Gaskomfur Test 2021 – De bedste 5 kåret af eksperterne

Vi vil hos testoverblikket.dk forsøge at komme med vores liste over de 5 bedste gaskomfur på markedet, når man skal ud og købe et nyt gaskomfur. Er det vigtigt at man finder den som passer bedst til netop det behov du har brug for, som også passer til de forventninger man har før man køber den, derfor har vi lavet en top-5-liste med de bedste bedømte gaskomfur. Disse 5 er udvalgt efter anmeldelser fra forbrugerne, energiklasse, kapacitet, størrelse, pris og ekstraudstyr. Disse test er ikke fysisk foretaget af os, men vurderet fra eksterne testere.


GRAM GK3610-90BX

Et gaskomfur giver en rigtig god tilberedning, af det mad du laver, på dit flotte og effektive gaskomfur. Mange foretrækker at bruge, et gaskomfur når der skal, tilberedes mad da det er lettere at kontrollere varmen. Dette rigtig gode gaskomfur, er blevet rost af eksperterne, men også af forbrugere der har givet den positive anmeldelser. Den har en rigtig god energiklasse, der gør at den er billig i drift, men også er god mod miljøet. Ovnrummet har en fin kapacitet, det er dog muligt, at købe en ovn med en større kapacitet. Det er ikke et stort gaskomfur, hvilket gør at den også fylder mindre, dog er det stadig ikke et meget lille gaskomfur. Prisen på det her gaskomfur, er rigtig god hvilket betyder, at du kan købe et enormt effektivt gaskomfur.

[afp id=”955″]

Energiklasse

Når der snakkes energiklasse, skal det være en høj prioritet, at du køber et gaskomfur med en god energiklasse. Det afgør nemlig hvor dyrt, det helt nye gaskomfur er i drift, denne model har en energiklasse der hedder A. Hvilket næsten er helt i toppen, her får du et gaskomfur, der er god mod din pengepung men også mod miljøet.

Kapacitet

Kapaciteten på dette komfur, er ikke det største du kan finde, dog er det stadig en god kapacitet. GRAM GK3610-90BX har en kapacitet, der ligger på 66 liter, hvilket er meget lignede et helt normalt komfur, der udelukkende kører på el. Det er et gaskomfur, der egner sig til en familie, der er på 4+ medlemmer.

Størrelse

Når du skal sætte dit nye gaskomfur på plads, skal du sikre dig, at du har pladsen til at have det stående. Ellers kan det godt, blive et problem hvis du lige har, sat et helt nyt køkken op. Højden på dette gaskomfur, er på 850 millimeter, mens det kan forhøjes til 900 millimeter. Bredden og dybden på GRAM GK3610-90BX, er på kun 600 millimeter.

Pris

Selvom et gaskomfur kan virke, som et meget dyrt produkt, at købe fra helt ny. Dog koster dette gaskomfur, ikke noget højt beløb, det har nemlig kun en pris på 6.099 kr. Dette gør den billig at købe, mens den også er billig i drift, så hvad er der ikke at kunne lide ved den.

Ekstraudstyr

Uanset om du vil bruge bygas, naturgas eller flaskegas, så er det muligt med dette gaskomfur. Der medfølger nemlig dyser, til de forskellige former for gas.


SMEG SCB91MFN9

Når der snakkes et gaskomfur, hvor kvaliteten og størrelse, har en betydning kan den her model kun være nummer 1. Det er en professionel koks, åbenlyse valg når det falder, på at købe et gaskomfur. Det er et gaskomfur, der er blevet skamrost til skyerne, når det gælder funktioner og effektiviteten af et gaskomfur. Selvom det er meget stort, så er energiklassen stadig i top, hvilket betyder at den er billig i drift. Ovnen har en kæmpe stor kapacitet, det gør at du aldrig, vil opleve problemer med om du har plads nok til at lave meget mad. Det er en meget gennemsnitlig størrelse, selvom den har en høj kapacitet og mange kogefelter, fylder den kun lidt mere end normalt. Det er ikke noget dyrt gaskomfur, dog er prisen stadig rimelig høj, men det vil på alle måder være pengene værd.

[afp id=”956″]

Energiklasse

Den energiklasse som dette gaskomfur, er udstyret med er rigtig god, det er ikke den højeste men meget tæt på. Energiklassen har en karakter, der er på A som, der kun er 3 karakterer fra helt top karakter. Dette gør at den er billig i drift, fordi den ikke bruger, særlig meget strøm når den bliver anvendt.

Kapacitet

Hvis du skal lave, en meget stor julemiddag, eller du skal servere en stor festmiddag. Så er dette gaskomfur, lige det rigtige valg for dig, det har en kæmpe stor kapacitet, når det gælder ovnrummet. Det ovnrum som, sidder i denne model, er på hele 115 liter hvilket er enormt højt for et gaskomfur.

Størrelse

For at der kan være plads, til at ovn rummet har en høj kapacitet, betyder det også at den er lidt større. Højden er ikke mere end normalt, den er fra 885 som standard højde, mens den kan forhøjes til 915 millimeter. Den ekstra bredde er på 900 millimeter, hvilket er 300 millimeter mere end standarden, dybden er også på 598 millimeter, hvilket er helt gennemsnitligt.

Pris

Den ekstra størrelse betyder også, at SMEG SCB91MFN9 koster lidt flere penge at købe, dog vil du være yderst tilfreds med dit køb. Når du skal ud og købe, et kvalitets gaskomfur med et enormt flot udseende, skal du betale en sum på 10.439. Det er en rigtig god pris, for et produkt der kan holde i mange år, så længe den bliver behandlet ordentligt.

Ekstraudstyr

Der er monteret sikkerhedsventil, på alle brændere så der, ikke sker nogle uheld. Der medfølger også, et roterende grillspyd, til både kylling eller spareribs, det giver dig en perfekt tilberedning.


SMEG Smeg CX61VMLS8

Går du meget op i, at dit gaskomfur skal have det, flotteste design og stadig være enormt effektiv. Her kommer denne model, fra producenten SMEG hvilket muligvis, er et af de flotteste gaskomfur du kan købe til dit hjem. Den kommer i et design, af rustfrit stål som giver et enormt flot udseende, og vil pynte i hvilket som helst hjem det bliver sat i. Energiklassen er selvfølgelig rigtig god, hvilket gør at du ikke, skal bruge mange penge om året på strøm. Den er udstyret med, en ovn kapacitet der passer, ind i hvilket som helst køkken. Det er let at købe et gaskomfur, hvis du vil bytte dit gamle, gaskomfur ud med en ny model, da målene er helt normale for et gaskomfur. Prisen er særlig attraktiv, da den ikke er særlig høj, men måske stadig lidt dyr men kvalitet koster penge at få hjem til dit hjem.

[afp id=”957″]

Energiklasse

Energiklassen som dette gaskomfur, er udstyret med er høj, så du ikke betaler meget i strøm hvert år. Det er nemlig en fordel, at købe et gaskomfur der ikke, koster særlig meget når det kommer til strømforbrug. Det er et gaskomfur, der har en energiklasse på A, hvilket du skal kigge særligt på når du, skal ud og handle et nyt gaskomfur.

Kapacitet

SMEG Smeg CX61VMLS8 har en god kapacitet, der gør sig velegnet til, en større familie på 4+ medlemmer. Der har brug for meget plads, når der skal laves store portioner, til fødselsdage eller til en påskefrokost. Det her gaskomfur har en kapacitet, når det kommer til ovn rummet, der er det udstyret med en kapacitet på 70 liter.

Størrelse

Størrelsen når du skal købe, dette gaskomfur er vigtig, hvor du skal sørge for at der er plads til dit nye gaskomfur. Højden er på 875 millimeter, som helt standard mål, men kan blive forhøjet til 925 millimeter. Både bredden og dybden, har de samme mål, de er på 600 millimeter i både bredde og dybde.

Pris

Et gaskomfur koster lidt flere penge, da der skal bruges mere teknologi, når den skal produceres, Dog er dette gaskomfur, ikke alt for dyr at købe, men det har stadig en lidt høj pris. SMEG Smeg CX61VMLS8, koster omkring 7,999 kr. når det skal købes, hvilket du vil være meget tilfreds med efter dit køb.

Ekstraudstyr

Der er dyser til omstilling, fra flaskegas til naturgas eller bygas, mens der også er Ever-clean emalje, så det er let at gøre komfuret rent efter brug.


GORENJE K6151WH

Dette ligner en helt normal ovn, dog er forskellen at der ikke, er induktionsplade men du tilbereder din mad med gas. Eksperter siger at det er lettere, holde den helt rigtige temperatur, ved at bruge gas fremfor et normalt komfur. Med damprengøring bruger dette produkt, damp til at rengøre det indvendige af ovnen, så du ikke skal bruge lang tid, på at rengøre den når det trænger. Med et lavt strømforbrug, bruger du ikke meget strøm, uanset hvilket form for program du vil bruge. Kapaciteten er rigtig god, når det gælder et gaskomfur, som desuden også er gennemsnitligt for en ovn. Helt normale mål når, det kommer til størrelsen af et gaskomfur, så passer den ind i næsten alle former for hjem. Dette er et meget billigt gaskomfur, der koster meget lidt at købe, det er faktisk det billigste på hele listen.

[afp id=”958″]

Energiklasse

Energiklassen er der ikke gået ned på, selvom det er en meget billig, men utrolig funktionelt gaskomfur. Det er en energiklasse, som næsten er helt i toppen, når det kommer til karakterskalaen. Karakteren som den har, hedder A hvilket gør at den er, billig i drift men stadig rigtig effektiv.

Kapacitet

Det er vigtigt med en god kapacitet, ellers kan det let begrænse, dig når du skal enten bage eller lave store portioner. Kapaciteten bliver målt i liter, hvor der i dette gaskomfur, har en kapacitet på 71 liter. Det er en rigtig god plads, der let kan servicere en mellemstor familie.

Størrelse

Som en helt normal ovn, som man typisk ser i et hjem, så har dette gaskomfur ikke nogen speciel størrelse. Der har et helt gennemsnitligt mål, så den passer ind i stort set alle køkkener, højden er på 900 millimeter, mens bredden er på 600 millimeter og dybden er på 600 millimeter.

Pris

GORENJE K6151WH er et meget billigt gaskomfur, den har en enormt lav pris, hvor de fleste kan være med når den skal købes. Det her gaskomfur koster, kun en meget lav pris på 3.995 kr. det er en meget lav pris, for et rigtig godt gaskomfur til dit hjem.

Ekstraudstyr

Det er let at omstille, til forskellige former for gas, hvis du vil have bygas, naturgas eller flaskegas. Derudover er det et simpelt gaskomfur, der fungerer rigtig godt i dit hjem.


SMEG SCB92MX8

Vil du gerne købe, et meget stort gaskomfur, som ikke kun er rigtig god. Men det også skal stå knivskarpt, så er dette gaskomfur lige præcis det du søger. Det er udstyret med 5 kogefelter, så du kan bruge dem, alle sammen på en gang meget let. Med et aftageligt ovnlåge der har 3 lag hærdet glas, kan du på kort tid, rengøre det indvendige af dit gaskomfur. Den energiklasse dette gaskomfur, har er lige præcis det samme, som de andre modeller på denne liste. Kapaciteten er meget god, så der er plads til en stor gås, eller flere bradepander på samme tid. Det her er et ekstra bredt gaskomfur, som du skal sikre dig, at du har plads til at have stående før du køber det.

[afp id=”959″]

Energiklasse

Energiklassen er meget afgørende for, hvor dyrt et gaskomfur, er hvert år i strøm. Et højt strømforbrug kan nemt, løbe op i mange penge, når det bruger meget strøm hvert år. Det er ikke tilfældet, med et gaskomfur som det her, det har en energiklasse på A. Denne energiklasse holder dit strømforbrug nede, ved varmluft bruger den 0,74 kWh i drift, mens den ved konventionel varme bruger 0,83 kWh.

Kapacitet

Det er ikke den mindste kapacitet, når der snakkes et gaskomfur, som denne model fra SMEG. Kapaciteten på SMEG SCB92MX8, ligger på hele 79 liter, hvilket er en ret høj kapacitet. Derfor gør den sig let egnet, til en større familie som har et, behov der er højere end normen.

Størrelse

Før du køber dette gaskomfur, skal du måle det sted, hvor enten dit gamle gaskomfur står. Ellers skal du sikre dig, at dit nye køkken har pladsen til at have det stående. Det her gaskomfur er nemlig ekstra bredt, hvilket er betydende for de fleste hjem, højden er på 885 millimeter. Derudover er den ekstra bredde på 900 millimeter, mens dybden er på 600 millimeter.

Pris

Prisen er ret høj, men det er et gaskomfur, der er alle pengene værd at købe. Prisen på et gaskomfur, er på 14.446 kr. hvilket desuden også, er en af de højeste priser, hvis du sammenligner hele den her liste. Derfor er det en rimelig høj pris, for et gaskomfur men du får, et gaskomfur i rigtig høj kvalitet.

Ekstraudstyr

Med damp rengøring løsner det, stort set alt snavs, så det er let at fjerne efter brug. Lågen bliver desuden ikke varm, selvom den har stået tændt længe, hvilket er en børnesikring.


Vores liste

Dette er vores vurdering ud af eksterne testere, som vi mener hører til blandt de 5 bedste gaskomfur i test, de er vurderet ud fra forskellige kriterier såsom energiklasse, kapacitet, størrelse, pris, ekstraudstyr og vurderinger fra kunder. Dette er ikke nogen officiel liste, men taget ud fra vores vurdering og anmeldelser taget online. Listen er lavet for at den almene befolkning kan skabe sig et overblik, over de forskellige gaskomfur når de skal ud og købe en ny.

Disclaimer

Vi har ved Testoverblikket ikke lavet nogle former for fysiske test af disse gaskomfur, de er udelukkende vurderet ud fra eksterne vurderinger givet af forbrugerne, som har lavet anmeldelser på disse forskellige gaskomfur og diverse uafhængige tests foretaget af fx tænk.dk.