Frituregryde Fra Tefal Test 2023 – De bedste 5 kåret af eksperterne

Vi vil hos testoverblikket.dk forsøge at komme med vores liste over de 5 bedste frituregryder fra Tefal på markedet, når man skal ud at købe en ny frituregryde fra Tefal, er det vigtigt at man finder den som passer bedst til netop det behov du har brug for, som også passer til de forventninger man har før man køber dem, derfor har vi lavet en top-5-liste med de bedste bedømte frituregryder fra Tefal. Disse 5 er udvalgt efter anmeldelser fra forbrugerne, kapacitet, størrelse, pris og ekstraudstyr. Disse test er ikke fysisk foretaget af os, men vurderet fra eksterne testere.


Tefal Oleoclean Compact

En frituregryde er super god at have, hvor du slipper for at, skulle tømme den hver gang du har brugt den. Du kan nemlig lade, olien være i frituregryden og bruge den, rigtig mange gange før du skal fylde den med ny olie igen. Det er desuden også meget lettere, hvis du bare har sådan en maskine her, stående frem for at skulle putte olie i en helt almindelig gryde. Denne model har en god kapacitet, så du kan lave mange pomfritter, eller hvad der end kræver at blive friturestegt, fx nuggets eller en anden form for kød. En fordel ved lige netop, denne model af en frituregryde, det er størrelsen på den. Den fylder nemlig ikke, alt for meget i dit køkken, mens den heller ikke er for tung at, løfte rundt på hvis du pakker den i et skab eller lignede. Prisen er rigtig god, hvis du bor alene eller andet, så behøver du ikke, betale en formue for en frituregryde som den her.

Kapacitet

Selvom det ikke er den største kapacitet, så er det stadig en god kapacitet, der vil passe til et par eller lignede. Det bliver ikke lettere, når du skal friturestege nogle pomfritter, hvis du har meget travlt. Du skal bare tænde din maskine, vente på at olien er varm, hvor du så tilføjer indholdet, den her model har en kapacitet på 2 liter olie.

Størrelse

Størrelsen er afgørende for at, din helt nye frituregryde ikke, fylder alt for meget på dit køkkenbord. Hvor Tefal Oleoclean Compact, kun har en vægt, der er på 3,65 kg. Derudover er højden 373 millimeter, bredde på 294 millimeter, mens dybden er på 425 millimeter.

Pris

Det er en rigtig billig frituregryde, hvor du ikke skal betale, ret mange penge for at købe den. Den her frituregryde har, en pris der gør at, næsten alle burde kunne finde råd til at kunne købe den. Det er endda på trods af at, den er meget effektiv, så koster den kun 641 kr.

Ekstraudstyr

Der er mange af delene, som er aftagelige, hvor du kan putte dem i vaskemaskinen, så de er meget lette at rengøre.


Tefal Oleoclean PRO

Hvis i er en familie, som elsker at få pomfritter, engang imellem så er en frituregryde det åbenlyse valg. Uanset om i bruger den mange gange, eller bare nogle få gange, så er en frituregryde bare en meget godt valg. Den her frituregryde filtrerer selv olien, så den automatisk opfanger snavs eller lignede, for at holde olien optimal i så lang tid som muligt. Den bruger selvfølgelig en smule strøm, men ikke noget du rigtigt vil mærke, fordi man bruger den i en kort periode. Den har en høj kapacitet, når det gælder olie kapaciteten, men også mulighed for at have en meget stor portion mad der skal frituresteges. Når det kommer til størrelsen, så fylder den ikke for meget, men den har en super god størrelse. Hvor en frituregryde let, kan blive alt for stor, men det vil den her model ikke blive. Det er ikke en dyr frituregryde, hvor du kun skal betale, et mindre beløb for at kunne købe den her frituregryde, der er i super høj kvalitet.

Kapacitet

Alt efter størrelsen på familie, så skal man kigge godt, efter hvilken kapacitet din frituregryde den har. Det betyder nemlig rigtig meget, hvis i ikke vil bruge, alt for meget tid på at lave pomfritter. Så er en frituregryde, det meget hurtige valg, da den gør madlavningen super let. Olie Kapaciteten på den her model, det er en kapacitet på 3,5 liter, mens den har mulighed for at, have 1,2 kg mad putte i den.

Størrelse

Størrelsen er ikke meget anderledes, end den første model, som er blevet nævnt. Da Tefal Oleoclean PRO har en, højde som er på 375 millimeter, dybden er på 464 millimeter, mens den er omkring 348 millimeter bred. Den er dog en smule tungere, da den faktisk vejer 4,9 kg.

Pris

Når det kommer til prisen, så er det ikke nogen, alt for dyr en frituregryde. Hvilket selvfølgelig betyder at, du ikke skal betale alt for mange penge, når den skal købes. Det er et godt produkt, når hverdagen er meget travl, hvor du ikke vil vente for lang tid på maden. Den her maskine kan du købe, for en lille pris, der kun er på 801 kr.

Ekstraudstyr

Med et olie filtreringssystem så har, du helt ren olie hver gang, du vil bruge den. Det er desuden meget let, når du skal rense olien i maskinen.


Tefal FF 1631

Nu kommer der her, en frituregryde som man kender, fra hjem i starten af 2000. Hvor man ofte så, en model som den her, når det kom til designet af en frituregryde. Det ændrer dog ikke på at, det er et design som virker, hvor den er super brugervenlig. Fordi den er meget brugervenlig, så tager det super kort tid, når man skal lære at bruge en god og solid frituregryde som den her. Den har ikke den største kapacitet, når det gælder olie, men på grund af designet så har den faktisk stadig plads til meget mad. Størrelsen er som man kender, den traditionelle runde frituregryde, så den er lidt svære at gemme ad vejen men helt klart et køb værd. Prisen er en af de laveste, der overhovedet er på den her liste, så du køber et billigt produkt. Det har dog ikke betydning, for om det er dårlig kvalitet, fordi kvaliteten er stadig i top, den er bare ikke ret dyr at købe.

Kapacitet

På trods af en mindre oliekapacitet, så vil du stadig have muligheden for at, have plads til rigtig meget mad. Den passer perfekt til en mindre familie, fordi der er plads til 1,2 kg fødevarer eller pomfritter. Når det kommer til olie kapaciteten, så er den kun på 2,1 liter. Det er ikke den største, men stadig rigeligt fordi den, som sagt har den kapacitet på 1,2 kg pomfritter.

Størrelse

Hvad angår størrelsen så, kan det godt være et problem, når den her frituregryde den skal gemmes ad vejen. Den er nemlig ikke firkantet, men faktisk er formen rund så den fylder lidt mere. Dog hvis der er et depotrum, eller et skur som den kan sættes ud i, så vil der heller ikke opstå os fra olien under brug.

Pris

Du vil ikke skulle ud at bruge, særlig mange penge hvis du vælger, lige netop den her model. Tefal FF 1631 har nemlig den laveste pris, når det kommer til denne liste, over disse 5 forskellige frituregryder. Selvom den er billig, så er den stadig meget god under brug, prisen på lige netop den her frituregryde, det er en pris på 462 kr.

Ekstraudstyr

Der sidder en rist i bunden, som kan tages op, det sker nemlig ofte. At pomfritter kylling eller lignede, efterlader sig små rester, der lægger sig i bunden. Med den her rist, kan du bare løfte det op, tømme og din olie er god som ny igen.


Tefal Double Pro

Hvis du skal tilberede, flere forskellige former for mad, på samme tid i en frituregryde. Så er det her måske, den maskine du skal tage, et ekstra kig på. Det er nemlig en dobbelt frituregryde, så du har ikke bare en, men faktisk hele 2 frituregryder i en enkelt maskine. På den måde sikrer du smagen, i din madlavning men også at, din madvarer ikke bliver påvirket. Du kan vælge en temperatur, der maksimalt kan op, en høj temperatur på 190 grader. Fordi den er dobbelt, så giver det også muligheden, for at have en kæmpe stor kapacitet. Både når det gælder olie kapaciteten, men også det mad du skal lave, der kan du lave en stor mængde på samme tid. Fordi det er en dobbelt frituregryde, så fylder den selvfølgelig også en smule mere, det giver nærmest sig selv at den vil gøre dette. Det mest fantastiske ved det her produkt, det er faktisk prisen som, skal betales når den skal købes. Det er ikke nogen høj pris, men en pris hvor du får enormt meget frituregryde, for dine penge ved at vælge den her.

Kapacitet

Der er en kæmpe stor kapacitet, lige netop ved den her frituregryde, fordi den har ikke bare en men hele 2 forskellige frituregryder i sig. Det giver dig en kapacitet, hvor olie kapaciteten er på hele 7 liter. Derudover er fødevare kapaciteten på 2 kg, som er den mængde mad du kan putte i den.

Størrelse

Som der tidligere er blevet nævnt, så er det her en lidt større model, Tefal Double Pro har jo de 2 frituregryder i en. Det giver sig selv at, størrelsen også vil være større, når den skal stå fremme. Den har en højde på kun 26,6 centimeter, mens dybden er på 38,4 centimeter og så er bredden på 42,1 centimeter.

Pris

Man skulle næsten tro at, prisen ville være rigtig høj, fordi du får mere end et enkelt produkt i en maskine. Det passer dog bare ikke, især ikke med lige netop den her maskine. Den er nemlig billig at købe, mens den stadig er effektiv, samt har en rigtig høj kvalitet.

Ekstraudstyr

Der er termostat på begge maskiner, så du selv kan vælge, den individuelle temperatur.


Tefal Family Pro

Rosinen i pølseenden er den her, super effektive frituregryde, alle vil kunne lære på super kort tid at bruge. Når du er ved at lave mad, med en frituregryde som den her, så kan du holde øje med hvornår det er færdigt. Det er endda på trods af at, der er låg på, men der er et glasvindue du kan kigge igennem. Du kan let indstille den, til hvilken temperatur du gerne vil have, om det skal være meget varmt eller, lettere langsom tilberedning. Den har en meget god kapacitet, både når det gælder den mængde olie, men også den mængde du ellers kan putte i den. Den har en gennemsnitlig størrelse, hvis man sammenligner med de 2 første modeller, der er blandt disse 5 forskellige frituregryder. Det skal ikke koste en bondegård, for at købe den her maskine, hvilket de fleste vil finde meget attraktivt. Den bruger desuden heller ikke, alt for meget strøm under brug, da effekten kun er på 2.400 Watt.

Kapacitet

Med en kapacitet på 3 liter olie, vil du let kunne lave, op til 1,2 kg pomfritter på samme tid. Det er rigeligt til en mindre familie, som godt kan lide at, spise pomfritter som ikke er tilberedt i ovnen. Så er pomfritter som er tilberedt i olie, bedre velsmagende men giver, også bare en meget bedre følelse når de skal spises.

Størrelse

Det er vigtigt at, du ikke køber en for stor frituregryde, men faktisk køber en størrelse. Som du ved at, du kan finde pladsen til, men som stadig ikke er alt for lille. Her kommer Tefal Family Pro, ind som en klar vinder, hvor du køber en frituregryde der ikke er for stor.

Pris

Det er ikke bare en lille smule billigt, når du skal købe denne frituregryde, men faktisk super billigt at købe den. Prisen er kørt helt i bund, så du køber meget høj kvalitet, men kun betale et lille beløb. Den pris som du skal betale, det er en pris der er på 571 kr. 

Ekstraudstyr

Størstedelen af maskine kan skilles ad, når den trænger til rengøring, så kan du let putte dem i opvaskemaskinen, alt udover varme elementerne kan tåle opvaskemaskine. 


Vores liste

Dette er vores vurdering ud af eksterne testere, som vi mener hører til blandt de 5 frituregryder fra Tefal i test, de er vurderet ud fra forskellige kriterier såsom kapacitet, størrelse, pris, ekstraudstyr og vurderinger fra kunder. Dette er ikke nogen officiel liste, men taget ud fra vores vurdering og anmeldelser taget online. Listen er lavet for at den almene befolkning kan skabe sig et overblik, over de forskellige frituregryder fra Tefal når de skal ud at købe en ny.

Disclaimer

Vi har ved Testoverblikket ikke lavet nogle former for fysiske test af frituregryder fra Tefal, de er udelukkende vurderet ud fra eksterne vurderinger givet af forbrugerne, som har lavet anmeldelser på disse forskellige frituregryder fra Tefal og diverse uafhængige tests foretaget af fx tænk.dk.