Gaming Mus Fra Razer 2021 – De bedste 5 kåret i test

Annonce

Vi vil hos testoverblikket.dk forsøge at komme med vores liste over de 5 bedste gaming mus fra Razer på markedet, når man skal ud og købe en ny gaming mus fra Razer. Er det vigtigt at man finder den som passer bedst til netop det behov du har brug for, som også passer til de forventninger man har før man køber den, derfor har vi lavet en top-5-liste med de bedste bedømte gaming mus fra Razer. Disse 5 er udvalgt efter anmeldelser fra forbrugerne, pris, design, vægt, dpi og ekstraudstyr. Disse test er ikke fysisk foretaget af os, men vurderet fra eksterne testere.


Razer DeathAdder Essential

Når man snakker en gaming mus, som er produceret af Razer, så faldet valget 9 ud af 10 gange, på den her gaming mus. Det er en af de gaming mus, som bare er det klassiske valg, da alle ved hvad man får, når man køber en model som den her. Det er en holdbar mus, samt er den enormt funktionel, som kan holde til mange tusind timers intensiv gaming. Når man snakker Razer gaming mus, så er den her model, nok den model som der er solgt flest af i verden. Det er en mus, som faktisk ikke koster, ret mange penge at købe. Designet har været det samme, gennem flere år og har ikke ændret sig, hvilket har været en kæmpe fordel. Vægten gør at den, passer perfekt ind i gaming verden, da den har en meget optimal vægt. Det er let at vælge, hvilken dpi du gerne vil have, dette kan du gøre med Razers eget program.

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
368,00 368,00 Til Butikken
420,00 420,00 Til Butikken

Pris

Det her er en gaming mus, som ikke koster ret, mange penge at købe. Dette er en god fordel, fordi selvom den er billig, så får du en gaming mus fra Razer, som er enormt effektiv. Men som stadig er i høj kvalitet, hvilket gør at den holder, i mange års brug. Hvis du er studerende, og gerne vil købe den her mus, så koster den kun 244 kr.

Design

Dette er en enkel gaming mus, som ikke er udstyret med, rigtig mange knapper. Det er en fordel, hvis du spiller skydespil, så risikere du ikke at trykke på en forkert knap midt i kampens hede. Det er selvfølgelig en gaming mus fra Razer, som har den typiske grønne farve, som Razer er anerkendte for at have.

Vægt

Når du spiller meget computer, så er det vigtigt at, du køber en mus som passer perfekt til dig. Derfor har Razer DeathAdder Essential, en vægt på 96 gram, som gør at den ikke er for let, men også føles at du har kontrol hele tiden. Dette gør at du, ikke får ondt i håndleddet, fordi du bruger den i mange timer.

Dpi

Nogle personer er til en mus, som flytter sig meget hurtigt, mens andre er til at den flytter sig langsomt. Du kan vælge en dpi, som er op til 6.400, hvilket er meget hurtigt. Faktisk så hurtigt at, det kræver lang tid at, blive vant til. Dog kan du også vælge en dpi, som er meget lav, så du skal flytte rundt på musen, meget mere for at dreje rundt om dig selv i spillet.

Ekstraudstyr

Der er ikke brug for ekstraudstyr, dog er det stadig en gaming mus, som har et grønt lys.


Razer DeathAdder Elite

Den første mus som, der er blevet nævnt, minder den her mus enormt meget om. Den her model, er bare en gaming mus, som er mere avanceret. Fordi den har nogle ekstra knapper, hvilket gør at du kan, lave nogle flere macros i de spil du spiller. Dog er prisen også lidt højere, end hvad den tidligere model, som der er blevet nævnt. Designet er det meget klassiske, men bare med et mere moderne design, mens det også gør den lidt flottere at kigge på. Vægten på den her gaming mus fra Razer, er også 10 procent højere, hvilket dog ikke er en ulempe, men som giver en bedre komfort. Det er muligt at, vælge mellem en meget høj dpi, så høj at du faktisk ikke kan følge med.

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
436,00 436,00 Til Butikken
498,00 498,00 Til Butikken

Pris

Dette er en gaming mus, som har en pris, der er meget gennemsnitlig. Det er selvfølgelig muligt at, købe en mus som koster mindre, men kvaliteten er ikke til at tage fejl af. Denne model fra Razer, som har lidt flere funktioner, koster i omegnen af 473 kr. hvilket gør at du, skal spare sammen i lidt længere tid, hvis du ikke har et stort budget.

Design

Går du efter en mus, som ikke bare er meget funktionel, men også enormt flot. Så er denne gaming mus fra Razer, et klart førstevalg at, kigge efter når du skal købe en ny mus. Det er en mus, som har 7 forskellige knapper, hvor 2 af dem kan ændre din dpi. Kablet som følger med, har en længde på hele 2,1 meter, så du ikke skal være bange for at, det ikke er langt nok.

Vægt

Razer DeathAdder Elite er en gaming mus, som er beregnet til de, mennesker som har en lidt større hånd. Den har en længde, som er på 12,7 centimeter, mens højden er på 4,4 centimeter. Dette gør at den, har en vægt som kun er på 105 gram, hvilket giver en meget god komfort.

Dpi

Når du spiller spil, som du skal kunne reagere hurtigt i, så kræver det en høj dpi. Mens ved spil som du, skal være meget præcis i, så kræver det en lav dpi. Det er en fordel at, kunne finde en mellemvej, så du er præcis men også har en hurtig respons, dette kan du gøre med den her mus, fordi du kan vælge en dpi på op til 16.000.

Ekstraudstyr

Du kan vælge lige præcis, den farve du vil have, når det kommer i logoet. Det er nemlig muligt at, vælge mellem 16,8 millioner farver, ved Razers eget program som du kan downloade.


Razer Viper Ultimate

Det her er den første og eneste, trådløse mus fra Razer, som du kan købe på denne liste. Det er en gaming mus, som har fået enormt gode anmeldelser, af forbrugerne som elsker en trådløs gaming mus. Eksperterne har også rost den, fordi den er meget præcis, samt har en meget god levetid fordi den er på batteri. Netop fordi det er, en trådløs gaming mus, så har den også en højere pris, da det koster mere at producere den. Designet er på et helt andet niveau, der er sørget for at, komforten er helt i top. Den har en vægt, som er meget lav, så du næsten ikke kan mærke at du har en mus i hånden. Derudover kan du vælge mellem en meget lav dpi, op til en skyhøj dpi, som ingen personer bruger.

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
1.255,00 1.255,00 Til Butikken

Pris

Det er som sagt en gaming mus, som koster lidt at producere, hvilket også kan ses på indkøbsprisen. Dette betyder at du, nok skal spare sammen, i længere tid hvis din indkomst ikke er alt for høj. Det er til at se, på at den her gaming mus fra Razer, faktisk koster 1.349 kr. Det er den gaming mus, som koster mest på, den her liste over 5 forskellige gaming mus fra Razer.

Design

Vil du gerne købe en mus, som ikke bare står knivskarpt i design, men også er meget komfortabel. Så burde du overveje at, købe en gaming mus som den her, der også er trådløs. Det er en gaming mus, som giver dig en super god komfort, hvilket Razer er velkendte for.

Vægt

Det her er en gaming mus, som er meget let, så du faktisk slet ikke mærker at, du sidder med en mus i hånden. Det er en kæmpe fordel, da du ikke kommer til at, mærke du bruger den i mange timer ad gangen. Dette er fordi Razer Viper Ultimate, har en totalvægt som kun, er på 74 gram, fordi den er designet i letvægts materialer.

Dpi

Om du vil købe en mus, som er meget hurtig, eller du vil have en mus som har en stor præcision. Så er det den her mus, som du skal købe, fordi den er enormt præcis selvom den er trådløs. Anmelderne siger at, du slet ikke kan mærke at, den er trådløs fordi den reagerer lynhurtigt. Det er endda om du vælger en dpi på 400, eller om du vælger en dpi, som er på 20.000.

Ekstraudstyr

Der medfølger en dok, så du let og hurtigt, kan sætte den til opladning. Batteriet har en levetid på 70 timer, før den skal oplades igen, så du i gennemsnit kan spille 10 timer om dagen i en uge, før den skal oplades igen.


Razer Mamba Elite

Kan du godt lide at, en gaming mus kan lyse meget, så den får meget opmærksomhed. Så er denne mus, garanteret et meget godt valg, da den har RGB belysning i næsten hele musen. Den har fået gode anmeldelser, for sit meget flotte udseende, mens den selvfølgelig også er en utrolig holdbar mus. Som i gennemsnit kan, holde til over 50 millioner klik, hvilket er enormt mange klik. Det er en god mus, som ikke koster for mange penge, da den har en gennemsnitlig pris. Designmæssigt er det nok, en af de gaming mus, som er flottest blandt disse 5 gaming mus fra Razer. Vægten på denne mus, er præcis den samme, som Razer Deathadder Essential, hvilket giver dig den bedste komfort, men også stor præcision. Det er vigtigt at, du køber en mus som har en dpi, der passer lige nøjagtig dig, dette kan dog heldigvis ændres på alle gaming mus fra Razer.

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
611,00 611,00 Til Butikken
643,00 643,00 Til Butikken
657,00 657,00 Til Butikken

Pris

En god gaming mus, er værd at bruge penge på, da det giver dig en bedre spiloplevelse. Det vigtigste når du, spiller meget computer er at, du får den bedste mulige oplevelse. Derfor vil du ikke tage fejl, når du køber en mus som den her, da kvaliteten er helt i top, men den koster dog også 643 kr.

Design

Designet er det samme, som det har været gennem flere år, det eneste der er ændre ved denne model. Det er at den har fået, RGB belysning som giver designet, lige det ekstra krydderi på toppen. Fordi hvem er ikke vild, med en mus som er virkelig god, men som stadig giver dit computer setup, det ekstra når folk kommer ind og ser det.

Vægt

Selvom den har meget RGB belysning, samt har 9 forskellige knapper, så vejer den her gaming mus ikke alt for meget. Den har nemlig en vægt, som kun er på 96 gram, hvilket giver dig et fast greb. Så du ikke kommer til at, opleve at det er din mus, som der er noget galt med når du sidder og gamer.

Dpi

Med en mus som har en dpi på 16.000, kan Razer Mamba Elite, bevæge sig meget hurtigt. Så du får en mus, som på din skærm flytter sig, fra den ene ende til den anden lynhurtigt. Faktisk så hurtigt, at ingen bruger så høj en dpi, dog er det stadig muligt at, indstille den så den passer helt perfekt, til dit forbrug hver dag.

Ekstraudstyr

Det ekstraudstyr som der er med, er nok mere nogle, ekstra funktioner som denne mus har.


Razer Lancehead Tournament Edition

Om du er højrehåndet, eller om du er venstrehåndet, så kan du uden besvær købe den her gaming mus. Den er udstyret med en optisk sensor, som giver dig millimeterpræcis bevægelser, når du skal være hurtig men også have høj præcision i spil. Hvis du er venstrehåndet, skal du ikke ud og bruge, mange penge for at købe, den her gaming mus, den er nemlig ikke særlig dyr. Mens designet gør at, den ikke kræver noget, vildt for at være en stærk og kraftfuld gaming mus. Det er ikke den største mus, dog har den stadig en god vægt, så du får en god følelse af at bruge den, selv i hektiske situationer. Det er let og hurtigt at skifte, mellem en høj eller lav dpi, dette kan du gøre med knapper på selve musen.

Forhandler Pris Totalpris Læs mere

Pris

Ofte når man er venstrehåndet, mens man har lyst, til at købe en gaming mus. Så koster disse ofte, mange penge fordi, det er et helt andet design. Som mange ikke bruger, hvilket gør at selve, musen koster mere at købe. Det er slet ikke tilfældet, med den her gaming mus fra Razer, hvis du har brug for den her gaming mus, så skal du betale 552 kr.

Design

Der er 2 knapper på hver side af musen, som betyder at Razer Lancehead Tournament Edition, har 9 forskellige knapper i alt. Mens der også er RGB belysning, hvor du hurtigt kan vælge, mellem 16,8 millioner farver. Ledningen på dette produkt, er hele 2,1 meter lang.

Vægt

Denne gaming mus har en bredde, som ligger på 7,1 centimeter, mens den kun er 3,8 centimeter, samt en dybde på 11,7 centimeter. Det betyder at den, faktisk kun vejer 104 gram, når du piller den ud af indpakningen. Dette er en vægt, som ikke er alt for høj, men som giver dig en god komfort.

Dpi

Det er muligt at, vælge en dpi som, er op til 16.000. Det er en meget høj dpi, som meget få mennesker, vælger at bruge i verden. Det er i hvert fald ikke

en dpi, som dem som spiller meget computer, vælger da det er en alt for høj dpi.

Ekstraudstyr

Det er lynhurtigt at skifte dpi, dette kan du gøre på musen, hvor du kan skrue op og ned. Hvis du pludselig skal bruge, en dpi som er høj, så du kan reagere hurtigere, eller en lav så du har større præcision.


Vores liste

Dette er vores vurdering ud af eksterne testere, som vi mener hører til blandt de 5 bedste gaming mus fra Razer i test, de er vurderet ud fra forskellige kriterier såsom pris, design, vægt, dpi, ekstraudstyr og vurderinger fra kunder. Dette er ikke nogen officiel liste, men taget ud fra vores vurdering og anmeldelser taget online. Listen er lavet for at den almene befolkning kan skabe sig et overblik, over de forskellige gaming mus fra Razer når de skal ud og købe en ny.

Disclaimer

Vi har ved Testoverblikket ikke lavet nogle former for fysiske test af disse gaming mus fra Razer, de er udelukkende vurderet ud fra eksterne vurderinger givet af forbrugerne, som har lavet anmeldelser på disse forskellige gaming mus fra Razer og diverse uafhængige tests foretaget af fx tænk.dk.