Glattejern Fra OBH Test 2021 – De bedste 5 kåret af eksperterne

Vi vil hos testoverblikket.dk forsøge at komme med vores liste over de 5 bedste glattejern fra OBH på markedet, når man skal ud og købe et nyt glattejern fra OBH fra Philips. Er det vigtigt at man finder den som passer bedst til netop det behov du har brug for, som også passer til de forventninger man har før man køber den, derfor har vi lavet en top-5-liste med de bedste bedømte glattejern fra OBH. Disse 5 er udvalgt efter anmeldelser fra forbrugerne, max temperatur, opvarmningstid, ledningslængde, pris og ekstraudstyr. Disse test er ikke fysisk foretaget af os, men vurderet fra eksterne testere.


OBH Straight & Curl Nano Pro

Går man efter et produkt, der er i høj kvalitet, som barer fungerer i hverdagen. Så kan et glattejern, som det her fra OBH, være et let valg når du skal købe, et helt nyt glattejern. Det er et glattejern, som har modtaget rimelig gode anmeldelser, af forbrugerne efter de har købt og testet det. Der er en rigtig høj max temperatur, men stadig ikke for højt, til at dit hår bliver skadet ved at bruge den. Der er også en fin opvarmningstid, hvilket betyder du ikke, skal vente i lang tid på det er klar til brug. Der er selvfølgelig også, en meget lang ledning med, så du ikke er begrænset af at skulle stå tæt på en stikkontakt. OBH producere ikke dyre produkter, så du kan købe dette glattejern, til en forholdsvis lav pris.

[afp id=” 1033″]

Max temperatur

Når dit glattejern har opnået, den rigtige temperatur har, den en kontrollampe som lyser op. Dette viser at den, har opnået den helt perfekte temperatur, til at gå i gang med det samme. Den har desuden en max temperatur, der er på 230 grader, hvilket er den højeste temperatur.

Opvarmningstid

Hvis du er et travlt menneske, så kan det være en god ide, at kigge på en med en kort opvarmningstid. Det betyder nemlig at, du meget hurtigt kan komme i gang, med at få det hår du ønsker. Hvor den her model, har en kort opvarmningstid, der kun er på 30 sekunder fra du tænder den, til den har opnået 230 grader.

Ledningslængde

Der er en ekstra lang ledning, med når du køber OBH Straight & Curl Nano Pro, hvilket er en stor fordel. Det er nemlig ikke altid, at der er en stikkontakt i nærheden, af dit spejl så du kan se hvad du foretager dig. Derfor har OBH sørget, for at det her glattejern, har en ledningslængde på 2,8 meter.

Pris

Det her er ikke, et dyrt produkt at købe, det har en pris alle kan finde råd til. Uanset om du er studerende, eller ikke har en høj indkomst, kan du stadig let købe rigtig høj kvalitet. Prisen for at købe, et kvalitets glattejern der desuden, også er utrolig effektiv er på kun 375 kr.

Ekstraudstyr

Der er hele 5 forskellige temperaturindstillinger, mens der også er automatisk afbryder, mens der også følger en opbevarings taske med i handlen.


OBH BJÖRN AXÉN TOOLS 3D STYLER

Det her er ikke, bare et helt almindeligt glattejern, der er nemlig mulighed for at style dit hår, på mange forskellige måder. Der er mulighed for, at både glatte, krølle men også lave bølger, i dit hår på meget kort tid. Det er et rigtig godt produkt, når du har travlt men, stadig gerne vil have flot hår. Der er en høj max temperatur, der behandler dit hår ordentligt, men stadig ikke skader det på nogen måde. Det går selvfølgelig også hurtigt, for at dit helt nye glattejern, er klar til at blive taget i brug. Ledningen er lang og meget hjælpsom, til at gøre det lettere, når du skal have glattet dit hår, eller bare gerne vil style det. Prisen er rigtig god, især når man kigger på, hvad du får for dine penge ved at købe det her produkt.

[afp id=” 1034″]

Max temperatur

Der sidder et patenteret tredobbelt varmeteknologi, der har flydende keramiske plader, der deler varmen perfekt ud. Det gør at den maksimale temperatur, ikke behøver være alt for høj, fordi varmen bliver fordelt jævnt over alt. Den max temperatur som, det her 3-i-1 glattejern kan opnå, er på 210 grader.

Opvarmningstid

Det går hurtigt for dette glattejern, at blive varm fordi, det har en kort opvarmningstid. Det er meget vigtigt, du kigger på et nyt glattejern, der ikke er længe om at blive varm. Jo hurtigere det bliver varmt, jo hurtigere kan du, gå i gang med at style dit hår på den måde du gerne vil have.

Ledningslængde

Det er meget vigtigt, at du køber et glattejern, der har en lang ledning. Det begrænser dig nemlig ikke, når du vil se præcis, hvad du laver med dit glattejern. Derfor har OBH BJÖRN AXÉN TOOLS 3D STYLER, også en ekstra lang ledning, der er på 2,8 meter.

Pris

For at købe det her glattejern, skal du betale en mindre pris, de fleste burde kunne finde råd til. Det er desuden også, en rigtig lav pris, hvis du kigger efter et glattejern, som kan meget mere end bare at glatte dit hår. Dette glattejern koster 411 kr. som er en pris, der er i den lave ende at købe.

Ekstraudstyr

Med automatisk sluk funktion, så slukker det her glattejern, automatisk efter 1 time, hvis du ikke selv slukker det.


OBH Bjn Ax Tools Mini Black

Som der kan læses i navnet, er det her et mindre glattejern, hvilket gør at den kan tages med rundt. Det er meget let, at tage den med i tasken, hvis du pludselig får brug, for at få glatte dit hår. Det er en kæmpe fordel, at den ikke er større, da den fylder minimalt, faktisk så lidt at du kan tage den med i din jakkelomme. Den har ikke en, alt for høj max temperatur, men det er slet ikke nødvendigt. Derudover går det stadig, hurtigt for den at blive varm, hvis du ikke har meget tid. Med en rigtig lang ledning, slipper du for alt det bøvl, hvor du ikke kan få glattet dit hår ordentligt. Prisen er rigtig lav, hvilket også er fordi, den ikke er helt egnet til at være et hverdags glattejern.

[afp id=” 1035″]

Max temperatur

Der er ikke en høj max temperatur, men den er stadig høj nok, til at gøre det den er beregnet til rigtig godt. Det er muligt at opnå, en temperatur der kan, nå op til 200 grader. Det er en rigtig fin max temperatur, som stadig let kan glatte dit hår, selvom du måske har lidt travlt.

Opvarmningstid

For at opnå en max temperatur, der er på 200 grader, går det meget hurtigt for dette glattejern at opnå. Ved at den opnår, en max temperatur på kun 60 sekunder, kan du hurtigt tage den frem og begynde at glatte dit hår. På meget kort tid, kan du påbegynde glatning af dit hår, hvis du ikke er helt tilfreds med, hvordan dit hår ser ud.

Ledningslængde

Der følger en meget lang ledning med, faktisk en af de ledninger, som har den største længde. Det er et glattejern med en lang ledning, hvor den har en ledning, der er på 3 meter. Selvom det ikke er et stort glattejern, så er ledningen rigtig lang, hvilket er en rigtig god funktion ved OBH Bjn Ax Tools Mini Black.

Pris

Det er også et meget billigt glattejern, det har en lav pris, faktisk et af de laveste blandt, disse 5 forskellige glattejern fra OBH. For at købe det, skal du betale et beløb, der kun er på 240 kr. det er billigt, for et glattejern som kan tages med på farten, i din håndtaske eller lignede.

Ekstraudstyr

Der er ikke meget ekstraudstyr med, dog følger der en pose, med som du kan opbevare den i, også selvom det lige er blevet brugt.


OBH Artist Straight & Go

Det bliver ikke lettere, at tage et glattejern med på farten, ved at købe denne model. Det er nemlig det første glattejern, som er trådløs under brug, derfor skal du ikke bekymre dig om en ledning. Det her glattejern er blevet rost, af eksperterne men også af, forbrugerne der har købt dette kvalitets glattejern. Der er mulighed for at ændre temperaturen, så du kan vælge den temperatur, som passer bedst til dit hår. Fordi det fungerer via trådløs funktion, så har det også en længere opvarmningstid, faktisk en af de største opvarmningstider på hele listen. Du kommer aldrig til at rode, med en ledning når du, skal bruge det her glattejern, det gør det hele meget lettere for dig. På trods af de gode funktioner, så koster det her glattejern, ikke særlig mange penge at købe. Valget falder meget let, på at købe den her model, da den er brugervenlig og let at tage med rundt.

[afp id=” 1036″]

Max temperatur

Du kan vælge mellem, 2 forskellige varmeindstillinger, om du vil have svag varme, eller om du vil have høj varme. Den laveste varme som du kan vælge, er på 160 grader, mens den max temperatur du kan vælge, er på 200 grader. Det er en temperatur, som behandler dit hår bedst muligt, også selvom varme ikke er sundt for dit hår.

Opvarmningstid

Der er en lang opvarmningstid, hvilket er fordi den ikke, har direkte forbindelse til strøm. Det gør dog ikke, at det er et dårligt glattejern, fordi dette glattejern er et rigtig godt køb. OBH Artist Straight & Go, har en opvarmningstid som, er på 120 sekunder fra du tænder den, til at det har opnået den rigtige temperatur.

Ledningslængde

Nu kommer vi til den funktion, som måske er en af, de bedste funktioner ved det her glattejern. Det er nemlig at du ikke skal bruge ledning, ja du hørte rigtigt, du skal ikke tænke på ledningslængden. Fordi det her glattejern, er nemlig trådløst og fungerer via et integreret batteri, hvor den har en batteritid der er på hele 35 minutter for hver opladning.

Pris

Selvom det er et trådløst glattejern, så koster den ikke, særlig mange penge at købe. Det her glattejern er nemlig billigt, selvom det har enormt, gode funktioner og er enormt brugervenligt. Hvis du vil købe, et glattejern i god kvalitet, som også er effektivt så koster det kun 299 kr.

Ekstraudstyr

Du kan også bruge den til, at lave krøller eller glatte dit hår, mens den automatisk slukker efter 20 minutter.


OBH Bjn Ax Tools Straight & Curl Wide

Dette glattejern er et professionelt glattejern, som kan style dit hår til perfektion, det er et meget effektivt glattejern som alle vil blive glad for at købe. Mange stylister rundt omkring i verden, bruger et glattejern som det her, fordi det virker til over alle forventninger. Det er et glattejern, som kan opnå en rigtig høj max temperatur, så den kan bruges til flere forskellige ting. Den opnår desuden max temperatur, meget hurtigt uanset hvilken indstilling, som du vælger da den har mange forskellige indstillinger. Der er en rigtig smart funktion, som gør at ledningen drejer rundt, hvilket betyder den ikke bliver viklet rundt. Fordi det er et professionelt glattejern, der kan holde i mange år, så er prisen også i den høje ende, den er nemlig lidt dyr at købe. Designet gør at den er ekstra bred, hvilket er en fordel, hvis du har tykt og langt hår.

[afp id=” 1037″]

Max temperatur

Der er et LCD display, som viser præcis hvilken temperatur, du gerne vil have. Det viser desuden også, hvornår den er klar til brug, derudover er den meget brugervenlig og let at vælge temperatur på. Der er 10 forskellige temperaturer, som går fra 130 grader og op til 230 grader, du kan ændre temperaturen med 10 grader ad gangen.

Opvarmningstid

Det tager utrolig kort tid, fra du tænder den, til at har opnået den valgte temperatur. Det sikrer dig at du let, kan få glattet dit hår, fordi du ikke skal stå og vente i lang tid, før den er klar til at blive taget i brug. Opvarmningstiden er et vigtigt kriterie, du skal kigge på, før du køber et nyt glattejern.

Ledningslængde

Selvom du har et glattejern, som har en meget lang ledning, der er på hele 3 meter. Så risikere du på ingen måde, at de vikler sig sammen, fordi den her ledning kan nemlig rotere. Så kommer du aldrig, til at bøvle med en irriterende ledning, som har snoet sig mange gange.

Pris

OBH Bjn Ax Tools Straight & Curl Wide, er ikke noget dyrt glattejern, dog har den stadig en pris. Som er den højeste, når der bliver sammenlignet, med de 4 andre på den her liste. For at købe et glattejern, som det her i meget høj kvalitet, der er meget effektiv, så koster det 900 kr.

Ekstraudstyr

Du kan låse det her glattejern, så det er låst sammen, når du ikke bruger det. På den måde fylder, det mindre at have liggende i en skuffe.


Vores liste

Dette er vores vurdering ud af eksterne testere, som vi mener hører til blandt de 5 bedste glattejern fra OBH i test, de er vurderet ud fra forskellige kriterier såsom max temperatur, opvarmningstid, ledningslængde, pris, ekstraudstyr og vurderinger fra kunder. Dette er ikke nogen officiel liste, men taget ud fra vores vurdering og anmeldelser taget online. Listen er lavet for at den almene befolkning kan skabe sig et overblik, over de forskellige glattejern fra OBH når de skal ud og købe et nyt.

Disclaimer

Vi har ved Testoverblikket ikke lavet nogle former for fysiske test af disse glattejern fra OBH, de er udelukkende vurderet ud fra eksterne vurderinger givet af forbrugerne, som har lavet anmeldelser på disse forskellige glattejern fra OBH og diverse uafhængige tests foretaget af fx tænk.dk.