Gaming Skærm Fra BenQ Test 2024 – De bedste 5 kåret af eksperterne

Vi vil hos testoverblikket.dk forsøge at komme med vores liste over de 5 bedste gaming skærme fra BenQ markedet, når man skal ud at købe en ny gaming skærm fra BenQ, er det vigtigt at man finder den som passer bedst til netop det behov du har brug for, som også passer til de forventninger man har før man køber dem, derfor har vi lavet en top-5-liste med de bedste bedømte gaming skærme fra BenQ. Disse 5 er udvalgt efter anmeldelser fra forbrugerne, størrelse, opløsning, pris og ekstraudstyr. Disse test er ikke fysisk foretaget af os, men vurderet fra eksterne testere.


BenQ EL2870U

Når man snakker gaming skærm, så er en producent som BenQ, nok en af de mest eftertragtede producenter på hele markedet. De har etableret sig som, en af de absolutte bedste producenter, af gaming skærm til alle slags forbrug. Om det er almindelig hverdags gaming, eller om det er gaming på meget højt niveau, hvor der måske spilles om penge i konkurrencer eller lignede. Det er en rigtig stor skærm, som giver dig et stort billede, det betyder også at, du ikke behøver at zoome ind eller rykke tæt på skærmen for at se det hele. Den har en af de bedste opløsninger, blandt alle de her 5 skærme fra BenQ, så du får et super klart billede uanset hvad du spiller eller ser af film. Man skulle tro at prisen, den er meget høj for en super effektiv skærm, men det beviser lige netop den her skærm nemlig at, det passer faktisk slet ikke fordi prisen er meget lav.

Størrelse

En stor skærm giver et bedre overblik, hvis du ikke kan lide at, have en meget lille skærm. Skærmen er dog ikke så stor at, du skal dreje hovedet fra side til side, hver gang du spiller nogle spil, hvor du skal holde øje over alt. Derfor har den her skærm, en størrelse der er på 27,9 tommer, det er en meget normal størrelse, til et helt almindeligt behov for en gaming skærm.

Opløsning

En super fed funktion, ved lige netop den her skærm, det er den opløsning som den kan yde. Den kan give dig, en opløsning der er super høj, så billedet er meget skarpt og klart hele vejen igennem. BenQ EL2870U kan give dig, en opløsning på op til 3840 x 2160, hvilket også kaldes en 4k opløsning.

Pris

Det er aldrig sjovt at, skulle betale for mange penge, for en gaming skærm uden at, du føler du får noget for dine penge. Det vil du heller ikke, skulle med en gaming skærm, som den her fra BenQ. Den har nemlig en meget skarp pris, hvor den koster et beløb, der er på 2.142 kr.

Ekstraudstyr

Der er højttalere integreret i den her skærm, så du faktisk ikke behøver at, anvende høretelefoner hvis du ikke har lyst til det.


BenQ ZOWIE XL2546K

Den næste på listen, det er en meget kendt gaming skærm, som man bruger i det man kalder FPS spil. Hvor alting handler om, hvor hurtig en reaktionsevne du har, der skal din skærm nemlig reagere rigtig hurtigt også. Det vil den her kunne, da den har en opdateringshastighed, der er super høj mens responstiden er meget lav. Det giver dig en gaming skærm, som kan tilfredsstille dit behov, for en hurtig og effektiv gaming skærm. Den har en formidabel størrelse, så den ikke er for stor, mens den heller ikke er for lille. Den har faktisk det vi, vil kalde en helt perfekt størrelse, når det kommer til en solid og meget brugbar gaming skærm. Den kan ikke køre, nogen super høj opløsning, der giver dig det bedste billede på markedet, men det er heller ikke formålet med lige netop den her gaming skærm. Den har en ret høj pris, grunden til dette, det er den opdateringshastighed som den er udstyret med, hvor du får en lynhurtigt skærm til stadig en meget god pris.

Størrelse

Det er ikke nogen for stor en skærm, mens den heller ikke er alt for lille, så du får en helt perfekt størrelses skærm. Hvor du desuden får, den lynhurtige opdateringshastighed, der er på hele 240 Hz, mens den også har en responstid på kun 1 ms, derudover har skærmen en størrelse på 24,5 tommer.

Opløsning

Med en fuld HD opløsning, så får du stadig et rigtig godt billede, der ikke bliver grumset eller lignede når du spiller. Den her skærm kan, levere en opløsning som er på 1920 x 1080, det er en ganske normal opløsning når det, gælder en gaming skærm der kan bruges til et professionelt forbrug, af næsten alle spil på markedet.

Pris

Det kan let virke, som et meget højt beløb, du skal betale for netop den her skærm. Fordi den har jo ikke, en af de bedste opløsninger, men det er heller ikke nødvendigt, efter hvad den er designet til. BenQ ZOWIE XL2546K er dog en gaming skærm, der er alle pengene værd, selvom den koster 4.530 kr. så er det en super fantastisk pris.

Ekstraudstyr

Der sidder nogle skjold på siden af skærmen, som hjælper dig med at fokusere, når det virkelig gælder om koncentration i øjeblikket.


BenQ PD3220U

Hvis du er typen, som går meget op i at, du køber en skærm som har et utroligt skarpt billede. Hvor du har budgettet, til at kunne købe en skærm, der giver dig det bedste af det bedste. Så skal du helt klart, tage et ekstra kig på, en skærm som den her fra BenQ, som har fået super gode anmeldelser af eksperterne under, meget specifikke test. Men som også har fået, rigtig gode anmeldelser, af forbrugerne som har testet den over flere gange. Det er en stor skærm, der gør at billede på skærmen, det er rigtig stort så du får det hele med, næsten uanset hvad du spiller på den. Når det gælder opløsningen, så giver det meget god mening at, det er en lidt dyr skærm, fordi den kan give dig en helt fantastisk opløsning. Prisen er den højeste, blandt de her 5 skærme, men det er også en skærm i høj kvalitet som desuden er, super effektiv under brug.

Størrelse

Skærmen er rigtig stor, hvor du får et kæmpe stort billede, det er en lidt større skærm. End de fleste vil være vant til, så det er bestemt en tilvænningssag, de første dage du har skærmen hjemme på dit bord. Størrelsen på den her skærm, det er en størrelse som, der er på 31,5 tommer. Det er en rigtig fin størrelse, så du ikke køber en kæmpe stor skærm, men skærmen har en fin størrelse.

Opløsning

Derudover har den en opløsning, der er meget høj, så du kan se film eller spille spil, der bare bliver bedre af en høj opløsning. Den opløsning som en skærm, som den her kan yde, det er en opløsning på 3840 x 2160, det hedder også en 4k opløsning. Derudover har den, en opdateringshastighed på 60 Hz.

Pris

Prisen er rigtig høj, hvor det er en pris, der kan skræmme de fleste brugere væk når de ser den pris. Men du vil bliver super glad, for din skærm når den er købt, fordi den leverer en høj tilfredshed. BenQ PD3220U har en høj pris, men den er pengene værd, selvom den koster 10.824 kr.

Ekstraudstyr

Der sidder nogle fine højtalere, i den her gaming skærm, som giver dig en rigtig fin lyd, hvis du vil have den bedste oplevelse.


BenQ GL2780

Hvis du vil have en god skærm, som kan erhverves til en skarp pris, men ikke behøver bruge den som primær skærm. Så er det her måske noget for dig, da den vil være perfekt til både primær skærm, men også passe helt fantastisk til at bruge som sekundær skærm. Strømforbruget er meget lavt, så du ikke køber en skærm, der bruger alt for meget strøm under brug. Skærmen har en meget fin størrelse, hvad angår det normale størrelsesmæssige forbrug, man ofte ser i de forskellige hjem i dag. Derudover har den en god opløsning, hvor du får et meget fint billede, uden at du oplever at, der er grums eller lignede på din gaming skærm. Den har en meget lav pris, hvor du kun betaler et lille beløb, for en skærm i høj kvalitet, der giver dig en super fed oplevelse når du bruger den.

Størrelse

Skærmen har en størrelse, som de fleste vil finde rigtig god, fordi det er på ingen måde. En skærm som er alt for stor, mens den heller ikke er alt for lille, så billedet ikke bliver for stort eller lille. Men passer helt perfekt ind, hvor end den bliver købt til, da den har en størrelse på 27 tommer.

Opløsning

Selvfølgelig kan den også, levere en god opløsning, som gør billedet skarpt og fremhæver detaljer rigtig meget. Det er en kæmpe fordel at, vælge en skærm som minimum har en, opløsning som den her skærm den har. Opløsningen lyder som følgende, 1920 x 1080 hvilket er en HD opløsning.

Pris

Hvis du pludselig har, brug for en helt ny skærm, så er den her model et meget godt valg. Det er ikke nogen dyr skærm, men du får rigtig meget skærm, for dine penge når du køber den. Det er nemlig en super billig skærm, da den kun koster 1.278 kr. BenQ GL2780 er bare en effektiv gaming skærm, der også er rigtig billig.

Ekstraudstyr

Der følger en stand med, så du ikke er begrænset til at, du er nødt til at hænge den på væggen. Det er dog et stykke ekstraudstyr, som meget ofte følger med, når der købes en gaming skærm.


BenQ EX3203R

Den sidste gaming skærm, der er på den her liste, det er en lidt speciel en af slagsen, Når man skal sammenligne, med resten af den her liste, fordi det er nemlig en curved skærm. Hvilket betyder at, det er en gaming skærm som buer, når den er placeret på dit bord. Det er en funktion, de fleste foretrækker mens andre, ikke er så meget til det når de spiller. Det betyder også at, det er en lidt større skærm, som du vil finde utrolig brugbar, da du køber en meget kraftig og god skærm. Hvor den også har en opløsning, der er i den høje ende, hvilket i sidste ende betyder et meget godt billede på din store nye skærm. Prisen er lidt høj, men bestemt ikke et beløb, der vil ødelægge et budget når der, skal købes en helt ny skærm. Da man ofte alt efter behov, faktisk er oppe i den her prisklasse, for at købe en god og stærk skærm.

Størrelse

Skærmens størrelse er en skærm, der måles lidt specielt, fordi selvom den er 31 tommer. Så føles det ikke sådan, da den er buet, så føles skærmen en smule mindre. Men det giver en super effektiv oplevelse, uanset hvad du bruger den til, om du spiller computerspil, eller du ser film på den.

Opløsning

Det er en selvfølge at, din gaming skærm har en god opløsning, hvilket denne model selvfølgelig har. BenQ EX3203R har en rigtig høj opløsning, for at give dig den bedste mulige oplevelse, når det gælder skarpheden og kvaliteten, af din gaming skærm, hvor opløsningen er 2560 x 1440.

Pris

Prisen er sparket helt i bund, så det ikke er en skærm, du føler at du bliver snydt for når du køber den. Den har nemlig en rigtig god pris, hvor den ikke er alt for høj, men du køber en billig skærm. Den er bygget i rigtig høj kvalitet, hvor materialerne er i den høje ende, så du kan have den i mange år, det kan du købe for 3.955 kr.

Ekstraudstyr

Med en funktion som hedder HDR, så gør det kvaliteten og opløsningen super høj, hvilket giver dig et fornemt billede.


Vores liste

Dette er vores vurdering ud af eksterne testere, som vi mener hører til blandt de 5 gaming skærme fra BenQ i test, de er vurderet ud fra forskellige kriterier såsom størrelse, opløsning, pris, ekstraudstyr og vurderinger fra kunder. Dette er ikke nogen officiel liste, men taget ud fra vores vurdering og anmeldelser taget online. Listen er lavet for at den almene befolkning kan skabe sig et overblik, over de forskellige gaming skærme fra BenQ når de skal ud at købe et nyt.

Disclaimer

Vi har ved Testoverblikket ikke lavet nogle former for fysiske test af gaming skærme fra BenQ, de er udelukkende vurderet ud fra eksterne vurderinger givet af forbrugerne, som har lavet anmeldelser på disse forskellige gaming skærme fra BenQ og diverse uafhængige tests foretaget af fx tænk.dk.