Gaming Musemåtte Test 2021 – De bedste 9 kåret af eksperterne

Annonce

Vi vil hos testoverblikket.dk forsøge at komme med vores liste over de 9 bedste gaming musemåtter på markedet, når man skal ud og købe en ny gaming musemåtte. Er det vigtigt at man finder den som passer bedst til netop det behov du har brug for, som også passer til de forventninger man har før man køber den, derfor har vi lavet en top-9-liste med de bedste bedømte gaming musemåtter. Disse 5 er udvalgt efter anmeldelser fra forbrugerne, pris, størrelse og materiale. Disse test er ikke fysisk foretaget af os, men vurderet fra eksterne testere.


SteelSeries QcK+

Producenten af denne musemåtte, er et veletableret navn, når det kommer til gaming verden. Det er en meget anerkendt producent, af diverse forskellige former for gaming udstyr, hvor deres musemåtter også er i rigtig høj kvalitet. Den her musemåtte, koster ikke ret mange penge, men det ses typisk også ved en musemåtte. Dog har den her en stor størrelse, til de forbrugere som, har store armbevægelser. Mens den er lavet i stærke materialer, som kan holde til at blive brugt, selv med mange timers intens brug.

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
199,00 199,00 Til Butikken
295,00 295,00 Til Butikken

Pris

Det er ikke en stor post, når man skal købe en musemåtte, der er dog nogle modeller som koster lidt penge. Denne model fra SteelSeries, har en pris som, ikke er ret høj at købe. Hvis du skal købe SteelSeries QcK+, så skal du kun betale, en lille sum af kun 129 kr.

Størrelse

Det her er en stor musemåtte, både i bredde og dybde, hvilket er meget godt for gamere. Den har en bredde på 450 millimeter, en dybde på hele 400 millimeter.

Materiale

Der findes flere forskellige, former for materialer, som en musemåtte kan laves af. Nogle er lavet af, hårde materialer og andre i bløde materialer, denne musemåtte er produceret i gummi og mikro vævet stof.


ROCCAT Taito Control mini

Har du ikke særlig meget, plads at gøre godt med, fordi dit bord ikke er ret stort. Så kan en stor musemåtte, godt være et problem, da der ikke er plads til den. Derfor kan en musemåtte, som den her være det rigtige valg, da den ikke er så stor. Det her er en utrolig billig musemåtte, som ikke koster ret mange penge, hvilket er typisk med musemåtter. Dog har den også, en størrelse som gør at den, ikke fylder særligt meget. Er produceret i materialer, som man typisk ser ved, en musemåtte som er at finde på markedet.

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
151,00 151,00 Til Butikken
159,00 159,00 Til Butikken

Pris

Netop fordi den er billig, så kan alle købe den, næsten uanset indkomst. Den her musemåtte fra ROCCAT, koster kun 90 kr. hvilket er utrolig lavt, selv på trods af at den er i høj kvalitet.

Størrelse

Som der allerede er blevet nævnt, så er det her ikke, en musemåtte som er ret stor. Hvilket betyder at den, ikke fylder ret meget på dit bord, fordi den har nemlig kun nogle mål der lyder på en bredde på 275 millimeter og en dybde på 220 millimeter.

Materiale

ROCCAT Taito Control Mini er produceret i gummi, mens den også er produceret, med en top i stof så din mus glider lettere når du spiller, forskellige spil på din computer.


Havit Hydra Small

Hvis du ikke har ret mange penge, så kan denne musemåtte, være købet for dig. Det er den billigste, musemåtte som du kan finde, på vores liste. Den har nemlig en utrolig lav pris, som gør at alle kan købe den, uden at bekymre sig om det ødelægger budgettet. Dog er det også, en musemåtte som ikke er ret stor, derfor skal du ikke have en lav følsomhed. Er lavet i kraftfulde materialer, så du også får en, meget præcis bevægelse, men som alligevel gør at den kan holde til meget brug.

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
36,00 36,00 Til Butikken
63,00 63,00 Til Butikken

Pris

Som der allerede er, blevet nævnt så er det her, den billigste musemåtte på vores liste. Den har en meget lav pris, så du kan købe flere ad gangen, hvis det er behovet. Havit Hydra Small, koster en meget lille sum, som kun ligger på 35 kr.

Størrelse

Det er den billigste på vores liste, men også en af de mindste, den er nemlig ikke ret stor. Den måler 250 millimeter i bredden, mens den også måler 210 millimeter i dybde, den har kun en højde på 30 millimeter.

Materiale

Der er tænkt meget på, at du skal have en stor præcision, fordi den ikke er ret stor. Derfor er Havit Hydra Small, selvfølgelig også produceret med et underlag i gummi, mens det øverste lag er i stof.


SteelSeries QcK XXL

Nogle forbrugere foretrækker, en musemåtte som er meget stor, derfor har vi selvfølgelig og en meget stor musemåtte med. Fordi den er meget stor, så kan du også sætte dit tastatur på den, hvilket giver en enormt høj stabilitet. Men netop på grund af størrelsen, så koster den her musemåtte, også en lidt højere sum end flere af de andre. Som kan læses på navnet, så er det en XXL musemåtte, hvilket betyder at den er rigtig stor. Mens den er produceret i materialer, som giver dig en glat bevægelse, men stadig med en knappenåls præcision.

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
287,00 287,00 Til Butikken
395,00 395,00 Til Butikken
479,00 479,00 Til Butikken

Pris

Den her musemåtte, fra SteelSeries har en lidt høj pris, som godt kan virke lidt afskrækkende. Den har et prisskilt, som er lidt høj, men stadig ikke alt for høj, den koster nemlig kun en sum af 249 kr.

Størrelse

Som det er tydeligt at læse, så er den her musemåtte, rigtig stor og fylder ret meget. Det betyder at du, skal sørge for at du har plads til SteelSeries QcK XXL, på dit bord så den ikke er for stor. Den har en bredde på 900 millimeter, mens den har en dybde på 400 millimeter.

Materiale

For at din musemåtte ikke skal flytte sig, når den er på dit bord, så er den her produceret i et underlag af gummi. Den er blevet anbefalet, af mange professionelle gamere, rundt omkring i verden som en meget god musemåtte.


Razer Goliathus Chroma

Er du til lys og farver, så er det denne musemåtte, som du skal købe. Det er udover at have RGB lys, også i enormt høj kvalitet, som kan holde til mange timers brug. Netop fordi den har RGB lys, så har den også en pris, som er i den helt høje ende. Mens det også er en, musemåtte som er rigtig stor, hvilket du også skal sikre dig du har plads til. Sidst men ikke mindst, så er den produceret, i meget høj kvalitet som man typisk ser ved Razer.

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
292,00 292,00 Til Butikken
404,00 404,00 Til Butikken

Pris

Der er som sagt, RGB lys i den her musemåtte, så har den også en pris der er høj. Razer Goliathus Chroma koster 415 kr., så du skal passe godt på den, da det er mange penge at skulle bruge, hvis du skifter den ud et par gange om året.

Størrelse

Det her er en meget lang musemåtte, hvilket betyder at dit tastatur, kan stå på den mens du gamer. Mange forbrugere foretrækker, at deres tastatur også kan stå, på deres musemåtte mens de gamer, derfor har Razer Goliathus Chroma en bredde på 920 millimeter samt en bredde på 294 millimeter.

Materiale

Den her musemåtte, skal sidde til strøm, fordi der er RGB belysning som du selv vælger farve. Med en bund af gummi, samt en top af stof, får du en skridsikker musemåtte, men også en musemåtte som din mus glider meget let på.  


Corsair MM800 RGB Polaris

Det varierer meget ofte, hvilken mus folk foretrækker, nogle er til Razer andre er til Corsair. Derfor skal den musemåtte, som du vælger at købe, selvfølgelig også passe sammen med din gaming mus. Det her er dog den dyreste musemåtte, som er på hele vores liste, den har desværre en rigtig høj pris. Denne musemåtte er en mellemstørrelses musemåtte, som egner sig til stort set, alle forbrugerne der elsker at game. Den her musemåtte kan købes, i 2 forskellige materialer, når det kommer til toppen af den.

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
549,00 549,00 Til Butikken

Pris

Det her er som sagt, den musemåtte som koster mest, af alle musemåtter på den her liste. Corsair MM800 RGB Polaris, har en pris som er på 542 kr. hvilket desværre godt kan, være en ulempe hvis man ikke er så god, til at passe på sine ting, så bliver det hurtigt rigtig dyrt.

Størrelse

Netop fordi Corsair MM800 RGB Polaris, er en musemåtte i mellemstørrelses klassen, så passer den ind i næsten alle hjem. Den har en bredde på 350 millimeter, mens den har en dybde på 260 millimeter, samt en højde på kun 5 millimeter.

Materiale

Som en af de få, du kan finde her, så er denne musemåtte i en materiale af plastik. Den kan købes i hård materiale, eller i blød materiale, det er kun op til dig hvad du bedst kan lide at bruge.


SteelSeries QcK Heavy

Nogle kan lide at spille med en høj, muse følsomhed mens andre kan lide at spille, med en lav muse følsomhed. Der er dog også nogle, som foretrækker at anvende, en mellemvej at høj og lav. Hvis du er en af dem, så er det her musemåtten, som du skal købe. Den her musemåtte, er en musemåtte som, har en rigtig fin pris. Der betyder den ikke er for dyr, men stadig har en fair pris, som er i høj kvalitet. Den har en mellemstørrelse, som egner sig til de fleste forbrugere, mens den er lavet i slidstærke materialer.

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
183,00 183,00 Til Butikken
299,00 299,00 Til Butikken
359,00 359,00 Til Butikken

Pris

Den er i rigtig høj kvalitet, men koster faktisk ikke, alt for mange penge. Den har en pris, som er på kun 108 kr. så du ikke føler, at du bliver snydt når du køber den. Fordi 108 kr. er ikke mange penge, for en musemåtte, der kan holde i rigtig lang tid.

Størrelse

Det er en musemåtte, som er i mellemklassen, når det kommer til størrelsen. Som gør sig meget egnet, til den normale forbruger, der ikke skal bruge alt for store armbevægelser. SteelSeries QcK Heavy måler, 320 millimeter i bredde, mens den også måler 270 millimeter i dybden.

Materiale

Steelseries kommer i stærke materialer, som tager lang tid, før den er slidt i stykker. Bunden er i gummi, så den står fast på bordet, mens toppen er i stof.


Razer Firefly Hard Edition – Chroma

Det her er en musemåtte, som er en hardmat edition, hvilket betyder at det er en hård udgave. Det er ikke alle, som kan lide at bruge en musemåtte som er hård, det er dog en vanesag. Netop fordi det er en hård musemåtte, så er den meget let at rengøre, dette kan du gøre med en fugtig klud. Prisen er i den lidt høje ende, dog er det ikke den, musemåtte som koster mest på vores liste. Derudover har den en god størrelse, som er meget gennemsnitlig, når det kommer til forskellige musemåtter. Mens den er produceret, i stærke materialer, som kan holde i mange år.

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
534,00 534,00 Til Butikken
562,00 562,00 Til Butikken

Pris

Selvom den her musemåtte, har RGB belysning, hvor du frit kan vælge mellem mange farver. Så koster den faktisk, ikke ret mange penge, at købe selv for en studerende. Prisen er selvfølgelig inklusive moms, Razer FireflyHard Edition – Chroma, har en lav pris på 455 kr.

Størrelse

Med en tykkelse på kun 0,4 centimeter, en bredde på 35,5 centimeter, en dybde på 25,5 centimeter. Gør det den her musemåtte, til en gennemsnitlig musemåtte, blandt forbrugerne rundt omkring i Danmark.

Materiale

Det her er en hård musemåtte, som betyder at den er lavet i hårde materialer, som består af plastik. Samt en overflade, som er behandlet så din mus, let kan køre rundt uden besvær.


Havit Hydra Large

En stor og bred musemåtte, skal ikke koste alt for mange penge, den skal have en pris, som de fleste kan være med på. Dog skal den stadig, være i høj kvalitet, så den ikke virker for billig. Den her musemåtte, har en utrolig lav pris, især når man kigger på størrelsen. Det er som sagt en bred musemåtte, så dit tastatur også kan stå på den, mens du sidder og spiller. Den er produceret i de almindelige materialer, som man ofte ser, ved musemåtter rundt omkring.

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
66,00 66,00 Til Butikken
89,00 89,00 Til Butikken
119,00 119,00 Til Butikken

Pris

Denne store musemåtte, har en utrolig lav pris, som alle kan erhverve sig. Uden at være bekymret, om den springer budgettet, den har nemlig kun en pris på 59 kr. Det er en pris, hvor alle kan være med, selv en mindreårig som kun tjener lommepenge.

Størrelse

Som man kan læse i navnet, så er det en stor musemåtte, den har nogle store mål. Den måler 70 centimeter i bredden, 30 centimeter i dybden, mens den kun er 0,3 centimeter høj.

Materiale

Udover at være en yderst effektiv musemåtte, så er den produceret i stærke materialer, som har en meget flot finish. Hvis du ikke orker at rengøre den, som man jo skal engang imellem, så har den jo en pris der er så lav, at man kan købe en ny.


Vores liste

Dette er vores vurdering ud af eksterne testere, som vi mener hører til blandt de 9 bedste gaming musemåtter i test, de er vurderet ud fra forskellige kriterier såsom pris, størrelse, materiale og vurderinger fra kunder. Dette er ikke nogen officiel liste, men taget ud fra vores vurdering og anmeldelser taget online. Listen er lavet for at den almene befolkning kan skabe sig et overblik, over de forskellige gaming musemåtter når de skal ud og købe en ny.

Disclaimer

Vi har ved Testoverblikket ikke lavet nogle former for fysiske test af disse gaming musemåtter, de er udelukkende vurderet ud fra eksterne vurderinger givet af forbrugerne, som har lavet anmeldelser på disse forskellige gaming musemåtter og diverse uafhængige tests foretaget af fx tænk.dk.