Fladskærms Tv Fra LG Test 2021 – De bedste 5 kåret af eksperterne

Vi vil hos testoverblikket.dk forsøge at komme med vores liste over de 5 bedste fladskærms tv fra LG på markedet, når man skal ud og købe et nyt fladskærms tv fra LG. Er det vigtigt at man finder den som passer bedst til netop det behov du har brug for, som også passer til de forventninger man har før man køber den, derfor har vi lavet en top-5-liste med de bedste bedømte fladskærms tv fra LG. Disse 5 er udvalgt efter anmeldelser fra forbrugerne, skærmstørrelse, opløsning, pris, energiklasse og ekstraudstyr. Disse test er ikke fysisk foretaget af os, men vurderet fra eksterne testere.


LG 43UM7500 Fladskærms tv

Hvis du gerne vil købe, høj kvalitet til en overkommelig pris, så er dette fladskærms tv rigtig godt. Det er et smart tv, så du kan bruge online applikationer, hvilket gør at du ikke behøver at, have nogle ting tilsluttet til dit fladskærms tv. Det er et fint fladskærms tv, som har en god størrelse, dog hvis du bor i et stort hjem, skal du måske købe et større fladskærms tv. Det har en af de bedste opløsninger, så du får et meget godt billede, når du ser film eller lignede. Prisen er meget lav, så du skal ikke betale, et højt beløb for at købe dette produkt. Med en meget god energiklasse, er den billig i drift, da den har et meget lavt strømforbrug.

[afp id=”877″]

Skærmstørrelse

Skærmen er ikke meget stor, det er dog stadig et fladskærms tv, som passer ind i de fleste hjem. Alt efter afstanden som, der er til dit tv, fra hvor du sidder. Hvis du sidder meget langt fra det, så vil et større fladskærms tv, være et ideelt valg, da den her model, kun er et 43 tommer fladskærms tv.

Opløsning

Et godt billede er vigtigt, da ingen gider se en film, som er i meget dårlig kvalitet. Derfor skal du kigge efter, et fladskærms tv som, har en meget høj opløsning. LG 43UM7500 har mulighed, for at have en høj opløsning, som er op til en 4k opløsning. Dette kaldes også 3840 x 2160, det er en meget skarp opløsning, som giver et perfekt billede.

Pris

LG 43UM7500 er ikke et dyrt fladskærms tv, hvilket gør at du, kan købe et fladskærms tv. Som er i rigtig høj kvalitet, med en lav pris, kan du selvom du er studerende finde råd til det. Når du skal ud og købe, det her fladskærms tv, så koster det 2.940 kr.

Energiklasse

Den energiklasse som dit, fladskærms tv har afgør, hvor dyrt det er i drift. Dette fladskærms tv har, en energiklasse som hedder A, hvilket er en af de bedste energiklasser. I drift bruger det, kun 71 Watt når det, står og afspiller en film. I standbyfunktion bruger, det her fladskærms tv, kun 0,5 Watt som er utrolig lavt.

Ekstraudstyr

Med 2 usb porte, samt google assistent Alexa, behøver du ingen gang bruge din fjernbetjening.


LG 55UM7400 Fladskærms tv

Vil du ud og købe, et fladskærms tv som giver, dig et enormt godt billede. Men du vil stadig, ikke betale en bondegård, for denne kvalitet. Så tag et ekstra kig, på den her model, som selvfølgelig er fra LG. Uden stander vejer det 14,7 kg, mens det har en bredde på 124,4 centimeter, en højde på 72,6 centimeter, mens det kun er 8,71 centimeter dyb. Det er en stor skærm, som er et af, de mest valgte skærmstørrelser at have. Derudover har det også, en rigtig høj opløsning, som gør at du kan se alle detaljer. Prisen er rigtig god, så du kun skal betale, et lavt beløb for høj kvalitet. Med en god energiklasse, er den ikke ret dyr i drift, da den bruger meget lidt strøm.

[afp id=”878″]

Skærmstørrelse

Størstedelen af hjem i Danmark, har et fladskærms tv, hvor mange af dem har en skærmstørrelse. Som passer med den her model, da den ikke er for stor, eller er for lille i skærmstørrelsen. En skærm som den her, har en skærmstørrelse som, ligger på 5 tommer.

Opløsning

Selvom det er en stor skærm, så har den også, en rigtig skarp opløsning. Hvis du ser film, som er produceret i 4k, vil du kunne se hver eneste lille detalje. Dette fladskærms tv har, en opløsning som hedder 3840 x 2160, dette er en af de bedste opløsninger, som et fladskærms tv kan have.

Pris

Du skal ikke betale, noget højt beløb for at, købe dette fladskærms tv. Prisen på LG 55UM7400, er meget lav hvilket, gør at du kun skal betale 3.999 kr. Det er ikke noget højt beløb, når man kigger på funktionerne, samt størrelsen på det her fladskærms tv.

Energiklasse

Fordi det er et fladskærms tv, som er større end, den første model på listen. Så bruger den også, et smule mere strøm, men den har stadig en energiklasse som hedder A. Under drift bruger den, sølle 114 Watt i modus, årligt har den et energiforbrug, som er på 158 kWt.

Ekstraudstyr

Det er et smart tv, så du kan se film online, bare dit fladskærms tv er tilsluttet internettet. Mens der også er LED baglys, så baggrunden på dit fladskærms tv, bliver lyst op efter hvad du ser.


LG 75UM7000 Fladskærms tv

Har du dit fladskærms tv, i et meget stor rum, hvor du sidder langt fra det. Så er skærmstørrelsen afgørende, hvor det her fladskærms tv, er meget stort. Det er også et tungt fladskærms tv, som vejer hele 34,6 kg. Derudover har det en bredde, der er på 169,3 centimeter, en dybde på 8,88 centimeter og højden er på 97,8 centimeter. Det er det største fladskærms tv, som du kan finde, på den her liste over fladskærms tv. Selvom det er meget stort, har det stadig en opløsning, der er utrolig høj og du får et godt billede. Prisen er heller ikke særlig høj, så du får enormt meget, fladskærms tv for en lav sum penge. LG har et godt rygte, for at producere produkter, som har en god energiklasse, hvilket denne model også har.

[afp id=”879″]

Skærmstørrelse

Som det største fladskærms tv, er det her fladskærms tv, et rigtig stort fladskærms tv. Det har en meget stor størrelse, som er på 75 tommer, hvilket du ikke kan finde højere på den her liste. Hvis du bor i en mindre lejlighed, vil det ikke være ideelt at, købe et fladskærms tv som har en størrelse som det her.

Opløsning

Hvis du køber dette fladskærms tv, vil du få et fladskærms tv, som både er stort og har et meget godt billede. LG 75UM7000 har en stor skærmstørrelse, mens det også har en 4k opløsning, der er på 3840 x 2160. Der er både internet stik, samt mulighed for at, tilslutte internettet via trådløs forbindelse, når du skal surfe på nettet.

Pris

På trods af at, LG 75UM7000 er et meget stort fladskærms tv, så er prisen faktisk ikke ret høj. Med en pris som, kun ligger på 7.499 kr. kan du købe et billigt, men et enormt effektivt fladskærms tv. Derudover har det også, en høj opdateringshastighed så, billedet hurtigt bliver opdateret.

Energiklasse

Et stort og smart fladskærms tv, som det her bruger, også en del strøm. Det skal dog siges at, det har en energiklasse, der har karakteren A. Det er et af, de energiklasser som gør at, det har et strømforbrug på 195 Watt. Mens det har et energiforbrug, som er på 270 kWt, hvert år alt efter hvor meget det bliver brugt.

Ekstraudstyr

Et smart tv som, kan bruges til at, surfe på internettet eller et, af de mange forskellige applikationer som bruges, til at se film på nettet.


LG OLED55B9 Fladskærms tv

Vil du købe et fladskærms tv, som har et enormt godt billede, ikke bare på grund af en høj opløsning. Men fordi den har, noget meget nyt teknologi, som man ofte kender fra Samsung. Det her fladskærms tv, har en teknologi som, hedder OLED funktioner. Hvilket giver dig et, meget mere livagtigt billede, samt et fantastisk udseende på skærmen. Skærmen har en ideel skærmstørrelse, som passer ind i stort set, alle hjem som ofte bruger et fladskærms tv. Det har selvfølgelig en opløsning, som er meget høj og giver et billede, som man ikke kan undvære. Prisen er på grund af teknologien, også lidt højere men, du vil ikke fortryde dit køb på nogen måde. Energiklassen er også god, som betyder at dit tv, ikke bruger særlig meget strøm.

[afp id=”880″]

Skærmstørrelse

Et fladskærms tv som det her, har en perfekt størrelse, det er nemlig 55 tommer. Dette gør at du, køber et fladskærms tv, som ikke er for stort eller for lille. Ved at den er 55 tommer, oplever du ikke at, du overanstrenger dine øjne når du sidder og ser film.

Opløsning

Udover at have en opløsning, der er på 3840 x 2160, dette kaldes også en 4k opløsning. Så har LG OLED55B9, også en nyere teknologi, som hedder OLED. Det er en teknologi, som giver dig det bedste mulige, billede når du ser fjernsyn. Kvaliteten på det her fladskærms tv, er helt i top, hvilket alle foretrækker at købe.

Pris

Selvom kvaliteten er meget høj, behøver den ikke koste, ret mange penge at erhverve. LG OLED55B9 har en rigtig skarp pris, som mange kan være med på, når der skal indkøbes et fladskærms tv i højeste kvalitet. Det her fladskærms tv, har en fair pris, der ligger på 9.999 kr.

Energiklasse

Dette fladskærms tv har, en energiklasse med karakteren A, som er i den høje ende af skalaen. Årligt har den et energiforbrug, som ligger på 148 kWt, mens den under almindelig drift, kun bruger 107 Watt. Det er fladskærms tv, som er god mod miljøet, samt god mod din pengepung.

Ekstraudstyr

Ultra kort responstid på kun 1 ms, fordi der også er bluetooth, kan du vise din skærm fra din mobil eller tablet.


LG OLED55C9PLA Fladskærms tv

Elsker du at se film, så skal det selvfølgelig, gøres på et fladskærms tv. Som gider dig den, bedste mulige oplevelse når, du skal se en film eller serie. Når du skal vælge at, købe et helt nyt fladskærms tv, så vil det åbenlyse valg, hurtigt falde på det her fladskærms tv fra LG. Skærmen har en god størrelse, så du får rigtig meget fladskærms tv, for dine penge samt kraftig kvalitet. Opløsningen er meget høj, samt har det en funktion, som gør billedet meget bedre og mere livagtigt. Prisen er den højeste, når det kommer til den, her liste over fladskærms tv. Med en høj energiklasse, koster den ikke ret meget, selv når den kører mange timer i døgnet. Med Dolby digital højttalere, får du ikke bare et godt billede, men også en enormt god lyd.

[afp id=”881″]

Skærmstørrelse

Skærmen har en størrelse på 55 tommer, som er en meget god størrelse, der med garanti passer ind i dit hjem. Det er et meget tynd fladskærms tv, som er 122,8 centimeter bred, vejer 18,9 kg, højden er 70,6 centimeter og så er det tykkeste sted på skærmen 4,69 centimeter.

Opløsning

Med den nyeste OLED teknologi, får du det bedste billede, som et fladskærms tv kan have. I hvert fald når, det er til en pris, som det her fladskærms tv koster. Den almindelig opløsning, er en 4k opløsning, som i pixel bliver kaldt 3840 x 2160, hvilket giver et fantastisk billede.

Pris

Det kan godt være at, prisen kan lyde som mange penge, fordi man kan jo købe. Mange andre fladskærms tv, til en lavere pris, men når det gælder et fladskærms tv, er kvaliteten enormt vigtig. Den afgør nemlig hvor godt et billede, det vil vise samt, hvor god lyden er, LG OLED55C9PLA har en pris på 10.309 kr.

Energiklasse

Energiklassen er god, hvilket alle modellerne, på den her liste over, disse 5 forskellige fladskærms tv har. Dette gør at du, ikke kommer til at bruge, noget højt beløb på strøm hvert år. Strømforbruget er på 111 Watt, mens det årlige strømforbrug, er på 154 kWt.

Ekstraudstyr

Der følger en magisk fjernbetjening med, som gør at du, hurtigt kan vælge præcis hvad du vil trykke på.


Vores liste

Dette er vores vurdering ud af eksterne testere, som vi mener hører til blandt de 5 fladskærms tv fra LG i test, de er vurderet ud fra forskellige kriterier såsom, skærmstørrelse, opløsning, pris, energiklasse, ekstraudstyr og vurderinger fra kunder. Dette er ikke nogen officiel liste, men taget ud fra vores vurdering og anmeldelser taget online. Listen er lavet for at den almene befolkning kan skabe sig et overblik, over de forskellige fladskærms tv fra LG når de skal ud og købe en ny.

Disclaimer

Vi har ved Testoverblikket ikke lavet nogle former for fysiske test af disse fladskærms tv fra LG, de er udelukkende vurderet ud fra eksterne vurderinger givet af forbrugerne, som har lavet anmeldelser på disse forskellige fladskærms tv fra LG og diverse uafhængige tests foretaget af fx tænk.dk.