Frituregryde test 2021 – De bedste 6 kåret af eksperterne

Vi vil hos testoverblikket.dk forsøge at komme med vores liste over de 6 bedste frituregryder på markedet, når man skal ud og købe en ny frituregryde. Er det vigtigt at man finder den som passer bedst til netop det behov du har brug for, som også passer til de forventninger man har før man køber den, derfor har vi lavet en top-6-liste med de bedste bedømte frituregryder. Disse 6 er udvalgt efter anmeldelser fra forbrugerne, effekt, kapacitet, design, pris og ekstraudstyr. Disse test er ikke fysisk foretaget af os, men vurderet fra eksterne testere.


Tefal Easy Pro FR333070

En testvindende frituregryde der er blevet kåret af Tænk.dk som bedst i test 2016, som med sine rigtig gode anmeldelser, ligger på en stabil førsteplads på vores liste. Med en stærk motor som hurtigt, kan få varmet olien op, den har desuden også en rigtig god kapacitet til store portioner. Mens den bliver leveret i et stilrent design, som ikke skiller sig ud i mængden.

[afp id=”167″]

Effekt

For at du hurtigt skal have varmet skal din nye frituregryde, have en stor og effektiv motor, det er ikke nogen undtagelse ved denne frituregryde. Den har en stor og kraftfuld motoreffekt på hele 2.200 Watt, hvilket gør at du hurtigt kan få en varm olie, hvis du havde glemt at starte den i god tid.

Kapacitet

Der er plads til 3 liter olie når du skal fylde den op, når olien er varmet op og er klar til maden, så er der plads op til 1,2 kg mad som skal steges. Dette gør at du kan lave gode portioner mad, om det er pomfritter eller lignede, så der er rigeligt med plads.

Design

Designet i rustfrit stål, som passer ind i de fleste hjem da den ikke har nogle vilde farver, det er desuden også muligt at skille den ad. De fleste dele udover de elektroniske dele, kan puttes i opvaskemaskinen når de trænger til en rengøring.

Pris

Selvom det er en testvinder, som har fået rigtig gode anmeldelser, så er prisen ikke særlig høj. Hvis du skal ud og købe Tefal Easy Pro FR333070, skal du kun af med 484 kr. som gør den til en billig men effektiv frituregryde.

Ekstraudstyr

Dette er en simpel frituregryde, derfor bliver den ikke leveret med ekstraudstyr, et af de få ting den kan, det er temperaturkontrol så du kan vælge imellem 170-190 grader.


OBH Pro Digital 6357

Denne frituregryde er en meget stærk konkurrent til førstepladsen, den kommer ind på en rigtig flot andenplads, med en stærk motoreffekt og stor kapacitet. Den har desuden nogle meget fine funktioner, så du kan lave mad på forskellige temperaturer, den bliver leveret i et design af stål. Den har fået mange positive anmeldelser, af både eksperterne og forbrugerne som har testet den, eller købt den og lavet anmeldelser på den efter.

[afp id=”168″]

Effekt

Med en god effekt som varmer olien hurtigt op, får du en frituregryde der er klar til brug efter kort tid, med en effekt på 2.000 Watt kan du hurtigt få taget din nye frituregryde i brug. Det er afgørende at have en kraftfuld motor, da den afgør hvor hurtigt din olie er klar til at stege det du har brug for.

Kapacitet

Den har en stor kapacitet til både olie og mad, den gør sig meget velegnet til en familie på 3-5 medlemmer, netop fordi den har en stor kapacitet på 4 liter olie. Der er desuden også plads til en god portion mad, på op til 1,5-2 kg.

Design

OBH Pro Digital 6357 bliver leveret i et materiale af stål og plastik, den kan også skilles af og puttes i opvaskemaskine, dog skal du huske på at det ikke inkludere dele med elektronik. Den har et LED-display, hvor du kan holde øje med indstilling af temperatur, dette gør den brugervenlig for alle nye købere.

Pris

Med et lille prisskilt som siger 428 kr., får du her en billig men meget god frituregryde, som uden problemer burde kunne klare hverdagens madforhindringer. Det er derfor en pris, de fleste vil kunne have råd til at kunne købe, hvis de har brug for at købe en ny.

Ekstraudstyr

Det er muligt at indstille frituregryden til 130-190 grader, den har desuden også non-stick belægning, så du ikke skal bekymre dig om at madrester sætter sig fast.


Profi Cook FR1088

Har med sin stærke motoreffekt en hurtig opvarmningstid, som med en rigtig fin pris kommer ind på en fjerdeplads, på vores liste af frituregryder. Det er muligt at indstille den til 6 forskellige programmer, som kan indstilles med en timer, så du får den rigtige tilberedning hver gang.

[afp id=”170″]

Effekt

Med en høj effekt der på ingen tid har varmet olien op, til en temperatur som du har valgt via temperaturkontrol knappen, det er forskelligt hvor mange grader de forskellige madvarer skal have. Alt det kan du indstille før du starter, frituregryden her kan på ingen tid varme olie op, fordi den har en effekt på hele 2.500 Watt.

Kapacitet

Profi Cook FR1088har plads til op til 4 liter olie, samt cirka 1,5 kg madvarer, der gør at du kan lave store portioner mad, hvis der er brug for det. Dette kunne fx være pomfritter, nuggets, fiskefilet, alt dette kan indstilles på frituregryden når den bliver tændt.

Design

Kommer i et stilrent design af rustfrit stål, der med 9 knapper på displayet kan indstilles, til den type madvare du skal stege. Det er muligt at indstille den i en bestemt temperatur, hvis den valgte madvarer ikke er forud installeret, det er desuden ikke muligt at vaske de aftagelige dele.

Pris

Med den anden højeste pris på listen, kommer den her model ind med en pris på 799 kr., er det en af de lidt dyrere modeller. Du får dog en kvalitets frituregryde, som med en høj kvalitet ikke kommer til at skuffe dig.

Ekstraudstyr

Har med sine programmer som er indstillet fra fabrikken, kan du frit vælge hvilket program du gerne vil have, når du starter frituregryden op.


Sage BDF500

Dette er en innovativ frituregryde, som er designet så alle mennesker kan bruge den, det er den frituregryde med den største effekt på vores liste. Som har en del ekstraudstyr, den kan mærke om det er frosne madvarer, eller optøet madvarer, som bliver puttet i den.

[afp id=”171″]

Effekt

Som den mest kraftfulde motor på listen, får du en frituregryde som har en enorm effekt, dette gør også at den koster lidt mere i strøm. Dog får du hurtigt en tilberedningstemperatur på din olie, så du inden for kort tid, kan starte din madlavning. Effekten på den her frituregryde, er på helt enorme 3.000 Watt, som ingen af de andre kommer i nærheden af.

Kapacitet

Du har brug for en god kapacitet, derfor er denne frituregryde velegnet til en almindelig familie, på omkring 4-5 medlemmer. Da den hurtigt vil kunne få stegt, de forskellige madtyper man gerne vil stege, Sage BDF500har en kapacitet på 4 liter olie og 1,2kg mad.

Design

Kommer i et meget flot design af rustfrit stål, som uden problemer vil passe ind i de fleste hjem, da den er designet så den let kan skjules. Den har et brugervenligt LED-display, så det er nemt at indstille til hvilket program, du gerne vil have den skal køre med.

Pris

Som langt den dyreste på listen, kommer den ind med en pris der er langt højere, end de andre på vores liste. Prisen for denne frituregryde er på 1.499 kr., det kan godt lyde som mange penge, dog får du høj kvalitet som kan holde mange år.

Ekstraudstyr

Der er indbygget sensor, så den registrere om det er frosne madvarer, som bliver puttet i den. Så regulerer den selv temperaturen, ud fra om det er optøet eller frossent.


Profi Cook FR1038

Er du på udkig efter en frituregryde, som har en meget stor kapacitet, den er meget enkel i design som gør den brugervenlig. Den har en meget stor effekt, den vejer kun 4,5 kg så den er let at gemme af vejen, hvis man ikke ønsker at den står fremme i hverdagen men kun når man skal bruge den.

[afp id=”172″]

Effekt

Med den store kapacitet kræver det en stor motoreffekt, det har den her frituregryde også, da den hurtigt og effektivt kan varme olien op. Denne frituregryde har en effekt på 3.000 Watt, hvilket gør at den også bruger en smule mere strøm, men det er ikke noget man vil kunne bemærke.

Kapacitet

Med den største kapacitet på vores liste, får du en frituregryde der egner sig til en større familie, som har brug for en større kapacitet. Netop fordi så skal man ikke lave mad over mange gange, derfor er Profi Cook FR1038 velegnet til en stor familie, fordi den med en kapacitet på 5 kg, kan holde meget olie og mad.

Design

Ligner en typisk frituregryde som man ser mange steder, heriblandt cafeer, fast food steder. Det er en frituregryde som alle kan finde ud af, den har ikke nogen vilde funktioner, derimod meget simpel i design.

Pris

Er ikke i den dyre ende, men heller ikke i den billige ende, du kan købe den for kun 642 kr. hvilket ikke er mange penge. Fordi du får en meget solid og holdbar frituregryde, der holder i mange år selv når den bliver brugt meget.

Ekstraudstyr

Det eneste du kan kontrollere med den er temperaturen, så er der også en timer funktion, der gør at du kan sætte den til 5 minutter og så går den ud.


Princess 182626

Ligner en typisk frituregryde man ser på cafeer, det er en traditionel frituregryde som der ikke er gjort, noget vildt ud af i design. Det er desuden også den billigste på vores liste, med en god og stærk motor, samt en fin kapacitet. Du får ikke en ekstraordinær frituregryde, men en simpel frituregryde som kan gøre det den er bygget til, men heller ikke meget mere end det.

[afp id=”169″]

Effekt

Med en rigtig fin effekt som gør olien klar på meget kort tid, får du her en frituregryde der kan stege din mad, inden for en kort tidsperiode. Effekten ligger på 2.000 Watt, som er en fin størrelse på en almindelig frituregryde.

Kapacitet

Der er plads til 3 liter olie, når du skal fylde den op med olie, hvor der vil være plads til 1,2 kg mad. Dette kan dog variere efter, hvilken størrelse maden har, da en kylling har en anden form end pomfritter.

Design

Princess 182626kan købes i et design af stål, som kommer i den traditionelle stål farve, men den kan også købes i en sort farve. Der er placeret en drejeknap til styring af temperaturen, hvor der også er malet en måler, så du kan se hvor mange grader de forskellige ting skal have.

Pris

Som den absolutte billigste på vores liste, får du en frituregryde som er billig at købe, men som stadig kan stege din mad som du gerne vil have det. Prisen ligger på kun 370 kr. som ikke kan gøres bedre, af nogen på listen som vi har lavet.

Ekstraudstyr

Netop på grund af den billige pris, så får du ikke nogen former for ekstraudstyr men, når du vælger at købe denne frituregryde. Dog betyder det ikke at den er dårligere, end de andre på listen da den stadig kan gøre, det du har brug for den skal kunne gøre.


Vores liste

Dette er vores vurdering ud af eksterne testere, som vi mener hører til blandt de 6 bedste frituregryder i test, de er vurderet ud fra forskellige kriterier såsom effekt, kapacitet, design, pris, ekstraudstyr og vurderinger fra kunder. Dette er ikke nogen officiel liste, men taget ud fra vores vurdering og anmeldelser taget online. Listen er lavet for at den almene befolkning kan skabe sig et overblik, over de forskellige frituregryder når de skal ud og købe en ny.

Disclaimer

Vi har ved Testoverblikket ikke lavet nogle former for fysiske test af disse frituregryder, de er udelukkende vurderet ud fra eksterne vurderinger givet af forbrugerne, som har lavet anmeldelser på disse forskellige frituregryder. og diverse uafhængige tests foretaget af fx tænk.dk.