Gasgrill test 2021 – De bedste 5 kåret af eksperterne

Vi vil hos testoverblikket.dk forsøge at komme med vores liste over de 5 bedste gasgrill på markedet, når man skal ud og købe en ny gasgrill. Er det vigtigt at man finder den som passer bedst til netop det behov du har brug for, som også passer til de forventninger man har før man køber den, derfor har vi lavet en top-5-liste med de bedste bedømte gasgrill. Disse 5 er udvalgt efter anmeldelser fra forbrugerne, antal brændere, grillareal, pris, design og ekstraudstyr. Disse test er ikke fysisk foretaget af os, men vurderet fra eksterne testere.


Dangrill Thor 410 PS gasgrill

Er du på udkig efter en gasgrill, som giver dig plads til at have kødet, stående ved siden af grillen imens du er ved at tilberede den. Så kan det være en model, som denne fra Dangrill, som på samme tid er utrolig flot at kigge på imens. Den har et godt antal brændere, imens den også har en sidebrænder, som sikrer dig at dine madvarer bliver tilberedt perfekt. Selvom det ikke er den største grill, så er det heller ikke den mindste, den har et rigtig fint grillareal med god plads. Du kan købe denne gasgrill, til en meget lav pris, hvis du behandler den ordentlig kan den holde i mange år. Imens den er designet således, at du har et bord ved hver side, så behøver du ikke stå med en tallerken eller lignede og holde imens du er ved at grille.

[afp id=”481″]

Antal brændere

For at du kan få stegt dit kød bedst muligt, så kræver det du har et vis antal brændere, som er monteret i din gasgrill. Denne model fra Dangrill, har 4 almindelige brændere, derudover har den også en enkelt sidebrænder, som assistere dig med at give kødet den rigtige farve. Hver af de almindelige brændere, har en effekt på 3,6 kWh for hver enhed, imens sidebrænderen har en effekt på 2,15 kWh.

Grillareal

Det er vigtigt at du har nok plads, til at du kan stege en stor steg, eller du vil have kylling på dåse. Det er også derfor den her gasgrill, har et grillareal på 66,5 cm2, den måler 66,5 centimeter i bredden og 41,5 centimeter i længden. Du får et fint stort grillareal, så du kan tilberede mere end 1 ting ad gangen, på den måde bliver maden hurtigere færdig.

Pris

Høj kvalitet behøver ikke koste mange penge, derfor koster Dangrill Thor 410 PS kun 1.959 kr. som betyder det er en af de billigste, som er placeret på vores liste, over 5 forskellige gasgrill.

Design

Selvom du kan købe en gasgrill, som ikke er særlig dyr, så behøver den slet ikke være af dårlig kvalitet. Dangrill Thor 410 PS bliver leveret i rustfrit stål, som desuden også har 5 store drejeknapper, hvor du kan kontrollere hvor meget gas du anvender.

Ekstraudstyr

Med i handlen er der en drypbakke, så det dryppende fedt, ikke havde på selve grillen og bliver beskidt.


Dangrill Odin 200 CS

Det her er grillen til en rigtig mand, som ikke har alverdens plads, til at have en gasgrill stående. Hvis du fx bor i en lejlighed, eller kun har en mindre terrasse, så skal du med sikkerhed tage et ekstra kig på denne. Fordi det er en mindre gasgrill, så har den også et mindre antal brændere, samt et mindre grillareal til at tilberede din mad. På trods af den gode kvalitet, så er det faktisk ikke den billigste gasgrill, på vores liste over disse 5 forskellige, men det er dog stadig en billig gasgrill. Det er jo en af de mindre gasgrill, men derfor er der ikke skruet ned for designet, den er af gode kraftige materialer.  

[afp id=”482″]

Antal brændere

Det er tydeligt at det her er en lille gasgrill, den er dog stadig høj, men så stor i grillareal eller antal brændere. Denne model har fx kun 2 brændere, som opvarmer risten, hvor du har lagt dine madvarer på. Fordi den ikke er større, så er der ikke behov for mere end 2 brændere ad gangen, så 2 antal brændere burde være mere end rigeligt.

Grillareal

Før du køber en stor steg ind, som du tror kan være på denne gasgrill, så skal du være sikker på at du har et grillareal som er stort nok. Dangrill Odin 200 CS har et grillareal, som ikke er ret stort, men der burde stadig være plads til en steg, netop fordi den har et grillareal på 45 x 45 centimeter.

Pris

Denne gasgrill er som sagt ikke stor, men det gør overraskende nok, ikke at det er den billigste gasgrill på denne liste. Dangrill Odin 200 CS er dog stadig billig, den har en pris som ligger på kun 2.682 kr. hos den billigste forhandler, dette gør at du ikke skal ud og betale i dyre domme, for en rigtig kraftfuld og god gasgrill.

Design

En af de ting som er meget speciel, ved den her gasgrill, det er låget som holder varmen inde. Den er nemlig produceret i glas, så du let kan holde øje med dine madvarer, imens de er ved at blive stegt, på den måde skal du være meget uheldig, hvis du skal brænde dit mad på.

Ekstraudstyr

Dette er den helt rigtige gasgrill, som er produceret til mænd, denne gasgrill er nemlig med en indbygget øl oplukker, ja du hørte rigtigt en ØL OPLUKKER.


EVERDURE FURNACE GASGRILL

Denne gasgrill er designet i samarbejde, med den verdenskendte kok Heston Blumenthal, for at du får en kraftfuld gasgrill som er enormt effektiv. Der er blevet fokuseret på hastigheden, som den bliver klar i, samt hvor god en smag den sørger for at kødet får. Selvom den ikke har et stort antal brændere, så kan stadig levere en meget høj varme, imens den også har et stort grillareal, så du ikke behøver bruge længere tid end nødvendigt på din grillmad. Selvom du får en gasgrill, som er ekstrem flot og designet korrekt, så er den ikke ret dyr at købe. Derudover er den utrolig let at rengøre, når du er færdig med at bruge den, så du ikke skal bruge flere timer på at gøre den ren.  

[afp id=”483″]

Antal brændere

Det er ikke nødvendigt med et stort antal brændere, da det er afgørende hvor kraftige de er, denne gasgrill har fx kun 3 antal brændere. Disse 3 brændere kan levere en høj varme, så du meget hurtigt får en gasgrill, som er klar til at blive taget i brug. Den bliver omtalt som verdens kraftigste gasgrill, på markedet af eksperttesterne.

Grillareal

Hvis du gerne vil stege et stort stykke kød, eller har lyst til at lave meget mad, på samme tid uden at skulle være begrænset af grillareal. Så skal du måske kigge på denne gasgrill, som har et grillareal på 75 x 42 centimeter, imens der også er 2 små borde til opbevaring af maden.

Pris

En gasgrill i høj kvalitet, som stadig er rigtig god i drift, behøver ikke være alt for dyr. EVERDURE FURNACE GASGRILL er ikke ret dyr, den har et prisskilt, som faktisk kun er på 4.299 kr.

Design

Denne gasgrill er udstyret med et aluminiumslåg, som holder den høje varme inde, så får du ikke noget spildvarme. Derudover er låget udstyret med et termometer, så du kan holde øje med varmen, så kan du regulere styrken hvis du gerne vil have en lavere eller højere varme.

Ekstraudstyr

Af ekstraudstyr kan der nævnes en udskiftelig grillplade.


Dangrill Valhal 610 CS

Er i en større familie, som godt kan lide at grille om sommeren, så kræver det at du har en stor grill. Her kommer denne store gasgrill fra Dangrill ind, det er en af de største på denne liste, som sikrer dig at du har nok plads, til at arbejde på og tilberede dit lækre grillmad. Den har rigtig mange antal brændere, der hurtigt kan få varmen til at blive høj, inde i selve grillen. Det er som sagt den største gasgrill, der er på vores liste, den har et stort grillareal til tilberedningen. Men selvom man skulle tro den var dyr, fordi det er en stor gasgrill, så er det slet ikke tilfældet med modellen her. Udover at være stor og billig, så er det faktisk også en utrolig flot og stilfuld gasgrill.

[afp id=”484″]

Antal brændere

Den her gasgrill har mange brændere, så du kan stege meget kød eller flere forskellige ting, på samme tid uden at skulle vente. På at det ene stykke kød er færdigt, den er udstyret med 6 almindelige brændere, samt 1 sidebrænder. Derudover er der også et gasblus, så du kan sætte en gryde eller en pande, på så du kan koge majskolber imens.

Grillareal

Dangrill Valhal 610 CS har et meget stort grillareal, på den måde vil du kunne lave mad, til et større antal mennesker på samme tid. Grillarealet måler 105,5 x 45,2 centimeter, hvilket gør at du får det største grillareal på listen, til at lave din mad på.

Pris

Som jeg har nævnt tidligere, så er det ikke størrelsen, som gør at den her gasgrill er dyr. Det er overraskende en billig gasgrill, du får enormt meget gasgrill, for dine penge når du køber Dangrill Valhal 610 CS. Den koster 3.366 kr. hos den forhandler, som er billigst at købe hos, du skal dog være hurtig, fordi de bliver ofte hurtigt udsolgt.  

Design

Dangrill Valhal 610 CS er designet således, at den er gjort så praktisk som muligt, imens den også er flot at kigge på. Du vil uden tvivl, få opmærksomhed når folk kommer og ser den, den er i materialer af rustfri stål, derudover har den en totalvægt på 57,8 kg.

Ekstraudstyr

Med i handlen er der redskabskroge, samt en øl oplukker til manden.


Nexgrill gasgrill – Evolution 4B+

Den sidste som der bliver nævnt, er denne grill fra producenten Nexgrill, som er den tredjestørste grillproducent i Nordamerika. De laver kun højkvalitets produkter, samt er der inkluderet meget ekstraudstyr, så du ikke skal ud og købe det efter du har købt din nye gasgrill. Den har et gennemsnitligt antal brændere, som der er brug for, når du køber en helt ny gasgrill. Derudover har den også et stort grillareal, så du kan grille flere ting ad gangen, imens dine bøffer steger. Selvom den er produceret af en anerkendt grillproducent, så er prisen på grillen stadig skruet helt i bund. Det er muligt at ændre tilberedningsmåden, så du også kan bage, ryge eller stege det du har lyst til. Det eneste du skal ændre, det er let at ombygge grillen, du skal bare gøre det et par gange først.  

[afp id=”485″]

Antal brændere

Denne utrolige flotte gasgrill fra Nexgrill, har et gennemsnitligt antal brændere, så du får den bedste temperatur. Du kan let ændre de 4 antal brændere, ved at dreje på en knap, som kontrollere gasniveauet på hver enkelt brænder. Du kan desuden også koge vand, eller bruge en pande imens, du er ved at stege dit kød, dette kan du gøre fordi denne gasgrill også har en sidebrænder.

Grillareal

Nexgrill gasgrill – Evolution 4B+ måler 116 x 129 x 57,5 centimeter, hvor området som du kan anvende til at stege mad, kaldes grillareal måler 68,1 x 43,8 cm. Grillristen er i produceret i støbejern, som let kan holde til en høj temperatur, men den vejer også et par kilo.

Pris

Du skal ikke betale alt for meget, når du skal købe en helt ny gasgrill, derfor skal du altid kigge efter den billigste model. Dette kan gøres flere forskellige steder, dog er den billigste pris på Nexgrill gasgrill – Evolution 4B+ er 2.699 kr.

Design

Fordi meget af den her gasgrill bliver leveret i rustfrit stål, vil vi anbefale at man behandler den, før den bliver taget i brug så du undgår flyverust. Resten af gasgrillen er også i rustfrit stål, men i en farve af sort, så du ikke ser små fedtpletter på materialerne.

Ekstraudstyr

Som det eneste produkt, hvor du ikke skal købe nogle ting udover gas ved siden af, får du følgende med i handlen, en grillbørste, grillsæt, grillhandsker og overtræk.


Vores liste

Dette er vores vurdering ud af eksterne testere, som vi mener hører til blandt de 5 bedste gasgrill i test, de er vurderet ud fra forskellige kriterier såsom antal brændere, grillareal, pris, design, ekstraudstyr og vurderinger fra kunder. Dette er ikke nogen officiel liste, men taget ud fra vores vurdering og anmeldelser taget online. Listen er lavet for at den almene befolkning kan skabe sig et overblik, over de forskellige gasgrill når de skal ud og købe en ny.

Disclaimer

Vi har ved Testoverblikket ikke lavet nogle former for fysiske test af disse gasgrill, de er udelukkende vurderet ud fra eksterne vurderinger givet af forbrugerne, som har lavet anmeldelser på disse forskellige gasgrill og diverse uafhængige tests foretaget af fx tænk.dk.