Gaming Stol Fra DXRacer Test 2021 – De bedste 5 kåret i test

Vi vil hos testoverblikket.dk forsøge at komme med vores liste over de 5 bedste gaming stole fra DXRacer på markedet, når man skal ud og købe en ny gaming stole fra DXRacer. Er det vigtigt at man finder den som passer bedst til netop det behov du har brug for, som også passer til de forventninger man har før man køber den, derfor har vi lavet en top-5-liste med de bedste bedømte gaming stole fra DXRacer. Disse 5 er udvalgt efter anmeldelser fra forbrugerne, pris, maksimal vægt, materiale, vægt og ekstraudstyr. Disse test er ikke fysisk foretaget af os, men vurderet fra eksterne testere.


DXRacer RACING PRO Gaming stol

Producenten af disse 5 stole, er nok en af de producenter, som er mest kendte i hele verden. Fordi det er en producent, som har et rygte for at, producere gaming stole i enormt høj kvalitet. Det er stole som, kan holde til meget, samt har en stor holdbarhed. Det her er en gaming stol, som ikke koster mange penge, hvis man kigger på den høje kvalitet. Hvis du er en person, som vejer til den tunge side, er det vigtigt at kigge på den maksimale vægt, den her stol har en god maksimal vægt. Det er derudover også, en gaming stol der som sagt, er produceret i stærke materialer. Derfor er den her gaming stol, også en ret tung gaming stol, da den har en høj vægt i sig selv.

[afp id=”698″]

Pris

Kvalitet og pris hænger, ofte sammen når man, snakker produkter til gaming. Det kan ikke betale sig at, spare på de områder, da det er nogle produkter som skal bruges rigtig meget. Den her stol koster, 1.899 kr. som faktisk er en lav pris, i forhold til hvor god en stol, som du får for dine penge.

Maksimal vægt

Dette er en gaming stol, som kan bære tunge fyre eller kvinder, samt meget høje personer. Den er egnet til personer, som har en maksimal højde, som ligger på 195 centimeter. Mens den maksimale vægt, som den kan bære, er på 150 kg. Det er en høj maksimal vægt, som betyder at den, kan klare tunge personer.

Materiale

Denne gamer stol er produceret, i materialer af meget høj kvalitet, som gør at den er kraftig. Stellet er produceret i aluminium, mens den er betrukket med PU-læder, som giver en god komfort. Men som også gør at, stolen er let at rengøre, hvis du skulle spilde på den.

Vægt

Selvom aluminium er et let materiale, så er der stadig blevet brugt, ret meget aluminium til at producere denne gaming stol. DXRacer RACING PRO har en vægt, som er på 26,1 kg, hvilket gør at den ikke er alt for let at, løfte rundt med. Men som giver en god stabilitet, ved at du ikke rykker for let rundt, mens du sidder og gamer intensivt.

Ekstraudstyr

Du kan læne stolen langt ned, faktisk så du ligger helt vandret, mens der også er lændepude, nakkestøtte og armlæn.


DXRacer BOSS B120-NW Gaming stol

Dette er en gaming stol, som er beregnet til de tunge drenge, som har brug for en gaming stol. Som har ekstra styrke, til at kunne bære personer, som vejer for meget. Det er en meget stærk stol, som der skal enormt meget, til at ødelægge den selvom du er meget tung. Den har dog også, en pris som er ret høj, hvilket godt kan mindske forbruger antallet. Den maksimale vægt som, den her gaming stol kan holde til, er meget høj så du skal, ikke være bange for at den ikke kan bære dig. Den er desuden også, produceret i gode materialer, som gør at stolen ikke går let i stykker. Dette gør dog også at, vægten på denne stol er ret høj, så du ikke bare sådan lige smider rundt med den.

[afp id=”699″]

Pris

Det her er en gaming stol, som har en lidt høj pris, dog vil du ikke tage fejl, når du køber en gaming stol som den her. Grunden til at prisen er lidt høj, er fordi det er en stol, som faktisk er ret stor i størrelsen, hvilket også gør at prisen, som ligger på 3.999 kr. passer meget godt med den.

Maksimal vægt

Nu kommer den primære funktion, hvad angår DXRacer BOSS B120-NW, det er nemlig den maksimale vægt. Som den kan holde til at, bære under brug til kontoret eller gaming, den maksimale vægt er nemlig rigtig høj. Den er velegnet til personer, som er mellem 180-200 centimeter høj, mens den også kan bære hele 200 kg.

Materiale

Med et stel af aluminium, samt en klasse 4 gasløft, får du en stærk gaming stol. Stolen er betrukket med, PVC læder og PU-læder, som giver selve stolen et godt finish. Inde under stolen er, der koldskum som giver dig, en bedste mulige komfort og gør den, behagelig at sidde på i flere timer ad gangen.

Vægt

Netop fordi det er en gaming stol, som er ret stor, gør det også at den fylder mere. Ryglænet har en højde på 91 centimeter, mens bredden på ryglænet er 62 centimeter, derudover er sædet 62 centimeter bredt, stolen vejer i alt 35,5 kg. Dette gør også at, stolen fylder mere end, hvad en almindelig gaming stol gør.

Ekstraudstyr

Med nakkestøtte og lændestøtte, får du en meget ergonomisk stol, der er skånsom mod din ryg og nakke. Som er nogle vigtige ting at, passe på når du sidder meget ned.


DXRacer DRIFTING D02-N Gaming stol

Det her er nok, en af de gaming stole, som DXRacer sælger flest af. Det er nemlig en meget almindelig, gaming stol men som, har nogle bedre funktioner og er i højere kvalitet. Det er derfor et sikkert valg, når du skal ud og købe, en helt ny gaming stol til din søn eller dig selv. En gamer stol skal, ikke koste alt for mange penge, dog skal kvaliteten stadig være høj. Prisen på den her gaming stol, som DXRacer har produceret, er ikke særlig høj. Den maksimale vægt, som den kan holde til, er desværre ikke alt for høj. Mens materialerne er høje, så gør det at kvaliteten, på selve stolen er enormt god. Nettovægten er ikke for høj, hvilken er en stor fordel, hvis du ikke har mange kræfter at flytte den rundt med.

[afp id=”700″]

Pris

Du kan erhverve en gaming stol, som den her for, en pris som kun er på 2.290 kr. Det er et beløb, som de fleste kan finde råd, til at købe til et familiemedlem. Det kan godt være at, det er et højt engangsbeløb, dog er det en stol som kan holde, i mange år hvis den bliver behandlet pænt.

Maksimal vægt

Det eneste som måske, er en ulempe ved den her gaming stol, det er den maksimale vægt. Som den kan holde til, der kun er på 100 kg, hvilket ikke er ret høj. Derfor er den bedst egnet, til børn eller mellemstørrelses voksne personer, som godt kan lide at spille computer.

Materiale

Det er ikke en dyr stol, dog er det stadig meget let at, finde en billigere gaming stol. Dog er det på ingen måde, muligt at sammenligne dem, med den her gaming stol. Fordi de er ofte produceret, i billige materialer som, let går i stykker. Hvor DXRacer DRIFTING D02-N, er produceret i stærke materialer, hvor stellet er aluminium, mens den også er betrukket med PU-læder.

Vægt

En stor fordel ved aluminium, det er at det er et let materiale, som gør at produkter, som er produceret i det ikke vejer for meget. Den her stol har fx, en vægt som kun er på 22,9 kg. Så dine børn selv, kan skubbe rundt med den, på trods af at den fylder lidt.  

Ekstraudstyr

Som ekstra komfort er der nakkestøtte, mens din lænd også bliver støttet, der er desuden altid 2 års garanti på gaming stole, som er fra DXRacer.


DXRacer FORMULA F08-NR Gaming stol

Har du ikke et, stort budget at købe, en ny gaming stol for. Så skulle du overveje at, tage et ekstra kig, på en model som den her. Det er en gaming stol, som har fået meget gode anmeldelser, af både forbruger og eksperterne, som har haft den inde og blive testet. Dette er en gaming stol, som har en lav pris, så de fleste kan få råd til at købe den. Den maksimale vægt er, ikke den højeste på den her liste, men den burde let kunne klare en almindelig voksen person. Man går aldrig fejl af, en gaming stol fra DXRacer, deres kvalitet er altid meget høj. Derudover er det en, gaming stol som er let, mens den på samme tid er, enormt god at bruge.

[afp id=”701″]

Pris

Det skal ikke koste, alt for mange penge at, købe en gaming stol i høj kvalitet. Derfor har DXRacer også, sørget for at holde prisen, så langt nede mens kvaliteten er i top. Dette betyder at det her produkt, kun koste 2.089 kr. som er en lav pris, hvilket gør at hvis, du er på overførselsindkomst, skal du ikke spare sammen i ret lang tid.

Maksimal vægt

Det er ikke en gaming stol, som der kan sidde, flere personer på, uden at risikere at den går i stykker. Dette er på grund af at, den maksimale vægt ikke, er alt for høj. DXRacer FORMULA F08-NR, har en maksimal vægt, som kun er på 100 kg. Dog hvis du har et par børn, så kan den let holde, til at de begge to sidder på den.

Materiale

Det er en stol, som er betrukket med Polyuretan læder, som er i farverne sort og rød. Inde bagved PU-læderet, er der koldskum som, sørger for at du sidder behageligt i lang tid. Polyuretan læder er ikke rigtig læder, men noget som hedder, kunstlæder som minder om rigtig læder.

Vægt

Selvom dine børn sidder i den, så er det ikke en stol, som flytter sig for let. Dette er på grund af, vægten på stolen som er på 22 kg, så der skal være en høj stabilitet. Så du ikke risikere at, dine børn vælter, eller at du selv vælter når du bruger den i lang tid, eller læner dig tilbage i den.

Ekstraudstyr

Som der normalt er ved en gaming stol, så medfølger der armlæn, lændepude og nakkestøtte, hvilket hjælper på komforten af længere tids brug.


DXRacer KING K06-N Gaming stol

Hvis du spiller meget computer, eller bare har brug for, høj komfort på kontoret. Så er det bedste valg at, købe en gaming stol fra DXRacer, det er nemlig nogle stole, som giver den bedste komfort. Den her model har, fået meget fine anmeldelser, af forbrugerne som har købt den og testet den i brug. Prisen på dette produkt, er i den høje ende af skalaen, hvilket godt kan virke meget skræmmende. Den maksimale vægt som, en stol som denne fra DXRacer, kan klare er rigtig høj, hvilket der er at foretrække. Den er selvfølgelig produceret, i samme materialer som, de andre stole på listen er produceret i. Det er en tung stol, fordi den er forstærket, til at klare lidt tungere personer.

[afp id=”702″]

Pris

Netop fordi det er, en gaming stol som er lidt større, så er prisen også højere. Det er dog ikke et køb, som du på nogen som helst, måde vil komme til at fortryde. Fordi det er virkelig, en gaming stol som, kommer i top kvalitet. Det er vigtigt at købe, en stol som kan holde, i lang tid med mange tusind timers brug, det kan den her uden problemer.

Maksimal vægt

Denne gaming stol er designet, så den kan klare at, holde en maksimal vægt på op til 150 kg. Den kan desuden bruges, af personer som har en højde, på op til 190 centimeter. Personer under den højde, kan uden problemer bruge, den og være bange for at den går i stykker.

Materiale

Med stærke materialer i aluminium, derudover er DXRacer KING K06-N også forstærket, til at kunne klare de personer på op til 150 kg. Med koldskum ude på stellet, er komforten særdeles egnet, til at du kan bruge den i lange perioder i træk. Det er PU-læder som, stolen er betrukket i, da rigtig læder hurtigt vil, blive enten meget varmt eller koldt, som gør din oplevelse ringere.

Vægt

Det er en ekstra bred gaming stol, rygstøtten har en højde på 86,4 centimeter, mens det er hele 58,4 centimeter bred. Dette trækker også vægten op, som betyder at den, vejer hele 28 kg. når den er samlet.

Ekstraudstyr

De justerbare armlæn, kan justeres fra en højde, der er på 64,8 centimeter over jorden, til en højde på 80 centimeter over jorden.


Vores liste

Dette er vores vurdering ud af eksterne testere, som vi mener hører til blandt de 5 bedste gaming stole fra DXRacer i test, de er vurderet ud fra forskellige kriterier såsom pris, maksimal vægt, materiale, vægt, ekstraudstyr og vurderinger fra kunder. Dette er ikke nogen officiel liste, men taget ud fra vores vurdering og anmeldelser taget online. Listen er lavet for at den almene befolkning kan skabe sig et overblik, over de forskellige gaming stole fra DXRacer når de skal ud og købe en ny.

Disclaimer

Vi har ved Testoverblikket ikke lavet nogle former for fysiske test af disse gaming stole fra DXRacer, de er udelukkende vurderet ud fra eksterne vurderinger givet af forbrugerne, som har lavet anmeldelser på disse forskellige gaming stole fra DXRacer og diverse uafhængige tests foretaget af fx tænk.dk.