Gaming Skærm Fra Asus Test 2021 – De bedste 5 kåret af eksperterne

Vi vil hos testoverblikket.dk forsøge at komme med vores liste over de 5 bedste gaming skærme fra Asus på markedet, når man skal ud og købe en ny gaming skærm fra Asus. Er det vigtigt at man finder den som passer bedst til netop det behov du har brug for, som også passer til de forventninger man har før man køber den, derfor har vi lavet en top-5-liste med de bedste bedømte gaming skærme fra Asus. Disse 5 er udvalgt efter anmeldelser fra forbrugerne, opløsning, størrelse, energiforbrug, pris og ekstraudstyr. Disse test er ikke fysisk foretaget af os, men vurderet fra eksterne testere.


ASUS ROG STRIX XG32VQR

Kan du godt lide at, spille på en meget stor skærm, når du skal game nye spil. Så er den her skærm, et meget godt valg, når du skal handle en helt ny skærm. Den har et meget godt billede, mens den også er effektiv, samt er let at sætte til din computer. Den er udstyret med, 2x HDMI stik og et displayport stik, så du kan få den hurtigste opdateringshastighed. Skærmen har en meget høj opløsning, så du kan se alle detaljer, når du spiller meget detaljerede spil. Det er som sagt, en stor skærm som, egner sig til almindelig gaming, eller hvis du mangler en skarp skærm til arbejde. Strømforbruget er ikke særlig højt, så den er ikke ret dyr, når det kommer til det årlige strømforbrug. Selvom skærmen er stor, så er prisen ikke ret høj, hvilket gør den velegnet til den dedikerede bruger.

[afp id=”867″]

Opløsning

Hvis du vil have, det bedste billede når, du skal spille computerspil. Eller hvis du gerne, vil se film i høj kvalitet, så skal du gå efter en gaming skærm, som har en høj opløsning. Hvor denne skærm fra Asus, har en opløsning som, er på 2560 x 1440 pixel, mens den også er blændfri.

Størrelse

Denne kurvet og store skærm, har et meget flot design, som gør den enormt flot at kigge på. Det er endda selv, hvis den ikke er tændt, vil den få meget opmærksomhed. Skærmen har en størrelse, som er på 31,5 tommer, hvilket er en af de største på den her liste.

Energiforbrug

Et lavt strømforbrug er relevant, da det afgør hvor meget, din gaming skærm koster om året. ASUS ROG STRIX XG32VQR, har et rigtig godt energiforbrug, som holder det årlige strømforbrug nede. Den her skærm har, et årligt strømforbrug, på 83 kWt i strøm.

Pris

Det kan godt betale sig at, købe en ordentlig skærm, fra starten af til din computer. Det er dog en lidt høj pris, som du skal betale for, en skærm som ASUS ROG STRIX XG32VQR. Den har en pris, som ligger på 4.199 kr. hvilket godt, kan lyde som mange penge, men den er med sikkerhed dine penge værd.

Ekstraudstyr

Det her er en 144 Hz skærm, så din nyindkøbte skærm, opdatere billedet meget hurtigt. Hvilket er ideelt for, enhver gamer som godt, kan lide at spille spil, hvor det handler om reaktionstid.


ASUS 27″ VP278H

Bruger du din computer meget, så har du sikkert oplevet, personer som har mere end 1 skærm. På den måde kan du, både spille computer spil, men også se film eller lignede på den anden skærm på samme tid. Den her gaming skærm, er specielt egnet til at, blive brugt som anden skærm. Især hvis du har, en gaming skærm som her en opdateringshastighed, som er på 144 Hz i forvejen. Opløsningen denne gaming skærm, er udstyret med passer, perfekt til gaming eller til at blive set film på. Det er heldigvis en gaming skærm, som ikke har noget højt energiforbrug, selv når den står tændt hele tiden. Dette er den gaming skærm, som har den laveste pris, blandt disse 5 gaming skærme fra Asus. Der er højtaler i den her gaming skærm, så du behøver ikke høretelefoner, da selve skærmen kan afspille lyd.

[afp id=”868″]

Opløsning

En normal gaming skærm, har i dag en stand opløsning, som helt er høj. Da de fleste som, spiller forskellige spil online, godt vil have god grafik. Dette kræver dog også, et rigtig godt grafikkort, men hvis du allerede har dette. Så har den her skærm, en opløsning som er på 1920 x 1080, hvilket også kaldes en HD opløsning.

Størrelse

ASUS 27″ VP278H er en stor skærm, som giver dig et hurtigt overblik, når du skal følge med i det hele. Som navnet måske allerede antyder, så er størrelsen på den her gaming skærm, 27 tommer i alt. Med stander er den 44,45 centimeter høj, 21,94 centimeter dyb og så er bredden 64,14 centimeter bred.

Energiforbrug

Da denne skærm blev, designet var et lav strømforbrug, et af de funktioner som var vigtige. Når den er i drift, bruger den kun 29,1 Watt, mens den ved standby funktion, kun bruger 0,5 Watt. Årligt bruger den cirka, 49 kWt i strøm, alt efter hvor meget du anvender den.

Pris

Det er en skærm i høj kvalitet, som ikke koster ret mange penge, hvilket er vigtigt. Især hvis du kun skal, bruge den som anden skærm, fremfor som første skærm. Dog er det stadig, en meget billig skærm hvis, du skal bruge den som første skærm, den koster kun 1.199 kr.

Ekstraudstyr

Skærmen er blændfri mens, der som sagt er højtaler i skærmen, mens responstiden er 1 ms.


ASUS 24″ ROG STRIX XG258Q

Selvom den her gaming skærm, måske kun er nummer 3, på denne liste over 5 forskellige gaming skærme. Så er det muligvis, en af de bedste gaming skærme, som du kan finde på den her liste. Det er en anmelderrost gaming skærm, som har fået mange positive anmeldelser, af eksperterne som har testet den under specifikke krav. Det er en skærm, som har en meget god opløsning, når du skal spille alle spiltitler. Den har den perfekte størrelse, hvis du spiller skyde spil, eller andre spil på højt plan. Energiforbruget er selvfølgelig også, utrolig lavt så den ikke, bruger ret meget strøm om året. Det er en skærm i høj kvalitet, men som kan købes, for en meget overkommelig sum penge.

[afp id=”869″]

Opløsning

Med en meget god opløsning, hvor billedet bliver vist, i en opløsning på 1920 x 1080. Har den også en opdateringshastighed, som er meget høj, hvilket giver dig en fordel. Hvis du spiller skydespil, hvor du skal reagere lynhurtigt, så er den her skærm dit perfekte valg, den er udstyret med en opdateringshastighed, som er op til 240 Hz.

Størrelse

Hvis du går meget op i at, spille på et konkurrencedygtigt niveau, så har størrelsen en stor betydning. Din gaming skærm må, nemlig ikke være for stor, mens den heller ikke må være for lille. ASUS 24″ ROG STRIX XG258Q har, en rigtig god størrelse, hvilket gør at du får de bedste muligheder, størrelsen er nemlig på 24,5 tommer.

Energiforbrug

Med en lav effekt, der holder dit energiforbrug nede, er denne gaming skærm billig. Ikke kun en billig gaming skærm at købe, men også en billig gaming skærm, når det kommer til energiforbruget. I drift bruger den 23 Watt, mens den om året har et energiforbrug, som er på 34 kWt.

Pris

Hvis de andre kriterier, som allerede er beskrevet, ikke har fanget din interesse. Så må det sidste argument, bestemt fange din interesse, det er nemlig prisen på den her gaming skærm. Prisen er meget lav, som betyder at du, kun skal betale 2.899 kr. for at købe en effektiv, kvalitets skærm som denne.

Ekstraudstyr

Bag på skærmen sidder der LED lys, som lyser op i forhold til, hvad der bliver vist på din skærm.


ASUS 27″ VG279Q

Ved du ikke særlig meget, om at købe en gaming skærm, men stadig gerne vil have kvalitet. Så tag et ekstra kig, på den her gaming skærm, som Asus har produceret. Det er en skærm, som bare fungerer hver eneste gang, der er ikke noget fancy over den. Den er ideel til gaming, uanset om det er på højt plan, eller om det er til almindelig hygge gaming. Med en enormt god opløsning, går du ikke ned, på kvaliteten af billederne. Det er en lidt stor skærm, hvilket ikke er nogen forhindring, når du sidder og spiller meget computer. Det er vigtigt med, et energiforbrug som er lavt, ellers løber din strømregning hurtigt op. Selv med mange gode specifikationer, og meget nyt teknologi, er prisen stadig ikke ret høj for den her gaming skærm.

[afp id=”870″]

Opløsning

Med en fuld HD opløsning, får du det bedste billede, når du ser film eller spiller spil. Det er aldrig sjovt at, spille et spil i høj grafik, hvor din skærm ikke kan følge med. Det vil den uden problemer, kunne med en opløsning, som er på 1920 x 1080, samt en opdateringshastighed som er på 144 Hz.

Størrelse

Hvis du har en skærm, som har en høj opløsning, kræver det også at, du har en skærm som har en god størrelse. Skærmen er på 27 tommer, mens den bredden er 61,9 centimeter, højden er på 50,6 centimeter, samt en dybde på 21,1 centimeter. Derudover vejer skærmen, 5,6 kg så den ikke, er så let at flytte rundt med på bordet.

Energiforbrug

En gaming skærm kan hurtigt, blive dyr i drift, da nogle gaming skærme bruger meget strøm. Dog har ASUS 27″ VG279Q, et rigtig lavt energiforbrug, i drift bruger den kun 40 Watt. Mens den i standbyfunktion, kun har et energiforbrug, på meget små 0,5 Watt, årligt bruger den cirka 38 kWt.

Pris

Som der er blevet nævnt, så er det her en gaming skærm, der er meget effektiv. Men ASUS 27″ VG279Q er ikke dyr, det er en rimelig billig gaming skærm, som næsten alle kan finde, råd til at købe. Det er en gaming skærm, som koster 2.299 kr. at købe.

Ekstraudstyr

Du kan tilslutte dine høretelefoner, direkte til skærmen, mens der også er højtaler i selve skærmen.


ASUS 27″ ROG SWIFT PG27UQ

Den sidste gaming skærm, på den her liste, over 5 gaming skærme fra Asus. Er måske den bedste, skærm som du kan købe, blandt disse 5 forskellige gaming skærme. Det er toppen af poppen, du får en enormt effektiv skærm, som tilbyder dig de bedste funktioner for en skærm. Det er en gaming skærm, som har en af de højeste opløsninger, når det kommer til gaming. Det er også en skærm, som har en god og behagelig størrelse, så den ikke er for lille eller for stor. Disse specifikationer kræver dog, også at skærmen bruger, lidt mere strøm i drift. Den eneste ulempe som, der er at finde, ved en skærm som den her, det kan kun være prisen. Skærmen har hele 16,7 millioner farver, så alle detaljer er klar og tydelig.

[afp id=”871″]

Opløsning

Med en skærm som har, en 4k opløsning vil du, uden problemer få det bedste billede. Opløsningen hedder 3840 x 2160, hvilket er en af de, højeste opløsninger du kan få. Selvom du kører en opløsning i 4k, kan du endda gøre dette, med en opdateringshastighed på 144 Hz. Det betyder at du, kan spille spil i højeste grafik, samt reagere lynhurtigt på samme tid.

Størrelse

Skærmen har en perfekt størrelse, uanset hvad behovet er, for hvad du skal bruge den til. Med stander er skærmen 63,4 centimeter bred, 55,7 centimeter høj og 26,8 centimeter dyb, mens selve skærmen er 27 tommer. En høj opdateringshastighed er vigtig, hvis du skal nå at reagere, på kortest tid i skyde spil.  

Energiforbrug

Når skærmen har en opløsning, som er på 4k, samt en opdateringshastighed på 144 Hz. Så kræver det også at, du er klar over at, den bruger en smule mere strøm i drift. Strømforbruget under brug er på 50 Watt, mens det årlige energiforbrug, er på 73 kWt.

Pris

Det er en ret dyr gaming skærm, som koster ret mange penge at, købe for den almindelige bruger. Det er dog en skærm, som er i højeste kvalitet, men som også har en rimelig høj pris. ASUS 27″ ROG SWIFT PG27UQ, er den gaming skærm som, har den højeste pris på listen, den koster nemlig 14.990 kr. at købe.

Ekstraudstyr

Med LED baggrundslys, lyser det op i forhold, til hvilke farver som er på din skærm.


Vores liste

Dette er vores vurdering ud af eksterne testere, som vi mener hører til blandt de 5 gaming skærme fra Asus i test, de er vurderet ud fra forskellige kriterier såsom, opløsning, størrelse, energiforbrug, pris, ekstraudstyr og vurderinger fra kunder. Dette er ikke nogen officiel liste, men taget ud fra vores vurdering og anmeldelser taget online. Listen er lavet for at den almene befolkning kan skabe sig et overblik, over de forskellige gaming skærme fra Asus når de skal ud og købe en ny.

Disclaimer

Vi har ved Testoverblikket ikke lavet nogle former for fysiske test af disse gaming skærme fra Asus, de er udelukkende vurderet ud fra eksterne vurderinger givet af forbrugerne, som har lavet anmeldelser på disse forskellige gaming skærme fra Asus og diverse uafhængige tests foretaget af fx tænk.dk.