Gaming Mus Fra Corsair Test 2023 – De bedste 5 kåret af eksperterne

Vi vil hos testoverblikket.dk forsøge at komme med vores liste over de 5 bedste gaming mus fra Corsair på markedet, når man skal ud og købe en ny gaming mus. Er det vigtigt at man finder den som passer bedst til netop det behov du har brug for, som også passer til de forventninger man har før man køber den, derfor har vi lavet en top-5-liste med de bedste bedømte gaming mus. Disse 5 er udvalgt efter anmeldelser fra forbrugerne, pris, design, vægt, dpi og ekstraudstyr. Disse test er ikke fysisk foretaget af os, men vurderet fra eksterne testere.


Corsair Harpoon RGB PRO Gaming Mus

Dette er nok en af, de gaming mus fra Corsair, som der er blevet solgt flest af. Det er en enormt god gaming mus, som er velegnet til, de fleste forbrugere som, har en normal størrelses hånd. Forbrugerne har rost den, til at være en holdbar gaming mus, men også en gaming mus som er enormt let at bruge. Prisen på den her gaming mus, er utrolig lav når, man kigger på den specifikationer. Det er ikke bare en funktionsdygtig mus, den er også meget flot, samt har flere knapper til genveje. Det er en letvægts gaming mus, som er let at flytte rundt på, da den har en rigtig lav vægt. Du kan vælge en lav dpi, men også en høj dpi, faktisk så høj du ikke kan følge med når, du bevæger din mus.

Pris

Det her er ikke, en gaming mus som koster, mange penge at købe. Så selvom du ikke, har en høj indkomst, vil du let kunne spare sammen til den her gaming mus. Den har en rigtig god pris, det er endda på, trods af at den kan holde i lang tid, så koster den kun 239 kr.

Design

Denne gaming mus er, et god eksempel på, en meget flot mus. Den har desuden også, 6 knapper til forskellige funktioner, hvor 2 af knapper er de normalt venstre og højreklik. Derudover har den ekstra knapper, som du kan bruge i farten, til at komme frem og tilbage på hjemmesider.

Vægt

Ved at købe en gaming mus, som ikke vejer meget, kan du i længere perioder anvende den. Uden at du kommer, til at mærke det i dit håndled, fordi den ikke vejer særlig meget. Corsair Harpoon RGB PRO, har en utrolig lav vægt, som kun ligger på 85 gram i det hele.

Dpi

Det er let at vælge, hvilken dpi du skal have, dette kan du gøre med Corsairs eget program. Du kan vælge en høj dpi, så du skal bevæge din mus, meget lidt for at flytte rundt på skærmen. Mens du også kan, vælge en lav dpi, så du skal bevæge musen mere, det er muligt at vælge en dpi fra 100 og op til 12.000 i dpi.

Ekstraudstyr

Som navnet antyder, så har den her gaming mus, indbygget RGB belysning, hvor du selv kan vælge din farve.


Corsair Gaming M65 PRO RGB Gaming Mus

Det her er den gaming mus, som er til den forbruger, der har brug for mange knapper. Derudover er det en mus, som har flere funktioner, da du kan gøre mange ting med den. Forbruger har rost den, til at være en god mus, samt eksperterne har også rost den, for at være en kraftig og stærk mus. På grund af de mange funktioner, så er prisen også, i den lidt høje ende. Det er en avanceret mus, som har et vildt design, hvilket giver udtryk i dens udseende. En funktion som er meget smart, det er at du kan ændre, på hvilken vægt den her mus har. Derudover kan du også, let ændre på hvilken dpi, din mus bruger samt en anden meget smart funktion.

Pris

Det her er en gaming mus, som har en pris, der er lidt høj. Men du skal ikke, være i tvivl om, den høje kvalitet du får. Det er nemlig en gaming mus, som er i rigtig høj kvalitet, der kan holde i mange år. Det er dog ikke en gaming mus, som koster en bondegård at købe, fordi den har nemlig kun en pris på 549 kr.

Design

Det er en gaming mus, som har et innovativt design, når det kommer til komfort. Samt hvor behagelig, den er produceret, når du skal bruge den i mange timer ad gangen. Den er udstyret med, hele 8 knapper i alt, hvor de fleste af dem, kan programmeres til genvejsknapper.

Vægt

Corsair Gaming M65 PRO RGB har en vægt, som er lidt højere, end hvad den første vejer. Dog er det muligt at, ændre tyngdepunktet på musen, ved at pille nogle vægte ud. Dog vejer Corsair Gaming M65 PRO RGB, kun 115 gram i det hele, når du ikke har rørt ved nogle af de vægte, som sidder i bunden af musen.

Dpi

Du kan vælge en dpi, som er helt op til 12.000, som ingen bruger da, det er en meget høj dpi. Faktisk så høj at, du ikke vil kunne følge med, når du bevæger din mus. Derfor er der ingen, som anvender så høj en dpi, dog bliver en meget lavere dpi ofte anvendt.

Ekstraudstyr

Du kan vælge mellem 16,8 millioner af farver, fordi der er RGB belysning, inde i musen.


Corsair Gaming SCIMITAR PRO RGB Gaming Mus

Den her gaming mus, er kun en gaming mus, du skal købe hvis du spiller MMO spil. Det er nemlig spil, som ofte kræver at, du har mange macros i spillet. Derfor er den her gaming mus fra Corsair, meget velegnet til dette, da den har mange knapper på siden af musen. Den har en høj pris, men på grund af, de mange funktioner så er den pengene værd. Det er dog stadig ikke, en pris som slår, de fleste personers budget i stykker. Designet er rigtig godt, hvilket gør de genvejsknapper, meget let at komme til, da de sidder ved hånden. Netop på grund af, de mange genvejsknapper så, har den også en noget højere vægt. Det er dog stadig muligt at, vælge en meget høj dpi, mens du også kan vælge en lav dpi.

Pris

Det her er en gaming mus, som er lidt dyr, men det er med garanti, alle pengene værd hvis, du spiller computerspil med mange macros. Det gør din oplevelse, meget lettere og du kan, reagere hurtigere i spillet, fordi det er macros der er lette at trykke på, hvis du skal købe den her, gaming mus fra Corsair, så koster den kun 590 kr.

Design

Fordi der er mange genvejsknapper, så er dette ikke, en gaming mus der er beregnet til skydespil. Da du med garanti, ikke vil få brug for at, have så mange genvejsknapper. Der er hele 10 knapper, som sidder på siden af musen, som du let kan trykke på.

Vægt

Det her er den, gaming mus som har den, største vægt blandt disse 5 forskellige gaming mus fra Corsair. Det er både en god og dårlig ting, det er en dårlig ting, hvis du skal reagere hurtigt. Der er den nemlig tungere, dog er det en god ting, hvis du vil have følelsen af kontrol, vægten på denne gaming mus er på 147 gram.

Dpi

Det er muligt at, vælge en dpi som er, op til 16.000. Dog er det de færreste, som bruger den dpi, den er dog designet således at, du kan vælge så høj en dpi, hvis du har lyst. Du kan indstille dine, genvejsknapper til at have, forskellige slags dpi. Så du kun skal trykke, på en enkelt knap, for at ændre den til det du har lyst til.

Ekstraudstyr

Der er RGB belysning i musen, faktisk vælger du præcis, selv hvilken farve du vil have.


Corsair Gaming GLAIVE RGB PRO Gaming Mus

Er du på udkig, efter en gaming mus, som har fået nogle af de bedste anmeldelser. Så skal du måske, tage et ekstra kig, på den her gaming mus fra Corsair. Det er en gaming mus, som er rigtig god, til stort set alt du, skal bruge en gaming mus til. Den er udstyret med, en optisk sensor som, er en meget præcis sensor og reagere lynhurtigt. Prisen på en god mus, plejer at være meget høj, hvor den her er rigtig god til de fleste. Det er muligt at, sætte en holder til din tommelfinger, på den gaming mus. Vægten er meget gennemsnitlig, så præcision og komfort, går hånd i hånd, selv med mange timers bruger hver gang. Om du vil have en lav, eller en meget høj dpi, er helt op til dig, der kan nemlig vælges en enormt høj og meget lav dpi.

Pris

Som der er blevet sagt, så plejer en meget god mus, ofte at være utrolig dyr at købe. Det er modsætningen med, den her gaming mus, den er i utrolig stærk kvalitet, mens den faktisk ikke er alt for dyr. Når du skal købe, en gaming mus som denne, så koster den kun en lav pris, der kun er på 445 kr.

Design

Alt efter hvordan du holder, på din gaming mus, så er der nogle gange at, din tommelfinger kører mod din musemåtte. Det kan du undgå, med den her gaming mus, der følger nemlig en støtte, til din tommelfinger med i handlen. Så risikere du ikke at, miste noget præcision i farten, hvilket er en stor fordel i onlinespil.

Vægt

Corsair Gaming GLAIVE RGB PRO, har en meget gennemsnitlig, vægt når der er tale om disse 5 forskellige. På den måde går, du ikke ned på præcision, eller din følelse af kontrol i meget intense situationer. Den her gaming mus, har en vægt der, kun ligger på 115 gram.

Dpi

Du kan vælge en dpi på kun 100, men også vælge en dpi, der er helt op til 18.000. Du kan ændre din dpi, på toppen af musen, ved at trykke på en knap. Du kan skrue enten, op eller ned med, de 2 forskellige knapper bag din rulleknap.

Ekstraudstyr

Der er blevet nævnt, den hviler til din tommelfinger, mens der også er RGB belysning integreret i musen.


Corsair M55 RGB PRO Gaming Mus

Vil du gerne købe, en gaming mus som, som minder lidt om en old school gaming mus. Så er denne gaming mus, en meget stærk mulighed, da du får den nyeste teknologi, men med det gamle udseende. Den bliver brugt af, den ældre generation som, godt kan lide et ældre udseende, men gerne vil have ny teknik. Prisen er ikke særlig høj, så alle kan være med, når der skal købes en ny gaming mus. Designet er næsten beskrevet, du får en gaming mus, som er i gammeldags design med ny teknologi. Vægten er utrolig lav, så du kan bruge den, i mange timer uden at mærke nogen forskel. Den højeste dpi som, den her mus kan køre med, er ikke den højeste, men du vil heller ikke få brug for så høj en dpi.

Pris

En stor fordel ved, den her gaming mus, det er nemlig prisen. Den har en lav pris, som gør at selvom, du ikke har nogen høj indkomst, så vil du stadig have råd til den. Prisen på dette produkt, er på kun 369 kr. så du skal ikke spare sammen, i ret lang tid for at finde råd til den.

Design

Corsair M55 RGB PRO, har det klassiske udseende, som kan købes i enten hvid eller sort. Derudover kan den bruges, af både venstre men også, højrehåndet brugere under lang tids brug. Den optiske spilsensor er meget præcis, samt så reagere den meget hurtigt, når du bevæger din arm.

Vægt

En gammeldags mus som, man kunne købe for 10 år siden, plejer at være en tung mus. Selvom den her gaming mus, har det gamle udseende, så er det en meget let gaming mus. Corsair M55 RGB PRO, vejer kun 86 gram, som er en af de letteste, gaming mus blandt disse 5 forskellige.

Dpi

Den højeste dpi som, denne gaming mus kan, køre er på 12.400 dpi. Hvilket ikke er det højeste, men stadig høj nok, til at du ikke kan følge med, når du bevæger din mus, dog kan denne dpi, sagtens køres langt ned i hastighed. Hvis det er det, du har brug for, når du kommer i en intens situation i et spil på din computer.

Ekstraudstyr

Der er en smule lys, i denne gaming mus, som du frit kan vælge mellem 16,8 millioner af farver.


Vores liste

Dette er vores vurdering ud af eksterne testere, som vi mener hører til blandt de 5 gaming mus fra Corsair i test, de er vurderet ud fra forskellige kriterier såsom pris, design, vægt, dpi, ekstraudstyr og vurderinger fra kunder. Dette er ikke nogen officiel liste, men taget ud fra vores vurdering og anmeldelser taget online. Listen er lavet for at den almene befolkning kan skabe sig et overblik, over de forskellige gaming mus fra Corsair når de skal ud og købe en ny.

Disclaimer

Vi har ved Testoverblikket ikke lavet nogle former for fysiske test af disse gaming mus fra Corsair, de er udelukkende vurderet ud fra eksterne vurderinger givet af forbrugerne, som har lavet anmeldelser på disse forskellige gaming mus fra Corsair og diverse uafhængige tests foretaget af fx tænk.dk.