Fritstående pool test 2022 – De bedste 6 kåret af eksperterne

Vi vil hos testoverblikket.dk forsøge at komme med vores liste over de 6 bedste fritstående pools, når man skal ud og købe en ny pool. Er det vigtigt at man finder den som passer bedst til netop det behov du har brug for, som også passer til de forventninger man har før man køber den, derfor har vi lavet en top-6-liste med de bedste bedømte fritstående pools. Disse 6 er udvalgt efter anmeldelser fra forbrugerne, vand kapacitet, størrelse, design, pris og ekstraudstyr. Disse test er ikke fysisk foretaget af os, men vurderet fra eksterne testere.


Badebassin Dinosaur 183×38 cm

Den første som er placeret på denne liste, det er denne pool designet til børn, hvor du let og meget hurtigt kan sætte den op. Du vil ikke opleve noget besværligt, som tager lang tid at samle, den skal bare foldes ud og fyldes op med vand. Fordi det er en børne pool, så har den også en mindre vand kapacitet, hvilket også betyder den ikke koster mange penge at fylde op. Den fylder desuden ikke særligt meget, selvom den er fyldt med vand, hvilket gør at du ikke har brug for meget plads i haven. Den har et meget børnevenligt design, som de fleste børn er rigtige glade for, den koster ikke mange penge at købe.

Vand kapacitet

Det her er en børne pool, så den har en mindre vand kapacitet, som kun er på 749 liter vand. Det betyder også at dit barn eller børn, godt vil kunne have et uheld i poolen, uden at det koster alt for mange penge at fylde op igen. Fordi en stor pool som har en enorm vand kapacitet, koster ret mange penge, hvis man skal fylde den op flere gange om året.

Størrelse

Den har en størrelse på 183 centimeter i diameter, imens højden kun er på 38 centimeter, dette betyder også at vandet hurtigt bliver varmet op.

Design

Den er designet i gode materialer, hvor materialerne er er lavet af pvc, imens udvendigt på denne pool, er tegnet dinosaurer så det ikke bare er en kedelig pool til dine børn.

Pris

På grund af størrelsen så koster Badebassin Dinosaur 183×38 cm, ikke ret mange penge at købe, så selvom du er på offentlig indkomst, så kan du glæde dine børn ved at købe denne børne pool for kun 219 kr.

Ekstraudstyr

Der medfølger ikke ekstraudstyr, men en vigtig ting er at dine børn minimum skal være 3 for at bruge den, dog kan mindre børn godt anvende den, så længe de er under opsyn.


Swim & Fun basic poolpakke Ø3,5 x 1,2 m – træ

Har i en stor have med meget plads, så kan den her pool måske være lige noget for dig, det er en af de største fritstående pools på den her liste. Den har en meget stor vand kapacitet, som kan indeholde mange liter vand, den har nogle meget store mål hvis man måler den. Det er desuden også en af de flotteste, fritstående pools på den her liste, som gør den meget flot at kigge på. Det er dog også en af de dyre modeller, som koster en stor portion penge, men du får rigtigt meget for dine penge. Derudover medfølger der en stor portion ekstraudstyr, så det ikke skal købes ved siden af.

Vand kapacitet

Der er plads til rigtig mange liter vand, det er den største på vores liste overhovedet, den her fritstående pool kan have 10.102 liter vand. Hvilket også betyder at det selvfølgelig, koster lidt penge at fylde den op, men på grund af ekstraudstyret skal du ikke gøre det flere gange.

Størrelse

Den har en stor diameter på hele 3,5 meter, den er desuden også 1,2 meter høj, så du ikke skal være bange for om den er dyb nok. Det betyder dog også, at hvis dine børn skal bade i den, så skal de altid være under opsyn af en voksen person.

Design

Det her er en af de mest attraktive køb at foretage, fordi udover at være en stor pool, så er den også meget flot at kigge på. Basic poolpakke træ er udstyret med en væg af stål, som holder den stabil, imens der er trykket et trælook på siden.

Pris

Det er en ret dyr pool at købe, fordi den koster nemlig 8.499 kr. men du får rigtig meget for dine penge, der medfølger nemlig meget ekstraudstyr med i handlen.

Ekstraudstyr

Af ekstraudstyr som medfølger når du køber dette produkt, kan der nævnes følgende, filterpumpe, 700 gram filterballs, sikkerheds stige, samt et skimmersæt.


Bestway Fast Set pool + filterpumpe 305 cm

Er økonomien ikke særlig stor, imens sommeren er vildt god, så kan det være svært at finde råd til en pool i haven. Det kommer du ikke til at opleve med den her pool, den har nemlig en meget lav pris, imens størrelsen på poolen er rigtig god. Den har en gennemsnitlig vand kapacitet, derudover kommer den i nogle gode materialer, som sagtens kan holde flere år. Dette er den sidste som bliver nævnt på vores liste, over de forskellige fritstående pools.

Vand kapacitet

Når du er ved at fylde poolen op med vand, når du rammer cirka 80% fyldt, så er har den en vand kapacitet på 3.638 liter vand. Hvilket er det gennemsnitlige, af de forskellige pools som står rundt i de danske haver.

Størrelse

De indvendige mål lyder således, 259 centimeter i diameter og 61 centimeter høj, imens de udvendige mål lyder på 305 centimeter i diameter og en højde på 76 centimeter. Det betyder at der er plads til 4 mennesker, som uden problemer kan bruge flere timer i poolen.

Design

Bestwat producere fritstående pools i høj kvalitet, så længe man tager sine forhåndsregler ved at bruge et dækken den kan stå på, samt vedligeholder den så kan den holde i mange år.

Pris

Man skulle tro at en pool af denne størrelse, kostede mere end hvad Bestway Fast Set pool gør, men den her model koster kun 699 kr. det er næsten ikke muligt, at købe en pool af denne kaliber til ligeså få penge.

Ekstraudstyr

Der medfølger selvfølgelig en filtrerings pumpe, som kan rense 1.060 liter vand i timen, derfor behøver du ikke køre med den hele tiden, for at rense hele poolen for snavs. Derved sparer du penge, på strøm i det lange løb.


Tectake svømmebassin firkantet

Den første og eneste firkantede pool, som vil blive nævnt på vores liste, er den her rigtig flotte pool fra Tectake. Den har en rimelig stor vand kapacitet, som selvfølgelig også betyder, at den koster lidt flere penge at fylde op. Dette betyder dog også, at det er en af de større fritstående pools, som bliver leveret i kraftige materialer. Selv på trods af alt dette, så er det faktisk en billig pool at købe, fordi den koster ikke særligt mange penge.

Vand kapacitet

Denne fritstående pool har en stor vand kapacitet, det betyder også at det kræver lidt mere plads, hvis du gerne vil have den stående. Der er plads til hele 4.300 liter vand, eller hvad du har lyst til at fylde den op med, dette kan godt tage lidt tid at fylde den op.

Størrelse

Denne fritstående pool har forskellige mål, alt efter om man kun tager selv området man kan svømme i, så måler den nemlig 300 x 207 x 70 cm. Den er dog støttet med et stativ, som inklusiv svømmebassinet, har nogle mål der hedder 375 x 282 x 70 cm.

Design

Den er designet i stærke materialer af pvc, som kan holde til meget leg hvis nødvendigt, derudover har den en form for skelet, som holder selve dugen oppe og holder den stabil.

Pris

For en pris på kun 1.295 kr. er Svømmebassin firkantet en billig fritstående pool, som ikke vil ødelægge husstandens budget, hvis du skal ud og købe den.

Ekstraudstyr

Der medfølger en filterpumpe, så vandet i poolen bliver holdt ren, samt cirkulere vandet så det bliver hurtigere varmt.


Kreta Family delux poolpakke Ø3,5 x 0,9 m

Gider du ikke købe alt muligt udstyr, som skal købes ved siden af, når du købt en pool til haven. Så er den her fritstående pool, helt klar et ekstra kig værd, fordi den indeholder alt du har brug for. Det er ikke den mindste overhovedet, men heller ikke den største pool, på vores liste når man snakker vand kapacitet. Den har en rigtig god størrelse, så der er plads til flere mennesker på samme tid, hvis de gerne vil ligge og slappe af. Den er simpel i design, hvilket også gør den let at sætte op, på grund af ekstraudstyret så koster den også en del mere end nogle af de andre på vores liste. Den har alt hvad du har brug for, når det kommer til ekstraudstyr, der skal ikke købes noget ved siden af.  

Vand kapacitet

Denne pool har en stor vandkapacitet, som giver jer rigeligt med plads til at forskellige slags vandleg, den har en vand kapacitet på hele 8.150 liter. Alt dette vand kan opvarmes, med en vandpumpe som følger med i handlen, når du køber dette produkt.

Størrelse

Fordi det er en rund pool, så bliver den målt i diameter, hvor denne pool har en diameter på 350 centimeter, imens den har en højde på 90 centimeter. Skal du sørge for at i har en have, som har nok plads til at have så stor en pool stående.

Design

Kreta Family delux er en simpel fritstående pool, som bliver leveret i stærke og holdbare materialer, den bliver leveret i et meget stabilt ståldesign. Du får en komplet pakke, som indebærer alt hvad hjertet begærer af ekstraudstyr.

Pris

På grund af størrelsen, samt alt det ekstraudstyr du får med i købet, så koster den også mere end de fleste på den her liste. Den har et prisskilt, som lyder på 7.999 kr. hvilket godt kan lyde som mange penge, men det skal ikke skræmme dig, da du umuligt kan blive skuffet over dette køb.

Ekstraudstyr

Der medfølger alt ekstraudstyr, hvor vi kan nævne termo cover, varmepumpe, filterpumpe, vandpleje sæt, rengørings sæt og bunddække så du ikke skærer hul på poolen.


Tectake badebassin rund med pumpe Ø 360 x 76 cm

Det her er en klassisk pool som man ofte ser, rundt omkring i de danske haver, det er en meget populær fritstående pool. Den er udstyret med en rigtig god vandkapacitet, som desuden let kan tømmes, hvis det bliver nødvendigt via en ventil. Det er den pool med den største diameter, på hele den her liste, hvilket gør at der er plads til mange personer ad gangen. Den har et klassisk design, men som har en speciel anordning, som gør den meget stabil. Selvom den har nogle meget gode egenskaber, så koster den ikke ret mange penge, for selv den almindelige borger at købe.

Vand kapacitet

Hvis i er en familie, som godt kan lide at bade sammen, så er det vigtigt med en stor vand kapacitet. Det har denne pool fra Tectake, den har en stor vand kapacitet på hele 7.700 liter, som gør at størrelsen på selve poolen, er mere end nok til at i kan lege alle sammen.

Størrelse

Hvis man kigger på vand kapaciteten, så kan man næsten regne ud, at den også har en stor størrelse. Denne pool har en diameter på 360 centimeter, imens den er 76 centimeter høj, hvilket burde være mere end rigeligt, til en familie på minimum 4 mennesker.

Design

Du kender sikkert den typiske blå pool, som står i mange haver rundt omkring i Danmark, Badebassin rund Ø 360 x 76 cm er selvfølgelig også blå. Den har desuden et støtteben, som er hele vejen rundt i kanten, så den er mere stabil og ikke taber så meget vand, når man plasker rundt.

Pris

Hvis du gerne vil ud og købe den her, så skal du ikke bruge mange penge, fordi den koster faktisk kun 1.075 kr. Som med sin størrelse, er en meget billig pool, fordi du får rigtig meget pool for få penge.

Ekstraudstyr

For at dit vand bliver holdt rent, samt bliver hurtigere varmt, så medfølger der også en filterpumpe.


Vores liste

Dette er vores vurdering ud af eksterne testere, som vi mener hører til blandt de 6 bedste fritstående pool i test, de er vurderet ud fra forskellige kriterier såsom vand kapacitet, størrelse, design, pris, ekstraudstyr og vurderinger fra kunder. Dette er ikke nogen officiel liste, men taget ud fra vores vurdering og anmeldelser taget online. Listen er lavet for at den almene befolkning kan skabe sig et overblik, over de forskellige fritstående pools når de skal ud og købe en ny.

Disclaimer

Vi har ved Testoverblikket ikke lavet nogle former for fysiske test af disse fritstående pools, de er udelukkende vurderet ud fra eksterne vurderinger givet af forbrugerne, som har lavet anmeldelser på disse forskellige fritstående pools og diverse uafhængige tests foretaget af fx tænk.dk.