Gaming Stol Test 2021 – De bedste 5 kåret af eksperterne

Vi vil hos testoverblikket.dk forsøge at komme med vores liste over de 5 bedste gaming stole på markedet, når man skal ud og købe en ny gaming stol. Er det vigtigt at man finder den som passer bedst til netop det behov du har brug for, som også passer til de forventninger man har før man køber den, derfor har vi lavet en top-5-liste med de bedste bedømte gaming stole. Disse 5 er udvalgt efter anmeldelser fra forbrugerne, pris, maksimal vægt, materiale, vægt og ekstraudstyr. Disse test er ikke fysisk foretaget af os, men vurderet fra eksterne testere.


Noblechairs Hero gaming stol

Hvis du gerne vil have en af kongerne, når det kommer til gaming stole, så burde du tage et ekstra kig på den her model. Det er en producent, som er en af de helt store, producenter af gaming stole. De er kendte for, at lave gaming stole, som er ekstremt høj kvalitet. Det er nok en af de mest, komfortable stole som der er at finde på det danske marked. Dog koster kvaliteten også, den her gaming stol, den har en lidt høj pris i forhold til andre på den her liste. Dog kan den let bære, selv lidt tungere personer, uden den går i stykker. Den her gaming stol, er produceret i meget stærke materialer, som er betrukket med nogle lækre materialer. En gaming stol, vejer selvfølgelig lidt kg, dog hvis du har lidt muskler kan du let løft rundt på den.

[afp id=”551″]

Pris

Netop fordi denne gaming stol, er i utrolig høj kvalitet, samt er nogle meget eftertragtede stole. Så har den også en pris, som er i den høje ende, i hvert fald hvis man kigger på den her liste. Dog vil du kunne købe, en stol som kan holde i mange år, hvis du bare behandler den pænt, den har en pris på 3.190 kr.

Maksimal vægt

Det er vigtigt at, hvis du er en person, som har lidt ekstra på sidebenene. At når du kigger på en ny gaming stol, at den kan holde til dig, fordi det er nemlig forskelligt fra stol til stol. Noblechairs Hero har en maksimal vægt, på 150 kg som er den maksimale vægt, den kan holde til at der sidder på den.

Materiale

Det varierer fra person til person, hvilket materiale de gerne, vil have en stol skal være lavet af. Nogle foretrækker ægte læder, mens nogle foretrækker PU læder, kvaliteten på ægte læder er højere. Dog bliver ægte læder også varmt, hvis det står i solen, som nogle forbrugere ikke vil have. Dog er den her gaming stol, produceret i PU læder, som ligner læder men ikke er det rigtigt.

Vægt

Der er mange materialer, når en gaming stol skal laves, derfor vejer den her stol selvfølgelig også lidt. Det er en kraftig stol, som er produceret i aluminium, hvilket gør at når den er samlet vejer den 30 kg.

Ekstraudstyr

Der medfølger en nakkestøtte, tilt-lås, styrehjul og support til lænden.


Corsair T1 Race gaming stol

Det her er et køb, som du ikke vil gå fejl på, Corsair er en stor og anerkendt, producent af mange forskelligt gaming udstyr. Det her er en gaming stol, som er nogle meget komfortable, gaming stole så du ikke skader ryggen. Det er nemlig ikke sundt, for ryggen at sidde og game i mange timer, især ikke uden pauser. Derfor skal komforten, også være helt i top, så du har en sund ryg. Dog skal den her gaming stol, der er i utrolig høj kvalitet, ikke koste alt for mange. Det her er ikke en stol, som er designet til at bære meget tunge personer. Den er produceret i høj kvalitet, samt har den nogle meget gode funktioner, der kan holde i mange års brug.

[afp id=”552″]

Pris

Denne stol er ikke den helt billige, det er dog heller ikke, den dyreste som du kan købe. Det er en gaming stol, som har et prisskilt, som er meget midt imellem af vores liste. Hvis du gerne vil købe Corsair T1 Race, skal du betale en pris på 2.229 kr. som godt kan virke som mange penge, men du får altså en virkelig god stol for de penge.

Maksimal vægt

Hvis du er en af de helt tunge drenge, som vejer en smule for meget, så skal du sørge for at din gaming stol kan klare det. Da den her gaming stol, blev designet fik den en maksimal vægt, som den kunne klare på 120 kg. Som er den kropsvægt, som den maksimalt kan bære, så hvis du vejer mere end dette skal du købe en anden model.

Materiale

Med en gaming stol som har mange funktioner, samt er utrolig behagelig, at sidde i selv efter mange timer. Den er betrukket, med et materiale der hedder PU læder, som er et materiale der ligner læder men ikke er det. Derudover er det en stol, som er meget flot at kigge på, hvilket bare er prikken over i’et.

Vægt

Corsair T1 Race er en let stol, som ikke vejer alt for meget, men stadig giver en god stabilitet. Den har en lav vægt, som kun er på 24 kg. dog er det sjældent folk, har behov for at løfte på denne gaming stol.

Ekstraudstyr

Med lændepude, nakkepude får du en god komfort, derudover kan du læne stolen helt ned.


Noblechairs Icon gaming stol

Der er tidligere blevet nævnt, kongen af gaming stole, det her er kongen af kongen. Det er en læder gaming stol, som er i højeste kvalitet, som bare ikke kan købes bedre. I hvert fald ikke uden, at du skal bruge en kæmpe sum penge, for en stol som i teorien kun er en smule bedre end denne. Den har dog en pris, som er i den øverste top, når det kommer til den her liste. Hvilket godt kan skræmme, nogle forbrugere væk, som ikke har det højeste budget. Dog kan den klare, personer som har en høj vægt, uden at den braser sammen under dig. Materialerne er i høj kvalitet, samt er den lavet i ægte læder, så du kan behandle den så den ikke mister farve. Det er ikke nogen tung stol, så du ikke får problemer, med at flytte rundt på den hvis det skulle være nødvendigt. 

[afp id=”553″]

Pris

Fordi det er toppen af poppen, samt at den er udstyret med ægte læder, så er det også en gaming stol som er ret dyr. Det er en gaming stol, som har den højeste pris, hvor ingen anden stol kommer tæt på. Hvis du skal købe, den her gaming stol, så koster den 4.990 kr. hvilket godt kan virke som mange penge, men du køber en stol som holder i mange år.

Maksimal vægt

Det er sjældent at, hvis du køber den her gaming stol, at den ikke kan holde til dig. Den har nemlig en høj grænse, når det kommer til, den maksimale vægt den kan holde til. En gaming stol, som den her, kan holde til 150 kg som er den maksimale vægtgrænse.

Materiale

Det her er som sagt, den eneste gaming stol, som er produceret i ægte læder. Hvilket tyder på, at den er i enormt høj kvalitet, som ikke går let i stykker. Så længe du behandler, læderet ordentligt med nogle, midler som er beregnet til denne type ægte læder.

Vægt

Selvom den er lavet i både aluminium og stål, så er det ikke en stol, som vejer alt for meget. Noblechairs Icon gaming stol har en kampvægt, som faktisk kun, er på 28 kg. Derudover kan den hæves og sænkes, op til hele 10 centimeter, så du altid kan nå jorden.

Ekstraudstyr

Med et klasse 4 hydraulisk stempel, får du et kraftigt og holdbart stempel, til at hæve og sænke din stol med.


l33t Extreme gaming stol

Kan du godt lide at tage, til lan rundt omkring i Danmark, så kender du til de almindelige træstole. De gamle træstole, gør ofte ondt at sidde på, især hvis man skal sidde, der i mange timer ad gangen. Derfor er det vigtigt, med en gaming stol, som ikke vejer for meget, især ikke hvis du transportere den mange gange om året. Det her er gaming stolen, til den husstand, som ikke har for mange penge at bruge. Derfor koster denne gaming stol, ikke alt for mange penge, men har en gennemsnitlig pris. Dette gør dog også, at den ikke kan holde, til personer som vejer alt for meget. Fordi det er en gaming stol, som er designet til at, bruge til lan events så har den en lav vægt. På den måde, vil du ikke skade ryggen, fordi du skal løfte rundt på den mange gange, om året eller ind og ud ad bilen hele tiden.

[afp id=”554″]

Pris

Som den gaming stol, der er placeret på, denne liste over 5 forskellige gaming stole. Så er det den gaming stol, der har den laveste pris, hvilket gør at hvis du ikke har et stort budget. At du vil kunne, finde råd til at, købe en gaming stol som den her, da den kun koster 899 kr.

Maksimal vægt

Med en maksimal vægt på 100 kg, så skal du sikre dig, at du ikke vejer mere end dette. Den kan dog godt, holde til et par kg mere end dette, dog ville det være en god ide at, købe en gaming stol der har en højere maksimal vægt, hvis du vejer mere end 100 kg.

Materiale

Udover at være polstret med PU læder, så er den indre polstring, også meget tyk og giver dig en høj komfort. Den har desuden vippe funktion, så du kan rette ryglænet, til den position du gerne vil have.

Vægt

l33t Extreme gaming stol, er en utrolig let, gaming stol på kun 17 kg. Hvilket gør den, til den ideelle, gaming stol at tage rundt med. Fordi hvis du, bruger meget tid til lan events, så løfter du på din stol mange gange på 1 år.

Ekstraudstyr

Der er indbygget nakkestøtte, mens der også er indbygget polstring, på dine armlæn af den her gaming stol.


DxRacer Racing Pro R131-NB gaming stol

Den sidste vi nævner, over disse 5 forskellige, gaming stole til forskellige priser. Det er den her meget populære, gaming stol fra DxRacer, som nok er en af de mest brugte gaming stole i verden. Udover at have en høj komfort, så har den også en pris, som ikke er i den helt høje ende. Den har ikke den højeste, vægtgrænse når det kommer til, disse gaming stole. Dog er det stadig en gaming stol, som kan holde til en halvtung person, uden den går i stykker. Den er produceret i kvalitetsmaterialer, så du får en meget holdbar stol, der kan holde til mange timers brug. Det er ikke en gaming stol, som er let at flytte rundt på, da den har en ret høj vægt.

[afp id=”555″]

Pris

Med en pris på 2.690 kr. kan du købe, den her gaming stol, som er produceret af DxRacer. Det er ikke en alt for høj pris, når det kommer til, at skulle købe en gaming stol i høj kvalitet. Det er også en af grundene, til at det nok er den gaming stol, som er den mest bruge blandt gamere i verden.

Maksimal vægt

Hvis du vejer mere end 115 kg, så er det her ikke, den gaming stol du skal købe. Den har nemlig, en maksimal vægtgrænse på 115 kg. Det er dog ikke ret ofte, at man ser en gamer, som vejer så meget i dag da de fleste går op i deres krop.

Materiale

DxRacer Racing Pro R131-NB er produceret i PU læder, men der også er fokuseret på komforten, så du ikke skader din krop. Den har 5 hjul, som er 5 takket stjerner, i mønster inde i hjulet. Du kan desuden ikke, være højere end 1,95 meter da du vil være for høj til den.

Vægt

Det her er ikke en stol, som er beregnet til at tage med til lan, fordi det er en ret tung gaming stol. Den har en vægt, som er på hele 26,1 kg. hvilket gør den til en gaming stol, som er i den tunge ende men sørger for en kraftig stabilitet.

Ekstraudstyr

Der er nakkestøtte, lændesupport, tilt lås og styre hjul.


Vores liste

Dette er vores vurdering ud af eksterne testere, som vi mener hører til blandt de 5 bedste gaming stole i test, de er vurderet ud fra forskellige kriterier såsom pris, maksimal vægt, materiale, vægt, ekstraudstyr og vurderinger fra kunder. Dette er ikke nogen officiel liste, men taget ud fra vores vurdering og anmeldelser taget online. Listen er lavet for at den almene befolkning kan skabe sig et overblik, over de forskellige gaming stole når de skal ud og købe en ny.

Disclaimer

Vi har ved Testoverblikket ikke lavet nogle former for fysiske test af disse gaming stole, de er udelukkende vurderet ud fra eksterne vurderinger givet af forbrugerne, som har lavet anmeldelser på disse forskellige gaming stole og diverse uafhængige tests foretaget af fx tænk.dk.