Fladskærms TV Test 2020 – De bedst 5 kåret af eksperterne

Vi vil hos testoverblikket.dk forsøge at komme med vores liste over de 5 bedste fladskærms tv på markedet, når man skal ud og købe et nyt fladskærms tv. Er det vigtigt at man finder den som passer bedst til netop det behov du har brug for, som også passer til de forventninger man har før man køber den, derfor har vi lavet en top-5-liste med de bedste bedømte fladskærms tv. Disse 5 er udvalgt efter anmeldelser fra forbrugerne, skærmstørrelse, opløsning, pris, energiklasse og ekstraudstyr. Disse test er ikke fysisk foretaget af os, men vurderet fra eksterne testere.


SONY KD55XF7596BAEP Fladskærms Tv

Den første som er på vores liste, er ikke nødvendigvis det bedste, men disse 5 forskellige kommer i tilfældig rækkefølge. Dog er disse 5 forskellige fladskærms tv, stadig nogle enormt gode fladskærms tv, som kan erhverves for den almindelige forbruger. Det her er et stort fladskærms tv, så du skal sørge for at, du har nok plads og sidder langt nok væk, fra dit nyindkøbte fladskærms tv. Derudover har den en høj opløsning, så du får et meget skarpt og klart billede, når du ser film. Det er heller ikke noget dyrt tv at købe, især ikke når du tænker på, hvilken høj kvalitet du får for dine penge. Med en god energiklasse, når det kommer til et fladskærms tv, kommer det heller ikke til at, koste dig mange penge om året i strøm, selv hvis den står tændt hele tiden.

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
7.499,00 7.499,00 Til Butikken

Skærmstørrelse

Normalt hvis man kigger i de danske hjem, så er den typiske størrelse, når det kommer til fladskærms tv 55 tommer man kan finde. Det er det her fladskærms tv, selvfølgelig også med en skærmstørrelse på 55 tommer, det er desuden kun 8 centimeter tykt og vejer kun små 16,2 kg. Så det er ikke et fladskærms tv, som er tungt at flytte på, når du skal sætte den på plads, eller hænge den op på væggen.

Opløsning

Fordi SONY KD55XF7596BAEP kan vise film i 4k, så kræver det en høj opløsning, mens den kan vise almindelige film i ultra hd. Opløsningen er på 3840 x 2160, så film der er produceret i 4k opløsning, kan du sagtens se uden problemer, så du kan nyde gode film i høj opløsning.

Pris

Det er ikke dyrt at købe, det her fladskærms tv, fordi det har nemlig en rigtig stærk pris. Selvom der ikke er den højeste indtægt, på bopælen men i står og mangler et nyt fladskærms tv, så koster den her model kun 5.382 kr.

Energiklasse

Det er vigtigt at, hvis du ser meget tv at, dit nyindkøbte fladskærms tv. Har en god energiklasse, netop fordi det er tændt meget, så kan elforbruget godt løbe op. SONY KD55XF7596BAEP har en energiklasse, som ligger på A, hvilket ikke er det højeste men stadig rigtig godt.

Ekstraudstyr

Fordi det er et smart tv, kan du streame film fra Netflix eller lignede, det er dog vigtigt at du køber et fladskærms tv, som har de rigtige apps til at kunne streame fra.


Philips 55PUS6803 Fladskærms Tv

Har du ikke mange penge at, købe et helt nyt fladskærms tv for, så kan du let købe et meget billigt tv på markedet. Det vil du dog hurtigt fortryde, fordi det er vigtigt med et fladskærms tv, som er i høj kvalitet der har et skarpt billede. Derudover har den en funktion der hedder SAPHI, som giver dig lynhurtig adgang til dine yndlings kanaler, eller apps til at streame fra. Størrelsen på det her fladskærms tv, er rigtig god og passer godt ind, hos de fleste hjem i Danmark. Den har desuden også en høj opløsning, så du får et billede som er perfekt, på den måde kan du se hver eneste detalje i de film som du ser. Prisen på det her fladskærms tv, er i den lave ende, så det er billigt at købe. Sidst men ikke mindst, så har det også en energiklasse, som er rigtig god og ikke koster mange penge i strøm.

Forhandler Pris Totalpris Læs mere

Skærmstørrelse

Med et 55 tommer fladskærms tv, får du den helt rigtige størrelse, som ikke er for stort eller for lille. Det er dog aldrig sundt at, sidde for tæt på dit fladskærms tv, det er muligt at finde den perfekte afstand på nettet. Alt efter hvilken størrelse, som dit fladskærms tv har, er det meget let og hurtigt at finde den perfekte afstand. Med en vægt på 15,5 kg, får du ikke ondt i ryggen, når du skal hænge det op på væggen.

Opløsning

En høj opløsning er normen i dag, derfor har det her fladskærms tv, selvfølgelig også en opløsning på 3840 x 2160. Med så skarpt et billede, vil du kunne følge med i alle detaljer, når du ser en film i 4k opløsning. Med film som er i 4k kvalitet, føles det næsten som om at, du er der hvor filmen bliver optaget, fordi det hele føles så virkeligt.

Pris

Du skal ikke betale en bondegård, for at købe et fladskærms tv, som Philips 55PUS6803 det er nemlig rigtig billigt. Hvis du skal købe den, så skal du faktisk kun betale, en lille sum på 4.325 kr. som betyder at selvom du er studerende, vil du kunne finde råd til at købe den.

Energiklasse

Dette fladskærms tv er billig i drift, det har kun et strømforbrug, som ligger på 120 kWh om året. Dette giver en strømpris, som cirka ligger på 250 kr. om året, hvilket er taget ud fra en energiklasse som er på A.

Ekstraudstyr

En rigtig god funktion som giver dig, en helt anden oplevelse, når du er ved at se film. Det er en funktion der hedder, Ambilight som er nogle led-lys, der sidder bag på tv’et som giver en enormt god oplevelse.


Philips 49PUS7803 Fladskærms Tv

Bor du i en mindre lejlighed, hvor du ikke har ret meget plads, så kan et 55 tommer tv godt være for stort. Derfor er det muligt at købe et lidt mindre tv, som passer bedre ind i dit hjem, hvilket det her fladskærms tv er. Det her er et fladskærms tv, der har et meget flot design, som gør at den passer ind næsten over alt. Det er et af de mindste, fladskærms tv som der er på den her liste, men stadig ikke et alt for lille fladskærms tv til dit hjem. Det har desuden også, en opløsning som giver et knivskarpt billede, der bliver sendt i enormt god kvalitet. Derudover har det en god pris, hvilket gør at du køber et fladskærms tv, i høj kvalitet til en pris, som du ikke føler du bliver snydt for. Det har desuden også en god energiklasse, der holder strømforbruget nede, mens det betyder at den er billig i drift.

Forhandler Pris Totalpris Læs mere

Skærmstørrelse

Med en skærmstørrelse som måler 49 tommer, får du ikke det største fladskærms tv, der er at finde på denne liste. Men stadig et fladskærms tv, som har en god stor størrelse, der passer ind i dit hjem. Det har en bredde på 109,8 centimeter, en højde på 63,6 centimeter og en dybde på kun 3,8 centimeter samt en vægt på 16,6 kg.

Opløsning

Det her er 4k LED fladskærms tv, som har en høj ultra HD opløsning, det kan levere en opløsning på hele 3840 x 2160. Det kan godt være indviklede ord, men i bund og grund betyder, det at du får et enormt godt billede, når du sætter en film på om aftenen.

Pris

Fordi det er enorm høj kvalitet, så betyder det også at, det er et fladskærms tv som koster lidt penge. Du skal dog huske på kvaliteten, samt nogle enormt gode funktioner, der giver dig en virkelig god filmoplevelse. Philips 49PUS7803 koster 4.999 kr. som stadig ikke er mange penge, men stadig et stort nok beløb, til at du skal spare lidt sammen for det, selvfølgelig alt efter hvilken indkomst du har.

Energiklasse

Energiklassen er en god ting at, kigge på når du skal handle fladskærms tv, det afgør nemlig hvor dyr den er i drift. Philips 49PUS7803 har en god energiklasse, som ligger på A, hvilket er i den meget gode ende af karakterskalaen.

Ekstraudstyr

Med ambilight lyser baggrunden bag tv’et op, når du er i gang med at se film, hvilket sørger for en super fed oplevelse når du er ved at se en rigtig god film.


Philips 49PUS8503 Fladskærms Tv

Vil du gerne have et fladskærms tv, som har en meget flot design, der passer ind i alle hjem. Så skal du tage et ekstra kig, på en model som den her fra Philips, der er gået enormt meget op i at det skal være flot. Det bliver leveret i en flot grå farve, som har en højtaler i bunden, der sørger for at holde designet stilrent. Det har en skærmstørrelse, som er rigtig god, samt passer ind i næsten alle hjem. Det har selvfølgelig en opløsning, der giver dig det bedste billede, når det kommer til højkvalitets film. Prisen er også lidt højere, men har ikke en pris, som burde ødelægge husstandens budget. Derudover har den også, en energiklasse der er rigtig god, men også sparer dig for penge når det kommer til dit strømforbrug.

Forhandler Pris Totalpris Læs mere

Skærmstørrelse

Dette er en af topmodellerne, når det kommer til fladskærms tv, inden for denne prisklasse og størrelse. Med en skærmstørrelse på 49 tommer, kan du købe et fladskærms tv, som har en god størrelse. Den måler 109 centimeter i bredden, er et meget tyndt fladskærms tv med en dybde på 3,8 centimeter og en højde på 66 centimeter, dette betyder du får et stort fladskærms tv.

Opløsning

Det er aldrig sjovt at, se en film som er produceret i høj kvalitet, men hvor dit fladskærms tv ikke kan klare denne kvalitet. Så vil du i sidste ende, få et fladskærms tv, som du hurtigt vil blive træt af. Det vil du ikke opleve med Philips 49PUS8503, fordi den kan nemlig klare en opløsning, der ligger på hele 3840 x 2160.

Pris

På trods af disse fantastiske funktioner, så er det ikke noget dyrt fladskærms tv, du kan købe den for en lav pris. Philips 49PUS8503 koster kun 5.499 kr. som ikke er et højt beløb, men stadig et beløb som du kan mærke, derfor er det altid en god ide at spare sammen, så du kan købe et fladskærms tv i høj kvalitet, som du ikke bliver skuffet over.

Energiklasse

Dette fladskærms tv har en stærk energiklasse, som sørger for at dit strømforbrug, ikke stiger helt til vejrs. Energiklassen ligger med en karakter på A, som næsten er et af de bedste, som det her fladskærms tv kan have.

Ekstraudstyr

Med ambilight samt et fladskærms tv, som kan styres med google home, følger det her fladskærms tv lyden og billedet af det du ser.


Samsung QE65Q9FN Fladskærms Tv

Kan du godt lide at gå op i kvalitet, hvor du får det bedste billede, samt får et meget klart billede. Så er det her fladskærms tv’et, som du skal tage et ekstra kig på, det har en funktion der hedder QLED. Den funktion sørger for at, du får en enormt godt billede, mens du er i gang med at se dine film. Dette er det største fladskærms tv, som der overhovedet er at finde, på denne liste over disse 5 forskellige fladskærms tv. Det har en enorm høj opløsning, som med QLED funktionen, giver dig et bedre billede, end de andre på listen. Det har dog også en meget høj pris, som gør kundegruppen mindre, netop fordi den har en meget høj pris. Derudover har den også, en energiklasse som ikke er alt for god, men stadig ikke helt i bund.

Forhandler Pris Totalpris Læs mere

Skærmstørrelse

Det her er toppen af poppen, når det kommer til skærmstørrelse, for et fladskærms tv blandt disse 5 forskellige. Det er et meget stort fladskærms tv, som på grund af størrelsen, også kræver en del plads. Det her fladskærms tv, har en skærmstørrelse der er på hele 65 tommer, så hvis du bor i et mindre hjem, så er det ikke denne model du skal købe.

Opløsning

Det er ikke en overraskelse at, Samsung QE65Q9FN er et 4k fjernsyn, som har en super god opløsning på 3840 x 2160. Dog er fordelen ved den her model at, den har en funktion, som hedder QLED. Det er i bund og grund enormt mange, mikro fjernsyn som sidder samlet til et stort fjernsyn, hvilket også giver dig en super god filmoplevelse.  

Pris

Den største ulempe ved dette fladskærms tv, det er at den har en høj pris, hvilket godt kan skræmme nogle forbrugere væk. Prisen på dette fladskærms tv, ligger på hele 23.133 kr. dog vil du ikke, blive skuffet når du køber den. Samsung QE65Q9FN er nemlig i højeste kvalitet, som giver dig det bedste billede overhovedet.

Energiklasse

Energiklassen er ikke noget at prale af, den har en energiklasse, som desværre kun på B. Det er ikke det bedste, men heller ikke den værste energiklasse, som et fladskærms tv kan have. Den har et årligt strømforbrug, som ligger på 305 kWh om året, hvilket gør at den koster cirka 500 kr. om året i strøm.

Ekstraudstyr

Det har en smart tv funktion, hvilket gør at du kan stream film, fra flere forskellige online streamingtjenester.


Vores liste

Dette er vores vurdering ud af eksterne testere, som vi mener hører til blandt de 5 bedste fladskærms tv i test, de er vurderet ud fra forskellige kriterier såsom skærmstørrelse, opløsning, pris, energiklasse, ekstraudstyr og vurderinger fra kunder. Dette er ikke nogen officiel liste, men taget ud fra vores vurdering og anmeldelser taget online. Listen er lavet for at den almene befolkning kan skabe sig et overblik, over de forskellige fladskærms tv når de skal ud og købe en ny.

Disclaimer

Vi har ved Testoverblikket ikke lavet nogle former for fysiske test af disse fladskærms tv, de er udelukkende vurderet ud fra eksterne vurderinger givet af forbrugerne, som har lavet anmeldelser på disse forskellige fladskærms tv og diverse uafhængige tests foretaget af fx tænk.dk.


Skriv en kommentar