Gaming Skærm Test 2021 – De bedste 5 kåret i test

Vi vil hos testoverblikket.dk forsøge at komme med vores liste over de 5 bedste gaming skærme på markedet, når man skal ud og købe en ny gaming skærm. Er det vigtigt at man finder den som passer bedst til netop det behov du har brug for, som også passer til de forventninger man har før man køber den, derfor har vi lavet en top-5-liste med de bedste bedømte gaming skærme. Disse 5 er udvalgt efter anmeldelser fra forbrugerne, pris, opløsning, responstid, størrelse og ekstraudstyr. Disse test er ikke fysisk foretaget af os, men vurderet fra eksterne testere.


Benq Zowie XL2411P

Nummer 1 på vores liste, har fået den placering fordi, det overall er en enormt god gaming skærm. Derudover er det nok en af de skærme, som der er blevet solgt flest af, rundt omkring i verden blandt forbrugerne. Den har alt en god gaming skærm, skal have for at fungere, samt at du kan konkurrere med andre, som også har en af de gode skærme. Den har en lav pris, som meget få kan konkurrere med, når man kigger på funktionerne. Du får et knivskarpt billede, så du kan se alle fjenderne, hvilket er gjort på grund af den gode opløsning. Det er vigtigt med en lav responstid, så du kan reagere hurtigst muligt, uden af have forsinkelse. Derudover har den en god størrelse, som bliver anvendt af de fleste, da størrelsen ikke er for stor eller for lille. Dette er nok en af de bedste skærm, når det kommer til prisen, samt funktionerne som den har.

[afp id=”534″]

Pris

Har du ikke mange penge, men ønsker dig en god gaming skærm, så kan den skærm være noget for dig. Den har en lav pris, som betyder at du ikke skal, betale en bondegård for den. Hvis du gerne, vil købe den her gaming skærm, skal du betale en lille pris på kun 1.618 kr. Hvis du køber den, får du en gaming skærm, som giver dig en bedre spiloplevelse. Derudover har den nogle funktioner, som gør at du får den bedste, gaming skærm for få penge.

Opløsning

En høj opløsning, er vigtig så du får et skarpt billede, uanset om du går op i ydelse eller udseende. Så kan den her skærm, give dig billeder i HD, hvis det er det du gerne vil have. Benq Zowie XL2411P har en opløsning på 1920 x 1080, samt en opdateringshastighed, som er på hele 144 Hz. En høj opdateringshastighed er vigtig, da det er afgørende, for hvor hurtigt du kan nå at reagere.

Responstid

Du skal desuden også gå efter, en skærm som har en lav responstid, fordi du hurtigere kan reagere. Fordi din skærm reagerer, hurtigere ved en lavere responstid, den her gaming skærm har en responstid på 1ms.

Størrelse

Den mest optimale størrelse, når det kommer til en gaming skærm, er cirka 24 tommer. Den størrelse har denne gaming skærm også, det er en størrelse, som ikke er for stor eller for lille. Så du bedst får et overblik, over hvad der foregår, når du er i gang med at spille.

Ekstraudstyr

Der kan tilkobles høretelefoner til skærmen, imens skærmen også kan tiltes, derudover medfølger der også stik til skærmen.


AOC G2460VQ6

Har du ikke noget stort budget, men gerne vil købe, en gaming skærm som har en stor ydeevne. Det her er også, en gaming skærm som kan bruges, som nummer 2 skærm hvis det er behovet. Hvis du som sagt, ikke har et højt budget, så er det her skærmen for dig. Den har nemlig en meget lav pris, så selv husstanden med en mindre indkomst, vil kunne finde råd til at købe den. Dog får du stadig en opløsning, som er i høj kvalitet, hvilket giver dig et meget godt billede. Du får enormt meget skærm, for meget få penge, fordi den her har nemlig og en lav responstid, hvilket er altafgørende i gaming verden. Den har den mest optimale, størrelse hvad angår en gaming skærm, så du går ikke ned på funktionerne ved at købe den her.

[afp id=”535″]

Pris

Det her er den billigste, skærm som der er at finde, på vores liste over gaming skærme. Den har en meget lav indkøbspris, som gør at du ikke skal spare, sammen i meget lang tid for at få råd til den. For en pris på 1.028 kr. får du en gaming skærm, som er i høj kvalitet, samt har nogle enormt gode funktioner.

Opløsning

Selvom det er en billig skærm, kan du stadig købe, en skærm for få penge men som har en høj opløsning. Den her gaming skærm, som er produceret af AOC, har en hd opløsning på 1920 x 1080, imens den har en opdateringshastighed på 75 Hz.

Responstid

AOC G2460VQ6 har en lynhurtig responstid, som er på kun 1 ms, som gør at din skærm reagerer meget hurtigt. På den måde, kan du meget hurtigt, nå at reagere når du ser en fjende. Responstiden er den tid, det tager fra din skærm at reagere, når du bevæger din mus eller der sker noget på skærmen.

Størrelse

Den her skærm har den mest optimale størrelse, som er på 24 tommer, hvilket giver dig det bedste overblik. Selv hvis der sker mange ting, på din gaming skærm, på samme tid, vil du ikke kunne undgå at se det. Du får heller ikke ondt i nakken, fordi skærmen er for stor, så du skal dreje hovedet hele tiden.

Ekstraudstyr

Der medfølger selvfølgelig kabler med i handlen, hvor der kan nævnes 1 x VGA-kabel, 1 x HDMI-kabel, 1 x audiokabel, 1 x DisplayPort kabel.


BenQ ZOWIE XL2546

Det her er den gaming skærm, som er den gaming skærm, der er den mest anvendte til turneringer. Derfor er det også, en meget anerkendt producent, som producerer denne gaming skærm. Den her gaming skærm, er blevet rost til skyerne, af både forbrugerne men også eksperttesterne. Den har dog også en pris, som er i den høje ende, i hvert fald hvad angår den her liste. Men det er helt sikkert, pengene værd hvis du køber den, du vil få en af de bedste gaming skærme på markedet. Den har den mest optimale opløsning, så du får det bedste billede, mens du er i gang med at spille på din computer. En vigtig ting er at din skærm, har en lav responstid, fordi den her er lavet til turneringer har den også en meget lav responstid. Derudover har den en god størrelse, når det kommer til en gaming skærm, så du får den størrelses skærm der passer bedst til de fleste gamere.

[afp id=”536″]

Pris

Det kan godt være at den her gaming skærm, har en pris som er i den høje ende, men du får virkelig meget gaming skærm for dine penge. Det er en skærm, som kan fungere selv, for de gamere som konkurrere, helt på toppen om rigtig mange penge. Hvis du gerne vil have en gaming skærm, som kan hjælpe dig, med at blive bedre til fx Counter-Strike så er det den her du skal købe. Den har en pris på 3.549 kr. som er en lav pris, hvis du gerne vil være så god, som overhovedet muligt til spillet.

Opløsning

Med en opløsning på 1920 X 1080, får du en skærm som har en høj opløsning, der giver dig et meget skarpt billede. Mens prikken over i’et er opdateringshastigheden, som er på hele 240 Hz, som er den gaming skærm med den højeste opdateringshastighed på hele vores liste, du finder simpelthen ikke en skærm, som har en højere opdateringshastighed. Den høje opdateringshastighed, gør at du har en fordel, over dem som ikke har ligeså en ligeså høj opdateringshastighed.

Responstid

For at kunne konkurrere på højeste niveau, så kræver det også at din gaming skærm, har så lav en responstid som muligt. BenQ ZOWIE XL2546 har en responstid, som lægger på kun 1 ms, det er en responstid, som ikke kan blive lavere end 1 ms.

Størrelse

Nogle personer foretrækker en stor skærm, mens andre foretrækker en mindre skærm, dog er det mest brugte og mest optimale. At du køber en skærm, som har en størrelse på 24 tommer, hvilket BenQ ZOWIE XL2546 også har, så du får en lav responstid, høj opdateringshastighed, på en god størrelses skærm.

Ekstraudstyr

Altså efter hvilken indstillinger, som du spiller med i forskellige spil, så med følger der S Switch-fjernstyring. Hvor du lynhurtigt, kan ændre skærmindstillinger, bare ved at trykke på en enkelt knap.


Acer KG241Q

Har du brug for en skærm, som let kan anvendes som anden skærm, men ikke har lyst til at købe noget bras. Så kan den her skærm, være lige det rigtige valg, da den fungerer perfekt til at se film eller lignede på. Dette er selvfølgelig, hvis du har en skærm med en responstid på 144 Hz, i forvejen og har lyst til en skærm mere til samlingen. Den har en pris, som er i den lave ende, hvis du gerne vil købe en skærm til dit barn. Som ikke spiller på noget højt niveau, men bare er et helt normalt barn, som godt kan lide at hygge sig foran computeren. Den har en opløsning, som gør at du kan spille spil i høj kvalitet, hvis din computer kan trække det. Så får du en opløsning, som viser spillet meget klart og gør det flot, at kigge på når du er i gang med at spille. Derudover har den en responstid, som giver dig de mest optimale forhold, til at reagere i når du ser en fjende. Denne gaming skærm, har en størrelse, der gør sig meget velegnet, til at bruge som anden skærm eller til en PlayStation.

[afp id=”537″]

Pris

Prisen på denne model, betyder at du får en skærm, som er meget brugbar men til et lavt beløb. Den er i høj kvalitet, som gør at du kan finde råd, til at købe den til dit barn eller som anden skærm. Prisen på det her produkt, er utrolig lav og gør at den har en indkøbspris, som kun er på 1.099 kr.

Opløsning

Hvis du godt kan, lide at spille computerspil i høj grafik, så er det nødvendigt at din gaming skærm kan følge med. Det kræver som minimum, en opløsning der er på 1920 X 1080, for at vise dine spil i Hd grafik. Den har desværre kun en opdateringshastighed, som er på 60 Hz, som også er en af grundene til at den er optimal som anden skærm.

Responstid

Selvom opdateringshastigheden kun, er på 60 Hz så har den en hurtig responstid, som er på kun 1ms. Det er en responstid, som er det mest optimale, når det kommer til gaming, om det er offline eller online så er lav responstid det vigtige.

Størrelse

Acer KG241Q har en lidt unik størrelse, i hvert fald når det kommer til gaming skærme, den har en størrelse der hedder 23,6 tommer. Det er ikke ofte man ser dette, men det kan stadig forekomme ved gaming skærme.

Ekstraudstyr

Med i handlen er der et VGA-kabel så det er plug and play.


AOC G2590PX

Er du på udkig efter en skærm, som både er optimal til gaming, samt ser vildt godt ud på samme tid. Du skal købe den her gaming skærm, hvis du godt kan lide, at dine spil er i bedste kvalitet. Samt at den leverer, 16,7 millioner farver til dine spil, hvilket gør at dine computerspil er meget flotte at spille. Denne gaming skærm, har en pris som gør den eftertragt, blandt forbrugerne rundt omkring i verden. Mens den har en opløsning, som giver dig et flot og skarpt billede, samt en høj opdateringshastighed til konkurrencemennesket. Derudover har den selvfølgelig en lav responstid, så du ikke kommer til at, opleve forsinkelser når du spiller. Skærmen har en speciel størrelse, men stadig ikke en gaming skærm, som er for stor til at spille på højt niveau på.

[afp id=”538″]

Pris

For et beløb på 1,731 kr. kan du købe, den her model fra AOC, som er en meget effektiv og flot skærm. Især hvis du har hardware, i din pc som er fra producenten AMD, så er en skærm fra AOC helt klart det bedste valg, da de er produceret specielt til computere med AMD hardware.

Opløsning

Ved at købe en skærm med en høj opløsning, får du de bedste spiloplevelser, da figurer i spillet ikke virker pixeleret. Derfor har en model som denne, selvfølgelig også en opløsning, som er på 1920 X 1080 når du er i gang med at spille. Det betyder at du kan spille, spil i hd grafik uden skærmen, begynder at brokke sig over det. Derudover har den en opdateringshastighed, som er på 144 Hz, så skærmen bliver opdateret lynhurtigt.

Responstid

Hvis du gerne vil kunne konkurrere, med de andre som du spiller med, så kræver det at du har en lav responstid. AOC G2590PX har en responstid, der er på 1 ms, hvilket ikke kan findes bedre. Så du får en skærm, der reagere ligeså snart, du vælger at flytte din mus eller trykke på tastaturet.

Størrelse

AOC G2590PX har som sagt, en størrelse som er meget speciel, den er nemlig 24,5 tommer stor. Så du kan købe, en gaming skærm, hvor du får et stor billede med en god tekstur.

Ekstraudstyr

Medfølgende er der et VGA-kabel, HDMI-kabel og et DisplayPort kabel.


Vores liste

Dette er vores vurdering ud af eksterne testere, som vi mener hører til blandt de 5 bedste gaming skærme i test, de er vurderet ud fra forskellige kriterier såsom pris, opløsning, responstid, størrelse, ekstraudstyr og vurderinger fra kunder. Dette er ikke nogen officiel liste, men taget ud fra vores vurdering og anmeldelser taget online. Listen er lavet for at den almene befolkning kan skabe sig et overblik, over de forskellige gaming skærme når de skal ud og købe en ny.

Disclaimer

Vi har ved Testoverblikket ikke lavet nogle former for fysiske test af disse gaming skærme, de er udelukkende vurderet ud fra eksterne vurderinger givet af forbrugerne, som har lavet anmeldelser på disse forskellige gaming skærme og diverse uafhængige tests foretaget af fx tænk.dk.