledningen er lang nok. Det er derfor en god mulighed, når du skal købe et glattejern, som det her da det er meget godt.

Pris

Et glattejern af høj kvalitet, som ikke kun er flot, men også er skånsom mod dit hår. Plejer ofte at koste mange penge, det er dog ikke tilfældet, med en model som BABYLISS ST430E. Det er et billigt glattejern, som fungerer enormt godt, til en pris på kun 399 kr.

Ekstraudstyr

LED display som viser, hvilken temperatur glattejernet har, samt automatisk sluk efter 60 minutter.


GHD Gold Classic Styler

Det her professionelle glattejern, er et af de bedste, glattejern som du finder på den her liste. Det bliver anvendt verden over, af både almindelige forbrugere, men også af stylister til professionelt brug. Det er et glattejern, som kan bruges verden over, da det tilpasser sig den strøm spænding som, er i din stikkontakt uanset hvor i verden du er. Det er ikke udstyret, med den højeste max temperatur, hvilket heller ikke er nødvendigt. Meget kort opvarmningstid så, du meget hurtigt kan få glattet dit hår, samt stylet til det perfekte look. Der sidder også en lang ledning, som gør opgaven med at glatte eller style dit hår, meget lettere da du kan stå mange forskellige steder. GHD glattejern er ofte ret dyre, men de er med garanti pengene værd, da de kan holde i rigtig mange år.

Max temperatur

For at skåne dit hår mest muligt, har det her glattejern fra GHD, kun en max temperatur på 185 grader. Som ikke er den højeste, men det er det som, fungerer bedst mod dit hår. Med avancerede varmesensorer opnår, du en meget jævn temperatur, så du får det samme resultat hele tiden.

Opvarmningstid

Med en opvarmningstid på, kun 25 sekunder bliver, GHD Gold Classic Styler meget hurtig klar. Så du let kan gå i gang, med at glatte eller style, dit hår hvis du også vil have krøller. Hvilket betyder at fra, når du tænder dette glattejern, til at det har den perfekte temperatur, går der kun 25 sekunder.

Ledningslængde

Det her glattejern har, en meget lang ledning, som gør det meget lettere, når du skal bruge den foran sit spejl. GHD Gold Classic Styler har, en lang ledningslængde som, er på hele 2,7 meter. Der er også et varme etui med, når du køber det her glattejern, så du kan pakke det ned, selvom det er varmt.

Pris

Det her er et glattejern, som kan holde i mange år, selv hvis du bruger den hver dag. Så høj kvalitet og holdbarhed, gør at det er et, lidt dyrt glattejern at købe. Dog har det en pris, som er overskuelig for, de fleste forbrugere da det kun, koster 1.629 kr.

Ekstraudstyr

Der er ikke behov, for at være noget ekstraudstyr, fordi det her glattejern er ekstremt godt.


Vores liste

Dette er vores vurdering ud af eksterne testere, som vi mener hører til blandt de 5 glattejern i test, de er vurderet ud fra forskellige kriterier såsom, max temperatur, opvarmningstid, ledningslængde, pris, ekstraudstyr og vurderinger fra kunder. Dette er ikke nogen officiel liste, men taget ud fra vores vurdering og anmeldelser taget online. Listen er lavet for at den almene befolkning kan skabe sig et overblik, over de forskellige glattejern når de skal ud og købe et nyt.

Disclaimer

Vi har ved Testoverblikket ikke lavet nogle former for fysiske test af disse glattejern, de er udelukkende vurderet ud fra eksterne vurderinger givet af forbrugerne, som har lavet anmeldelser på disse forskellige glattejern og diverse uafhængige tests foretaget af fx tænk.dk.