Firkantet trampolin test 2023 – De bedste 5 kåret af eksperterne

Vi vil hos testoverblikket.dk forsøge at komme med vores liste over de 5 bedste firkantede trampoliner til nedgravning på markedet, når man skal ud og købe en ny firkantede trampolin. Er det vigtigt at man finder den som passer bedst til netop det behov du har brug for, som også passer til de forventninger man har før man køber den, derfor har vi lavet en top-5-liste med de bedste bedømte firkantede trampoliner. Disse 5 er udvalgt efter anmeldelser fra forbrugerne, størrelse, pris, max personvægt, antal fjedre og ekstraudstyr. Disse test er ikke fysisk foretaget af os, men vurderet fra eksterne testere.


BERG Ultim Champion Grå

En firkantet trampolin er bare bedre, hvis man godt kan lide at, lave tricks i luften. Denne havetrampolin firkantet er, en rigtig god firkantet trampolin, blandt disse 5 forskellige firkantet havetrampoliner. Denne firkantet trampolin har fået, enormt gode anmeldelser af både, eksperterne men også af forbrugerne. En firkantet havetrampolin, som den her har en, størrelse som er enormt god. Det er dog også en havetrampolin firkantet, som koster lidt penge at, købe for de fleste forbrugere. Næsten alle kan anvende, en stor firkantet trampolin, som den her på almindelig basis. Det er en trampolin firkantet, som har et stort antal fjedre, som gør dine hop højere og bedre. Der er gået meget op i sikkerhed, da den her trampolin firkantet, som gør dig sikker på når, andre hopper på din firkantet trampolin.

Størrelse

Når man skal ud og købe, en trampolin firkantet som er god, så er størrelsen vigtig. Dette betyder nemlig at, du kan anvende en større spring flade, når du hopper og laver tricks. Længden er 330 centimeter, bredden 220 centimeter og så er den hele 90 centimeter over jorden.

Pris

Kvalitet og pris går ofte, hånd i hånd hvilket, den her havetrampolin firkantet er et godt bevis på. Dog har den stadig, en pris som er overkommelig, hvilket gør den særdeles attraktiv at købe. BERG Ultim Champion Deluxe Grå, har en pris på en lav sum, af kun 7.249 kr.

Max personvægt

Det er som sagt, muligt for stort set alle voksne personer at, bruge en stor firkantet trampolin som den her. Den har en max personvægt, der er på hele 100 kg, per person som gerne vil hoppe på, en trampolin firkantet som den her. Det er en høj max personvægt, som gør at du let, kan tilbringe tid sammen med dine børn.

Antal fjedre

Hvis du køber en firkantet trampolin tilbud, som har mange fjedre, ligesom denne model. Så vil du få en god oplevelse, da du både kan hoppe højt, men den også giver en god affjedring. Det er en stor firkantet trampolin, som har 88 antal fjedre i alt, så du kan hoppe rigtig højt og lave tricks.

Ekstraudstyr

Der medfølger et sikkerhedsnet, som gør at du ikke ryger ud over siden, så du kan føle dig sikker hver eneste gang, du har lyst til at hoppe på din firkantet trampolin.


BERG Ultim Champion Deluxe InGround

Kan du ikke lide at, have en stor firkantet trampolin stående, så er en firkantet trampolin som kan graves ned en god mulighed. På den måde undgår du flere ting, du har mindre chance for at, den bliver taget i en storm. Du får en flottere have, på trods af at, du har en firkantet trampolin stående. Det er en havetrampolin firkantet, som har en god størrelse, så flere personer kan hoppe på samme tid. På en liste over firkantet trampoliner, er det her også en firkantet trampolin, som vil være et meget godt valg at købe, fordi den har nemlig ikke nogen høj pris. Derudover har den også, en god og høj personvægt, som betyder at selvom, du måske vejer til den gode ende, kan du hoppe uden problemer. Med et fint antal fjedre, samt en avanceret hoppedug, kan du på få hop, komme højt op i luften.

Størrelse

Selvom det er en havetrampolin firkantet, som skal stå i jorden, så har den selvfølgelig stadig nogle mål. Men fordi den skal stå i jorden, så har den en længde på 330 centimeter, en bredde på 220 centimeter. Derudover er den faktisk kun 20 centimeter høj, så du ikke skal grave, et hul som er særlig dybt.

Pris

Det er en trampolin firkantet tilbud, som ikke koster særlig mange penge at, købe for de fleste personer. En billig firkantet trampolin, er altid en fornøjelse at købe, da du får høj kvalitet til en lav pris. Den her trampolin firkantet, har en lav pris, der er på 4.779 kr.

Max personvægt

BERG Ultim Champion InGround, har en max personvægt, der ligger på 100 kg. Hvis du er omkring den personvægt, kan du uden problemer, hoppe op og bruge din energi. En stor firkantet trampolin, er en god mulighed, for at få brugt meget energi, hvis du fx gerne vil tabe dig eller lignede.

Antal fjedre

Den dug som en firkantet trampolin, som den her er udstyret med, lader op til 50% mere luft gennem. Så du kan opnå, et hop som er højere, samt meget mindre modstand. Derudover er der også, et antal fjedre på 88 styk, som hedder TwinSpring fjedre, der giver et godt hop.

Ekstraudstyr

Der er kantpolstring på 30 centimeter, hele vejen rundt på, din nyindkøbt firkantet trampolin tilbud.


BERG Ultim Champion InGround Grå

Som den første på, denne liste over trampoliner firkantet, der både har sikkerhedsnet men også skal graves i jorden. Dette gør dine bekymringer, for om dine børn, hopper alene meget små. Sikkerheden er nemlig helt i top, både for dig selv, men også for andre som anvender en trampolin firkantet som den her. Det er en havetrampolin firkantet, som har en meget gennemsnitlig størrelse, når det kommer til trampoliner firkantet. Når man skal købe en firkantet trampolin, kan man lige så godt, gøre det godt første gang. Berg er et velkendt mærke, når det kommer til firkantet trampoliner, da de ofte har en høj max personvægt. Mens de også ofte, har mange fjedre som, er nogle specielle fjedre der giver en enormt, god hoppe oplevelse for alle.

Størrelse

Fordi den både har sikkerhedsnet, samt skal graves ned i jorden, er chancen for at komme til skade minimal. Du vil roligt kunne lade, dine børn gå ud og hoppe alene, uden at der er en stor chance for at de kommer til skade. Størrelsen på en trampolin firkantet, som den her har en bredde på 220 centimeter, mens den også har en længde på 330 centimeter.

Pris

Hvis du går meget ind for sikkerhed, ved en firkantet trampolin tilbud, så har den her firkantet trampolin en pris på 7.249 kr. Som ikke er en høj pris, når man køber en effektiv, men stadig stor firkantet trampolin som BERG Ultim Champion InGround Grå.

Max personvægt

Med en max personvægt, som er på 100 kg, kan du købe en trampolin firkantet. Som kan holde til, de fleste personer der godt, kan lide at hoppe på en firkantet trampolin. På grund af en høj max personvægt, er der næsten ikke nogen, begrænsninger hvad angår hvem der kan bruge den.

Antal fjedre

BERG Ultim Champion InGround Grå, har kantpolstring hele vejen rundt, så chancen for at komme til skade, er på det minimale på den her trampolin firkantet. Derudover er den udstyret, med op til 88 fjedre, samt en airflow dug som giver dig en meget god spring evne.

Ekstraudstyr

Det ekstraudstyr som følger med, er blevet nævnt, hvor sikkerhedsnet og kantpolstring er med.


BERG Ultim Elite FlatGround 500

Hvis du dyrker springgymnastik på højt plan, eller du elsker at lave tricks i luften, mens du på samme tid dyrker motion. Så er den første og eneste model, som du skal tage et ekstra kig på, den her firkantet trampolin fra Berg. Det er en professionel firkantet trampolin, som sikrer dig at du, får det højeste spring til at, give dig selv nok tid i luften, til at lave forskellige tricks. Det er en meget stor firkantet trampolin, som har en meget stor spring flade, så i kan være mange på samme tid. Det er dog også en firkantet trampolin, som har en rimelig høj pris, når den skal købes. Det er en firkantet trampolin, som kan bruges af de fleste, uden at der opstår problemer. Der er rigtig mange fjedre, så hoppedugen sender dig højt op i luften.

Størrelse

Den her firkantet trampolin, er en meget stor firkantet trampolin, faktisk den største på hele den her liste. Det er vigtigt at, købe en stor firkantet trampolin, hvis du går meget op i høje hop. Den her firkantet trampolin, har en bredde på 300 centimeter, en længde på 500 centimeter.

Pris

Den her firkantet trampolin, er en af de dyreste firkantet trampoliner, der er på denne liste. BERG Ultim Elite FlatGround 500, har en pris på 14.900 kr. som er en høj pris, men med garanti pengene værd. Du vil ikke blive skuffet, hvis du vælger at, købe en firkantet trampolin som denne.

Max personvægt

Det er en af de, firkantet trampoliner som har, den højeste max personvægt. Det er en meget høj, max personvægt som de forbrugere, må have når de køber den her firkantet trampolin. Denne firkantet trampolin har, en max personvægt som, er på hele 120 kg.

Antal fjedre

Det er en af de største trampoliner, hvilket også betyder at, den har flere fjedre at anvende. Der er i alt 128 antal fjedre, hele vejen rundt på denne firkantet trampolin, som sørger for kvaliteten er helt i top. Dette gør dog også at, du kan hoppe højere, da den har en airflow hoppedug.

Ekstraudstyr

Der er en ekstra kraftig kantpolstring, som holder i meget lang tid, samt er den uv beskyttet så den tåler solens stærke stråler.


BERG Ultim Elite FlatGround + Aerowall 500 sort

Rosinen i pølseenden det er, den her ultimative firkantet trampolin, som er designet til vilde hop og tricks. Det er ikke bare, en almindelig trampolin som du, typisk kan finde i en have. Den her firkantet trampolin, er den bedste trampolin på, hele den her liste over firkantet trampoliner. Når det kommer til størrelsen, så er der mere end rigeligt, med plads til at i kan være flere som hopper. Går du efter det bedste, så er den her firkantet trampolin, som du skal købe dog har den en ret høj pris. En høj max personvægt er vigtig, det er nemlig afgørende for, om hvem der kan bruge den her trampolin. Der er rigtig mange fjedre, i den her firkantet trampolin, hvor disse specielle fjedre giver dig et højere hop.

Størrelse

Du vil ikke komme til at, mangle plads når du bruger, en firkantet trampolin som den her. Denne havetrampolin firkantet er nemlig, rigtig stor og giver dig, rigeligt med plads. Den har en størrelse, som hedder 500 centimeter i længden, mens den også er 300 centimeter i bredden.

Pris

Det kan godt lyde som, mange penge at bruge på, en firkantet trampolin tilbud. Det er den firkantet trampolin, som er den dyreste firkantet trampolin, blandt disse 5 forskellige firkantet trampoliner. Den har en pris, som er på 21.599 kr. hvilket, er en ret høj pris, men du vil blive meget glad for dit køb.

Max personvægt

BERG Ultim Elite FlatGround 500 sort, har en max personvægt, hvilket gør den brugervenlig for de fleste. Du må maksimalt veje, op til 120 kg når du skal, bruge en firkantet trampolin som den her. Denne høje max personvægt, betyder at næsten alle, kan hoppe på den er firkantet trampolin uden problemer.

Antal fjedre

En firkantet trampolin skal, ikke kun have en god hoppedug, men også nogle effektive fjedre. Disse fjedre er afgørende for, hvor god en hoppe oplevelse du får, disse fjedre hedder Twinspring fjedre, hvor der også er op til 128 antal fjedre. Disse gør at du hurtigt, kan få meget luft under fødderne, på utrolig kort tid.

Ekstraudstyr

Der medfølger en Aerowall, som kan hjælper dig til at, lave nogle enormt fede tricks i luften. Du kan løbe op ad væggen, mens du er ved at hoppe, så du kan lave ekstra seje tricks i luften.


Vores liste

Dette er vores vurdering ud af eksterne testere, som vi mener hører til blandt de 5 firkantede trampoliner i test, de er vurderet ud fra forskellige kriterier såsom, størrelse, pris, max personvægt, antal fjedre, ekstraudstyr og vurderinger fra kunder. Dette er ikke nogen officiel liste, men taget ud fra vores vurdering og anmeldelser taget online. Listen er lavet for at den almene befolkning kan skabe sig et overblik, over de forskellige firkantede trampoliner når de skal ud og købe en ny.

Disclaimer

Vi har ved Testoverblikket ikke lavet nogle former for fysiske test af disse firkantede trampoliner, de er udelukkende vurderet ud fra eksterne vurderinger givet af forbrugerne, som har lavet anmeldelser på disse forskellige firkantede trampoliner og diverse uafhængige tests foretaget af fx tænk.dk.