Gaming Bord Test 2023 – De bedste 5 kåret af eksperterne

Vi vil hos testoverblikket.dk forsøge at komme med vores liste over de 5 bedste gaming borde markedet, når man skal ud at købe et nyt gaming bord. Er det vigtigt at man finder den som passer bedst til netop det behov du har brug for, som også passer til de forventninger man har før man køber den, derfor har vi lavet en top-5-liste med de bedste bedømte gaming borde. Disse 5 er udvalgt efter anmeldelser fra forbrugerne, materiale, størrelse, pris og ekstraudstyr. Disse test er ikke fysisk foretaget af os, men vurderet fra eksterne testere.


Arozzi Arena

Hvis du går efter en, producent som har etableret sig, som en af de bedste producenter på markedet. Så skal du tage, et ekstra kig på en gaming bord, som det her fra den velkendte producent Arozzi. Der får du både høj kvalitet, men også et design, som er enormt flot når du har dit helt nye gaming bord stående i dit hjem. Komforten er i top, mens kvaliteten er i den bedste ende af skalaen. De materialer dette gaming bord, det er produceret i, det er kvalitets materialer. Hvor måtten i toppen, desuden tåler maskinvask hvis du efter, længere tidsbrug mener at den trænger til rengøring. Størrelsen er også rigtig god, så du får rigeligt med bordplads, så du ikke kommer til at mangle plads hvis du har mere end en enkelt skærm. Prisen er dog også lidt høj, men det er pengene værd, når den skal ud og købes. Du vil købe et kvalitets gaming bord, som vil kunne holde til lidt af hvert, faktisk vil den kunne holde til mange års brug uden problemer.

Materiale

Stellet er produceret i holdbar metal materiale, som sikrer dig en høj stabilitet, hvor end du gerne vil have dit gaming bord til at stå. Selve bordfladen består af mikrofiber, som også fungerer som musemåtte, så du ikke behøver at købe en musemåtte ved siden af. Det giver større frihed, da du næsten ikke er begrænset, i forhold til pladsen du kan bevæge din mus på.

Størrelse

Der er rigeligt med plads, til selv de forbrugere, som har et højt forbrug for et gaming bord. Det kan ofte kræve meget plads, hvis du ikke kun har, en enkelt skærm at have stående på bordet. Derfor har Arozzi Arena, en bredde som er på 160 centimeter, mens dybde er på 82 centimeter.

Pris

Prisen kan godt virke en smule høj, men kvalitet og pris, går ofte hånd i hånd når det gælder sådan nogle produkter her. Du vil dog stadig ikke føle at, du har betale en bondegård, for et gaming bord i rigtig god kvalitet. Et bord som dette, koster 2.718 kr. det er en super skarp pris, når man skal kigge efter høj kvalitet, og hvis du mangler finansiering kan du evt. tjekke denne side for et skarpt kviklåns tilbud.

Ekstraudstyr

Toppen af bordpladen er en, stor musemåtte som er vandtæt, mens den let kan vaskes i vaskemaskinen.


Sandberg EsportsEquipment Fighter 2

Rosinen i pølseenden er det her, kompakte gaming bord der, næsten med sikkerhed vil kunne passe ind på alle værelser. Dette gaming bord er en vellidt model, der har fået gode anmeldelser, af både eksperter men også af forbrugerne, der har købt det og testet under specifikke vilkår. Hvis du vil have et gaming bord, hvor du ikke skal bekymre dig, for meget om pladsen på dit værelse eller hvor det skal stå, så er det her modellen for dig. Den er selvfølgelig bygget i materialer, der er i den høje ende, hvad angår kvalitet og sikkerhed, når du skal bruge den rigtig meget. Størrelsen er til den lille ende, hvilket du ikke kommer til at mærke, da den har rigeligt med plads, når du skal have dit setup stående på dit bord. Prisen betyder at det ikke er noget dyrt gaming bord, men faktisk et gaming bord, de fleste vil kunne finde pengene til når den skal købes.

Materiale

Det meste at det her gaming bord, det er produceret i metal, mens toppen er bygget i noget stærkt og solidt træ. Det giver dig i sidste ende, et bord som står stabilt, men ikke ser alt for klodset ud. Derudover er bordpladen udstyret, med et underlag som sørger for at, din musemåtte og tastatur ikke bare flytter sig rundt under brug.

Størrelse

Sandberg EsportsEquipment Fighter 2 er ikke noget, alt for stort et gaming bord, når det skal stå på værelset. Der er dog sørget for at, du har plads til dit gaming setup, hvor dette inkluderer mus, tastatur, skærm og muligvis en ekstra skærm. Bredden er 120 centimeter, dybden er på 64 centimeter mens højden er 77 centimeter.

Pris

Prisen er derimod ikke ret høj, så den er ikke alt for dyr at, købe ind til hjemmet. Sandberg har sørget for at, presse prisen helt i bund, mens kvaliteten er sikret i toppen. Prisniveauet på et gaming bord, af den her kaliber, det er faktisk kun en pris på 1.960 kr.

Ekstraudstyr

Som en super smart funktion, så er der monteret LED lys, på bordfladen så du får det ekstra kick når du kigger på dit helt nye gaming bord.


Play M8 Gaming Tournament

Hvis du eller dine børn, godt kan lide at spille computer, så er et gaming bord det helt rigtige valg at købe. Et gaming bord gør din oplevelse, meget bedre når du skal, sidde ved det i længere tid ad gangen. På den måde skåner, du din krop for at, anstrenge sig for meget. Det smarte ved et gaming, bord som det her, det er at hele bordet faktisk er en musemåtte i sig selv. Bordet er bygget i stærke materialer, så det også kan holde til at, hvis du bliver sur at du måske risikere at banke i bordet af raseri. Det er designet i sådan en størrelse at, den kan passe ind på, de fleste værelser næsten uanset pladsen der er til rådighed. Man skulle tro at prisen, faktisk var ret høj for at, købe sådan et gaming bord som det her i høj kvalitet.

Materiale

Selve bordet er bygget, i materialer som er slid stærke, hvor du får et stærkt og solidt bord. Benene eller stellet er produceret, i materialer af stål, så det ikke bliver slidt på kort tid. Bordpladen er produceret i et stærkt stykke træ, som passer super godt sammen, med stellet som det er placeret på.

Størrelse

Størrelsen er vigtig hvis du ikke, har noget alt for stort, et værelse hvor dit bord skal stå. Derfor skal du læse op på, hvor stor størrelsen er før, du vælger at købe et bord. Play M8 Gaming Tournament har en bordplade, med en størrelse der er på, længden er 120 centimeter, mens dybden er 65 centimeter og så er bordet 74,8 centimeter høj.

Pris

Et bord i høj kvalitet, hvor det desuden er produceret, af en stærk dansk producent. Så koster dette bord, ikke ret mange penge når, det skal købes ind til hjemmet. Hvis du vil købe, dette gaming bord til dit hjem, så vil du kun skulle betale en pris på omkring 1.499 kr. for et bord i høj kvalitet som også er holdbart i mange år.

Ekstraudstyr

Som der er blevet nævnt, så en smart ekstrafunktion også kaldet ekstraudstyr, så følger der en kæmpe musemåtte med, som fylder hele bordpladen.


Play M8 Gaming Elite

Går du meget op i størrelsen, når du skal have, et gaming bord fordi du har brug for pladsen. Så er det her et gaming, bord som passer bedre ind i din stil, fordi der er størrelsen nemlig stor. Denne model af et gaming bord, det er et af de mest fortrukne gaming borde, der er på markedet blandt forbrugerne. Det kan holde til en høj belastning, faktisk helt op til, 75 kg som maksimum, dog er det anbefalet kun at putte 65 kg på den. Den er desuden bygget i materialer, som de fleste vil blive glad for, fordi det er let at rengøre dit gaming bord hvis det skulle blive snavset. Forskellen på det her gaming bord og, det tidligere nævnte fra samme producent, det er størrelsen hvor den her model er en smule større. Prisen er kun en smule højere, end den omtalte model tidligere, men det er helt klart et køb, du vil blive super tilfreds med i længden.

Materiale

Bordpladen er bygget i et kvalitetsmateriale, som hedder FSC træ, hvilket er en stærk trætype der kan holde til mange års slid. Mens benene som pladen, den er placeret på er bygget, i stål så du ikke bare flytter rundt på dit gaming bord. Hvilket også betyder at, skulle du komme til at, sparke til dine ben så skader det ikke dit bord.

Størrelse

Det er et smule større gaming bord, som fylder lidt mere, men det betyder også at, det i sidste ende giver mere plads. Længden på bordpladen, det er en længde på 140 centimeter, mens den er 65 centimeter dyb. Højden er ligesom den anden, hvor højden på den her, det er en højde på 74,8 centimeter.

Pris

Prisen er meget skarp, det er en pris som er i den lave ende, hvor du ikke behøver at betale alt for mange penge. Når du stadig gerne vil have kvalitet, så skal du tage et ekstra kig, på et gaming bord som Play M8 Gaming Elite, hvor du skal betale 1.699 kr. for dette gaming bord der er let at bruge.

Ekstraudstyr

Der sidder en ledningsbakke, under bordet på denne model, så du kan få styr på dine ledninger. Så dit gaming setup, ser rigtig godt ud, selv når du ikke spiller.


Multibrackets M Deskstand 2

Det her multibord, der egner sig til, de forbrugere der gerne vil kunne tage den med til LAN events eller lignede. Hvor det kræves at, man har sit eget bord med, så skal du tage et ekstra kig på lige netop det her gaming bord. Det er et bord som, der er super let at folde sammen, eller hvis du vil sidde ned eller stå op, så kan du gøre det på super kort tid med det her gaming bord. Den er produceret i utrolige lette materialer, hvilket også betyder at, den er en smule mere skrøbelig og ikke kan bære lige så høj en vægt som de andre modeller. Det er ikke det største gaming bord, men det er også en af grundene, til at den er let at flytte rundt med, hvis du er meget på farten. Prisen er ret høj, så du skal betale en smule penge, for et bord i super god kvalitet, der er flytbar og nem at tage med rundt på kort tid.

Materiale

Dette gaming bord er let at, tage med rundt omkring, hvis du ofte skal have et bord med rundt. Det kan du let med, det her gaming bord, fordi størstedelen af den, den er produceret i plastik. Der er selvfølgelig også, stål i den hvilket skelettet er produceret i, så du får en høj stabilitet også.

Størrelse

Med en super lav vægt, så kan de fleste flytte rundt på den, fordi den faktisk kun vejer 24,3 kg at løfte på. Derudover har Multibrackets M Deskstand 2, en bredde som er på 91,5 centimeter, mens dybden er 60,7 centimeter og så har den en højde på kun 48,5 centimeter, som desuden kan sænkes til 11,5 centimeter.

Pris

For at skulle købe, et gaming bord som det her, så skal du betale en lidt stor sum penge for den. Det kan nemlig godt, virke en smule skræmmende, når man ser prisen på den. Fordi det er et gaming bord, som koster en smule mere, end de andre modeller på listen. Prisen på dette super gode gaming bord, det er en pris som er på 4.568 kr.

Ekstraudstyr

Der er en tastaturbakke monteret, så du får en del mere plads, til din musemåtte og mus oven på bordet.


Vores liste

Dette er vores vurdering ud af eksterne testere, som vi mener hører til blandt de 5 bedste gaming borde i test, de er vurderet ud fra forskellige kriterier såsom materiale, størrelse, pris, ekstraudstyr og vurderinger fra kunder. Dette er ikke nogen officiel liste, men taget ud fra vores vurdering og anmeldelser taget online. Listen er lavet for at den almene befolkning kan skabe sig et overblik, over de forskellige gaming borde når de skal ud at købe et nyt.

Disclaimer

Vi har ved Testoverblikket ikke lavet nogle former for fysiske test af gaming borde, de er udelukkende vurderet ud fra eksterne vurderinger givet af forbrugerne, som har lavet anmeldelser på disse forskellige gaming borde og diverse uafhængige tests foretaget af fx tænk.dk.