Gaming Headset Fra Logitech Test 2023 – De bedste 5 kåret af eksperterne

Vi vil hos testoverblikket.dk forsøge at komme med vores liste over de 5 bedste headset fra Logitech markedet, når man skal ud at købe et nyt headset fra Logitech, er det vigtigt at man finder den som passer bedst til netop det behov du har brug for, som også passer til de forventninger man har før man køber dem, derfor har vi lavet en top-5-liste med de bedste bedømte headset fra Logitech. Disse 5 er udvalgt efter anmeldelser fra forbrugerne, størrelse, forbindelse, pris og ekstraudstyr. Disse test er ikke fysisk foretaget af os, men vurderet fra eksterne testere.


Logitech G432

Et godt og velfungerende headset, det er et produkt alle har brug for, da det bare er så vigtig en ting under brug. Du vil få en bedre lyd, samt en meget bedre fornemmelse af, hvilken retning lyden den kommer fra når du spiller. Derudover skal dit headset, også have en høj komfort, ellers kan de komme til at, gøre ondt at have på i længere tid ad gangen. Det er et meget let headset, som næsten ikke kan mærkes, når du har det siddende oven på hovedet i lange perioder når du har en, meget lang gaming session. Du vil ikke skulle opleve at, du skal sætte dit headset til opladning, fordi den er ikke forbundet trådløst eller lignede. Prisen er ikke særlig høj, selvom kvaliteten stadig er rigtig høj, så behøver du ikke betale nogen høj pris for et headset i rigtig høj kvalitet.

Størrelse

Når det gælder størrelsen, så har det her gaming headset, en meget god størrelse der kan bruges af stort set alle personer. Den har en vægt, som er på 259 gram, der gør den meget let. Derudover er højden på 17,2 centimeter, mens bredden er 8,17 centimeter og så er dybden 18,2 centimeter.

Forbindelse

Det er både en fordel, men det kan også være, en ulempe når du køber et headset med kabling. Fordelen er at, du slipper for at tænke på, om der er strøm nok på dit headset. Du skal heller ikke, huske dig selv på at, den skal til opladning. Ulempen er at du ikke, kan gå alt for langt væk, fra din computer fordi den er nødt til at være forbundet med kabel.

Pris

Kvalitet behøver ikke koste, alt for mange penge, når det skal købes. Hvilket den her model, den er et rigtig godt bevis på, den har nemlig en ret lav pris. Logitech G432 har en pris, som er på 437 kr. hvilket er en pris, som de fleste vil kunne finde råd til at kunne købe.

Ekstraudstyr

Der følger en ekstra lang ledning med, som har en længde, der er på hele 2 meter. Det betyder at, du godt kan rejse dig med dit headset på, uden at skulle tage det af.


Logitech G PRO X

Hvis du gamer rigtig meget, så er en mikrofon nødvendig at, have på dit headset når du spiller. Det er nemlig ikke særlig ofte at, man spiller spil online at, det ikke er nødvendigt at have en mikrofon på dit headset. Mange spil foregår nemlig, med kommunikation så folk kan snakke sammen under kampen. Det betyder selvfølgelig at, der også er en mikrofon monteret, på det her headset fra Logitech. Den er en lille smule større, end den tidligere omtalte model, men forskellen er så lille at, du næsten ikke vil kunne mærke den forskel. Når du skal tilslutte, det her headset så foregår, det med kabel for bedre oplevelse, når du er ved at spille eller du vil lytte til musik. Prisen er lidt til den høje ende, men stadig ikke en pris, som vil sprænge budgettet når du skal betale for det her headset, der er i meget god kvalitet og er effektivt.

Størrelse

For at få den bedste komfort, så kræver det at, du køber et headset som passer til dit behov. Derfor skal du teste, de forskellige modeller før, du vælger den model du vil købe. Det er nemlig forskelligt, fra person til person, hvad de foretrækker af et headset. Den her model har en vægt, som er på 320 gram, mens der produceret i aluminium og stål.

Forbindelse

Nogle gange når man, bruger et headset der er trådløst, alt efter hvilken kvalitet. Så kan man nogle gange, opleve at der er støj på, hvis du træder væk fra din computer med dit headset på. Det vil du ikke opleve, med den her model, da den er forbundet med kabling og forbindelsen er meget skarp hele tiden.

Pris

Det kan godt virke, som et beløb der er lidt højt, når du skal ud at købe det her headset. Logitech G PRO X har dog stadig ikke, en pris som er skyhøj, så du føler at du betaler en bondegård for det her headset. Den har nemlig kun, en pris som er på 899 kr. som de fleste vil kunne finde råd til at kunne købe.

Ekstraudstyr

Der er monteret mikrofon, den meget smarte funktion, det er selvfølgelig en smart funktion at, det er en aftagelig mikrofon, hvis du ikke har brug for det.


Logitech G935 LIGHTSYNC

En god lyd skal bare, være en af de største prioriteringer når, du skal du at købe et nyt headset. Hvor dette headset er en af, de bedre modeller hvad angår lyd, samt kvaliteten af den lyd du lytter til. Der er nemlig surroundsound i dette headset, det giver en helt unik lydoplevelse, så du aldrig vil gå tilbage til andet, end det her headset. Fordi der er rigtig meget, teknologi i dette headset, så har den også en lidt højere vægt. Størrelsen er dog stadig, rigtig god så det, ikke blive for stort et headset. Det her enormt gode headset, det er et meget smart et af slagsen, fordi den kan køre på både kabel, men også på trådløs hvis du ønsker det. Alt den teknologi koster, også en smule at designe og producere, derfor er prisen også, en lille smule højere på det her headset fra Logitech.

Størrelse

Det er et smule tungere headset, men stadig et super effektivt, et af slagsen når det bliver brugt. Det vejer hele 379 gram, hvilket er lidt til den høje ende, men stadig ikke noget alt for tungt et headset. Det har en højde, som er på 19,5 centimeter, bredde på 18,8 centimeter og så er dybden på 8,7 centimeter.

Forbindelse

En meget unik funktion, ved det her headset, det er at den kan bruges, både med kabel men også som et trådløst headset. Logitech G935 LIGHTSYNC kan bruges med kabel, hvor det desuden også, bliver opladet på samme tid. Derudover kan du tage stikke ud, hvor den så går over og er trådløs, hvilket er vigtigt hvis du rejser dig at det er.

Pris

Det koster selvfølgelig en lille smule mere, end hvad et billigere headset, som ofte ikke er trådløs det gør. Du vil dog blive, enormt glad for dit køb, hvis du vælger en model som det her. Det er ikke et headset, som koster alt for mange penge, men kan købes til en pris på 1.1196 kr.

Ekstraudstyr

Der er faktisk mulighed, for at anvende det i, op til 45 timer på en enkelt opladning.


Logitech G332

Hvis du gerne vil købe, et headset som er i høj kvalitet, fra en meget stor producent. Som du ved går op i at, materialer er super slidstærke, men heller ikke er alt for dyre. Så skal du bestemt, tage et ekstra kig på, lige netop den her model fra en kæmpe producent som Logitech. Der er gået meget op i komfort, da den blev designet for at, sikre den bedste mulige oplevelse når du bruger den. Du vil næsten ikke, kunne mærke at, du har dette headset oven på hovedet. Fordi vægten og designet, når de to ting er blandet sammen, så gør det at komforten er super høj. Det er et meget simpelt headset, som fungerer ligesom man ser, ved størstedelen af alle headset, du kan finde på det danske marked når den er forbundet til din computer. Prisen er sparket helt i bund, så du ikke behøver betale, ret mange penge for et headset som er i en god og stærk kvalitet, som også er meget effektiv og giver en flot lyd.

Størrelse

Størrelsen er også vigtig, hvis du gerne vil tage dit, helt nye headset med rundt. Så du ikke behøver, en helt taske for at transportere den med rundt. Hvor størrelsen på netop den her model, det er en god størrelse, så den ikke fylder for meget når du har den med under armen, samt den også kun har en vægt på 259 gram.

Forbindelse

Logitech G332 er forbundet til din computer, via kabling så forbindelsen er konstant, hvor du ikke mister forbindelsen ved små udslag eller lignede. Det giver i sidste ende, alt efter hvilken kvalitet, du køber bare en meget bedre oplevelse af både lyd men også af komfort.

Pris

Med den laveste pris, når man sammenligner alle, disse 5 forskellige headset fra Logitech. Så kan du her købe, et meget billigt headset, men hvor kvaliteten slet ikke er i bunden. For at skulle købe, et headset dom dette af, den her kaliber af kvalitet, men kun har en lav pris, så skal du betale en pris på 325 kr.

Ekstraudstyr

Der følger et kabel med, til dit headset som har en længde på 2 meter, mens der også følger en lydsplitter med når du køber dette produkt.


Logitech G533

Det bliver ikke lettere, end når du skal styre lyden, eller din mikrofon end ved det her headset. Du vil næsten ikke, kunne få nogen bedre lyd, end hvis du køber et headset som det her. Der er fokuseret rigtig meget, på ydeevnen da det i starten, først blev designet. Den er udstyret med, nogle meget gode ørepuder som, er meget behagelige at have på i mange timer ad gangen. Størrelsen er gennemsnitlig, så der ikke er forskel, den eneste lille forskel der muligvis, vil kunne være det er vægten på headsettet. Det er et af de få headset, der er på den her liste, som ikke er forbundet til din computer med kabel men en helt anden forbindelses funktion. Prisen er meget skarp, så du kun betaler et mindre beløb, for et meget fint headset som er super let at bruge.

Størrelse

Den trådløse teknologi gør at, dit headset vejer en smule mere, men det er ikke noget du vil mærke den store forskel på. Den vejer omkring 350 gram, mens den er 19,7 centimeter høj, 8,5 centimeter dyb og så er bredden på 18,9 centimeter. Hvilket i sidste ende gør at, den er let at løfte rundt på, mens den heller ikke føles som en stor hjelm.

Forbindelse

Det er kun nummer 2, af de her headset fra Logitech, som er forbundet trådløst til din computer. Det betyder at du kan rejse dig, gå ud og tage noget at drikke, mens du stadig har dit headset på oven på hovedet. Derfor er det en fordel at, du køber et headset som er trådløst.

Pris

Nu kommer den del, ved det her headset som, de fleste nemlig frygter. Det er prisen for at købe den, hvor man ofte tænker at, et trådløst headset det er meget dyrt. Det er dog slet ikke, tilfældet med lige netop den her model, Logitech G533 har nemlig en rigtig billig pris, hvor du betaler 658 kr. for at købe det.

Ekstraudstyr

Det batteri som sidder i den, har en meget høj kapacitet, så du kan anvende den i op til 15 timer på bare en enkelt opladning.


Vores liste

Dette er vores vurdering ud af eksterne testere, som vi mener hører til blandt de 5 headset fra Logitech i test, de er vurderet ud fra forskellige kriterier såsom størrelse, forbinde, pris, ekstraudstyr og vurderinger fra kunder. Dette er ikke nogen officiel liste, men taget ud fra vores vurdering og anmeldelser taget online. Listen er lavet for at den almene befolkning kan skabe sig et overblik, over de forskellige headset fra Logitech når de skal ud at købe et nyt.

Disclaimer

Vi har ved Testoverblikket ikke lavet nogle former for fysiske test af headset fra Logitech, de er udelukkende vurderet ud fra eksterne vurderinger givet af forbrugerne, som har lavet anmeldelser på disse forskellige headset fra Logitech og diverse uafhængige tests foretaget af fx tænk.dk.