Gaming headset test 2021 – De bedste 5 kåret af eksperterne

Vi vil hos testoverblikket.dk forsøge at komme med vores liste over de 5 bedste gaming headset på markedet, når man skal ud og købe et nyt headset. Er det vigtigt at man finder den som passer bedst til netop det behov du har brug for, som også passer til de forventninger man har før man køber den, derfor har vi lavet en top-5-liste med de bedste bedømte gaming headset. Disse 5 er udvalgt efter anmeldelser fra forbrugerne, pris, design, forbindelse, vægt og ekstraudstyr. Disse test er ikke fysisk foretaget af os, men vurderet fra eksterne testere.


Kingston HyperX Cloud II

Den første vi vil fremvise, er dette utrolige lækre headset, som har fået enormt gode anmeldelser af forbrugerne og eksperterne. Der er ikke en finger at sætte, på et headset som dette, det er meget komfortabelt at have på i mange timer. Det her headset bliver benyttet, af unge mennesker, som spiller meget computer. Det bliver endda benyttet, af professionelle esports udøvere, verden over til forskellige former for spil. Det er meget høj kvalitet, men som faktisk ikke koster, ret mange penge at købe. Designet er gjort så komfortabelt, som det hovedet kan være, mens den er forbundet med ledning. Derudover har den et lavt vægt, så du ikke bliver træt, i hovedet selv efter mange timers brug. Udover at fungere perfekt til gaming, så fungere det også perfekt, til at se film på nettet med eller høre musik med.

[afp id=”524″]

Pris

Dette headset er i meget høj kvalitet, samt utrolig holdbar i flere år, på trods af dette er prisen utrolig lav. Mange bliver overrasket, når de køber det her gaming headset, fordi de ikke betaler mange penge. Men når de ser kvaliteten, samt hvor godt det er at bruge, så bliver de fleste overrasket. Hvis du gerne vil købe det, skal du betale en sum på kun 580 kr. som er en meget lav pris.

Design

Designmæssigt kunne det ikke være, mere stilrent i udseende, samt lyden er også helt perfekt. Du får en meget klar lyd, som også kan gøres til 7,1 sound, så du får en bedre fornemmelse hvor lyden kommer fra. Den er produceret i gode materialer, samt har den ørepuder i kunstlæder og hukommelse skum, som former sig efter dit hoved og lukker helt tæt.  

Forbindelse

Mange går efter et gaming headset, som er trådløst så de kan gå rundt med det på, dog er det her gaming headset ikke trådløst. Det kommer dog med, en meget lang ledning, så du kan flytte dig rundt omkring bordet, hvor din computer står.

Vægt

Kingston HyperX Cloud II har en lav vægt, som ligger på kun 320 gram, så du ikke får ondt i nakken. Ved at have det på i længere tid, kræver det et let gaming headset, som er så komfortabelt som muligt. Dette headset, er nok et af de mest komfortable gaming headset, som der er at finde på markedet.

Ekstraudstyr

Når du køber dette produkt, så medfølger der en bærepose, ekstern usb kontrolboks og andre ørepuder.


Logitech G433

Den her producent, har produceret gaming udstyr i mange år, hvilket gør dem til specialister i gaming udstyr. De ved hvad der kræves, af de forskellige former, for gaming udstyr hvilket også inkludere gaming headset. Det gør sig egnet, til både gaming, musik, film eller hvad du vil bruge det til, derudover kan den købes i flere forskellige farver. Prisen er i den lave ende, så du ikke skal bruge en bondegård, på at købe et helt nyt headset. Designet er gjort i stærke materialer, som stadig gør komforten meget god, samt udseendet utrolig flot at kigge på. Det hele foregår selvfølgelig med kabel, så du får den mest optimale lyd, uanset hvad du lytter til. Den har måske den laveste vægt, blandt disse 5 forskellige gaming headset, så du næsten ikke bemærker at du har det på.

[afp id=”526″]

Pris

Hvis du har lyst til at købe, et headset som er i høj kvalitet, som giver dig en god komfort. Så skal du tage et ekstra kig, på en model som denne, da den ikke koster mange penge. Hvis du gerne vil købe den her model, skal du kun betale en lille sum af 658 kr. for høj kvalitet, med en god komfort.

Design

Hvis du kun vil bruge Logitech G433, til at høre musik eller se film med, så er det muligt at tage mikrofonen af headsettet. Hvis du bruger den sammen med din mobiltelefon, så har den en ledning på 1,5 meter, imens den har en ledning på 3,5 meter hvis du sætter den i computeren.

Forbindelse

Alt lyden foregår selvfølgelig igennem kabel, som godt kan begrænse brugen, men det er ikke alle der har behov. For at gå rundt med headsettet, i hele huset eller lejligheden, imens de snakker med vennerne. Dette headset har en følsomhed, som ligger på 107 dB, hvilket er rigtig godt.

Vægt

Det her er som sagt, et af de letteste gaming headset, som kan findes på vores liste. Den har en utrolig lav vægt, som gør at du ikke bemærker, at du har det på nogle gange. Logitech G433 har en vægt, som er på 259 gram, hvilket er utrolig lavt af et headset at være.

Ekstraudstyr

Med i pakken når du køber det her produkt, medfølger der en bæretaske, en taske til tilbehør, popfilter og en audiosplitter.


Sennheiser GSP 300

Der kan næsten ikke findes nogle ulemper, ved et headset som dette fra Sennheiser, der er rigtig mange fordele men også en enkelt ulempe. Den har fået topkarakter, fra 2 forskellige ekspertpaneler, hvilket også burde være tydeligt bare fra navnet. Sennheiser er nemlig et meget kendt mærke, når det kommer til hovedtelefoner til musik, samt deres utrolige gode mikrofoner. Det her headset er bare en blanding, af disse 2 forskellige gode funktioner, som i sidste ende gør det her gaming headset meget godt. Selvom Sennheiser plejer at være dyre, så er det slet ikke tilfældet, med det her gaming headset. Der er ikke en finger at sætte på det her headset, når det kommer til designet. Det er selvfølgelig forbundet til din computer, eller din mobil med kabel, så du ikke går ned på lyden. Det har dog en vægt, som er en del højere end, de fleste på denne liste hvilket godt kan være en ulempe.

[afp id=”527″]

Pris

Begge ekspertpaneler siger at, prisen på det her gaming headset, er meget fair i forhold til den høje kvalitet. Der er ikke sparet på kvaliteterne, da dette gaming headset, blev sat i produktion af Sennheiser. Hvilket faktisk ikke kan ses på prisen, fordi prisen er ikke særlig høj, den ligger på kun 649 kr.

Design

Med inspiration fra luftfart industrien, er dette headset designet, så det er så komfortabelt som muligt. Det er også konstrueret i robuste materialer, som gør at det er et kraftigt, men stadig komfortabelt gaming headset.

Forbindelse

Som med alle de andre på den her liste, så er Sennheiser GSP 300 selvfølgelig også med kabel, så du ikke går ned på skarpheden af lyden. Kablet har en længde på 2 meter, som burde være mere end nok, til hvis du gerne vil flytte lidt rundt mens du spiller. En meget god funktion, hvad angår mikrofonen, det er at den har noise-cancelling. Denne funktion gør, at de meste støj, der ofte bliver fanget af mikrofonen ikke bliver opfanget af den her model.

Vægt

Selvom den er en del tungere, end de andre som vi hidtil, har beskrevet på vores liste. Så giver den stadig ikke smerter, hvis du har Sennheiser GSP 300 på i længere tid, hvilket man godt kunne gå og tro. Det her mindre letter gaming headset, har en kampvægt, som er på 605 gram.

Ekstraudstyr

Der medfølger ikke noget ekstraudstyr, hvilket stadig ikke er nødvendigt.


SteelSeries Arctis Pro

Dette unikke gaming headset, er nok et af de bedste gaming headset, som du kan finde på den her liste. Den har en meget god lyd, så du får en meget klar lyd, på den måde er du ikke i tvivl hvis du hører en fjende i Counter-Strike. Ekspertpanelerne har rost, det her gaming headset til skyerne, så du ikke er i tvivl om høj kvalitet ved at købe den. En af ulemperne ved dette gaming headset, det er at den har en pris, som er en del højere end de andre. Dog har den et meget stilfuldt, samt brugervenligt design, som gør den enormt komfortabelt og flot at se på. Den bliver forbundet med et meget langt kabel, så du kan flytte dig langt væk, uden at være begrænset af produktet. Derudover har den en fin vægt, så du ikke får ondt i hovedet, når du har det på i en længere periode.

[afp id=”528″]

Pris

Det er som sagt den største ulempe, at produktet her har en høj pris, hvilket gør at nogle mennesker ikke har råd til den. Uden at de skal spare sammen, i en længere periode, men kvaliteten er meget høj. Vil du virkelig gerne, købe et gaming headset, som det her koster det 1.299 kr.

Design

SteelSeries Arctis Pro er det mest stilrene, samt flotteste headset, som du kan finde på den her liste. Det er også det eneste headset, hvor du kan skifte farve, på det lys som lyser op i det når det er tændt. Mens det har en mikrofon, som sidder i selve headsettet, som du kan hive ind og ud efter behov.

Forbindelse

Den sidste vi nævner, er også med kabel, som skal tilføje strøm og lyd til dette gaming headset. Du kan ændre på lydstyrken, med knapper på gaming headsettet, så du ikke skal gøre det på computeren.

Vægt

Med en vægt på 426 gram, får du et headset som er let at flytte rundt på, men stadig et du kan mærke du har på hovedet. SteelSeries Arctis Pro har den helt rigtige vægt, hvad angår et headset, det er ikke for let eller alt for tung.

Ekstraudstyr

Der er ikke noget ekstraudstyr med i handlen, hvis du vælger at købe det her produkt.


Razer Kraken Pro V2

Ofte når man hører producentens navn, som har produceret det her headset, så ved man at kvaliteten er helt i top. Razer er en meget kendt producent, af forskellige former for gaming udstyr, derfor vil du ikke være i tvivl om kvaliteten på det her gaming headset. Det er et af de billigste, gaming headset som du kan finde, på den her liste over 5 forskellige gaming headset. Den er designet, så den bliver leveret i, de meget kendte farver fra Razer. Derudover er forbindelsen, også gjort med kabling, så du får en fin og hurtig respons på lyden. Det er selvfølgelig også et let gaming headset, som ikke vejer for meget, da det også har en lav vægt. Det her gaming headset, har selvfølgelig også mikrofon, så du kan kommunikere med dine venner online.

[afp id=”525″]

Pris

Det er som sagt det billigste gaming headset, som er på vores liste, hvilket gør sig velegnet til flere hjem. Det er ikke alle, som har alverdens penge, at købe et nyt gaming headset for. Derfor har Razer også gjort, at prisen ikke er særlig høj, så du kan give dit barn det i gave. Hvis du gerne vil købe, det her gaming headset, til dit barn skal du betale 642 kr.

Design

Dette gaming headset, kan købes i flere forskellige farver, hvis du ikke kun vil have den normale grønne Razer farve. Der er integreret mikrofon, som du bare skal hive ud, hvis du har brug for at anvende mikrofonen. Det er desuden også et gaming headset, som kan holde til at blive tabt, hvis du er uheldig at tabe det.

Forbindelse

Det her er selvfølgelig også med kabel forbindelse, så du får en hurtig lyd, som godt kunne være et problem før i tiden. Hvis et gaming headset var trådløst, kunne der være en kort, men irriterende tid før lyden blev modtaget i headsettet. Men fordi det her er med kabel, så vil du ikke opleve dette, fordi lyden kommer utrolig hurtigt igennem.

Vægt

Razer Kraken Pro V2 har også en lav vægt, da det her gaming headset er produceret, i letvægts materialer. Hvis du lægger den på en vægt, så vil vægten kun sige 322 gram, hvilket er at foretrække da det gør komforten bedre.

Ekstraudstyr

Når du køber Razer Kraken Pro V2, så er der ekstra puder til ørene, med hvis dem der sidder på den bliver slidte.


Vores liste

Dette er vores vurdering ud af eksterne testere, som vi mener hører til blandt de 5 bedste gaming headset i test, de er vurderet ud fra forskellige kriterier såsom pris, design, forbindelse, vægt, ekstraudstyr og vurderinger fra kunder. Dette er ikke nogen officiel liste, men taget ud fra vores vurdering og anmeldelser taget online. Listen er lavet for at den almene befolkning kan skabe sig et overblik, over de forskellige gaming headset når de skal ud og købe en ny.

Disclaimer

Vi har ved Testoverblikket ikke lavet nogle former for fysiske test af disse gaming headset, de er udelukkende vurderet ud fra eksterne vurderinger givet af forbrugerne, som har lavet anmeldelser på disse forskellige gaming headset og diverse uafhængige tests foretaget af fx tænk.dk.