Gaming Mus Test 2021 – De bedste 5 kåret af eksperterne

Vi vil hos testoverblikket.dk forsøge at komme med vores liste over de 5 bedste gaming mus på markedet, når man skal ud og købe en ny gaming mus. Er det vigtigt at man finder den som passer bedst til netop det behov du har brug for, som også passer til de forventninger man har før man køber den, derfor har vi lavet en top-5-liste med de bedste bedømte gaming mus. Disse 5 er udvalgt efter anmeldelser fra forbrugerne, pris, design, vægt, dpi og ekstraudstyr. Disse test er ikke fysisk foretaget af os, men vurderet fra eksterne testere.


Razer DeathAdder Elite

Der behøves ikke blive sagt meget om den her mus, det er en legende inden for gaming verden, den har slået sig fast som førstevalg hos mange. Mange almindelige gamere, samt professionelle gamere, anvender en mus som den her. Det her er ikke den første form, som musen blev designet i, men der er ikke meget som er blevet ændret. Den har en meget middelmådig pris, så du går fra handlen, efter at have købt den med en god mavefornemmelse. Designet er der utrolig lidt at fortælle om, det ligner den traditionelle mus fra Razer, som har floreret på markedet gennem årene. Den har desuden en meget balanceret vægt, så den ikke er for tung eller for let, dette er præciseret efter mange års brug og anmeldelser. Dpi kan ændres via deres egen software, så du ikke skal vænne dig til en helt anden, men fortsætte hvor du kom fra med din gamle mus.

[afp id=”529″]

Pris

Det her er ikke den billigste gaming mus, som vi nævner blandt disse 5 forskellige, gaming mus på vores liste. Men du kan købe en mus, som er i utrolig høj kvalitet, for en pris som er rigtig god. Når du vælger at købe, den her gaming mus, så koster den kun 479 kr. Hvilket ikke er nogen høj pris, når man kigger på produktet, som du får når du køber den.

Design

Der er blevet ændret utrolig lidt, på en gaming mus som den her, fordi designmæssigt er den noget nær perfekt. Hvad angår størrelsen, så ligger den perfekt i de fleste, personer som bruger dens hænder. Det er en sort mus, som har 2 knapper på siden, samt 2 knapper udover de standard knapper på toppen.

Vægt

For at du har den bedst mulige komfort, så skal vægten på Razer DeathAdder Elite, være den helt rigtige. Det er den også på denne gaming mus, den er ikke alt for let, men heller ikke alt for tung. Du vil kunne mærke, at du har den i hånden, når du bruger den i hverdagen. Derudover er den ikke for tung, så du føler besvær, med at flytte rundt med den, derfor har den en vægt på 105 gram.

Dpi

Mange mennesker ved ikke hvad dpi er, når man snakker omkring gaming mus, er det hastigheden din mus på skærmen bevæger sig. Det er meget forskelligt, hvad forbrugerne anvender, alt efter hvad de føler sig komfortable med. Så er det muligt at ændre, lynhurtigt via Razers egen software, det er muligt at have helt op til 16.000 dpi, som du kan ændre via de 2 knapper på toppen af musen.

Ekstraudstyr

Denne gaming mus, har 5 forskellige makroknapper, så du kan lave genvejstaster og bruge ved et enkelt tryk.


Roccat Kone EMP

Nogle personer kan godt lide en mus, som kan lyse med mange farver, så det ser ekstra sejt ud i mørket. Mens andre gerne vil have en neutral mus, det er vidt forskelligt, hvad for foretrækker når det kommer til gaming mus. Her kommer denne gaming mus, hvor du kan vælge om du vil have lys, eller om lyset skal være slukket i den. Den koster ikke særligt mange penge, men har stadig ikke den laveste pris, der er at finde på vores liste. Dog har den stadig en pris, som de fleste kan finde råd til, uden at skulle betale spidsen af en jetjager. Den har et meget stilrent design, som desuden også er udstyret med RGB lys, hvor du frit kan vælge imellem enormt mange farver. Det er en af de lidt tungere modeller, af disse 5 forskellige gaming mus, dog stadig ikke noget du vil bemærke, hvis du ikke spiller på professionelt plan. Du kan vælge en meget lav dpi, men også en meget høj dpi, så du frit kan vælge den dpi som føles rigtigt for dig.

[afp id=”531″]

Pris

Høj kvalitet behøver ikke være alt for dyrt, når det kommer til en gaming mus, skal du betale for kvaliteten og ikke bare navnet. Derfor leverer Roccat også en gaming mus, som er i utrolig høj kvalitet, uden der er sparet teknologien. Den her gaming mus fra Roccat, har en lav pris på 519 kr. som ikke er en pris, som ødelægger de fleste hjems budget.

Design

Det her er en meget flot gaming mus, som er en af de få, som har noget der hedder RGB lys. Som er noget der sidder på toppen, der lyser op når der er strøm til, som du kan vælge præcis hvilken farve du vil. Der kan vælges imellem 16,8 millioner farver, så det er kun fantasien, som sætter grænserne.

Vægt

Det er ikke den letteste mus, men chancen for at du, kan mærke forskel er meget lille. Men det er ikke en mus, som nogle topatleter anvender, så du kan roligt bruge den i en normal hverdag. Roccat Kone EMP har en vægt, som ligger på 116 gram, så du kan godt mærke du flytter med den, men ikke en vægt du får ondt i længden af.

Dpi

Med deres egen opfundne teknologi, kan du vælge fra en dpi på 100, helt op til 12.000 dpi. Den her dpi kan du vælge, men et spring på kun 100 dpi, hvilket gør at du kan vælge, imellem enormt mange forskellige slags dpi, så du kan vælge lige præcis den dpi som passer perfekt til dig.

Ekstraudstyr

Denne gaming mus er er tilkoblet med kabel, så du opnår den perfekte hastighed, hvor ledningen er på hele 1,8 meter.


HyperX Pulsefire FPS Pro

HyperX er ikke kun specialister, i at producere høretelefoner, de kan også finde ud af at lave keyboards og mus. Det har de i hvert fald bevist, med en model som den her, den leverer en høj kvalitet men også en fantastisk ydeevne. Et kvalitets produkt, behøver ikke være dyr, det viser den her model med en lav pris. Det er en meget ergonomisk mus, som du opnår et meget godt greb med, så du yder det bedste hver eneste gang. Det er den mus, som har den højeste vægt på vores liste, dog ikke en vægt du vil mærke. Med 4 forskellige valg af dpi, opnår du en meget præcis mus, som er styret af en optisk sensor. Den her mus bliver brugt af professionelle gamere, verden over meget ofte, så vi kan roligt anbefale den til de fleste unge gamere.

[afp id=”532″]

Pris

For en lav pris på 391 kr. kan du købe, en gaming mus fra HyperX, du får en gaming mus som er virkelig god. Den her mus er optimal, til skydespil som kræver præcis sigte, du skal klart tage et ekstra kig på den her, hvis du er på udkig efter en mus som fungerer perfekt hver gang.

Design

Denne mus er ikke bare flot, men også god at bruge, fordi du opnår det bedste greb. Det er en mus, som er beregnet til den normale hånd, så hvis du har en meget lille eller meget stor hånd. Så er det ikke en mus for dig, men det er sjældent, at producenten oplever dette. Derudover har den et gummigreb, som sidder på hver side af musen, hvilket giver et godt greb selvom du sveder i hånden.

Vægt

HyperX Pulsefire FPS Pro er som sagt, en af de mus som har den højeste vægt, så hvis du er til en lidt tungere mus. Så skal du klart, købe den her gaming mus fra HyperX, men det er selvfølgelig altid op til den forskellige forbruger. Den her mus vejer 130 gram, så det er en af de lidt tungere modeller, men stadig en mus hvor du kan mærke kontrollen.

Dpi

Du kan vælge imellem 4 forskellige slags dpi, bare ved at trykke på en enkelt knap, som er til rådighed på toppen af din nyindkøbte gaming mus. Der kan vælges mellem 400, 800, 1,200 og 1,600 dpi. Det er forskelligt fra, hvilket spil du spiller, om hvilken dpi du har brug for.

Ekstraudstyr

Indbygget flash-hukommelse, en dpi kontakt og en optisk sensor.


Trust GXT 105 Gaming

Den sidste mus som vi nævner, er den her gaming mus, som er til den familie. Som ikke har et stort budget, men som stadig vil have, en mus som er designet til gaming. Den er meget velegnet, hvis du ikke har mange penge, til at købe en helt ny gaming mus for. Den har en meget lav pris, så selv en studerende, let vil kunne finde råd til at købe den. Designet er meget flot, samt har den lys, der lyser et meget cool mønster op i forskellige farver. Derudover har den en god vægt, så du kan mærke, at du har kontrol i det spil du anvender den i. Det er hurtigt at vælge en anden dpi, selvom du er inde i spillet, du kan nemlig vælge imellem 4 forskellige hastigheder.

[afp id=”533″]

Pris

Du finder ikke en gaming mus, som er billigere end, den her på vores liste. Den koster ikke ret mange penge, så hvis du er på offentlig indkomst, kan du let finde råd til at købe den. Hvis du har lyst til at købe den, skal du faktisk kun betale, en meget lille pris på 123 kr.

Design

Du får en mus i plastik, som har et meget vildt mønster, der bliver lyst op i flere forskellige farver. Ligeså snart du sætter den til strøm, får du en utrolig sej effekt, fra disse lys imens du bruger den. Trust har gjort meget ud af, at komforten skal være helt i top, så du kan spille i mange timer uden din hånd gør ondt.

Vægt

Hvis du er til en tungere mus, så du kan mærke at du har, meget kontrol samt føler dig mere præcis. Når du er i gang med at spille computer, så er det denne mus, du skal købe da den vejer 129 gram. Hvilket betyder at det er den anden, tungeste mus du kan købe her.

Dpi

Det er muligt at vælge imellem 4 forskellige hastigheder, du kan vælge følgende 800, 1,200, 1,600, 2,400 dpi. Så hvis du er til en lynhurtig mus, så kan du let vælge en høj dpi, med en knap mens du er i gang med at spille computer.

Ekstraudstyr

Der medfølger desværre ikke noget ekstraudstyr, når du køber en gaming mus som den her.


ZOWIE EC2-A

En meget stor konkurrent, til den første mus på listen, er denne meget anerkendte gaming mus fra BenQ. Den bedste gaming mus, er forbundet til computeren med kabel, fordi du ikke risikere at der opstår forsinkelser. Det her er også en gaming mus, som bliver anvendt verden over, af både almindelige brugere men også professionelle. Den har en god pris, som gør at de fleste kan finde råd til produktet, uden at skulle spare sammen i meget lang tid. Designet er ikke noget vildt, men faktisk bare designet til at gøre, hvad den skal kunne gøre. Hvilket er at gøre din spiloplevelse bedre, uden at gå ned på kvaliteten og din ydeevne, som jo altid skal være i toppen. Den har en lav vægt, så du bruger så lidt kræfter, som muligt så du også kan spille i længere tid. Du kan ændre din dpi, til 4 forskellige hastigheder, ved at trykke på knappen i bunden.

[afp id=”530″]

Pris

Når folk snakker gaming mus, falder valget hurtigt på den her model, eller egentlig bare den her producent. De producere gaming mus, i meget høj kvalitet, som faktisk ikke koster en bondegård. Hvis du gerne vil ud og købe, en gaming mus som den her, der er i utrolig høj kvalitet, så koster den faktisk kun 525 kr.  

Design

Det her er ikke en gaming mus, som har noget ekstraordinært i udseende, men det behøver en mus heller ikke. Den skal kunne gøre det, som du forlanger af den, samt gøre det til sit ypperste. Det kan ZOWIE EC2-A, det er også en af grundene, til at den bliver anvendt af mange mennesker verden over. Med et 2 meter langt kabel, samt en optisk sensor, får du en super præcis gaming mus.

Vægt

For at du kan bruge den i lang tid, i en lang periode, uden at få ondt i håndleddet. Så er det vigtigt, at du køber en gaming mus, som ikke vejer for meget. Den her gaming mus, er en meget let mus, som faktisk kun vejer 93 gram.

Dpi

ZOWIE EC2-A er forudinstalleret med 4 forskellige slags dpi, som du let kan ændre på bunden, af musen på en knap. Du kan vælge imellem en dpi på 400, 800, 1.600 og 3.200, så du kan finde den dpi som passer dig perfekt.

Ekstraudstyr

Den her gaming mus, kan anvendes både på en Mac computer, men også en Windows computer.


Vores liste

Dette er vores vurdering ud af eksterne testere, som vi mener hører til blandt de 5 bedste gaming mus i test, de er vurderet ud fra forskellige kriterier såsom pris, design, vægt, dpi, ekstraudstyr og vurderinger fra kunder. Dette er ikke nogen officiel liste, men taget ud fra vores vurdering og anmeldelser taget online. Listen er lavet for at den almene befolkning kan skabe sig et overblik, over de forskellige gaming mus når de skal ud og købe en ny.

Disclaimer

Vi har ved Testoverblikket ikke lavet nogle former for fysiske test af disse gaming mus, de er udelukkende vurderet ud fra eksterne vurderinger givet af forbrugerne, som har lavet anmeldelser på disse forskellige gaming mus og diverse uafhængige tests foretaget af fx tænk.dk.