Fryseskab Fra Siemens Test 2023 – De bedste 5 kåret af eksperterne

Vi vil hos testoverblikket.dk forsøge at komme med vores liste over de 5 bedste fryseskabe fra Siemens på markedet, når man skal ud og købe et nyt fryseskab fra Siemens. Er det vigtigt at man finder den som passer bedst til netop det behov du har brug for, som også passer til de forventninger man har før man køber den, derfor har vi lavet en top-5-liste med de bedste bedømte fryseskabe fra Siemens. Disse 5 er udvalgt efter anmeldelser fra forbrugerne, energiklasse, frysekapacitet, lydniveau, pris og ekstraudstyr. Disse test er ikke fysisk foretaget af os, men vurderet fra eksterne testere.


SIEMENS GS36NXI3P

Der er ikke noget værre, end at skulle til at afrime, sit fryseskab en gang om året. Det tager bare lang tid, er besværligt og irriterende at gøre, det vil du slet ikke komme til med denne model. Der er nemlig noget, der hedder Nofrost så du undgår, at skulle afrime dit fryseskab nogensinde. Den har en enormt god energiklasse, der gør den rigtig billig i drift, så den er god mod miljøet fordi den bruger mindst muligt strøm. Det har en fin størrelse, når det gælder frysekapacitet, der giver dig plads nok, til at en almindelig familie kan have den stående. Lydniveauet er ikke noget højt, hvilket gør at den let, kan stå i dit køkken uden, at du bliver forstyrret af det. Der er heller ikke nogen høj pris, selvom du køber et rigtig godt produkt, som kan holde i rigtig mange år.

Energiklasse

En af de første funktioner som, du skal kigge på før du køber, det er hvilken energiklasse det fryseskab du vil købe har. Det har nemlig stor betydning, for hvor dyr den er i drift, samt hvor meget strøm den bruger årligt. Det her fryseskab har en, energiklasse på A++ som, er en af de bedste energiklasse, et fryseskab kan have, det bruger årligt 237 kWh om året i strøm.

Frysekapacitet

Med en god frysekapacitet køber, du et fryseskab fra Siemens, der har en meget god kapacitet til madvarer. Det har desuden en indfrysningskapacitet, på omkring 20 kg i døgnet, før temperaturen bliver påvirket. Frysekapacitet er på 242 liter, der giver dig rigeligt med plads, til at kunne opbevare meget mad i sig.

Lydniveau

Der er ikke noget højt lydniveau, hvilket er en kæmpe fordel, hvis du har det stående fremme. Fordi lydniveauet ikke er særlig højt, så larmer SIEMENS GS36NXI3P, minimalt med et lydniveau som kun er på 42 dB. Det er ikke nødvendigt for et fryseskab, at have et højt lydniveau, hvilket nemlig kan forstyrre rigtig meget.

Pris

På trods af disse meget gode funktioner, så koster den ikke særlig mange penge, det er endda et fryseskab. Hvor du vil blive enormt glad, for at have købt det, endda kun med et prisskilt på 9.099 kr. Du køber et fryseskab, der er i rigtig høj kvalitet, der har fået mange gode anmeldelser af eksperterne.

Ekstraudstyr

Med akustisk advarsel når, døren har stået åben for længe, sker der ikke nogle fejl. Døren er desuden vendbar, så den passer bedst ind, hvor du gerne vil have den skal stå.


SIEMENS GS58NAW30F iQ500

Dette enormt effektive fryseskab, er måske et af de bedste, blandt disse 5 forskellige fryseskabe på den her liste. Det har en god funktion, som gør at maden holder længere, hvilket mindsker madspildet rigtig meget. Det er et rigtig effektivt fryseskab, alle vil blive glad for, hvis de køber den, som også har fået meget positive anmeldelser af forbrugerne. Det har også en høj energiklasse, mens det ikke bruger ret meget strøm, på trods af en meget høj kapacitet. Det gør at den er billig i drift, mens du kan opbevare rigtig meget, i det her fryseskab fordi den har en høj frysekapacitet. Lydniveauet er i den lave ende, så det ikke larmer ret meget, uanset hvor du stiller dit helt nye fryseskab fra Siemens. Prisen er meget attraktiv, så de fleste kan finde råd, til at købe et fantastisk fryseskab som det her.

Energiklasse

Med en af de bedste energiklasser, som et fryseskab overhovedet kan have, betyder det at dette fryseskab, ikke koster særlig meget om året i strøm. Det her fryseskab fra Siemens, har en energiklasse på A++, der er meget tæt på at have den bedste energiklasse muligt. Årligt bruger det kun, 301 kWh om året i strøm, det er et fryseskab som koster minimalt i strøm.

Frysekapacitet

Med et af de største kapaciteter, køber du et fryseskab, hvor du har enormt meget plads. Det er velegnet til en familie, der er på 5-6 medlemmer, som ofte bruger et fryseskab til at gemme på rester eller andet du vil have frosset ned. SIEMENS GS58NAW30F iQ500 har en høj kapacitet, som er på 360 liter, det er en meget høj kapacitet for et fryseskab.

Lydniveau

Der er intet værre, end at købe en fryser, hvor den larmer rigtig meget. Det kommer du ikke til at opleve, med et fryseskab som det her, det har nemlig et rigtig lavt lydniveau. Så du kan have det stående, i dit køkken eller din gang, uden at det larmer alt for meget. Dette fryseskab har et lydniveau, der er på 42 dB, under fuld drift så, det larmer minimalt.

Pris

Når man kigger på funktionerne, skulle man tro at prisen var høj, det er dog slet ikke tilfældet med det her fryseskab. Det kan dog godt virke, som mange penge for et produkt, men den er helt sikkert alle pengene værd. For at købe det, så koster det kun 9.399 kr.

Ekstraudstyr

Der er manuel isterningbeholder, vendbar dør, automatisk afrimning og en ekstra stor skuffe til større varer.


SIEMENS GS36NAW3P

Har du ikke brug for et stort fryseskab, fordi du bor i en mindre bolig, eller ikke har ret meget plads. Så tag et ekstra kig, på det her fryseskab fra Siemens, fordi du vil finde det perfekt til dig. Det her fryseskab har en højde, der er på 186 centimeter, en bredde på 60 centimeter, en dybde på 65 centimeter og så vejer det 76 kg. Det har stadig en god energiklasse, hvilket er et kendetegn ved produkter, som Siemens har produceret. Det har ikke nogen høj kapacitet, hvilket måske ikke gør den ideel, til en stor familie, men fantastisk som et ekstra fryseskab. Det har et gennemsnitligt lydniveau, der gør den meget lydsvag, som et fryseskab selvfølgelig skal være. Det er det absolutte billigste fryseskab, der er at finde på den her liste, hvilket gør den særligt attraktivt for mange forbrugere.

Energiklasse

Energiklassen skal være en høj prioritet, når du skal kigge, efter et nyt fryseskab. Fordi det er altafgørende, for hvor mange penge dit nye fryseskab, vil komme til at koste hvert år, når det gælder hvor meget strøm det bruger. Der er det her fryseskab, med en god energiklasse på A++, meget billig i strøm fordi, den kun bruger 237 kWh om året.

Frysekapacitet

Det er ikke et fryseskab, der har en høj kapacitet, faktisk et af de laveste på den her liste. Det er dog ikke en ulempe, fordi det er stadig en kapacitet, som kan tilfredsstille et hjem med et par medlemmer. SIEMENS GS36NAW3P har en kapacitet, på 242 liter hvilket er i den lidt lave ende, men du vil ikke blive skuffet.

Lydniveau

Der er et lav lydniveau, på det her rigtig gode produkt, som er enormt effektivt under drift. Det er et fryseskab som, har et lydniveau på det gennemsnitlige 42 dB, det er ikke noget høj lydniveau. Du skal koncentrere dig meget, for at kunne høre, det her fryseskab

Pris

Det skal selvfølgelig ikke være dyrt, for dig at købe, et fryseskab i rigtig høj kvalitet. Det er et rigtig effektivt fryseskab, der kan erhverves for en lille sum, på kun 5.098 kr. Det er en pris, de fleste kan være med på, når der skal købes et fryseskab ind til hjemmet.

Ekstraudstyr

Der er isterningfunktion, elektronisk temperaturstyring, LED display, elektronisk display og en vendbar dør.


SIEMENS GS58NAW35

Dette fryseskab er det ideelle, fryseskab til en stor familie, der har et behov for et stort fryseskab. Når du køber et fryseskab, som det her skal du sikre dig, at du har et sted det kan stå. Fordi det er ikke et fryseskab, du skal stille udenfor, fordi det fungere bedst mellem en temperatur på 10-43 grader, som er den temperatur hvor den skal stå i. Den har en høj energiklasse, der sikrer dig at strømforbruget, ikke stiger helt til vejrs fordi den står konstant tændt. Det er et fantastisk fryseskab, når en stor familie, skal købe et helt nyt fryseskab ind til familie, fordi der ikke er plads til en kummefryser. Der er ikke noget vildt, når det gælder lydniveauet fordi, det er et meget stille fryseskab at have stående. Det er et lidt dyrt fryseskab, men det er med garanti, dine penge værd fordi, du kan have det i rigtig mange år, hvor dette kvalitets fryseskab behager alle.

Energiklasse

Når man kigger på produkter, fra den her producent Siemens, så har de ofte en meget høj energiklasse. Det har det her fryseskab også, det er udstyret med en god motor, der giver den en energiklasse på A++. Den bruger i gennemsnit, omkring 301 kWh om året i strøm, det skal være en høj prioritering når du køber et nyt fryseskab.

Frysekapacitet

Der er rigtig meget plads, i et fryseskab som det her fra Siemens, hvilket giver dig mulighed for at opbevare, store mængder madvarer i lang tid. SIEMENS GS58NAW35 har en høj kapacitet, der ligger på 360 liter, det giver dig et af de største, fryseskabe du finder på denne liste.

Lydniveau

Lydniveauet er en god funktion, at kigge på før du køber, da det nemlig ikke skal være for højt. Hvis du køber et fryseskab, der har et højt lydniveau, kan det let forstyrre dig fordi det larmer for meget. Det oplever du ikke, med det her fryseskab, fordi det har et lydniveau på kun 42 dB.

Pris

Det kan godt lyde som mange penge, når du kigger på prisskiltet, det her fryseskab har. Det er dog med sikkerhed, dine penge værd at købe, SIEMENS GS58NAW35 er et enormt effektivt og flot fryseskab. For at købe det, skal du betale et beløb, der er på 10.199 kr.

Ekstraudstyr

Hvis strømmen går har dette, fryseskab mulighed for at holde, indholdet køligt i op til 25 timer. Der er automatisk afrimning, LED belysning og 5 forskellige fryseskuffer.


SIEMENS GS33NVW3P

Sidste skud på stammen, er dette fryseskab som er egnet, til en mellemstørrelse familie. Hvis du vil købe, et fryseskab som både er effektivt, men også pæn at kigge på, så skal du tage et ekstra kig på det her fryseskab. Det er 176 centimeter højt, 60 centimeter bredt, 65 centimeter dybt og så vejer det 71 kg. Det har en rigtig høj energiklasse, som kun lige er under toppen, af karakterskalaen når det gælder forskellige energiklasser. Det er ikke det største fryseskab, dog har det stadig en god kapacitet, samt en god indfrysningskapacitet. Det lydniveau som dette fryseskab har, er helt gennemsnitligt og det betyder, at det er ikke er noget larmende produkt. Det koster ikke mange penge, at købe et fryseskab som det her, der er meget effektiv under drift. Selvom det er billigt, så er der stadig en god portion, ekstraudstyr med når du køber det.

Energiklasse

Det skal bare være billigt, når det gælder, hvor meget strøm dit fryseskab bruger. Her er det her fryseskab, rigtig godt med fordi, det har en meget god energiklasse på A++. Det er kun en enkelt energiklasse, under hvad det bedste mulige er, det gør at du bruger meget lidt strøm. Hvert år bruger den i gennemsnit, omkring 228 kWh i strøm, hvilket er rigtig lavt.

Frysekapacitet

Når du skal fryse mad ned, så er det vigtigt at du, kigger på hvor høj indfrysningskapaciteten er på. SIEMENS GS33NVW3P har en indfrysningskapacitet, som er på 20 kg i døgnet, som er det antal kg du kan nedfryse, før din temperatur bliver påvirket. Derudover har den, en almindelig kapacitet, på 225 liter.

Lydniveau

Lydniveauet på en model, som dette fryseskab har, er ikke særligt højt. Det har nemlig kun, et lydniveau på omkring 42 dB, hvilket ikke er særlig højt. Det giver dig et stille fryseskab, der larmer minimalt når du stiller, det i dit køkken eller baggang.

Pris

Det er ikke mange penge, du skal betale for det her fryseskab, prisen er nemlig kun på 6.899 kr. Det er en pris, de fleste kan være med på, især hvis de ønsker et produkt i høj kvalitet. Hvis det bliver behandlet ordentligt, så er det et fryseskab, der kan holde i rigtig mange år uden problemer.

Ekstraudstyr

Der er Antifrost så du ikke, behøver stå og afrime dit fryseskab, mens der også er elektronisk display og elektronisk temperaturstyring.


Vores liste

Dette er vores vurdering ud af eksterne testere, som vi mener hører til blandt de 5 bedste fryseskabe fra Siemens i test, de er vurderet ud fra forskellige kriterier såsom energiklasse, frysekapacitet, lydniveau, pris, ekstraudstyr og vurderinger fra kunder. Dette er ikke nogen officiel liste, men taget ud fra vores vurdering og anmeldelser taget online. Listen er lavet for at den almene befolkning kan skabe sig et overblik, over de forskellige fryseskabe fra Siemens når de skal ud og købe et nyt.

Disclaimer

Vi har ved Testoverblikket ikke lavet nogle former for fysiske test af disse fryseskabe fra Siemens, de er udelukkende vurderet ud fra eksterne vurderinger givet af forbrugerne, som har lavet anmeldelser på disse forskellige fryseskabe fra Siemens og diverse uafhængige tests foretaget af fx tænk.dk.