Glattejern Fra Remington Test 2021 – De bedste 5 kåret af eksperterne

Vi vil hos testoverblikket.dk forsøge at komme med vores liste over de 5 bedste glattejern fra Remington på markedet, når man skal ud og købe et nyt glattejern fra Remington. Er det vigtigt at man finder den som passer bedst til netop det behov du har brug for, som også passer til de forventninger man har før man køber den, derfor har vi lavet en top-5-liste med de bedste bedømte glattejern fra Remington. Disse 5 er udvalgt efter anmeldelser fra forbrugerne, max temperatur, opvarmningstid, ledningslængde, pris og ekstraudstyr. Disse test er ikke fysisk foretaget af os, men vurderet fra eksterne testere.


REMINGTON S9100

Som kvinde er et glattejern, et enormt vigtigt produkt, at have i dit hjem til dit hår. Der er dog nogle meget vigtige funktioner, du skal holde øje med, før du vælger at købe et nyt glattejern. Det skal som det første, være i høj kvalitet, fordi du kan risikere at skade dit hår, mere end du gavner det. Det her meget gode produkt, er en klar vinder når, det gælder høj kvalitet samt god behandling af dit hår. Den har en høj max temperatur, så de hår bliver så glat som muligt, på så kort tid som muligt, hvilket sikrer dig en kort arbejdstid. Det går rigtig hurtigt fra, du tænder produktet til at, den er klar til at blive taget i brug, så du kan tage den i brug næsten lige efter du tænder den. Ledningen skal bare være lang, der er nemlig ikke noget værre, end at ledningen ikke kan nå hen foran spejlet. Når producenten hedder Remington, så ved de fleste at, deres produkter ikke koster særlig mange penge, mens de stadig er rigtig gode.

[afp id=” 1169″]

Max temperatur

REMINGTON S9100 er et produkt i høj kvalitet, med digital temperaturindstilling hvor du kan, vælge den helt rigtige temperatur til dit hår. Det her glattejern kan opnå, en max temperatur der er meget høj, du kan nemlig få en temperatur på op til 230 grader. Denne temperatur behandler dit hår på en pæn måde, så det bliver rigtig glat.

Opvarmningstid

Det værste ved at købe, et helt nyt glattejern det er opvarmningstiden, ved det glattejern du køber har. Det kommer du ikke til, at opleve med det her glattejern, den har nemlig en kort opvarmningstid. Fra du tænder den, til at den er klar til brug, så tager det kun 25 sekunder.

Ledningslængde

På dit værelse eller på dit badeværelse, så er du ofte i nærheden af en stikkontakt, du behøver dog slet ikke at stå meget tæt på den. Der sidder en lang ledning, på det her glattejern, ledningen har en længde på 3 meter i alt. Det er en fordel, hvis du ikke orker at stå tæt på strømkilde.

Pris

Høj kvalitet behøver ikke altid, koste en formue for dig at købe, da det her glattejern faktisk er billigt. REMINGTON S9100 koster kun, et lille beløb der er på 335 kr. som er en pris, de fleste kan være med på når den skal købes. Det er en pris, du kan finde råd til, hvis du ikke har noget særlig stort rådighedsbeløb.

Ekstraudstyr

Der er ikke behov for ekstraudstyr, fordi den her model har, næsten det hele når man skal købe et helt nyt glattejern.


REMINGTON Wet2Straight Wide Plate

Når du skal glatte dit hår, så er det en kæmpe fordel, hvis du bruger olie eller lignede i dit hår. Fordi så skåner du håret, så meget som muligt, når du alligevel gerne vil glatte dit hår. Den her model er en kraftig model, der uden problemer vil, kunne gøre alle kunderne tilfredse under brug. For at få det bedste resultat, skal dit hår have en bestemt varme, men stadig ikke en alt for høj varme til dit hår. Det er et glattejern, som er lynhurtig til at opnå, den temperatur som du har valgt, så det er klar til at blive taget i brug efter meget kort tid. Ledningen er ikke en ledning, som har den største længde, men den har en funktion som gør det meget lettere at bruge den. En helt fantastisk funktion, ved den her model det er, hvad den koster dig at købe, fordi den er meget billig at købe.

[afp id=” 1170″]

Max temperatur

Selv om den kan blive meget varm, behøver du ikke være bange, for om du kommer til at glemme at slukke den. Med automatisk sluk funktion, så slukker den automatisk efter et bestemt antal tid. Den kan desuden blive rigtig varm, faktisk kan den blive helt op, til 230 grader på varmelegemerne.

Opvarmningstid

Nogle mennesker kan have en travl dag, eller bare en meget hektisk hverdag, hvor der ikke er meget tid til at gøre sig klar. Derfor er det utrolig vigtigt, at dit helt nye glattejern, har en meget kort opvarmningstid. REMINGTON Wet2Straight Wide Plate har en opvarmningstid, der er på 15 sekunder, hvilket nærmest ikke kan blive hurtigere.

Ledningslængde

Ledningen er ikke i den helt høje ende, når det gælder ledningslængde, der er dog en funktion som opvejer dette. Det er nemlig at ledningen er drejbar, hvilket betyder at du ikke oplever at, din ledning begynder at krølle samme, selv når den har en længde på 2,5 meter.

Pris

Et glattejern i høj kvalitet, behøver nødvendigvis ikke koste, rigtig mange penge at købe. Det er den her model, et meget godt eksempel på, det er et glattejern som har en rimelig pris at købe. Prisen på det her glattejern, det er en pris på 365 kr. hvor du ikke sprænger budgettet, når det skal købes.

Ekstraudstyr

Der er en opbevaringspose med, så du altid ved hvor den er, når du er på farten. Den kan desuden bruges på, både tørt men også vådt hår.


REMINGTON S8590 Keratin Therap y Pro

Et glattejern behøver ikke, være noget helt ekstraordinært, eller et meget fancy produkt at have. Det her glattejern er, et rigtig godt et af slagsen, fordi den glatter dit hår til det ypperste. Men den stadig ikke, laver skade på dit hår, når du er ved at bruge den. Der er nemlig ikke noget mere irriterende, end at rende rundt med uglet hår, uanset om du er kvinde eller mand. Temperaturen som den kan opnå, den er i den høje ende, hvilket giver det bedste mulige resultat. Du kan lynhurtigt tage den i brug, hvis du måske står op for sent, kan du glatte dit hår efter meget kort tid. Den eneste ulempe ved dette glattejern, det kan kun være ledningens længde, fordi den er nemlig ikke særlig lang. Men hvor prisen på produktet, hurtigt gør at ledningslængden, slet ikke er noget problem for kunderne.

[afp id=” 1171″]

Max temperatur

Temperaturen er meget relevant, i forhold til hvor effektivt, dit hår skal glattes. Samt hvor lang tid, du skal bruge på at få glattet dit hår, jo bedre temperatur jo bedre og hurtigere resultat får du. Den laveste temperatur dette glattejern, kan have er på 160 grader, mens max temperatur er på 230 grader.

Opvarmningstid

Selv hvis dit glattejern, skal have den maksimale temperatur, så kan den gøre dette på meget kort tid. Fra at du tænder den, til at den har opnået max temperatur på 230 grader, så tager det kun sølle 15 sekunder for dette. Hvilket er en utrolig kort tid, når du skal have glattet dit hår.

Ledningslængde

Ledningen er meget kort, i forhold til de andre modeller, der er på denne liste over disse 5 glattejern fra Remington. Selv om ledningen er drejbar, hvilket gør det meget bedre, fordi den ikke krøller sig sammen. Ledningen har en længde, der er på 1,8 meter, hvilket er den længde du kan stå fra din stikkontakt.

Pris

Prisen er meget vigtig, hvis du er studerende, som gør at dit rådighedsbeløb ikke er særlig stort. Så passer REMINGTON S8590 Keratin Therap y Pro, perfekt ind i det budget, fordi den er meget billig at købe. Når den skal købes, så koster den et lille beløb, der kun er på 187 kr.

Ekstraudstyr

Med automatisk sluk efter 60 minutter uden brug, sikrer det både dig og dit hjem, hvis du glemmer at slukke den efter brug.


REMINGTON Shine Therapy Wide Plate

Har du meget fyldigt hår, så skal du helst, købe et glattejern der er stort. Frem for hvis du ikke har, hår der er meget fyldigt, så kan du sagtens købe et mindre glattejern. Dette glattejern er ideelt, til de mænd eller kvinder, der har meget fyldigt hår fordi den er ret stor og bred. Med temperaturlås risikere du ikke, at dit glattejern pludselig bliver varmere, men holder sig plads på den valgte temperatur. Den maksimale temperatur som det her glattejern, kan opnå er en lille smule højere, end hvad de forrige modeller kan opnå af max temperatur. Den har dog stadig, en opvarmningstid der er gennemsnitlig, så det går meget hurtigt for den at være klar til at blive brugt. Ledningslængden er meget lang, men den selvfølgelig også har, den fantastiske funktion så ledningen ikke krøller. Det er et ret dyrt krøllejern, som koster lidt mere end flere af disse modeller, dog er den stadig til at komme i nærheden af, når man ser prisen på dette glattejern.

[afp id=” 1172″]

Max temperatur

Det her glattejern kan opnå, en meget høj max temperatur, men også en relativt lav temperatur. Hvilket du selvfølgelig kan vælge, mellem ved at trykke på en knap, der sidder på siden af glattejernet. Den mindste temperatur du kan vælge, det er en temperatur på 150 grader, mens max temperaturen er på hele 235 grader.

Opvarmningstid

Selv på trods af den, meget høje maksimale temperatur, så tager meget kort tid at ramme den temperatur. Du kan gå fra stuetemperatur, som er den temperatur hvor dit glattejern er i, til maksimal temperatur på kun 15 sekunder. Det er en meget hurtig opvarmning, der sikrer dig kort tid fra at du kan begynde, med at glatte dit hår.

Ledningslængde

Med den enormt smarte funktion, hvor ledningen drejer rundt, så den beholder den lange længde. Derudover er ledningen rigtig lang, hvor den har en længde, der ligger på hele 2,5 meter. Hvilket er en rigtig lang ledning, som sammen med funktionen hvor den kan dreje rundt gør det meget lettere at håndtere denne model.

Pris

Prisen på selve glattejernet, kan godt virke som mange penge, men det er med sikkerhed pengene værd. Fordi du køber et produkt, der følger dig gennem mange år, før den måske trænger til en udskiftning. Alt dette kan du købe, for et beløb der er på 499 kr.

Ekstraudstyr

Der følger en opbevaringspose med i handlen, samt så slukker maskinen sig selv, efter 60 minutter hvor den ikke bliver brugt.


REMINGTON S9600

Den sidste som bliver nævnt, det er måske en af de bedste, modeller der er blandt disse 5 forskellige glattejern. Det er et rigtig effektivt glattejern, der muligvis har nogle af de bedste funktioner, når det gælder disse nævnte funktioner. Den har memory funktion, så den husker den præcise temperatur, som der blev brugt på den sidste gang. Det er det glattejern, der kan opnå den højeste max temperatur, på hele den her liste over disse glattejern fra Remington. Når den skal opvarmes, så har den faktisk også, den korteste tid for at opnå den maksimale temperatur på. Ledningen er enormt lang, så du ikke skal bekymre dig, om hvor den nærmeste stikkontakt sidder henne. Måske den eneste ulempe, men så alligevel ikke, fordi prisen er faktisk ikke så høj når man kigger, på hvilke kvaliteter du køber.

[afp id=” 1173″]

Max temperatur

Der er en turbo funktion, som kan booste dit glattejerns temperatur, i op til 30 sekunder. Den højeste temperatur uden turbo funktion, det er en temperatur på 235 grader, der faktisk også er den højeste temperatur. Den laveste temperatur er på 150 grader, hvis du bruger turbo funktion, kan du opnå 240 grader i op til 30 sekunder.

Opvarmningstid

Fra du vælger at vil bruge det her glattejern, hvor du så sætter den til strøm, til at den er helt klar til brug igen. Så går der meget lidt tid, faktisk går der kun sølle 10 sekunder, før du kan bruge den. Den er lynhurtig klar, til at blive taget i brug, så dit hår kan blive pænt og glat.

Ledningslængde

Der sidder en lang ledning, på et produkt som REMINGTON S9600, hvilket giver dig en større frihed. Du vil heller ikke, komme til at bøvle med din ledning, fordi den kan nemlig dreje rundt. Det sikrer dig en god oplevelse, for at du bliver så glad som overhovedet muligt, da ledningen faktisk er 3 meter lang.

Pris

Kvalitet og pris går typisk hånd i hånd, hvilket det her glattejern, modbeviser på en god måde. Den har nogle helt fantastiske funktioner, men til en meget lille pris, hvilket gør det til et ideelt produkt at købe, for selv en studerende da den kun koster 251 kr.

Ekstraudstyr

Når du er færdig med at bruge den, så er glattejernet ofte varmt, hvor man ofte skal vente på den er kølet ned igen. Det behøver du ikke, med den opbevaringstaske der følger med, den kan uden problemer holde til den varme.


Vores liste

Dette er vores vurdering ud af eksterne testere, som vi mener hører til blandt de 5 bedste glattejern fra Remington i test, de er vurderet ud fra forskellige kriterier såsom max temperatur, opvarmningstid, ledningslængde, pris, ekstraudstyr og vurderinger fra kunder. Dette er ikke nogen officiel liste, men taget ud fra vores vurdering og anmeldelser taget online. Listen er lavet for at den almene befolkning kan skabe sig et overblik, over de forskellige glattejern fra Remington når de skal ud og købe en ny.

Disclaimer

Vi har ved Testoverblikket ikke lavet nogle former for fysiske test af disse glattejern fra Remington, de er udelukkende vurderet ud fra eksterne vurderinger givet af forbrugerne, som har lavet anmeldelser på disse forskellige glattejern fra Remington. og diverse uafhængige tests foretaget af fx tænk.dk.