Gaming Tastatur Test 2021 – De bedste 5 kåret af eksperterne

Annonce

Vi vil hos testoverblikket.dk forsøge at komme med vores liste over de 5 bedste gaming tastatur på markedet, når man skal ud og købe et nyt gaming tastatur. Er det vigtigt at man finder den som passer bedst til netop det behov du har brug for, som også passer til de forventninger man har før man køber den, derfor har vi lavet en top-5-liste med de bedste bedømte gaming tastatur. Disse 5 er udvalgt efter anmeldelser fra forbrugerne, antal taster, pris, switches, størrelse og ekstraudstyr. Disse test er ikke fysisk foretaget af os, men vurderet fra eksterne testere.


Razer Huntsman Elite

Den her producent, er en meget anerkendt producent, af forskelligt gaming udstyr. Derfor kan du også, være sikker på at, hvis du køber det her tastatur at du får høj kvalitet. Fordi det er et nordisk tastatur, så har det også mange taster, så du kan skrive ÆØÅ. En af ulemperne ved det her tastatur, det er også at Razer, er kendte for at være lidt dyre, hvis du skal ud og købe det. Razer har deres egne switches, hvilket er en selvfølge at dette produkt, også er udstyret med. Hvis du køber det her tastatur, skal du sikre dig at du har plads, fordi det er nemlig udstyret med numpad, hvilket gør at det er et tastatur som fylder lidt. Som en ekstra krydderi, så har dette tastatur, også RGB belysning, så du kan vælge hvilken som helst farve det skal lyse i.

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
1.438,00 1.438,00 Til Butikken
1.567,00 1.567,00 Til Butikken

Antal taster

Med mange taster, samt den er udstyret med numpad, har det her tastatur et stort antal taster. Det her tastatur, har hele 109 forskellige taster, som du med Razers egen software, kan lave genvejstaster som du har lyst til.

Pris

Som tidligere nævnt, så er Razer et anerkendt producent, af forskellige former for gaming udstyr. Derfor har de også, en pris som er i den høje ende, men du skal huske at kvaliteten er ekstremt høj. Razer Huntsman Elite har en pris, som er på kun 1.372 kr. for et gaming tastatur, der har en levetid på cirka 10.000.000 antal tryk.

Switches

Netop fordi Razer producerer, flere former for gaming udstyr, så er de også producent, af deres egne switches. På den måde, så ved de hvilken kvalitet, som de sætter i deres tastatur. Derfor er det her gaming tastatur, selvfølgelig også udstyret med Razer purple switches, men du kan altid købe andre, hvis det er behovet.

Størrelse

Der er blevet nævnt at det her gaming tastatur, har noget der hedder et numpad, det er meget normalt ved et traditionelt tastatur. Dette gør bare at størrelsen, er i den høje ende, så du skal sikre dig du har plads til det. Den har nogle mål som lyder på, 44,8 x 23,4 x 3,61 centimeter, imens den vejer 1,71 kg.

Ekstraudstyr

Som en ekstra bonus er der en lille pude, hvor du har dine hænder placeret, så du kan spille i længere tid uden at få ondt i dine håndled.


Corsair K95 RGB Platinum

Vil du gerne ud og købe, et gaming tastatur, som er et kraftigt og holdbart gaming tastatur. Så vil en af vores, første anbefalinger være, et tastatur som det her. Det er et tungt gaming tastatur, som ikke er let at flytte rundt på, men også betyder at det er et meget stabilt gaming tastatur. Dette gaming tastatur, har nogle ekstra genvejstaster, som gør at antallet af taster er større. Corsair producerer meget høj kvalitet, når det kommer til gaming tastatur, hvilket også gør at prisen er høj. Vil du gerne købe et gaming tastatur, som ikke larmer ret meget, selv hvis du trykker mange gange i minuttet. Det har nogle gennemsnitlige mål, dog er de ekstra genvejstaster, med til at øge størrelsen på det. Det her gaming tastatur, er desuden et meget brugt, gaming tastatur blandt gamere i hele verden.

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
1.589,00 1.589,00 Til Butikken
1.904,00 1.904,00 Til Butikken

Antal taster

Det er jo et nordisk gaming tastatur, hvilket gør at det, har flere antal knapper end et amerikansk gaming tastatur. Derudover har dette gaming tastatur, også fabriks knapper, hvor du kan anvende dem som genvejstaster. Det her gaming tastatur, har hele 110 antal taster, hvor 6 af dem er de almindelige genvejstaster.  

Pris

Det her gaming tastatur, er produceret i aluminium, som er et lidt pebret materiale. Derfor har Corsair K95 RGB Platinum, også en pris som er ret høj, men det er 100% pengene værd. Hvis du gerne vil give det i gave, eller købe til dig selv, så skal du betale en pris på 1.589 kr.

Switches

Selvom du er en person, som er meget hurtig til at skrive, eller bare bruger dit tastatur meget. Så vil du ikke opleve et tastatur, som det her, det larmer nemlig ikke særligt meget. Det er på trods af, at det er et mekanisk tastatur, det er nemlig udstyret med Cherry MX brown switches. Disse switches er helt specielle, fordi de er meget støjsvage, de larmer ikke mere end almindelige membran switches.

Størrelse

Corsair K95 RGB Platinum har nogle mål, som er målt i centimeter, men ligger på 46,5 x 17,1 x 3,6 centimeter og en vægt på 1,32 kg. Den har en lav vægt, fordi aluminium er et materiale, som er lidt dyrt men kraftigt dog meget let. Denne vægt øger stabiliteten, når du sidder og spiller, så det ikke flytter på sig meget let.

Ekstraudstyr

Det her gaming tastatur, er i så høj kvalitet, samt mange funktioner, at der ikke er brug for ekstraudstyr, dog har det RGB belysning.


ROCCAT Vulcan 120 Aimo

Det her er et gaming tastatur, som er meget innovativt, i den forstand at det fylder meget lidt. Derudover er det nok, et af de flotteste gaming tastatur, som du kan finde på markedet. Det er utroligt stilfuldt, mens funktionerne er i top, du vil hurtigt få opmærksomhed af andre personer, som ser at du anvender det her gaming tastatur. Det er nemlig udstyret med taster, som ikke går ned over de forskellige switches, som det normalt gør på et gaming tastatur. Der er det normale antal taster, på det her gaming tastatur, der kan dog laves genvejstaster med de taster du ikke anvender normalt. Det er ikke det dyreste gaming tastatur, dog heller ikke det dyreste, det er dog stadig et lidt højt engangsbeløb at betale. Dette gaming tastatur, er selvfølgelig udstyret med ROCCATS egne switches, som er nogle meget innovative switches og lynhurtige. Den har nogle mål, som er helt efter normen, de følger standarderne når det kommer til mål.

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
1.168,00 1.168,00 Til Butikken
1.199,00 1.199,00 Til Butikken

Antal taster

En fordel ved at købe det her gaming tastatur, det er at det kun har det normale, antal taster som beregnet. Det har det normale 101 taster, mens den også har medietaster, hvor du kan skifte sang og pause en sang uden at skulle bruge musen. Hvilket er enormt behjælpeligt, især hvis du sidder og spiller spil på samme tid, så behøver du ikke gå ud af det.

Pris

Det er høj kvalitet, hvilket også betyder, at det koster lidt penge. Dog er det stadig ikke en pris, som vil ødelægge, en hel måneds budget. Hvis du skal købe, dette gaming tastatur, skal du betale en pris på 1.199 kr. Som godt kan lyde som mange penge, men du får et gaming tastatur, som kan holde i lang tid, hvis det bliver behandlet pænt.

Switches

ROCCAT har udviklet deres egne switches, som hedder Titan switches, de har en lynhurtig responstid. De reagerer 20% hurtigere, end hvad normale switches ville gøre, hvilket hjælper hvis du skal reagere meget hurtigt i et spil online.

Størrelse

Kablet der følger med, har en længde på 1,8 meter, mens ROCCAT Vulcan 120 Aimo kun vejer 1,15 kg. Derudover har den nogle mål, som lyder på 46,2 x 23,5 x 3,2 centimeter. Som er bredde, længde og højde.

Ekstraudstyr

Der er selvfølgelig RGB-belysning, så du kan vælge mellem 16,8 millioner af farver, samt sætte det i forskellige hastigheder.


SpeedLink PARTHICA

Det her gaming tastatur, er til dem som ikke har, alt for mange penge at gøre godt med. Det skiller sig ud fra de andre, som er på vores liste, ved at det er et membran tastatur. Det har et stort antal taster, mens det også har mange forskellige, genvejstaster til makros. Det er det billigste, gaming tastatur som du, overhovedet kan finde på vores liste. Det har almindelige membran switches, som ikke larmer særlig meget, selvom der bliver trykket hurtigt og hårdt. Fordi der er gået meget op, i udseendet så fylder den, også lidt mere end et tastatur normalt gør. Det her gaming tastatur, er designet til de forbrugere, som ikke har mange penge at bruge på et nyt tastatur. Dette betyder dog ikke, at det er et dårligt tastatur, du får bare ikke samme kvalitet ved køb at et fra fx Corsair.

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
270,00 270,00 Til Butikken
299,00 299,00 Til Butikken
299,00 299,00 Til Butikken

Antal taster

Hvis du spiller et spil, som har brug for mange genvejstaster, så er det her det rigtige for dig. Det har utroligt mange, genvejstaster som du kan programmere, som du har lyst til. Dette gaming tastatur, har 93 almindelige taster, mens det har 15 forskellige genvejstaster.

Pris

Dette er som sagt, det billigste gaming tastatur, som der overhovedet er at finde på vores liste. Det har en utrolig lav pris, som kun er på 268 kr. så selvom du er studerende, eller på anden offentlig indkomst. Så vil du ikke have, svært ved at finde råd, til et gaming tastatur som dette.

Switches

Fordi SpeedLink PARTHICA ikke, er et mekanisk tastatur, men er et membran tastatur. Så har det kun almindelige gummi switches, som gør at det larmer mindre, men ikke giver dig den ”rigtige” gaming følelse.

Størrelse

Selvom det ikke er et mekanisk tastatur, så ligner det et rigtigt gaming tastatur, det er designet så det ser enormt godt ud. Mens det også har lys, så du kan skifte mellem, forskellige farver samt lysstyrken på lyset.

Ekstraudstyr

Med en driver til SpeedLink PARTHICA, kan du hurtigt og let, programmere de mange forskellige genvejstaster.


SteelSeries Apex M750

Det her gaming tastatur, er et gaming tastatur, som man ikke kan gå udenom når man snakker kvalitet. Det er et utrolig funktionelt, gaming tastatur som bare fungerer, uden at man skal gøre alt muligt. Det er et gaming tastatur, som i bund og grund bare er plug and play, der er dog software til det hvis du har lyst til at bruge det. Alt plads er udnyttet, hvilket også gør at antallet af taster, ikke er for stort men kun har dem der er brug for. Selvom det er meget god kvalitet, så behøver det ikke koste, alt for mange penge at erhverve. Det er udstyret med SteelSeries egne switches, som selvfølgelig gør at det her, gaming tastatur er et mekanisk tastatur. Det er et gaming tastatur, som er lidt mindre end de andre, som vi også har nævnt tidligere, derudover har den en meget lav vægt.

Forhandler Pris Totalpris Læs mere

Antal taster

Med 104 forskellige taster, får du næsten alle bogstaver, som er på et nordisk tastatur. Dog får du ikke tasterne ÆØÅ, dette er dog heller ikke nødvendigt, hvis du er en casual gamer som spiller meget. Næsten alle spil online, foregår på sproget engelsk, derfor bruger man ikke ÆØÅ.

Pris

SteelSeries Apex M750 er ikke et gaming tastatur, som koster alt for mange penge, dog er prisen på et gaming tastatur som dette stadig lidt høj. Men du kan købe et tastatur, som dette for en lille sum på 1.113 kr. Det kan godt være, at du skal spare sammen i et stykke tid, før du har råd til den, men du vil ikke tage fejl hvis du køber dette.

Switches

SteelSeries Apex M750 har udstyret, med SteelSeries egne mekaniske switches, som gør at du let kan skifte dem ud. Hvis du kommer til at ødelægge en, eller bare har lyst til, at få nogle andre switches. Det her gaming tastatur, har nogle switches, som hedder QX2 switches fra SteelSeries.

Størrelse

Netop fordi den ikke har ÆØÅ, så er det også et mindre tastatur, mens det heller ikke har genvejstaster. Dog er det stadig muligt at ændre de almindelige taster, til genvejstaster hvis det ønskes.

Ekstraudstyr

Det er ikke udstyret med noget andet ekstraudstyr, end almindelig RGB belysning, hvor du kan vælge præcis hvilken farve du gerne vil have.


Vores liste

Dette er vores vurdering ud af eksterne testere, som vi mener hører til blandt de 5 bedste gaming tastatur i test, de er vurderet ud fra forskellige kriterier såsom antal taster, pris, switches, størrelse, ekstraudstyr og vurderinger fra kunder. Dette er ikke nogen officiel liste, men taget ud fra vores vurdering og anmeldelser taget online. Listen er lavet for at den almene befolkning kan skabe sig et overblik, over de forskellige gaming tastatur når de skal ud og købe en ny.

Disclaimer

Vi har ved Testoverblikket ikke lavet nogle former for fysiske test af disse gaming tastatur, de er udelukkende vurderet ud fra eksterne vurderinger givet af forbrugerne, som har lavet anmeldelser på disse forskellige gaming tastatur og diverse uafhængige tests foretaget af fx tænk.dk.